středa 25. května 2016

„Zlí Rusové“


„Zlí Rusové“


V Rusku chtěli provokovat a pochodovat homosexuálové (lidé s poruchou DNA) na Den dětí a veřejně tak propagovat plán NWO a legalizovat tak svou psychickou poruchu.

Město Petrohrad zakázalo funkcionářům homosexuálních organizací, které podporují organizace NWO pro vytváření nemocného veřejného mínění a chaosu tkzv. pochod „Hrdosti“ . Tyto se měli konat  31. května a 1 června 2016, tedy záměrně na Den dětí. Vůdce sexuálně nemocných, Nikolaj Alexej ve své vnitřní psychické zvrácenosti ohlásil, že dá celou věc k soudu, pokud mu a jeho „soudruhům“ nebude vyhověno v jeho zvráceném pohledu na život.


Lidé se od zvířat liší a pokud ne, tak je to špatně. Něco velmi pikantního v tomto směru se dnes děje v severských zemí, jako je Švédsko a Norsko, kde kvete obchod za spolupráce s nemocnými organizacemi lidské populace s odebráním dětí, viz: http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/15015-slunickari-se-sapou-na-deti-chteli-donutit-znameho-spisovatele-aby-zmenil-obsah-svych-knizek-pro-nejmensi-prectete-si-co-vzkazal-nakladatelstvi-jeho-knihy-uz-asi-nikdy-nevyjdou.aspx




3 komentáře:

  1. Konečne sa našiel niekto, kto také niečo nechutné zakázal...Pokiaľ by sa niekto chcel stavať na zadné, nech si pozrie nejedno video na youtube...Tonino.

    OdpovědětVymazat
  2. https://www.youtube.com/watch?v=myHZOEeLOSs

    OdpovědětVymazat
  3. Áno - zlí, zlí, zlí a škaredí Rusi a my s nimi/nami...

    Dávam do pozornosti napríklad toto, od jedného takého škaredého:

    http://uloz.to/xjhvjCh/sidorov-chronologicko-ezotericka-analyza-vyvoje-soucasne-civilizace-pdf

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.