čtvrtek 9. listopadu 2017

Gans plasma Keshe




Dnes se vrátíme k již dříve u nás publikovaným článkům o Gansu, jelikož jak říká pan Pjakin, lidi maj 14.denní paměť a má většinou pravdu. Ale o to ani nejde, je to na každém jednotlivci, jak se nechá unášet okolními vlivy a zapomene i na svou Duši. Uvolním pro vás další informace z téměř ročního pozorování pokusů s tímto fenoménem. Jistě že vědecká obec p. Kesheho zatracuje a snaží se vše utlumit, jenže je to na svobodné vůli každého z vás, jak s tím naloží, jste přeci svobodní a snad samostatně myslící tvorové, ne stádo ovcí, kterému říkají, co je a není špatně.

Zkoumali jsme účinky společně dva, jak v přírodě, tak i na sobě,abychom se vyhnuli nějakému předpojatému výsledku. Na naše pokusy jsme použili převážně ten nejednodušší produkt jak jsem publikoval v minulých článcích zde http://energieupramene.blogspot.cz/2016/04/gans-zahradka.html tedy průmyslový Gans. První zkoušku absolvovaly slepice, jímž byla podávána v napaječce voda z jezera (plná ryb-dnes už přemnožené), kde byl instalován vyvíječ přírodního gansu. Slepičky mladé začaly rychle snášet a nevynechají den, kdy by nebylo vejce (zdravé). Další ironicky řečeno experiment, bylo ptactvo, jež si chodilo samo napájet se vodou s přírodním Gansem i přesto, že v okolí jsou jiné zdroje vody jako rybník, potok, taky fajnšmekři. Nejlépe to bylo vidět na hejnu strak, (chodili i jiné druhy, jako sýkorky, červenky, kominíci atd), které jak tučňáci se chodili pravidelně napájet z „nastražené“ napaječky. Na těchto přírodních tvorech bylo jasně vidět, že si zvolili sami, co jim vyhovovalo.

Další „obětí“ experimentu byla zahrádka, kde zelenina byla zalévána „průmyslovým“ Gansem. Tak krásná rajčata, salát, okurky, cukety atd jsem za svou relaxační činnost na zahrádce ještě neviděl. O chuti už ani raději nemluvím, když jsem ochutnall Pennáčové a naše, tak se mně zkroutila ústa a začal jsem litovat lidi, čím je to krmí. Nejvíce je to poznat na salátu, protože má rychlý růst, velké, křupavé, chutné hlávky. Kdepak, usmolené, zvadlé a v igelitu zabalené hlávky salátu v obchodě, je to opravdu jen náhražka, bez vitamínů a stopových prvků. Nejde ani o chuť, ale všechny pozitivní vlastnosti Gansu se dostávají do organismu, který si už sám a rád nastartuje ozdravný mechanismus.



Další experiment bylo přidávání malého množství Gansu do koupele. Po vykoupání máte hebkou pokožku (to cítíte evidentně) a pokud umyjete vlasy s kombinací jakéhokoliv shamponu, jsou nádherně hebké a bez lupů, kam se hrabe nějaký Heden-Shoulders.

Další dobrý počin je Gans přimíchat do pleťových krémů, krém se vám zabarví na krásnou azurovou barvu a pomáhá intenzivněji v ošetření pleti.


Dál si můžete vyrobit náramek z PVC hadičky naplněný hustým Gansem a nosit na ruce nebo i v kapse, zvýší se vám energetické pole až na 2 metry a jste odolní proti nepřátelským jiným negativním polím, vyrábějící okolní lidé, jste suverenější a nemluvě o kladném zdravotním působení na tělo.

V příloze máte ještě pro fajnšmekry přiloženou orientační tabulku.
Zde odkazy na dřívější články: 
http://energieupramene.blogspot.cz/2016/04/gans-zahradka.html
http://energieupramene.blogspot.cz/2016/01/kesheho-tuzka-ii.html
http://energieupramene.blogspot.cz/2014/02/rady-zahradkarum-x-te.htmlhttp://energieupramene.blogspot.cz/2012/06/prirodni-koloidy.html

Vypracoval pro naše čtenáře tým Iv+Terfry

12 komentářů:

  1. Máte pravdu pane Iv, "tučňáci" jsou mazaní a vybíraví.A ještě dodávám hafani a kocour, také prošli testem a prospívají výborně.Ganzový kruh velice pomáhá a hlavně včera a dnes je zase divno, Schumannova r. je rozkmitaná dosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Práce na nových metodách v reálu je k nezaplacení, stojí to sice mnoho času, financí, práce, přemýšlení, pomluv atd. Naši lobisti za takové zkušenosti si nechají platit horentní sumy.

      Vymazat
    2. Vdaka Iv Terezka,skvela praca..vdaka za informacie. ..Mailo

      Vymazat
    3. Mailí, oni "tučňáci" straky si nejdříve daji psí granule, sedí Doníkovi skoro na zádech(ten na ně kašle) a pak to jdou zapít z kbelíku kde má pes a kocour ganzovou vodu.Stoupnou si na okraj a napájejí se s gustem, pak sednou na branku a odpočívají.To bys koukal, to by se Ti určitě líbilo pozorovat, myslím si.

      Vymazat
    4. Ano Terezka,mame moc radi zvieratka.Su uzasne..casto ich vidime ked chodime z priatelkou na prechadzky a najlepsie je ze sa vobec neboja,kludne k nim mozeme prist na meter pozorovat a zhovarat sa snimi,ale fotit sa nechcu-to hned utecu. :-)

      Vymazat
    5. To víš, že ano, zvířátka nejsou hloupá, ví, že fotky kradou Duši.Mně se nedávno stalo, že jsem raději vlezla pod stůl, když mne jedna potroublá úřednice chtěla fotit s vlaječkou Eu, takovou potupu bych nepřežila, haha.
      No a co jsem ještě nikdy u nikoho nezažila, jak reagují zvířátka na pana Iv, ten by je mohl mít všechny doma v kuchyni, kdyby chtěl.Nejen, že před ním neutíkají, ale chodějí za ním. Má tak krásnou a silnou energii, že je štěstí být s ním pohromadě.

      Vymazat
    6. Ano,viem ze ma-s uzasne spojenie Iv.Vsak mi to medzi sebou citime i na dialku.Dalo by sa povedat harmonia Dusi dava tu moznost. ..Mailo

      Vymazat
    7. Mailí, to má každý, kdo kouká na stránky.
      Vzhledem k tomu, že pan Iv má spasitelský komplex, tak tomu tak je.Dává pořád dokola šanci i totálním blbcům a to zase u mně nehrozí, haha.Takže se kolikrát vědomě raději odpojím a raději Sílu věnuji zvířátkům.

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ol,
      Daxík byl velice potěšen, když jsem mu říkala, že se líbí princezničce.
      Byla jsem tedy nucena pobývat týden v městském prostředí a setkávat se s lidmi.Katastrofa, pokud člověk "něco" nadhodí mimo maistrém, tak je to absolutně!!! nezajímá, maximálně jedna odpověď..."nechci nic vědět, protože bych musela litovat, do jakého světa jsem přivedla svoje děti"..tak, co s tím?
      Nebýt turmalínu a ganzového kruhu, je po mně.Dávám ho Bětuš na spaní a beru si ho, když někam cestuju, tedy do prostředí "vysavačů".
      Jak jste zaznamenali pecku, nám tedy bylo s Bětuš ten den blbě oběma a i druhý den.
      Mějte se tam krásně a Síla s Vámi.

      Vymazat
  3. Haha, naše babi, dostala gansové zelí.Je zvyklá na tuhé listy.Začala mně tvrdit, že to načechraný, je kapusta. No tak jo, je to kapusta, hlavně že to snědla :).

    OdpovědětVymazat
  4. Takže výsledky se dostavily, haha, přesně podle očekávání, nejsem překvapena ani náhodou.
    Tímto děkuji všem závistivcům a nepřejícným zmetkům, nebojte vzkaz pro Sílu už je v Menhiru, prodleva 3-5 dní.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.