pondělí 24. září 2018

Megalitická stavba na Slovensku


Došel mně pěkný mail od našeho přítele a rozhodl jsem se seznámit další naše přátele s tímto zajímavým místem.

Dobry vecer Iv.Zdravim ta.Posielam odkaz na stranku z energetickym miestom pre priatelov zo Slovenka.Bol som tam zatial 2 krat.Lepsie je tam v pracovne dni,vtedy je tam vecsi klud.Zatial som pracoval zo Zem-ou a Vzduchom. Krasne to citit a i po odchode odtial sa deju veci..samozrejme podla toho ako dokazeme byt v pritomnosti a vnimat. https://homosignum.blogspot.com/2018/08/kamenny-kruh-nad-banskou-stiavnici.html   ..Mailo


Kamenný kruh nad Banskou Štiavnicí

UPOZORNĚNÍ: Tento článek jsem sdílel na svém FB účtu Analýza čaker. Dnes 23.8.2018 krátce po 10:00 po té, co překročil na FB dosah 40 000 mi byl smazán bez udání důvodu. V 19:46 byl opět bez jakéhokoli vysvětlení obnoven - soudruzi ho zřejmě důkladně lustrovali. Prosím sdílejte jej. Děkuji. Jan


Nová megalitická stavba na Slovensku

Na kopci nad Bánskou Štiavnicí byl v těchto dnech vztyčen kamenný kruh s více než dvoumetrovým centrálním menhirem. Tento kamenný kruh  slouží pro dočerpávání vitální energie a blahodárně působí na všechny zdravotní potíže. Je určen pro práci jednotlivce u středového kamene. Energie místa je v tuto chvíli přibližně více než 10ti násobná oproti okolí a ještě bude stoupat. Všechny kameny pochází z lomu Sobov u Bánské Štiavnice. Jedná se o křemeny, několikrát roztavené v magmatickém krbu sopky. Jejich stáří je přibližně 12 milionů let a obsahují 96% křemíku, což je velmi vysoká koncentrace, díky které je celá tato stavba vysokokapacitním kondenzátorem zemské energie.

Tato stavba byla postavena se záměrem aby pomáhala všem lidem. Je volně přístupná a nikomu nemusíte platit žádné poplatky!


Jak zde pracovat?

Do kruhu vstupujte pouze po jednom. Při vstupu do kruhu myslete už pouze na Váš záměr, kterým je buďto dočerpání životní energie, nebo zbavení se nějakého konkrétního zdravotního nebo psychického problému. Přistupte k centrálnímu kameni. Otočte se k němu zády – můžete se o něj opřít a čelem k jednomu ze čtyř kamenů v kruhu, který směřuje každý k jedné světové straně. Takto se můžete postavit buďto intuitivně, anebo pokud víte, že Vaše potíže souvisejí s živlovou disharmonií, tak podle toho s jakým živlem máte potíže, stůjte čelem ke kamenům dle následujícího přehledu:

živel – světová strana

země - sever
oheň - jih
voda - západ
vzduch - východ

Až zaujmete pozici, tak si představujte jak nadechujete ze středu Země energii do prostoru pánve (první čakry) a otamtud následně nahoru do celého těla anebo do konkrétního místa či orgánu, se kterým máte potíže. Minimální doba by měla být přibližně 3 minuty. Maximální doba jak zde takto pracovat je vždy individuální a každý to intuitivně dokáže rozpoznat. Orientačně bych jako maximum označil hranici přibližně 10 minut.

Země: Slovensko
Lokalita: Rosniarky
Katastrální území: Banská Štiavnica
Výška centrálního kamene: 2,2 metry
Druh kamene: křemenec
Nadmořská výška: ca 920 m
GPS koordináty: 48.4592956N, 18.8762708E
Přístupnost: volně přístupné

Bylo mi velkou ctí se na této léčebné megalitické stavbě podílet. To, že se veškerá potřebná povolení podařilo získat během necelého roku je opravdu malý zázrak! Pokud chcete realizovat funkční stavbu podobného typu, nebo jen vztyčit jednotlivý menhir, tak se na mne můžete obrátit. Poradím vám se vším od výběru místa až po aktivaci stavby a dodám "návod k použití".

Jan 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.