neděle 25. června 2017

Otvírání "Destruktivního portálu"




Dost často se v nynější době opakují okamžiky, kdy vše kolem vás se dostává do negativních vlivů. Zvláště u „Plusáků“( http://energieupramene.blogspot.cz/2017/06/zapornaci.html ) se  odehrávají útoky na myšlení, kdy okolní negativní signály působí většinou velmi cíleně, hlavně vždy nejlépe na citové a emoční aspekty, hlavně s tím záměrem, aby výsledkem byl zdůrazněn váš "chybný" pohled na svět a tím jste byli odstraněni z působení na své okolí jako překážka k vrcholnému ukončení záměru „Záproňáků“. Služebníků, kteří o tom ve své zaslepenosti ani někdy neví, je kolem dostatek. Mohu zde třeba jen upozornit na Sybilino proroctví jako:  Jen pár jednotlivců zůstane na stráži a budou zmírati hladem, nemohouce najít práci a chleba si vydělati. Ti, kteří budou mít chléb i zlato, tedy moc, začnou řváti na všechny strany – vlast je v nebezpěčí. Je nutno poraziti nepřítele a pak budeme míti pro vás chléb a zlato, nepřítel je tomu vinen. http://energieupramene.blogspot.cz/2015/08/sibyla-dnesni-doba.html

Toto dění ve světě je dnes obzvláště výrazné. Tomu všemu napomáhá jak tomu říkám „Destruktivní portál“, který se snaží otevírat Negativní strana k uskutečnění zastavení vývoje lidstva a nastolit u něj otrokářský řád NWO. Otevřením „Destruktivního portálu“ narušují rovnováhu Univerza - přirozený vývoj a tedy i současně zamezují vývoji lidstva. Tak jak jsem popisoval v článku http://energieupramene.blogspot.cz/search?q=temn%C3%AD  Temní postaví svou stráž nad světem lidí Země a oddělí je od vyšších světů neproniknutelnou tmou. A tak se dnes i děje. Tyto vlivy díky otevírání Destruktivního portálu mají vliv nejen na světové události, ale zvláště i na jednotlivce a to ve všech aspektech jeho myšlení. Kladné ionty mohou být jednou z příčin potíží lidí, kteří pobývají v prostoru s jejich obsahem. Prováděly se experimenty, kde lidé inhalovali vzduch s kladnými ionty. Objevily se bolesti hlavy, zvýšená únava, hučení v uších a závratě. Nedostatek záporných iontů také způsobuje pocit nepohody a dusna. Příliš mnoho kladných iontů způsobuje pocity deprese, letargie, bolesti hlavy a podobné potíže. http://energieupramene.blogspot.cz/search?q=ioniz%C3%A1tor  a tak se to projevuje při otevření Destruktivního portálu.



Proud „negativních“ elektronů z tohoto portálu může být tak vysoký, že může dojít k nahromadění náboje v prostoru 3D a pokud je intenzita náboje dosti vysoká a je jeho působení v čase dosti dlouhé, dojde k proražení dielektrika (prostoru 3D) a dochází pak anomálnímu chování a může vést dokonce k dočasné nebo trvalé ztrátě funkčnosti. Tímto způsobem se ovlivňuje vývoj lidstva a k jeho zastavení. Paradoxem tohoto působení pokud se zaměříme jen na člověka, dochází někdy pak i k samovznícení záporňáků a nebo k jejich velké aktivitě, až agresi. Buńky člověka si můžeme představit také jako kondenzátor s určitou hodnotou dielektrika. Pokud se nashromáždí v dielektriku velký náboj, překračující hodnotu dielektrické pevnosti, dochází k nám známému sebevznícení. O tomto jsem již také informoval zde http://energieupramene.blogspot.cz/search?q=kondenz%C3%A1tor   a pro celkový obrázek i zde http://energieupramene.blogspot.cz/2013/02/posileni-aury.html  a tím se dostáváme k informaci, kdy je často v duchovní literatuře psáno, že dojde ke shoření jedince při změnách ve světě. Ten kdo  má informace a poznání, se dovede s těmito vlivy vyrovnat po stránce myšlení i duchovní a nedojde k nahromadění náboje v těle, ten kdo je jejich hříčkou, zapřičiňuje nahromadění kritického náboje v těle, stává se agresivní, více negativní atd. Tento destruktivní portál je zdrojem těchto skutečností a zapřičiňuje mnoho bolesti a utrpení.



Když se podíváte na graf Elektron Flux, vždy při výskytu překlopení proudu elektronů na „mínusovou“ hodnotu dochází mezi lidmi ke špatným náladám, agresi atd. prostě k negativním projevům, jež jsou vždy dobrým kanálem pro manipulaci. Proto vždy buďte v okamžicích působení „negativních“ elektronů ve střehu.

Jen snad pro úplnost ještě musím podotknout, že mínusové elektrony ve fyzikálních grafech jsou vlastně po ezoterické stránce plus (snad je to i záměrně opačně ve fyzice označeno), to už víte snad, jako že ionizace(v lesích, přírodě, ionizátorem ) mínus nábojem je blahodárná.




8 komentářů:

  1. Pane Iv,
    všechno to do sebe přesně zapadá.
    A když je nejhůř, tak zapálit oheň nebo alespoň svíčku na stole.Kdo se nebojí může dát jednu zdravotní vykašlávací.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý deň.
    Mám technický dotaz k ionizácii. Pri kaskádovom násobiči je to jasné - polaritou diod sa dá nastaviť, či sa budú generovať kladné, alebo záporné ionty. Zaujímalo by ma, ako to je s ionizátormi, ktoré fungujú na princípe UV-LED. Vopred ďakujem za reakcie.

    F.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to F.
      Napíši to co možná nejjednodušeji. UV Led vyzařují ke spektru modrému až fialovému, tedy jejich vyzařování je na vysoké frekvenci a jejich energie vyzařování tedy má schopnost interaktivovat s molekulami vzduchu a vyrábí tak jen záporné ionty - mají větší energetický potenciál.

      Vymazat
    2. http://carbometum.cz/video-z-prednasky-co-jsou-kladne-a-zaporne-ionty-a-jak-prirozene-vznikaji/ MAilo

      Vymazat
  3. Jojo článek "sedí" je to jak popisujete p.Iv a někdy jsou vidět následné děje chvilku dopředu v "obrazech v mysli" něco jakoby "záblesk" či jak to popsat a pokud jsou tyto negativní - lze tyto děje předem zrušit tzn. "škrtnout ten obraz" a ten se pak nestane, přijde mi jakoby šlo o varování od Síly (chceš to či nechceš?)
    Pokud je některý dny vzduch )dusno) že by se dal "krájet" dobrý je jít do lesa, k potoku, do skal.

    Napadlo mi když pustím čerpadlo z jímky na dešťovku a tu hadici hodím např. zpět do okapu voda se mi začne vracet do jímky a jak padá zvrchu a rozráží vodní hladinu - něco jako vodopád tam by se měly též tvořit negativní ionty ještě to vyzkouším víckrát.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Ol
      Úvaha je správná. Proudem vody vzniká vždy statická elektřina(původní elektřina, na kterou se dnes zapomnělo, jen ji rozvíjel dál p.Tesla), která pak vlastně ionizuje vzduch svým nábojem.
      P.S. Jsou i vodní nabíječky statické elektřiny, padáním jednotlivých kapek. Ještě můžete udělat pokus i pro děti - vezměte celuloidové pravítko, nabite jej třením třeba pod paží a pusťte z vodovodu malý pramínek vody. Ten bude přitahovám k pravítku - proud vody se ohne. Tak to funguje ale obráceně, jak jste popsal.

      Vymazat
    2. Čerpadlo průtok 18,5 m3/hod tak proteče do 3,5 minuty kubík z výšky cca 1,3m padá na hladinu 3m3 jímky, otvor k poklopu je 400x600mm VxD snad se nějaký prospěšný neg.ionty vytvoří a zajimalo by mě zda je možno je vhodným umístěním př. spirály z měď.drátu umístěné kolmo k ose víka rozptylovat do okolí z nádrže ven, a kolik se asi može vytvořit těch iontů třeba za hodinu provozu zda to má smysl, děkuju.

      Když čerpadlo jede přidávám po lžičkách GANS a on se mi průběžně ve srážkové vodě promíchává a teprv pak s tím zalévám to co jíme.

      Vymazat
    3. to Ol
      Příklad je zde: http://fyzmatik.pise.cz/432-kelvinova-bourka-elektrostaticky-generator.html

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.