středa 2. ledna 2019

Péče o zdraví v dnešní době




V minulých dobách se naše babičky dobře vyznaly v přírodě a moc dobře věděly, která bylinka jak působí a tak kdo sám poprosil, bylo jim jimi pomoženo. Z jejich poznatků přírody též vlastně vycházela potom i „moderní“ medicína, vytvářením léků napřed na přírodní bázi a dnes nakonec i výrobou chemických náhražek.

V současné době na alternativních webech vám doporučují, jak čistit tělo a se uzdravovat. Vyskočí na vás pak velké množství názvů pomocných léků, vitamínů, čistících prostředků těla a ty všechny, kdyby jste měli koupit, tak vám jedna výplata nebude stačit a hlavně, zase podporujete farmaceutický průmysl, který se na tom pakuje. Je to nepřímé podporování právě té „bandy“, která má na svědomí např. chemtrails, rakovinu, špatné potraviny z 30% jejich nutriční hodnotou, než bylo dříve. Stále se motáme v kruhu minulého století, ale přitom mnoho z nás již ví, že vše uzdravující máme dávno v sobě, že náš imunitní systém těla dokáže skoro nemožné, jen ho řádně nastartovat, pomoci mu, ale ne dalšími preparáty zakoupené v lékárnách a ládováním se jimi. Hlavním bodem na nastartování je zdravá strava, znáte poznání rajče z Kauflandu a rajče od babičky se zahrádky, to je „milionový“ rozdíl.

To že si koupíme nějaký vitamín, čistíme si plíce solí a nebo nějakou metodou se zbavujeme následků chemtrails je způsob zastaralý, hodný minulého století. Oni proti nám používají nejnovější poznatky vědy, tak proč zůstávat u starého „bylinkářství“ a nepoužít ještě lepší  vesmírnou technologii, než oni používají proti nám. Tato moderní technologie je GANS – plasma, https://store.keshefoundation.org/store/product/Energizer_Alkalizer/ kterou nejen posílíte své tělo a nastartujete imunitní systém, ale rovněž touto technologií napomáháte svému okolí, přírodě (zalévání rostlin), těch možností je nepřeberné množství a boříte tak přirozeně jejich agresivní technologii, namířenou proti lidem a současně dáváte do rovnováhy i své okolní přírodní prostředí. Je to stejný postup, jak používají oni, tiše a plíživě ničit lidstvo, jenže vy Gansovou technologií působíte taky plíživě a tiše, ale na rozbourání jejich záměrů a dávat do harmonie sebe i přírodu a ještě ani nepodporujete farmaceutický průmysl, který vlastně taky vlastní a používají proti nám, ikdyž tvrdí opak.Tento Web je nadčasový, kde jsou odhaleny a dány k dispozici pro naše čtenáře ty nejnovější informace, aby jste se mohli orientovat v předstihu a tím i vyhráváte nad tlakem dnešní přítomnosti. Nebudu zde znovu popisovat tuto technologii, ale základní článek je zde: http://energieupramene.blogspot.com/2017/11/gans-plasma-keshe.html  tam pak máte i další odkazy.

2 komentáře:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=j7G7OsIawRE

    OdpovědětVymazat
  2. Dôležité a súrne

    https://www.biosferaklub.info/podme-18-a-19-januara-na-pramenitu-vodu/#more-21745

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.