pondělí 6. listopadu 2017

Odhalení záměru „Vetřelce“




Toto je pokračování k článku  http://energieupramene.blogspot.cz/2017/11/jak-si-vetrelec-udrzuje-pastviny.html  . Zde chci poukázat na vychytralost skupiny, říkám „Vetřelec“ ,která  pěkně v tajnosti ovlivňuje lidi a vše živé na Zemi, aniž by jsme si toho všimli. Ono už nestačí chemtrails, to je totiž moc na očích.

Tak „Vetřelec“ přišel na jiný způsob jak na to a pěkně v tichosti. Je to ovlivňování Schumanovi frekvence Země. Všude v alternativních médiích se psalo, jak se Schumanova frekvence zvyšuje, ale nedivte se, ona se nyní potichu pěkně snižuje a po posledních událostech se to jen potvrzuje. Schumanova pole by měla být nyní intenzivně studována, protože „Vetřelec“ si ve své velikosti myslí, že lidi nic nepoznají. Díky jediné online stanici na Zemi na universitě v Tomsku (RF) sledují i tyto projevy a změny. Zase za to „může“ Putin a Rusko, že nám pomohou odhalit tu podrazárnu na lidstvo.

Snažím se pro naše čtenáře nebýt až vědecký, protože chci, aby byl článek co možná nejvíce srozumitelný všem. Snažte se prosím pochopit co vám zde sděluji, protože to, co se děje, je pro vás neviditelné a o to jim jde hlavně.

Schumanova rezonance je vlastně fenomén tvorby stojatých elektromagnetických frekvencí  https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%E5%E7%EE%ED%E0%ED%F1_%D8%F3%EC%E0%ED%E0 (na české slavné Wikipedii je NIC, Sysifos asi zaspal – záměrně?)  mezi zemským povrchem a ionosférou. Elektromagnetické oscilace vznikají v této dutině, tedy mezi zemským povrchem a ionosférou. To je starý a jasný poznatek a můžeme si klást otázku, co je špatné a nebo užitečné na těchto vlnách přírodního původu. Jenže málokdo ví, že tyto frekvence neviditelné pro lidské oko ovlivňují vše živé na Zemi, tedy zejména lidi. Světe, div se (ve školách se to neučí), první, kdo tyto vlny objevil byl Nikola Tesla a teprve až po 50 letech slavnostně  přišli němečtí vědci, fyzik Otto Schuman  a lékař Herbert Koenig, že něco takového existuje a pokračovali ve výzkumu a nazvali je Schumanovy vlny, nemělo být správně Teslovy vlny?
 Zjistila se pak přesná rezonanční frekvence těchto vln a byla stanovena na 7,83 Hz. Z důvodu vlnových procesů plazmy uvnitř Země jsou pak stanoveny vrcholy na 8, 14, 20, 26 a 32 Hz. 
A teď přicházíme k tomu dost podstatnému, že první frekvence je 7,8 (8) Hz , odpovídá frekvenci lidského mozku, druhá harmonická frekvence je 14 Hz, jež odpovídá běžné mozkové aktivitě člověka. Tedy jasně vám dochází, že frekvence Schumanova pole se shodují s frekvencemi mozku, což jasně potvrzuje primární spojení všech živých tvorů se Zemí.

A teď další důležitý faktor, od roku 2006 – 2007 rezonanční Schumanova frekvence začala růst. Za historii lidstva se toto ještě nestalo a pro „Vetřelce“ začala být situace velmi nebezpečná. Ještě vám ukáži rytmy mozku, aby jste měli úplné jasno.
Nižší než 4Hz je vlna Delta, tedy hluboký spánek.
4 – 7 Hz je Theta, snový stav.
7 – 13 Hz je Alfa, stav relaxace, uvolnění.
13 – 40 Hz je Beta, stav aktivity, běžná mozková činnost.
Nad 40 Hz jsou vlny Gamma, tedy silná aktivita ( agrese, nebo rychlé logické myšlení, podle inteligence, vědomí a poznání osoby).


Teď si ukažme, co se stane, když Schumanova rezonance je 8 – 13 Hz, je to v pásmu mozku pohody, kdy mozek funguje bez zastření, tedy rozumně a to je přirozené. Ale ouha, od roku 2007 – 2014 podle do tohoto data dostupných záznamů čtvrtá harmonická klesla z 26 Hz na 24,5 Hz, to není přirozené a podle prognoz by měly tyto frekvence růst. 
Závěr je, že pokud Země a okolní prostor i s naším Sluncem během přírodních procesů  najednou přestala zvyšovat Schumanovu frekvenci a naopak nepřirozeně klesla, pak „NĚKDO“ nebo „NÉCO“ zpomaluje záměrně tento proces.

To „něco“ může být HAARP, jenže oficiálně v květnu 2013 tento provoz měl být ukončen. Věřte, nevěřte těmto syčákům. Toto jsou všechno zařízení, která mohou pouze změnou kmitočtů pěkně a v tichosti ovlivňovat a ve svém vývoji zadržovat lidskou populaci, vlastně jsme ve stavu spánku, není žádná touha po pohybu, myšlenek, zapomněl jsem, touha je, po penězích a kde koho podvést a okrást.


V květnu mluvčí amerického letectva David Walker uvedl, že se nebude již podporovat HAARP, ale budou vyvíjeny další způsoby „kontroly“ ionosféry, pěkné slovíčko „kontroly“, viďte. 
Existují tři známé stanice: HAARP – Aljaška 3600kW, EISCAT – Norsko 1200kW a nakonec SPEAR – Norsko 288kW. S největší pravděpodobností ale „Vetřelci“ našli jiný způsob, aby nebyl tak na ráně oku a nepřitahoval pozornost a to je okolní vesmír, kde na oběžné dráze pracují vojenské satelity, to je schovka, jak na slepou bábu. 
Jedni se snaží něco dělat u Slunce(poslední dobou tam bylo ale rušno) a druzí (hra na babu) na oběžné dráze Země, no jo, ono to záření z vnitřku Galaxie co k nám začalo proudit je pro někoho nebezpečné, co kdyby dostali vyrážku a nebo jsme záměrně uspáváni? 
Iv
P.S. Výborné doplňky do stravy, Bor a Jodizovaná sůl a když je nejhůř na ůlevu skočit do vany, nebo sprchy(je to nejlepší uzemnění a spláchnutí starého obalu energetického), ale neutopit se.Nebo když něco bolí, zkuste http://energieupramene.blogspot.cz/2015/12/proti-bolesti-pro-zdravi.html
Nikdy to nevzdávejte, pokud cítíte, že máte pravdu. Hudba je okno do Duše, ne do mozku, nechte svou Duši uvolnit. Toto je hudba od neznámého autora, bez poplatků vám zprostředkuje kontakt s vaší Duší a domovem.

10 komentářů:

  1. Vous les avez à peu près révélés, un excellent article.
    Paris Leon

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se to nevi ale mezi lety 1928 a 1945 klesla rychlost svetla o 20 km na za minutu. Vedci to vyresili bravurne v 60-letech jako vzdy.
    Nejake dukazy jsou tady v tomto videu od 10min. 30sek.
    Stoji to za to si to poslechnout.
    A to zadny HAARP jeste nebyl.
    Ja bych jim osobne nedavala takovou silu, ze mohou neco delat s Schumannovou frekvenci.
    Oni porad planovite vypousti nejake zpravy tu tohle tu tamhle to. A ve skutecnosti totiz takovou silu aby nas ovlivnili nemaji. Chteli by ji mit, ale nemaji ji, tak to delaji takto vypoustenim zprav, aby lide meli pocit, ze jsou proti tomu bezmocni. Ne jinak to delali knezi s faraony ve starem Egypte kdyz prislo zatmeni slunce, ktere pak zazracne odcarovali, kdyz se lid lekl a podrobil.
    Ja myslim, vezmeme si svoji silu zpatky a pracujme na sobe. Jsme taky soucasti prirody i kosmicke hry.

    Anna Hanah
    Myslim, ze bychom si meli svoji silu vzit zpat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anno,
      zase si myslím, že naší Sílu nám nikdo nikdy nevzal, ale téměř nikdo o ní nic neví a hlavně ani to, že ji má a může ji používat. Nevím jak Vy, ale dozvěděla jsem se o ní až tady na stránkách, protože kostelní Duch svatý (což je Síla) mně nedával žádný smysl.
      A naopak Ti, co to tady na Zemi záměrně dovedli tam, kde to je, ji znají až moc dobře a záměrně tají a zneužívají své poznání.
      Zkuste tedy lidem ve svém okolí o ní něco povyprávět, jaká bude odezva? Haha, asi si pomyslí něco o bláznech, čímž se Vás v žádném případě nechci nikterak dotknout.

      Vymazat
    2. Vsetci pracujeme zo Silou,ci uz vedome alebo nevedome.Manipuluju s nami aby sme tvorili skrze Silu tak ako chcu oni.Az ked pozname pravdu mozeme tvorit vedome a v Pravde-Jednote,a vtedy si berieme svoju moc spet.A az sa tak stane,v Jednote a Pravde sama Sila hovori k nam,a cez nas(nami) k inym.. Ukazuje pravdu i cestu a dava moznost sebapoznania,sebavyjadrenia a zdokonalenia. ..Mailo

      Vymazat
    3. to Mailo
      Mailí, ne ne, všichni ji vědomě nepoužívají, kdyby ano, tak je situace úplně jiná, protože Síla směřovaná vědomě k pozitivu, vždy má větší sílu a ti ostetní jsou jen manipulováni v myšlení a myšlenka nemá nikdy takový velký potenciál, ale stačí, aby ti Temní ji posbírali na nějaký konkrétní aspekt děje od toho velkého počtu, pro své kejkle.

      Vymazat
    4. Ano Iv...chapem to.Ako pisem pracujeme zo Silou ci uz vedome alebo nevedome.Ale vsetci s nou pracuju(kto ma Dusu),lebo inak sa tvorit neda-a to je nasa podstata.Suhlasim ze ak vedome,tak to ma vecsiu silu. ..Mailo

      Vymazat
    5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Ol
      Už jste s Teslou spojen dávno, přes stránky.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.