úterý 9. ledna 2018

I němci nám závidí prezidenta Zemana



Takhle píší o našem prezidentovi ve Spolkové Republice Německo Ve vnímání české hlavy státu a jeho postojů k islámu i uprchlické krizi je zjevně zřetelný rozdíl v tom, co o Miloši Zemanovi říkají západní média a politici a jak ho naopak vnímá část tamních obyvatel - dle všeho nikterakzanedbateln á . Dokládají to i čerstvé reakce na Zemanův vánoční projev, jak na německém blogu Politically Incorrect, tak třeba i na YouTube, kde se část projevu prezidenta objevila s německými titulky. Až na nepatrné výjimky jde o reakce kladné, ba nadšené. Mohlo by se z nich zdát, že část Němců závidí Čechům jejich prezidenta a přáli by si mít takového politika v čele Spolkové republiky. 

"Zatímco v naší zemi bylo vánoční poselství odbyto obvyklým dobrolidským blabla, prokazují naši východní sousedé jako obvykle zdravý lidský rozum," píše Politically Incorrect a cituje pasáže týkající se nynější masové migrace z řeči Miloše Zemana. 

Z následujících 126 diskusních příspěvků pod článkem (stav 26.12. 15:00 ) se téměř všechny vyjadřují k Zemanovu projevu kladně a naopak kritizují kancléřku Angelu Merkelovou, politiku Berlína a dalších vlád Západu. Vyberme některé typické reakce 

- Zeman si nenechá jako Gauck (spolkový prezident) a Merkelová vymývat mozek transatlantickými tajnými lóžemi a elitářskými myšlenkovými fabrikami jako "Atlantik-Brücke ". Zjevně si uvědomuje, že invaze (migrantů) je vyhlášením války národní státnosti a svobodě Evropy. 

-Takové starostlivé politiky lze Čechům jen závidět. 

- Smekám před českým prezidentem (. ). Tento projev by se měl vysílat ve zpravodajství v celém Německu (.). 

- Lidé, mějte trpělivost! Také brzy dostaneme nějakého "Zemana". Předtím bude ale zlá "občanská válka".

- Hezké, že je Česko v EU. EU je třeba vidět v zásadě pozitivně, její rozpuštění není řešení. EU musí být akutně demokratizována.

- Pane Zemane, zůstaňte tvrdý a ignorujte, co říká Merkelová. Pomozte zachránit naši evropskou kulturu! Mnoho díků z německé strany! 

- Kdybych pracoval v ZDF (německá veřejnoprávní televize), vyměnil bych kazety. Namísto Gaucka projev Zemana. 

- Českému prezidentovi by měl být dodatečně předán úřad německého spolkového kancléře. Češi jsou pilný, chytrý národ a určitě přínos pro naši churavějící "DDR 2.0" (NDR). 

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

Podobné komentáře příznivé Zemanovi se v německém jazyce začaly objevovat i na YouTube, kde je část vánočního projevu českého prezidenta s německými titulky.

"To je státník. Závidím Čechům, protože nám Němcům vládnou šílenci."



6 komentářů:

  1. Proč nevolím,nebot volby byly a jsou zmanipulované..A neexistuje právní páka,kdy by nezávislý novinář dohnal k finálnímu vyšetření poslední podraz zřejmě opět Ustavního soudu a sice vlámání se TOP 9 , Pirátu a nějakých starostu do sněmovny. Rychetský je kámoš Zemana,takže je naděje,že neudělá opět tu špinavost s Okamurou,kdy měl jasnou preferenci být prezidentem ČR. Češi kdysi bývali CHLAPI.. https://www.youtube.com/watch?v=5ItAB-m2L7M&t=20s

    OdpovědětVymazat
  2. Držím Vám palce pri prezidentských voľbách, nech si český národ vyberie toho správneho, nie ako u nás, úžerníka, zlodeja a vlezdoprdu.

    OdpovědětVymazat
  3. ...aj ja chcem takého prezidenta!

    OdpovědětVymazat
  4. https://www.youtube.com/watch?v=WnY4-ciQsFY https://www.youtube.com/watch?v=l-HOD-7dLK8&t=1039s

    OdpovědětVymazat
  5. Událost má přijít během roku 2018 až 2022...Až třeba 2038..Až až až ..Zapečetěné mozky holt opakují stejný scénář až do koncu nějaké 3D https://www.youtube.com/watch?v=b1bensUPPSI

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.