neděle 26. července 2020

Jak Bilderberg využívá situací


Nic se neskryje

NASA a FEMA (Federal Emergency Management Agency) se v roce 2016 spojily, aby provedly některá cvičení s dopadem asteroidu. I když se to nemusí zdát tak důležité, věnujte chvilku a pamatujte si událost 201 - elitáři „plánují“ vytvoření pandemického koronavírusu k implantaci nového světového řádu.
V roce 2016 vytvořila NASA a FEMA plán dopadu asteroidů 20. září 2020. Tuto událost lze považovat za druhý 11. září. Pamatujte, že událost 201 předpověděla nejen pandemii koronavirů, ale také totalitní akvizic.
Jejich logika:
„Je velmi důležité provádět tyto typy scénářů s nízkou pravděpodobností a vysoce důsledky katastrof,“ uvedl správce FEMA Craig Fugate. "  Když nyní pracujeme s našimi plány reakce na mimořádné situace, budeme lépe připraveni a budeme muset na tuto událost reagovat."
Mezi účastníky cvičení patřili zástupci NASA, FEMA, NASA Jet Propulsion Laboratory, National Laboratories of Department of Energy, US Air Force a guvernér Kalifornie Emergency Services Office.
Cvičení simulovalo možný dopad za čtyři roky -  fiktivní asteroid, o kterém se předpokládá, že byl objeven letos na podzim, s pravděpodobností dopadu Země na 20. září 2020.  Simulovaný asteroid byl původně odhadován na 100 až 250 metrů, s možností dopadu kdekoli podél dlouhého pruhu Země, včetně úzkého pruhu oblasti, který pokrýval celé Spojené státy.
Připomenutí na událost 201, která říká:
Centrum Johna Hopkinse pro zdravotní bezpečnost ve spolupráci se Světovým ekonomickým fórem a Nadací Billa a Melindy Gatesové uspořádalo 18. října 2019 v New Yorku událost 201, pandemické cvičení na vysoké úrovni. Cvičení ilustrovalo oblasti, ve kterých bude zapotřebí partnerství veřejného a soukromého sektoru v reakci na závažnou pandemii, aby se ve velké míře zmírnily hospodářské a sociální důsledky.
Tvrdá pandemie, která se stává „událostí 201“, by vyžadovala spolehlivou spolupráci mezi několika průmyslovými odvětvími, vládami států a důležitými mezinárodními institucemi.
NASA poskytuje odborné informace FEMA o riziku dopadu asteroidů prostřednictvím Úřadu pro koordinaci planetární obrany. NASA a FEMA budou pokračovat v provádění dopadů na asteroidy a hodlají rozšířit účast na budoucích cvičeních tak, aby zahrnovala další zástupce místních a státních agentur pro řízení krizových situací a soukromého sektoru.
Tato cvičení mají často zvláštní způsob, jak se stát naší realitou. Je to prediktivní programování? Varování o tom, co nám elitáři udělají dál? Nebo nevinné školení sponzorované vládou? Řekl bych, že na základě současných událostí je třetí pravděpodobnost mnohem menší než u ostatních dvou.

4 komentáře:

  1. Ti konceptuálně gramotní,jak říká Pjakin,se vuči tomu spoktáklu otočí zády a budou si nadále hledět svého vnitřního vývoje. Ostatní,nejen rouškou posedlí,se budou kroutit svýmí strachy a jejich tolik potřebná energie,jako potrava pro vládnoucí bestie,bude velmi žádoucí.Holt nestačí nevinnoučné TV pořady,jako seriálky Hitlerovo,letectvo,Hitlerovi milenky,Hitleruv zázračný nočník,To je vražda,napsala,ale i narvané tribuny při fotbalu,technopárty,ruzné hudební arény.

    OdpovědětVymazat
  2. Americký lék proti covid 19. Cenzura toto všude maže  https://uloz.to/file/o3OuV7bYCtFJ/video-cernosska-lekarka-z-texasu-obvinila-pred-kapitolem-americkou-farma-lobby-z-vrazdeni-americanu-covidem-19-podle-vzoru-nacistu-jako-vrazdili-zidy-obvinila-vedce-ze-spiknuti-protoze-lek-hydroxylchloroquine-na-co-mp4 https://vk.com/video400813730_456240503

    OdpovědětVymazat
  3. Pre (aj !!!) "konceptuálne" negramotných:
    https://cdn.lbryplayer.xyz/content/claims/dr-cowan-5g-koronavirus/af5a8a49ea50dce463fd57a0d8829eb8a4d80ed1/stream

    F.

    OdpovědětVymazat
  4. Čo tým NASA zase skúša... https://www.cas.sk/clanok/1003238/vedci-z-nasa-zmenili-zverokruh-rozlucte-sa-so-svojim-znamenim-vsetko-je-uplne-inak/ Už len to že je to plazie znamenie o niečom svedčí. A narodil som sa predsa vo Váhach, tak Váhami aj zostanem, nech si NASA a spol. vymýšľajú čo chcú.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.