neděle 5. ledna 2020

Balzám na Duši



V tomto období zániku zla, jež nyní kolem sebe kope, Vám zde přidávám trošku pozitivní energie, budete ji nyní potřebovat všichni co si myslí a ví, že jsou Lidé s velkým „L“. Ostatní slova jsou slabá na všechny emoce, které při poslechu těchto tónů cítíte. Lidé co toto kritizují, si nezaslouží chodit po této zemi, je v nich zlo a materiálno a nedávají ostatním lidem svobodu.

6 komentářů:

  1. Nádherné až by člověk dojetím brečel a ještě k tomu v dnešní den,
    potěšilo mě jako obyčejného člověka i děti se stále otáčely. Zdravíme a přeju nám mnoho štěstí !

    OdpovědětVymazat
  2. Přišlo mejlem, nechám na autoru stránek zda zveřejní.

    ----
    Skvělá odpověď novináře ze Sky News Australia mladým klimatickým demonstrantům:
    Jste první generací, která si vyžádala klimatizaci do každé třídy ve škole; vaše školní úkoly děláte na počítači a televizi máte doma v každé místnosti. Celý den používáte elektronické přístroje a místo abyste šli do školy pěšky tak se necháte vozit veřejnou dopravou, případně rodiči až ke škole.
    Jste generací s největší spotřebou zboží vůbec v celé lidské historii: neustále kupujete nové oblečení podle poslední módy abyste byli "in". Vaše protesty jsou ohlašovány a organizovány přes počítače na sociálních sítích přes internet.
    Omladino, vypněte klimatizaci a počítače, jděte do školy pěkně po svých, nechte doma vaše telefony a raději si přečtěte knížku a místo kupovaní jídla v kiosku si udělejte doma sami obložený chleba!
    Je jasné, že nic z toho se nestane: jste generací egoistů, nevychovanci, jste manipulováni lidmi, kteří vás zneužívají a tvrdí vám, že se jedná o vznešenou ideu a přitom si sami žijí v západním luxusu. Probuďte se a zavřete zobák! Především se napřed řádně informujte o realitě, než začnete protestovat!


    Nebo jde jen o to ulejt se ze školy?

    OdpovědětVymazat
  3. https://www.youtube.com/watch?v=tWcmEVOBJC0 https://www.youtube.com/watch?v=Pj5k1GOaEJE&t=120s

    OdpovědětVymazat
  4. Krasny vecer, video je nadherne. Dekuji.
    Ariela.

    OdpovědětVymazat
  5. Tiez krasne video..ja uz sa tak tesim na Jar. :-) https://www.youtube.com/watch?v=a0hFZPvanMs&feature=share&fbclid=IwAR06e0FqwGq1rb1uOYbCxB4fFh12q2TwOBktqUTCAdZo9MhB0iCY4Ir-O2Y Krasne zdravim Rodinku. :-) Mailo..

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.