To, že mikrovlnky nejsou košer se již psalo, ale nedalo mně to a raději znovu tímto článkem chci připomenout tuto problematiku a každý ať se s tím sám a dobrovolně popasuje.
Dr.
Hertel byl prvním západním vědcem, který nejen koncipoval, ale i provedl
kvalitní klinickou studii účinků mikrovlnami zpracovaných živin na krev a
fyziologii lidského těla. Jeho skromná, ale plně kontrolovaná studie vynesla na
světlo jak mocné jsou degenerativní síly produkované v mikrovlnné troubě a
nástrahy dřímající v takto zpracované potravě.
Odpovědi
na tyto otázky vás možná šokují natolik, že zahodíte svou mikrovlnku do šrotu.
Více než 90 procent amerických rodin má už po léta v kuchyni mikrovlnku, kterou
užívá k přípravě jídel. U nás se tento přístroj objevoval jen sporadicky, ale
po roce 1990 vtrhl i na náš trh plnou silou.
Dr. Hans Ulrich Hertel, dnes penzionovaný vědec
zabývající se výživou, pracoval řadu let u velké švýcarské potravinářské společnosti
obchodující v celosvětovém měřítku. Před lety byl propuštěn z práce, kvůli
námitkám vzneseným vůči jistým zpracovatelským metodám, zbavujícím potraviny
přirozených vlastností.
Společně s kolegou, profesorem Laussanské
univerzity, uveřejnili v roce 1991 zprávu o výzkumu, v níž oznámili, že potrava
připravovaná v mikrovlnné troubě může pro naše zdraví představovat větší riziko
než jídlo vařené obvyklým způsobem. V článku, který se objevil také v 19. čísle
Journal Franz Weber, uvedli, že jídlo připravené mikrovlnami působí
rakovinotvorně na krev. V článku byly zveřejněny již zmíněné výsledky výzkumu.
Obálku vždy seriózního časopisu tehdy zdobil ponurý obrázek Smrtky nesoucí
mikrovlnnou troubu.
Souhrn některých výsledků:
* po ozáření připravovaného masa mikrovlnami se
vytvořil d-nitrosodiethanolamin (nechvalně známý karcinogen);
* část aminokyselin obsažených v mléce a obilných zrnech konvertovala po ozáření na karcinogeny;
* při rozmrazení plodů konvertovaly v nich obsažené glykosidy a galactosidy na karcinogenní látky;
* už po extrémně krátké expozici konvertovaly rostlinné alkaloidy v syrové, vařené i zmrazené zelenině na karcinogeny;
* karcinogenní volné radikály se tvořily ve všech mikrovlnami zpracovaných rostlinách, obzvlášť v kořenové zelenině.
Snížení výživné hodnoty potravin
Ruští výzkumníci u testovaných potravin mimo jiné zjistili také významné zrychlení strukturální degradace, vedoucí k úbytku výživné (nutriční) hodnoty o 60 až 90 procent. Mezi zjištěné změny patří:
* část aminokyselin obsažených v mléce a obilných zrnech konvertovala po ozáření na karcinogeny;
* při rozmrazení plodů konvertovaly v nich obsažené glykosidy a galactosidy na karcinogenní látky;
* už po extrémně krátké expozici konvertovaly rostlinné alkaloidy v syrové, vařené i zmrazené zelenině na karcinogeny;
* karcinogenní volné radikály se tvořily ve všech mikrovlnami zpracovaných rostlinách, obzvlášť v kořenové zelenině.
Snížení výživné hodnoty potravin
Ruští výzkumníci u testovaných potravin mimo jiné zjistili také významné zrychlení strukturální degradace, vedoucí k úbytku výživné (nutriční) hodnoty o 60 až 90 procent. Mezi zjištěné změny patří:
* Snížení biologické dostupnosti komplexu vitamínů
B, vitamínu C a E, včetně hlavních minerálních a lipotropických faktorů u všech
testovaných potravin.
* Různé druhy poškození celé řady rostlinných substancí, jako alkaloidů, glykosidů, galaktosidů a nitrilosidů.
* Degradace nukleoproteinů v mase.
* Různé druhy poškození celé řady rostlinných substancí, jako alkaloidů, glykosidů, galaktosidů a nitrilosidů.
* Degradace nukleoproteinů v mase.
Rusové
vyšetřili tisíce dělníků, vystavených za dubiózních okolností působení mikrovln
(během vývoje speciálního radaru v padesátých letech). Výzkum odhalil nesmírně
závažná zdravotní rizika.
Uvedené symptomy mohou vyvolat následující
změny:
* Byla zjištěna lymfatická onemocnění, vedoucí ke
snížení schopnosti ochrany organizmu vůči některým druhům rakoviny.
* Byl zjištěn zvýšený objem formací rakovinotvorných buněk v krvi.
* Byl zjištěn zvýšený výskyt žaludeční a střevní rakoviny.
* Byl pozorován zvýšený stupeň zažívacích potíží, vedoucí až k postupnému zhroucení vylučovacího systému.
* Byl zjištěn zvýšený objem formací rakovinotvorných buněk v krvi.
* Byl zjištěn zvýšený výskyt žaludeční a střevní rakoviny.
* Byl pozorován zvýšený stupeň zažívacích potíží, vedoucí až k postupnému zhroucení vylučovacího systému.
Byly
zjištěny negativní psychologické účinky vyvolané poruchami vzorce mozkových
vln, včetně ztráty paměti a koncentrace, snížení emocionálního prahu, zpomalení
intelektuálních procesů a případy přerušovaného spánku, které se ve statisticky
vyšším procentu vyskytují u jedinců, kteří trvale pobývali v dosahu účinků
emisního pole mikrovlnných aparátů, ať už při vaření či ve vysílacích stanicích.
Ahoj Rodinka.Ako je tu uz naznacene tiez domacu wifinu je vidiet na energiach pri diagnostyke uz po par dnoch pouzivania.Aspon na noc vypnut ak je mozne a trvalo postavit vedla nej orgonit. ..Mailo
OdpovědětVymazatMy toto víme a mikrovlnku nepoužíváme již léta.
OdpovědětVymazatAle pro další neznalé by se hodil nějaký odkaz na tu studii.. materialisti potřebují fakta ..
to Honza
VymazatOdkazy si mohou vygooglit a navíc nikoho z materialistů nepotřebujeme přesvědčovat, to ať si promyslí sami, aby vyvážili rovnovážně obě stránky lidství a ne jen co jim nejde do hlav, hulákali Faké. Je to jen na nich. Dík
Tento komentář byl odstraněn autorem.
OdpovědětVymazatHello there, I believe our blog could possibly be having browser compatibility problems.
OdpovědětVymazatWhenever I take a look at your web site in Safari, it looks
fine however when opening in Internet Explorer, it has
some overlapping issues. I metely wanted to give yyou a quick heads up!
Apart from that, excellent blog!
Hello, Exploring I do not basically use, due to poor product protection.
VymazatHele IV,když sem pustíš exota s english,tak to alespon přelož do češtiny..Díky
VymazatMikrovlnka je odpadní produkt armády,ostatně WH si ji použil již u Stalingradu..Diuviální vynálezy jsou házeny zvířecímu davu se zpožděním 2 generací,viz vyjádření maskovaného odborníka ZDE..A ten exot KAPUCÍN je k zulíbání https://rutube.ru/video/1c63f30637d258ad1ead690d800a17cb/
OdpovědětVymazat