středa 17. ledna 2018

Sny




Jak vlastně vznikají sny a co je jejich spouštěcím mechanismem? 
Každý člověk má představy a tyto většinou při intenzivních a obrazností oživených  samovolně vytrysknou do prostoru. Protože tyto nejsou většinou usměrněny vůlí, bloudí v prostoru a rozechvívají neuronovou síť v mozku osob, na něž náhodou dopadnou. 
Jsou však i myšlenky cílené, které pak působí třeba i na konkrétní osobu a to je již vlastně „Záměr“ vysílající osoby, představy posílené obrazností a velkou intenzitou, vždy však vytvářeny jen osobou zodpovědnou, ne škodící. 
Tyto myšlenkové proudy člověk zachycuje ve spánku a tyto zachycené neuronovou sítí mozku se mění ve sny. Jelikož při spánku je naše Duše již více uvolněná, dovede snímat rozechvěné neuronové sítě(uzlíky) mozku z myšlenkových proudů v prostoru a z těchto přijatých signálů vytváří nová díla a nové jevy. Proto jsou pak naše sny tak rozmanité, nevyčerpatelné a stále nové. 
Rovněž některé neujasněné z úzkosti a strachem potlačené představy a přání usazené v neuronové síti mozku se stávají pak rovněž tvůrcem špatných snů, těch temných. 
Sny jsou nejvíce intenzivní u citlivců, kteří mají menší osobní magnetismus, který je má při své funkci obranného pole chránit od okolních myšlenkových proudů a chránit jeho Duši.. Pokud to tedy shrneme, jsou tři nejsilnější faktory pro tvoření snů:
1)bloudící myšlenky (někdy i cílené) v prostoru, 
2)slabý osobní magnetismus 
3)naše vnitřní temné zážitky(zasunuté).
Zachycený sen nebývá přesnou reprodukcí toho, co se nám zdálo. Při ujasňování snů si bereme na pomoc fantazii, doplňujeme a upravujeme chybějící zážitky, takže si sen z větší části vymýšlíme. Přitom si ani nejsme vědomi, že se klameme. Nemluvím nyní o cestování Duše, která se ve spánku uvolní a cestuje prostory.

4 komentáře:

  1. Když vidět doma tu bránu na obrázku,tak jí proskočíme se ženou,ani nevypneme plyn a elektřinu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víte, že ano, pane Kabod, hned jsem přemýšlela, jak se tudy procpat a ještě, že nejdříve tam nahážu zvířátka a pak půjdu až za nima....

      Vymazat
    2. Pani Terezko, aj to príde, len záleží od každého z nás či sa tadiaľ dostane. Každý si je strojcom svojho šťastia aj nešťastia. Energia sa stále zvyšuje. Najviac to vidno aj u nás v Česko-Slovensku aj vo svete. Takáto celebrita odišla, takýto športovec odišiel, lebo nie sú schopný prijať zvyšovanie energie, ktorá sem prúdi.

      Vymazat
  2. To su fukoty!Ako niekto povedal,idu po nas jak po udenom. :-) Nech vas Sila sprevadza a ochranuje. Krasne zdravim rodinka. :-) ..Mailo

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.