čtvrtek 11. srpna 2016

Přejeme princezně Ladě



No jéjeee to je všude radosti! Sotva jsem včera stihl odeslat komentář a po chvíli jsme jeli do porodnice a LADa Laduška je už na Zemi jsou to obě holky moc moc šikovný! Stihli jsme dojet tak akorát navzdory jistejm "kyvadelním kouskům" když vymejšlely všechny možný i nemožný scénáře nevím proč je to tak furt baví.
Sílo Sílinko Děkujeme a také autoru stránek a Terezce a všem z Rodinky zde velké díky že JSTE a všem posíláme Radost Štěstí a přejeme ať Světlé myšlenky vás stále provází každým dnem!

Přejeme princezně Ladě




Přejeme moc radosti, štěstí a ochranu Síly, která bude provázet novou Duši zde narozenou. Přejeme mamince i tatínkovi pod nickem „Obyčejní lidé“ mnoho radosti s narozením princezny Lady, ve znamení Lva, věděla moc dobře, komu se má narodit a na koho se bude moci i spolehnout v zápase s „konstruktivním astrálem“ jak těm negacím mnozí říkají.  Jsme moc rádi, že vše je v pořádku a bude Vám dělat radost. Ať vytře všem „kyvadlům“ zrak a jejich snahy zvládá s přehledem i s rodiči „levou zadní“. 
Tatínkovi přejeme mnoho sil a Síly, aby se mohl vzorně starat o krásnou rodinku.
Terezka a Iv

14 komentářů:

  1. hodně štěstí, podporu Síly všem ... díky za web ... posiluje, je útočištěm, stejně jako noví rodiče budou své dcerce ... ještě jednou vše NEJ a Síla nechť vás provází a ve vás setrvává, Zdeněk

    OdpovědětVymazat
  2. Vybrali ste krásne slovanské meno, ol! :-)
    Nech teda bude malej Bohyni tá veľká ochrankyňou a sprievodkyňou.
    Robo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím tě Robo a děkuju, s výběrem jména nám pomáhala též Energie u Pramene a doporučuju dalším čtenářům nic není náhoda. To je teď podruhé co mi přítel hovoří o Bohyni Ladě jako o ochránkyni, velké díky. Ať vás Robo oba Síla vždy chrání a pomáhá vám oběma.

      http://energieupramene.blogspot.cz/2014/11/jmeno-ovlivnuje-zivot-dil-i.html

      Vymazat
  3. Děkujeme Terezko a Iv máme velkou radost a přání nás hřeje, děkujeme že JSTE a přejeme si ať je zde na Terra víc takových lidí jako vy. Síla ať vás oba vždy ochraňuje a provází.
    Už v Út jsem urychleně jel dřív z práce ale zastavilo se to po cca 2h kontrakcí a pak den a půl nic, jedna naša milá sousedka hned říkala nojooo to jak se "strojí" tak je holka (trefila) ale do poslední chvíle nikdo nic ofiko nevěděl, teda krom vás dvou:)kteří jste věděli hned od první chvíle jojo pamatuju tu gratulaci před pár měsíci.
    Při tom 1,5denním čekání se jeden scénář kyvadel náhle přeměnil přišli jsme o jednu malou vlaštovičku byla umístěná přímo uprostřed na rohožce za dveřmi na dvůr. Letos holky vlaštověnky se opravdu činí nestíhali jsme ani počítat kolik jich vyvedli z těch 2 hnízd ale počítal jsem tuhle nad domem na drátech cca 70 mě zdravilo při příchodu z porodnice to ráno.
    Připojuji ranní zážitek přímo z porodnice...
    Věřte nevěřte, mé pozemské jméno je LADA a dorazila jsem na Terru tuhle po půlnoci, taťkovi zpříjemňuju poporodní ráno když čekal dule ve vestibulu na
    první bus otviráním a zavíráním těch novejch automatickejch dveří
    (přeci tam neusne), no to mu to trvalo než si toho všiml že to su já
    haha, musela jsem je otevřít aspoň 7x než si všiml že na čidlu fakt
    žádnej brouček neleze asi je holt momentálně pomalejší tak mu pak
    docvaklo a ptal se mě nahlas zdali to su já no chápete?? To jsou ale
    otázky, ještě jsem je asi 20x otevřela a pak se na to vyprdla a stejně
    tu hodinu už neusnul :-) Ale stihla jsem ještě zařídit přepsání jednoho
    písmena v příjmení manky na tej tabuli takže dává jinej smysl, tata se
    teho zas domákl uličník a jak se mě ptal tak jsem na něj ze spaní jen
    mrkla jedním očkem jako že snad nevadí když nejde o život tak jde o ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cca 10-20min po porodu jsme dali Kesheho tužku na záda v oblasti kříže, okamžitá úleva. Nechali jsme působit asi 20min. Maminka řekla že zcela zmizel ten "tlak".
      Návod na výrobu (tužky, ne dětí) je zde na Energii.
      Děkujeme.

      Vymazat
    2. Maminky přejeme Vám všem mnoho zdraví štěstí a dopřejte si i vy větší klid a pohodu při (a po) porodu, u doktorů teho moc nenajdete. Návod na výrobu Kesheho tužky najdete zde na blogu Energie u pramene, jednoduché snadné oslovte třeba manžela a zkuste.

      Vymazat
  4. Milá LADA si zvolila zem,místo a rodiče..Stejné pocity pamatujeme z prosince 1984...A občas pouštějte třeba toto...https://www.youtube.com/watch?v=BNNq8qYeUDc

    OdpovědětVymazat
  5. I ja sa pripajam z potesenim a usmevom od ucha k uchu..prajem vam OL vela krasnych zazitkov spolu z Ladou i rodinkou,nech vas Sila a laska spravadza.Vas anjelik sa narodil v pravy cas.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Tě Mailí děkujeme to nás moc těší, užíváme si chvile života zde i když "volné" moc nejsou a to je dobře, nechápu lidi co se zařekli že děti nechtějí. Nejhezčí krása i zázrak jsou Děti a tím i Život sám netřeba slov kdo ví, děti moc dobře ví co mají dělat a nejhezčí je sledovat syna i dceru zároveň ty rozdíly jsou nepopsatelný kdesi jsem četl že muž procítí ženství lépe přes dceru než přes ženu něco na tom možná je ale u nás se to spíš sjednocuje dcera ví dřív než žena a někdy zas naopak. Podstatný je že ŽENA tj ŽENSTVÍ je mo důležitý pro rozvoj celýho lidstva zde na Terra páč chlapi to (vcelku) moc nezvládaj tak musijó nastoupit ženský o trochu to zde zkorigovat... A to propojení, to je neuvěřitelný.
      Děkujeme Sílo Sílinko :-)

      Vymazat
  6. Zdravím všetkých, pripájam sa k prianiu. Vašu rodinku -Ol- a dcérku nech Sila sprevádza, ochraňuje a inšpiruje :)

    https://www.youtube.com/watch?v=4LYexGnaOu0
    http://img12.nnm.ru/8/7/5/8/4/923794fbc2d0e2115a557db5aad.jpg
    Leo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je moc dobře Leo že tu jsi/jste to nás těší, Děkujeme za přání právě koštuju včerejší (úplňkovou) Slivovicu so znakom z tej Slavienskej baňky (panák z Sk co jsme dostali) tj. so znakom Slovienskéj republiky fuj nejde mi to přes pusu spíš ČESKOSLOVIENSKEJ republiky prostě MY všici dokupy. Slivky ležely rok v bečkách ani jsem nečekal že z teho vubec něco bude a najednou prý je to pití co se podaří prej jednou za život. Kéž by to tak bylůo i s dětmi.
      Leo děkujeme a ať Tě Síla ochraňuje a provází celý život stále i celou rodinu.

      Vymazat
  7. Zdravím,... přeji Laděnce ladění zde krásné, ať kol ní vše žasne, ať dívenku milou Síla provází a ochraňuje. BLAHOpřeji. marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře že jste Marcelko Děkujeme a Síla ať vás provází stále i Vaši Rodinu. Vybrali jsme rozhodnutím si osobní cestu Štěstí třeba se to i naplní a je moc dobře že se tu na Energii u Pramene potkávají lidé stejného Ducha, jen tak dál.
      Přejem si ať je mnoho lidí zde na Terra co mají cíl obnovit skutečný žití a Vám přejeme Dobro každý den.

      Vymazat
  8. Inšpiratívny dokument o celostnej výchove a vzdelávaní.
    Ruská rodová škola
    https://www.youtube.com/watch?v=A_88x8SZTSY
    Leo

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.