sobota 11. listopadu 2017

Jak zacházet s myšlenkami – o Síle


Myšlenky se pohybují v jemnohmotném světě okolo nás tak skutečným proudem, jako voda nebo vzduch. Mnoho lidí si to ani neuvědomuje, že si škodí svými myšlenkami na negativitu, zvláště v dnešní době. Jednoduše, nač myslíme, čemu věnujeme pozornost, tam směřuje naše vzácná energie. 

Nač myslíme, tím otvíráme (zapojujeme se) proud energie takové, jaká je myšlenka a to působí na tělo i Duši k dobru nebo zlu. Napsalo se toho už o tomto hodně, ale lidi stále zapomínají, že vlastně tím vším řídí tvořivou Sílu. Člověk zachvácený negativitou, nebo stísněnou náladou, je ve stejném proudu energií jako ti ostatní, negativně smýšlející a tvoří další doplňkovou baterii pro zvýšení její kapacity (výkonu) – tedy napětí. Posilují vlastně tento proud a ani o tom neví. Jako když zapojujete do série víc a víc baterií (jeden člověk-jedna baterie), až nakonec je energie tak velká, že když s touto baterií manipulujete, jste v obvodu, může vám uškodit nebo pomoci, to je na druhu myšlenek. Zabývejme se proto raději tím hezčím, nebo co nás baví, ano někoho třeba stále baví prudit okolí, být naštvaný, ať si tu baterii posiluje s ostatními negativisty, ale vy se tomu vyvarujte.

Toto jsou lidé, jejichž hmotná mysl sotva něco tuší. Jednoduše řečeno, vstupujete pak do proudu otroctví a bázlivých lidí. Takoví lidé většinou končí tím, že zuřivě nenávidí (a věřte mi, znám hodně takových) vše, co s nimi nesouhlasí a v této nenávisti vyčerpávají své energetické pole a roztrhají se na kusy sami.

Skupina klepen, které klepou o chybách  nepřítomných a stále dokola, uvádí bezděčně do pohybu zákon Síly, který má pro ně děsné výsledky a ještě se diví, že nikomu nic neudělali, když začnou mít zdravotní nebo hmotné problémy.

Napojujte se na lepší baterie v obvodu a Síla vedená vašimi myšlenkami bude mít pak i větší sílu. Snažte se vstoupit do obvodu baterií v myšlenkových proudech věcí krásných, co vás baví, přirozených, svých předností. Nezapomeňte, že když vás popadne chmurná nálada, zapojujete se do obvodu  baterií churavých a nemocných Duší a žádejte Sílu, aby jste se odpojili. Ono totiž to nejdůležitější je, že svým vlastním osobním přičiněním se z tohoto obvodu prostě nedostanete, musíte žádat Sílu, aby tento proud od vás odvrátil, přerušil spojení. Lidé hodně senzitivní, jemně ladění a vysoce vyvinutí, jak jsem se s nimi někdy setkával, mívají pak slabá těla, poněvadž nevědomky k sobě přitahují (a teď už to víte), aby se zapojili do obvodu baterií zlého obvodu. Spoléhejte na Sílu (nic jiného vás toho nezbaví) a ona vás z toho vyvede a navíc ještě od ní obdržíte i pomoc v hmotném světě. Třeba vám do cesty vešel někdo, kdo vám pomohl, pomáhá, děkujte hlavně Síle, že vám tuto bytost seslala. Budeš poznávat jasněji,že existuje moc v podobě Síly od Boha, Univerza, která se o tebe stará a přitom nebuďte  pošetilec, že se něco udělá samo, jen musíte využívat příležitostí(pořád ve střehu),které vám Síla bude poskytovat a vy si ještě můžete vybírat, když jste s ní, pomáhá vám pořád, ona se neuráží. 

A tady k tomu videu si raději sedněte, zapadá to pěkně do mozaiky, komu to myslí, napovím, "zlatý" náš Gans+(Black Goo-matka Země). Známe technologii chytrých nanočástic i my, v podobě uváděného  zde Gansu, jež harmonizuje vše živé a bojuje proti vesmírnému Vetřelci s jeho nanočásticemi Black Goo-. Je až nutné, kdo má zájem o naši budoucí generaci a vůbec vše živé na Zemi aby pomohl tyto technologie Vetřelců eliminovat, rozprašoval, stříkal na zahrádce a používal plasmu Gans+ i pro sebe a své blízké, válka už dávno probíhá. Myslím, že máte už informací dost.

23 komentářů:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=5ZLeHlUm3pc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Ter fry
      Tak to sedí, děkuju za odkaz a hned to šoupnu na "sklo" k článku. Tímto mně zapadá mnoho věcí a lituju dnešní lidi, podtrhuje to význam našeho Gansu.
      Děkuji.

      Vymazat
    2. Pane Iv, mně neděkujte, víte, že jsem o tom FURT přemýšlela a neuměla si to dát do souvislostí.Narazila jsem na toto video v komentářích u tm(nick Jak) v článku o hmyzu.Nojo, člověk by očekával, že se takto důležitá informace dostane více do popředí, ale prd. Takže jsem ráda, že tady na to koukne více lidí.
      Díky Sílo!!!

      Vymazat
    3. Iv,Terezka dakujem za zdielanie videa. ..Mailo

      Vymazat
  2. Zdravim kamaradi:-),moc peknej a jasne napsanej clanecek,diky za nej,mam rad srozumitelne vysvetlovany veci a deje,eliminuje to pozdejsi chyby a otazky.Pripomel mi jedno setkani v diskusi s jednim z nas,dobrym clovickem,kterej taky chce pro vsechny lepsi budoucnost,bylo to na nwoo.org kam chodime "drbat" a snazime se podavat koncepce lepsiho sveta,ovsem je to nelehka zalezitost,prilis negativnich diskuteru co delaji dojem ze se chteji jen vyplakat,zanadavat si ,ale hnout prstem uz je od nich prilis velky ocekavani.Kdyz jsem mu rekl,ze beru v potaz Silu neustale,i pri psani prispevku,nepokryte se podivil,az me to zarazilo :-).Ale verim ze popremejslel a doslo mu ze Sila je s nami neustale a neustale se zapojuje,je jako nas dalsi smysl,jen je tezsi si to uvedomovat kdyz se viditelne ,citelne,nebo slysitelne okamzite nezapojuje(coz dela,ale nevnimame to hned) :-).Diky za clanek a drzte se,makejme na tom lepsim neustale;-).........proud

    OdpovědětVymazat
  3. Tak přátelé,
    řekla bych, že to už se jen čeká na to, až si Matička Země pořádně upšoukne a pěkně nás zkropí Svatým olejem.
    To bych se smíchy neudržela, kdyby to zařídil tady ten týpek, co se rozhodl kopat tunel k moři, haha.
    https://www.reflex.cz/clanek/video/82999/sverazny-kutil-chce-dat-cesku-more-opustil-rodinu-a-kope-tunel-skrz-zemi.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravia, Terka!
      Zahliadol som kdesi len úryvok a príde mi to ako jasný fejkňjúz.
      Aby sa niekto prekopal do ôsmych kilometrov..a ešte vlastnoručne krompáčom, nie?:-))

      Vymazat
    2. Jasný v tom je ta Síla, taková ptákovina :).

      Vymazat
  4. Ďakujem za článok, pán Iv, tie myšlienky tesať do kameňa, ale hlavne v napojení praktizovať...

    Merlin a princíp Sily
    https://www.mojevideo.sk/video/2b9e3/merlin_a_princip_sily.html
    Leo

    OdpovědětVymazat
  5. Takto jsem si před 40 lety vytvořil svou budoucí manželku,jak duchovně,tak fyzicky ideální..Nesmí v tom ale knourat ego..Prostě to funguje...U lékaře jsem byl před 12lety,kdy jsem šel do duchodu.zubní kámen si vzadu likviduji ohnutým šroubovákem..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to som rád, že Vám to funguje, viem o tom tiež svoje... :)
      Když si báječnou ženskou vezme báječnej chlap
      https://www.youtube.com/watch?v=WJsEjTsJATw
      Leo

      Vymazat
  6. It is not my first time to pay a quick visit this site, i am
    visiting this site dailly and take good facts from here daily.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mužete mi to někdo přeložit do češtiny..? Za Protektorátu hlásil pruvodčí tramvaje Muzeum.Muzeum,to první je německy..Kdo sem sere tu english? https://www.youtube.com/watch?v=v22UkShPfBA

      Vymazat
  7. It is the best time to make a few plans for the long run and it is time to be happy.
    I have read this publish and if I may I wish to recommend you few fascinating issues or advice.
    Perhaps you could write next articles referring to this article.
    I wish to read even more issues about it!

    OdpovědětVymazat
  8. Mám za sebou osm křížků. Tyto stránky mne fascinují a velmi mi pomáhají. Jediné, co mi na zdejších textech vadí, že nějací divní lidé dávají najevo, že jim čeština je sprostá a kazí profil nějakým cizím jazykem z kterého cítím jen zlo. Dorio.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Dorio
      Nic si z toho nedělejte, zlo můžete vycítit a někdy je to i paradoxně správné, pak Vám nemůže ublížit. Vždyť se podívejte všude okolo, jak dnešní generace užívá češtinu a vyjadřuje se. Někdy si připadám, jako kdyby jsme už neměli ani ponětí o vlastní hrdosti. To je však vždy záměr, podívejte se na dnešní školství, děs a běs.

      Vymazat
    2. Takže tady potvrzuji, že v učebnici na zeměpis pro 8.ročník, jsou normálně napsané dvojazyčně(tedy německy a angl.), jak se řekne třeba jezero, řeka atd., je to tam všude.
      Koukala jsem na to, protože to není učebnice jazyková a přesto vnucují. Chudák Božena Němcová, ta se musí v hrobě obracet.
      Pak se člověk ani nemůže divit, že děti matlaji všechno dohromady, je to záměr.

      Vymazat
    3. Žiadne strachy!
      Tento web má svojich čitateľov aj v zahraničí. Využívajú strojový preklad článkov a svoje reakcie k nim píšu v "medzinárodnej európštine", t.j. po anglicky. Väčšinou sú to komplimenty.
      Podľa adresy jedného z diskutujúcich tipujem, že písal z Indonézie.
      Celkom slušná popularita...
      Zdravím Vás!
      svarnetic

      Vymazat
    4. to svarnetic
      Zdravím a doufám, že je vše stále u Vás OK. Pozdravujte Víděň.
      Přeji hodně Síly a ochrany.
      Iv

      Vymazat
    5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.