pátek 17. listopadu 2017

Norsko – příroda čaruje


Anne Rudsengenová, která pracuje pro Norský národní inspektorát, objevila neobvyklý jev, když byla na prvním víkendu zimní sezóny.
"Bylo krásné počasí, nádherné slunce a já jsem šla lyžovat na zasněženou cestu do Anestølen - najednou jsem viděla tyto kruhy na vodě jezera. Byly neuvěřitelně krásné, zcela kruhovité a téměř geometrické. Skoro to vypadalo, jako kdyby to vyrobili technici, říká Rudsengenová.
"Nikdo předtím neviděl nic takového, takže se to stalo fascinující," říká Rudsengenová.
"Dnes jsem slyšela pár kolegů z Norské ochrany přírody a může to naznačovat, že mnozí z nich mají teorii, že se jedná o metanový plyn, který prochází tenkou ledovou dutinou.
Poukazuje na to, že organická hmota ležící na dně vody je v konstantní kontaminaci a že plyny pak vznikají proti povrchu.
"Myslím, že je to způsobeno plyny z biologického materiálu v usazeninách na dně jezera. Podmínky jsou typické pro pozůstatky listů, trávy a dalších částí rostlin, které byly naváty do vody na podzim.
A tady něco pro potěchu Duše.

5 komentářů:

  1. Zdravim kamaradi:-). To jeji vysvetleni mi moc nesedi,kdyby to tak bylo,pak bysme meli onu "nadheru" na kazdym rybniku,nebo temer kazdym,ale nemame,pro me je to novinka.S cim to souvisi nevim,muze to bejt vic veci,pocinaje treba chemtrailsem,onema plynama ze dna(ale ne z tlejiciho listi),presneji pode dnem ? Chtelo by to vzorky a proste to prozkoumat. Nenechal bych se mylit,nebezpeci a nebezpecni tvorove casto vypadaji nadherne a hyrej barvama,na prvni pohled,dotyk uz muze bejt fatalni...........proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Proude,
      jak říká p. Pjakin..tak jste nás postrašili, bububu, tak se teď všichni bojíme no a co? Hlavně nezaujímat PORAŽENECKÝ postoj. Máš Sílu a ta Tě nikdy nezavede, aby Ti ublížila.
      Mně se to stejně nelíbí, protože nesnáším zimu a to asi někdo vzpomíná, jak kdysi zahučel pod led, haha.
      Líbí se mně ta skladba, nádhera.Děkuji.

      Vymazat
    2. Zdar,Terko :-),nj,koukam ze to tak zni,ale mysleny to tak neni:-),rozebiral jsem jen "technickou" stranku veci,jinak presne jak pises ;-)..........proud

      Vymazat
    3. Oh,omlouvam se,zapomel jsem,s Pjakinem opatrne,netvrdim ze keca,jen pisu opatrne,DVTR/KOB se nevyjadruje "dobre" o Slovansko-Arijskejch Vedach,potazmo tedy o nas Slovanech,opatrnost a cteni mezi radky je tedy na miste,moje zamysleni,jelikoz vidime ze se momentalne v Rusku dost kope za GP(globalni parasit,prediktor),kterej sice "umravnuje" US elity,coz neznamena,ze to mysli dobre s nami,protoze je to boj dvou gauneru mezi sebou,ale jak vime,Putin(kope za GP) je vybornej sachovej hrac ;-)........proud

      Vymazat
    4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.