čtvrtek 8. června 2017

Záporňáci


Záporňáci


Všechny negativní entity či bytosti, včetně lidských, mají jednu základní společnou vlastnost: jsou odděleny od Zdroje. Na rozdíl od Kladných se nemohou napojit na Zdroj (či Boha,Univerzum,), aby přijímali energii - Sílu. Proto musí hledat okolo, aby získali tuto energii a nakrmili se podobně jako paraziti. Pro ně byl zde na Zemi utvořen útvar Náboženství, kterým se obrací na boha, s malým „b“. Je to vlastně uměle vytvořený Egregor a se skutečným  Bohem  nemá vůbec nic společného. Jeho přívrženci jej sami dobrovolně krmí svou nízkou kradenou energií a její přebytek je pak tímto Egregorem přerozdělován na své členy, někomu víc, někomu méně, ale v podstatě je to jen a jen nakradená energie ze Zdroje od kladných bytostí, které jsou na Zdroj(Boha, Univerzum) vždy napojeni. Energie náboženského boha (Egregoru) je již tak zdeformovaná a její frekvence tak nízká, že můžeme říci, že vyhovuje nejvíce těm negativním, ikdyž mají někdy plná ústa dobra a lásky, ale v krajních životních situacích je to většinou naopak.

Zde na Zemi se lidé dělí na kladné a záporné, jejich Duše tak přichází zde na Zemi z těchto jednotlivých sfér a zde se vlastně pak uskutečňuje onen zápas mezi kladným a záporným.
 

Jak vlastně fungují Záporňáci.

Čím větší odpor k někomu nebo k něčemu a máme i strach, tím více je Kladným životní energie kradena, kterou získávají od pravého Boha a to i přirozeně. Ta je pak jak jsem již psal využívána Záporňáky. Již samotný akt myšlení na negaci jim poskytuje sílu. Zaměřte tedy svoji pozornost jinam a nekrmte je.

Jakmile nemáme kontrolu nad svým myšlením a poznáním, bude mysl mít kontrolu nad námi.
Namísto neustálého hledání problémů a toho, co je špatně ve vašem životě či ve světě, zaměřte pozornost na to, co funguje. Zaměřte se na to dobré a to i ve svých vzpomínkách, co vás těší a naplňuje radostí.
Vybírejte si, které informace se k vám dostanou a které ponecháte mimo váš pohled.

Všichni máme v sobě rozdílné slabiny, ale máme je a toho využívají vždy „Záporňáci. Každý je má, nezáleží na tom, jak daleko na své cestě poznání jsme. Tyto slabiny jsou skrytým otvorem vstupu negativním energiím a skrze ně mohou ovlivňovat naše životy.
Mnozí lidé fungují jako nasákavý piják a absorbují vše ze svého okolí – dobré i zlé.

Co „Záporňáci“ nesnáší.

Všechny negativní bytosti jsou velmi alergičtí na pár věcí. Nejvíce na energii Lásky „Klaďasů“, především Lásky mezi mužem a ženou, nejvíce pokud se setkají Párové duše, to je pak u nich až stav nepříčetnosti. Když vidí kladný šťastný pár, chtějí mezi nimi Lásku zničit, protože tato Láska dává ohromnou sílu nefyzickým silám Světla, Síle a snaží se o odstranění tohoto stavu a jejich reakce jsou vždy agresivní.

Dalším faktorem jež je ničí, je zdravá sexuální energie. Potlačují tuto energii v lidské populaci, a když nejsou úspěšní v jejím potlačení, tak ji zperverzní.

A posledním jejich alergickým aspektem jsou energie pozitivních mimozemských civilizací a energie „Probuzených bytostí“. Tyto energie se pokoušejí potlačit, překroutit a zmanipulovat, kdykoliv je to jen možné.


4 komentáře:

  1. Co to je za fešáky?? https://www.youtube.com/watch?v=X_aqyBNRgxU

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pekne a srozumitelne shrnuty a napsany,smekam .........proud

    OdpovědětVymazat
  3. Velice zajímavý a poučný článek. Takto to přesně funguje i v praxi.
    Jen bych ještě přidala poznatek, samozřejmě z vlastní zkušenosti.
    Při spolupráci se Sidrisem (Láskyplný svět) bylo potvrzeno, že negativní Entity tedy duše negativní( uvízlé v Astrálu a zde na Zemi škodící) normálně na tvrdo řečeno smrdí převelice(žumpa plná sr....) a jemně až poeticky řečeno (od Sidrise) puchnou.
    Zde bych ráda upozornila na to, aby si každý dokázal tento vjem představit, že velice znalý astrální cestovatel, který svým konáním čistí prostor od negativních energií(samozřejmě ne každý, kdo cestuje v astrále, dělá co on),cítí smrad, když opustí své tělo,při setkání s neg. entitou, jako tady v reálu 3D (něco jak když stojíte nad otevřenou žumpou).Takže negativní energie je smradlavá a už to, je první nápověda při setkání s mínusákem. Jojo, někdy jsou navoněný až hrůza, ale stejně to nepomáhá, haha.
    Nedávno se mně přihodilo, že jsem ve snu byla s člověkem z reálu a cítila jsem jeho vnitřní smrad.Další den mně přeletěla (varovala) Sovička a den na to, jsem pocítila super podraz na vlastní kůži.Takže jen troška z mé praxe.
    Jinak pane Iv moc Vám díky, že se nenecháte zdolat, odrovnat a otrávit.
    FUR VE STŘEHU!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Rodinka.Pekny clanok.Dakujem zan Iv.Terezka mas uplnu pravdu,a ked mam sam pri sebe pozitivne energie-naladim sa tak citit krasnu vonu-najcastejsie kvetin. Dodam ze ucinna vec je casto i to uvedomit si ze nemame vzdy povinnost reagovat ci hned konat.Nie je to prehra,nereagovat je naopak niekedy nasou vyhrou a ich to privadza az do zurivosti-bezmocnosti nad nami. A este jedna vec-nepritahovat si to. Osobne skusenosti su ze si casto v myslienkach modelujeme veci uz dopredu i ked nepozname okolnosti! skratka myslime ze sa musime rozhodnut. Syla ma pre nas pripravene najlepsie riesenie no my sme si vymyslienkovali uz to svoje-rozhodli sa-a tym poziadali. A kedze mame slobodnu volu...Sila povie no mam pre teba dobre riesenie ale ked si sa rozhodol ze to chces takto,tak tu mas! Pritom sa niekedy staci odovzdat a vo viere najvyssieho dobra poziadat o pomoc Silu...a potom byt uz iba pozorny,chytit pomoc za pacesi a urobit tak ako to prichadza.. ...Mailo

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.