středa 11. prosince 2019

Vanga – rok 2020



Bylo již napsáno mnoho proroctví na mnoho zajímavých dat jako rok 2012, ale Vesmír nepracuje bez přípravy a rok 2012 byl spouštěčem na nastávající události, které musí dozrát a teprve pak se mohou zhmotnit v naší realitě. Nic se nezmění pokřikem davu zatemnělých a řízených ovcí na ulicích, chce to jen využít pravý čas a dobu pro zvrácení událostí jít po proudu a podle všeho ten čas nastává, protože agresivita západu a strach o své nakradené majetky a odebrání postavení pohunka dobře placeného ve státní správě a všech zbohatlíků, kteří  majetky získali u nás třeba konfiskací majetků českých a moravských pánů po Bílé hoře a dnes se tato sebranka dokonce o ně soudí a o dnešních kšeftmonech ani nemluvím. O zmanipulovaném lidu mainstrémem není třeba se rovněž ani zmiňovat, jež je vtažen do HER a když se něco podstatného objeví, je to samozřejmě označeno jako Faké, ale kdo má vědomosti, musí se tomu jen smát. Jen je třeba čekat na příhodný čas, podpořený Univerzem, jež věci skládá nenápadně jako puzle a věci se sebou zdánlivě ani nesouvisí.
V roce 2020 by se mělo restartovat Slunce, asi s roční periodou se svým spektrem záření, kdy bude oslabeno infračervené spektrum, které je nositelem tepelného záření. Světelný jas bude stejný, ale bude to studené světlo. Takže naše hysterka Gretta, jež rovněž pobláznila mnoho pomatenců si může oteplování Země založit do albumu jejich úspěchů, včetně Algore a jejich uhlíkové daně a jiných pitomostí. Bude nedostatek potravin a jídlo bude mít větší cenu než zlato a stříbro, kdy dnes vás mnohde nabádají si jej kupovat. Není pro tento Systém pak nic jednoduššího, než vydat konfiskační  zákon jež už jednou byl v USA v období krize nastolen a to, že kdo neodevzdá tyto kovy půjde do vězení, tak střádejte a těšte se, že máte vyhráno, nemáte, protože i dnešní zbohatlíci budou sami škemrat o jídlo, aby přežili.
Od ledna 2020 započne finanční krize v plném proudu a to rozhodně větší než v třicátých letech. Ona už vlastně začala teď, jen se to drží pod pokličkou aby navenek se nic nepoznalo. Celý západ se bude topit v této krizi, kterou si způsobil on sám. Krizi přežije bez úhony a posilněno Rusko, Čína a Indie jež se spojí do únie a zapomeňte na podobu západní EU, tam za lichvu (dnes u nás jako podnikatel, bankéř) zlodějnu, půjde sedět do chládku. Rusko bude stát hlavně na duchovních hodnotách a růstu ekonomiky. Toto se pak stane základem pro rozvoj nového světa. Tak dnes už víte, proč je takový strach z Ruska, přišl by rádoby elita o své nakradené majetky a proto hučí v mainstrému do ovcí proti Rusku, oni vědí velmi dobře co je pak čeká a chtějí to oddálit a mnozí zatemněnci jim ještě posluhují.
V západní Evropě nastanou náboženské a etnické konflikty velkých rozměrů, kdy pořádkové síly nebudou schopny nastolit pořádek a budou zdecimovány. Bude to trvat v těchto krajinách několik roků až do té doby, kdy přijdou do těchto zdecimovaných zemí udělat pořádek Rusové, pro zachování původních entit Starého světa. 
Ten kdo má určité vědomosti a Ví, v podstatě nic nehrozí, obyčejný člověk vždy bojoval v tomto Systému o nějaké přežití a pokud zná i fyziku a umí se postarat o sebe svýma rukama, nemá  pak problém.



Překlad videa:
Podle předpovědi Wangy bude v prvních šesti měsících roku 2020 na světě začít světová hospodářská krize. Rusko se s tím však vyrovná.
Zdravka Yaneva , tchán Vanga: „Předpovídala finanční krizi. Ovlivní nás to, ale Rusko musí přežít. “
V nadcházejícím roce 2020 Wang také viděl přírodní katastrofy. Za svou příčinu považovali sluneční aktivitu.
Zdravka Yaneva : „Mluvila o slunci, že přijde čas, kdy slunce svítí, ale nebude teplo, a to se také říká v NASA. Že tentokrát přišel. “
V západní Evropě Vanga v příštím roce předpověděl náboženské a etnické konflikty. Nepokoje budou otřást Starým světem několik let.
Pokud věříte, vidoucí, pak na Ukrajině v roce 2020 byste měli očekávat velmi závažné události, které budou v budoucnu hodně určovat. A do konce příštího roku předpovídala oteplovací vztah mezi Kyjevem a Moskvou.
A v příštím roce viděl Vanga suché léto v Rusku, ale předpověděl nám úspěch v mezinárodních záležitostech - možná novou unii Ruska, Číny a Indie.
Stoyan Petrov , překladatel Wangi: „Wang pak řekl toto: v Rusku se něco podobného objeví. Nebo to bude nový ekonomický zázrak. Nebo to bude něco duchovního. To se stane základem pro rozvoj celého světa. ““
 


4 komentáře:

  1. Proroctvá aj inak:
    https://www.youtube.com/watch?v=6xfCKqnpPjg
    Orwell to napísal v roku 1949...

    F.

    OdpovědětVymazat
  2. https://www.youtube.com/watch?v=uuPeoVLuxIc

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravim pratele a znova opakuju,ze: "vsechno je jinak",mluvi proto nekonecne mnoho indicii. Copak bylo do roku cirka 1850? Byla vubec jakasi Bila hora,jakejsi Jan Hus,Jan Amos Komensky a tak podobne? Nebo to s nima bylo podobne jako napriklad s Fucikem? Mozna zacina bejt cas konce ziti ve lzi a hledani pravdy,na ty NEkulaty Zemi? https://noemova-archa.estranky.cz/clanky/historie-potopy-sveta/ ...........kde je pravda?........proud ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Zaujímavý človek:
    https://www.suenee.cz/mysticky-pribeh-wolfa-messinga/

    Pred 50-rokmi bolo jeho meno známe po celej európe, dnes dohľadáte len veľmi málo. Ovplyvnil priebeh II. svet. vojny.
    Automatický preklad:
    https://translate.google.sk/translate?hl=sk&sl=auto&tl=sk&u=https%3A%2F%2Fallrus.me%2Ftelepathist-wolf-messing%2F

    F.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.