pátek 31. ledna 2020

Koronavirus - Světová epidemie z Číny



Chřipka - MMS - Jim Humble
Systém na celé frontě nám lže, podvádí ve svůj prospěch. Nezbývá než co nejrychleji odejít z EU a spojit se třeba s V4 atd. Manipulují s námi ve všech oblastech, nyní např. s epidemií koronaviru, záměrně dehonestovali  MMS a lidi co užívají tabák. Opak je pravdou, kuřákům se na plících tvoří hlen, na němž se právě usazují částečky i viry ze vzduchu a následně díky kouření je člověk snadno vykašlává, o tom jsme psali již na stránkách http://energieupramene.blogspot.com/2020/01/koureni-pusobi-jako-antikarciogen.html  a o MMS máte níže zde. Lidi, chovejte se přirozeně a co vám chutná a dělá potěšení si užívejte, ne zákazy a manipulaci, vše samozřejmě s rozmyslem.


Jistě brzy přijde "chřipkové období" a tak připomínám jednoduchou věc, která vás na 90% od jakékoliv chřipky ochrání. 
Je jedno, zda bude ptačí, prasečí či hovězí či to bude koronavirus z Číny !
MMS a jeho účinná látka kterou je oxid chloričitrý, zlikviduje jakoukoliv mutaci jakéhokoliv koronaviru !!!
Jde o to, jak oxid chloričitý správně použít.
Každý večer před spaním si aktivujte tři kapky MMS v hrnku nebo ve skleničce.
Po aktivaci se ihned začne uvolňovat plyn s názvem oxid chloričitý, který zničí jakýkoliv známý i neznámý virus jakékoliv "chřipky". Jde o to, dostat tento plyn do plic, společně se vzduchem.
Dle Jima Humbla to lze provést takto:

Třikrát se nadýchnout oxidu chloričitého smíchaného se vzduchem nosem a třikrát pusou. 
Jak? 
Přibližte hrnek s aktivovaným MMS k nosu a pomalu ale hluboce se nadýchněte. Směs plynu vás nesmí štípat v krku ani v nosu - zvolte vhodnou vzdálenost hrnku od nosu. Zadržte dech a poté vydechněte. To samé udělejte ještě dvakrát. Jde tedy celkem o tři nádechy.
Toto je první část procedury. Nyní to samé proveďte pusou. Pomalu hrnek přibližujte k puse a nadechujte se. Nesmí to pálit v krku. Opět se nadýchněte a zadržte dech. To samé ještě dvakrát.
Viry chřipky se přenášejí v drtivé většině kapénkovou infekcí, tedy že prostě virus či viry vdechnete. Nějakou dobu viry zůstanou v plicích, než se dostanou do těla, kde spustí stav, zvaný chřipka.
Nádechem se oxid chloričitý smíchá se vzduchem a dostane se vám do plic. Tam zahubí vše, co by mohlo způsobit následné rozšíření chřipkových virů do krevního oběhu a tím zabrání napadení těla těmito viry. Zároveň vám plíce začne oxid chloričitý čistit. Můžete se rozkašlat, můžete začít vykašlávat divné věci - to se vaše plíce čistí. Nedělejte nikdy více, než tři nádechy nosem a tři pusou.
Můžete také volit každodenní koupel v horké vaně s MMS nebo s CDS  v době rozšiřování chřipkových onemocnění. Budete vdechovat výpary - oxid chloričitý - a přes kůži vám půjde do těla oxid chloričitý také. Vše je tak přínosné, jak jen si lze přát.
Nelze na 100 % zaručit, že i přes tato opatření chřipku nedostanete. 
90% je ale skvělé číslo!
Přemýšlejte a jednejte !
Oxid chloričitý - dar který musíme využít !
Jsem nyní zvědavý na novináře, kteří pořád polévají chloritanem sodným kalhoty a odbarvené je potom ukazují jako důkaz podvodu s MMS.
MMS může nyní zachránit celý svět !!!  Kdo o MMS ví a umí ho používat, nemusí se ničeho bát.
J.W.
 
Koronavirus útočí...boj se ! Mutuju !
https://twitter.com/i/status/1223878126037454848  

6 komentářů:

  1. Tu je vysvetlený princíp, ako cds/mms "nabíja" imunitu:
    https://uloz.to/file/aG8t3T3Cz/cds-zdravi-je-mozne-andreas-kalcker-pdf

    F.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Raz mi vybodilo stránku kde najaky Jim Humble ma v južnej Amerike kostol, je biskupom, podobá sa celkom na starého Jima, predáva mms po 450 dolárov, na stránke kostola ma oznam, že vo vyjadreniach o mms sa mýlil, a ze mms nič nevyriesi,

      Čo s touto info?
      Gusto

      Vymazat
  2. Zdravim,nic ve zlym,ale zamyslel bych se nad tim jak pusobej ruzny nakazy,protoze plice jsou potazeny hlenem samozrejme nepretrzite,jen s rozdilem ze v kurackym hlenu je vic bordelu(leda by kouril jen samotnou rostlinu bez papiru a filtru,bylo by to znatelne lepsi,nikoliv vsak zdravy),vyschnou az po smrti :-).Ale jako bejvalej kurak dobre vim,ze jsem si svoje cigaretky dokazal okecat vzdycky a vsude :-)))))))))))))))))))).Sice mi koureni ted smrdi,nicmene tvrdim ze kdo chce kourit a dela to tak ze nekurakum nehuli pod nos,at si kouri kdyz si mysli ze je to az tak zdrava zalezitost ze ho zachrani i pred rakem :-)))...............proud

    OdpovědětVymazat
  3. to Proud
    Nic zde nepropaguji, jen uvádím poznatky ze všech úhlů. Např. i článek zde:
    https://www.wmmagazin.cz/koureni-vas-ochrani-pred-rakovinou-plic/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravim.Pochopitelne nic ve zlym Iv,je to jen muj nazor a nemusi bejt spravnej,ani nejlepsi,k tomu clanku dole jsem taky mel komentar,ale "ztratil" se.Ale jak rikam,jako bejvalej kurak vim,ze jsem si svou cigaretku vzdycky a za vsech okolnosti dokazal okecat. A kdo vi,mozna to koureni skutecne omezuje rakovinu plic a jiny nerady,na druhy strane jich ale plno umoznuje a pridava,napriklad rozedmu,ovsem jak jsem psal v tom co se ztratilo,mozna omezuje,ale nevylucuje,dedecek byl silnej kurak a na rakovinu plic odesel v bolestech a to ne mozna,ale naprosto urcite............proud

      Vymazat
  4. Tady jde o umelou upravu DNA. Nepomuze mms. Elanafreeland.com

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.