čtvrtek 19. května 2016

Ahoj templáři III. díl, kapitola 27






27.  kapitola

Jo, jo! To je mazec, co? Válka jako ekonomickej nástroj nejvyššího, tedy pro někoho zřejmě i nejsvětějšího kalibru. Hm, a co s tím uděláš Renet? A co s tím udělám já Popleta Matěj a ostatních sedm miliard lidí? Je moc velká škoda, že velmi málo lidí ví o programu jenž je vytesán na monumentu Poradních Kamenů v regionu Albert County v Georgii, postaveným v roce 1978 s posvěcením nej-mocnějších tohoto světa. Jako bod č.1. je uváděno toto:.
Udržujte populaci planety na úrovni půl miliardy lidí. Z toho pak naprosto jasně plyne a je jimi realizováno přesně to, co o našem světě říká Michael Ellner:
Doktoři ničí zdraví, právníci spravedlnost, university vzdělání, vlády svobodu, masmedia informovanost, náboženství spiritualitu.
 
A tyhle jevy visí ve vzduchu a začínají čím dál víc smrdět. Kruci, jak tohle pojmenovat a popsat, aby si toho obyčejnej, nesmírně Systémem zapřaženej a vším možným balastem omezovanej člověk všiml? Kdyby tu teď byla Amadea, tak bychom mohli třeba rozjet forbínu na téma jak ten puch přestát? Blbost! Jak ten puch alespoň potlačit a necejtit? Ještě větší blbost!
Matěji!
Snad to nejseš opravdu ty, Amadeo?
Ano, jsem to já.
A čemu vděčím, že jsi to pozvání přijala?
Tvé bezradnosti, člověče! A rovněž proto, že časy přecházejí v krutý nečas a ty nevíš kudy kam, viď?
Jakýpak viď, dyť tu celou dobu vedu řeč o smradu, a ten se přeci čuchá, ne?
Ano, čichá, ale já si všimla, že už ten zápach se dokonce vidí, hmatá, slyší a rovněž i na všech úrovních mysli a duše, pokud jsou tyto ještě zdrávy a k dispozici, tak i přemítá.
Hm?
 Co takhle, Matěji pokusit se ten zápach vrátit tam, kam svým původem patří?
A kam to je, Amadeo?
No přeci do žumpy, ne?
O tom zatím, duchovní krásko nemůže bejt řeči, neboť tu smradlavou ďouru  zatím nemám ve studijním plánu.
Aha. Tak ji, prosím, do programu svého dozrávání už alespoň zařaď.
Nojo, ale k čemu by to bylo, kdyby ona z ničeho nic vyvanula?
Blbče!
Amadeo! Tyhle výrazy, jemno-hmotný a osvícený bytosti přeci nepoužívaj.
Nepoužívají, ale někdy ovšem musí!
A co s tím mám dělat já?
Zkus to svinstvo popsat, aby si toho zápachu začala všímat i většina tvých souputníků. Velmi kvalitní program k jeho odstranění byl publikován v poslední dekádě 20.století. Vytvořila ho v Rusku skupina erudovaných fandů na tuhle kanalizační sféru, která ovšem jenom žumpou zdaleka nekončí. A taky v tomhle duchu skoro před sto lety do své až příliš náhlé smrti jednal, řídil a snažil se odvrátit všelikou vnitřní i vnější negaci spojenou s touhou dělit, či horkým střetem zničit SSSR. Tím člověkem byl Stalin, na kterého po roce 1953 svedli všechna svá lokální i federální svinstva mnozí jeho revoluční souputníci. Hlavně tedy ti v Trockého tradici. Neboť oni už od počátku 20. st. ve skutečnosti nepracovali pro nějakou budoucí revoluci, jež by osvobodila od carské, bankovní, byrokratické a sociální zvůle občany, ale pouze přípravovali v pořadí další pokus o rozdělění této největší země planety, kde byla stále živá tradice státních útvarů Slovanů. Tedy Velké Rassénie a Velké Tartárie. 

Tyto obrovské územní celky z titulu Árijské matrice nikdy neměly důvod státi se agresory a tvůrci koloniálních mocností. Viz. nestvůrný model Velké Británie. A tato slovansko-árijská matrice měla být navzdory GP přenesena do základů nového po-revolučního státu. Jenomže? Toto se po dvakráte nepovedlo. Nejprve ihned po Velkém Říjnu, díky Trockému a jeho partě. A po vraždě Stalina bylo znovu takto podobně poděkováno většinovému obyvatelstvu SSSR, trockistou Chruščovem a jeho následovníky.
A co tímhle souhrnem míníš, Amadeo?
Tím je míněna současná doktrína Rusů, jež vznikla pod diktátem svědomí a má dnes název - Koncepce sociální bezpečnosti. Zdá se, že zřejmě kdysi dobře tenhle model fungoval i ve výše uvedených státních útvarech Slovanů, tedy bílé rasy. A to už od dob, které dnešní historici nazývají dávnověkem, starověkem, středověkem a novověkem. Vzdělaný Džugašvili velmi stál o to, aby na tomto matričním principu jednou fungoval i budoucí po-revoluční stát, vedený pak pod zkratkou - SSSR.
Amadeo, diktát svědomí a Stalin, to sice zní velmi hezky, ale popsat zrovinka tohle? Tím  snad míníš něco jako me-che-che na hřbitově?
Matěji, ty moc dobře víš, co tím míním!
Ale, Amadeo, jen se koukni na ty tři divný výrazy. A ke všemu tuplovaný Stalinem. Vždyť on je pro drtivou většinu lidí nejenom ve světě, ale i u nás stále kvalifikován jako ne-oddiskutovatelná zrůda. Pak vezmi v potaz to hrozný, cizácký slovo koncepce! Když ho jen zaslechne, někdo jako já, tedy bytost naprosto ne-koncepční, tak mu stejně jako mně způsobí okamžitou kopřivku. A nemusí u toho bejt ani to sociální blablabla. Což potom dorazí termín, kterej je dnes pro Evropu i planetu v souvislosti s davy skutečnejch i vymyšlenejch vyhoštěnců, putujících dnes celým světem už téměř bez jakýhokoli významu. 

Tím míníš, bezpečnost?
Jasně, Amadeo. Zvláště proto, že v každý hospodě uslyšíš, že něco takovýho může bejt vážně míněno, pouze a jenom jako bonus pro elity! Nikoli však, jako konzumní zboží pro běžný obyvatelstvo. To by totiž oni, kterejm historie a media dosud neprozradily kým Stalin skutečně byl, brali nejspíš jako velmi blbej fór z nějaký současný televizní multi-demo-kulti-e-strády. Je fakt že ti, co dosud vládnou světu, ten konceptík ušitej přesně na míru pro sebe určitě maj. Protu tu taky tahle možnost existuje a je tedy uskutečnitelná i pro potřebu běžného občana. Ovšem? Jak chceš vysvětlit lidem, co letí od rána z práce do práce, aby utáhli úvěry, a tím i jakousi šanci předstírat ekonomickou rovnost svým sousedům, že právě oni jsou nejvíce ohroženi. Dyť maj řadu obchoďáků,  hospod a hokejovej stadion rovnou u huby. Tak k čemu by jim měla bejt nějaká metoda, zajišťující tak očividnou zbytečnost, jako nějaký divný tento? Koncepce sociální bezpečnosti! Ty myslíš, Amadeo, že o tom maj čas přemejšlet? Natož pak následně uvěřit tomu, že rovnou před jejich nosem, aniž by si toho oni všimli, někdo páchá nepředstavitelný hrůzy, který už dávno překročily rámec toho čemu se říká bezpečí. Jejich od dětství výchovou přijatá matrice, jim totiž skutečnou realitu nedovoluje vnímat. Protože ten kdo nemá čas vnímat, nemá ani schopnost ztotožnit se něčím, či to vyloučít. A když tímto nevládne, tak z čeho ten chudák má vyvodit závěry. Pak následuje jen, vrchní, ještě jednu rundu!
Matěji, ale právě proto se přeci někdo, nebo něco, musí pokusit tenhle matriční otisk sluhy a otroka, který Systém instaloval do hlubin mysli i duše většiny nás občanů, změnit. A změnit ho tak, aby měli možnost a šanci si konečně uvědomit v jak šíleným nebezpečí oni a jejich rodiny jsou. Ty jsi v některých kapitolách docela srozumitelně a stručně vylíčil to, co sdělili světu ve svých knihách a teoriích John Parkinson, Joseph Overton, Jeremy Scahill a jiní. V předchozích templ dílech jsi nakousl spoustu s tím souvisejících témat různých autorů od Davida Icka až po Jasona Shulmana a dalších. Všechny obsahují střípky, střepy a dokonce hustý meteorický spad autorských protestů i informací, které se snaží lidem ukázat, že ti, co si uzurpovali všechnu moc, mají dokonce jimi placené luxusní koncepty své sociální bezpečnosti. A co máte tady na planetě vy, Matěji?
Prd a houbelec, Amadeo! Završenej tím, že jsme jim vydáni na milost a k smíchu.
Ano. Ale musí to tak být? Vždyť ti Rusové nevytvořili onu metodu z ničeho, ale inspirovali se z dávné tradice Árijských Véd, kterou jistě obohatili svým současným věděním, přemýšlením a zkušenostmi. Navíc nevnucují nikomu její literu. Ale naopak doporučují situační, tvůrčí a individuální využití tohoto návodu, a to dokonce všem lidem bez rozdílu. Žádná to Platonova demo-kracie pro horní patro pyramidy. A taky je tu onen ve světě naprosto bez-precedentní důrazem kladen na svědomí a sounáležitost všeho se vším. Tato tvůrčí svoboda má předpoklad Melmothův smích temných rozložit a zahnat do kouta. Neboť až lidé objeví, že pouze oni jsou zde na planetě skutečnými archami nesoucími božskou matrici, tak dozajista pochopí i to, že vládnou mocí, ony dosud neprůstřelné řídící i bezpečnostní systémy temnot rozkládat a ničit! A dokonce se při tom ze své pozice SVĚDOMÍ ani nemusí ohlížet na dnes už mnohé dávno nefunkční státní, či planetární instituce. A že to skutečně funguje, je dobře vidět na současném zvláštním počínání a nikým neočekaných rozhodnutí páně Putina. Ovšem bohužel je v RF zatím jen velmi málo vrcholových struktur, jež skutečně začaly spolupracovat nikoli se svými sluhy, ale s Občany. A hlavně z této  pomalu se zcelující součinnosti má dnešní Západ vítr a stálou, dokonce i škytající kopřivku.
Ale kdo nám pak, ženská, bude tak pěkně z ostra a nenuceně vládnout, hm?
Matěji...

Autor: Matěj
Kdo si chce zakoupit zde uváděnou knihu, může objednat za 49,- Kč i s DPH zde: http://www.bezvydavatele.cz/book.php?Id=861

24 komentářů:

  1. A nad tým všetkým aj tak sa vznáša Pravda od Boha...Kto chce a ozaj o ňu aj stojí, ten bude aj zachránený, presne ako v tom filme Proroctvo s N. Cagem, ako mu jeho syn hovorí, že zachránení môžu byť len tí, ktorí počuli hlas...Peknú nedeľu.

    https://www.youtube.com/watch?v=TTFG1jVKbPA

    https://www.youtube.com/watch?v=iO_W7cMWBMg

    https://www.youtube.com/watch?v=mb63Ds-XWQE



    Tonino.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Tonino,
      pravda boží je sice nade vším, ale naprosto nestačí jenom o ní stát. Musí se pro ní taky něco udělat. Spoléhat na to, že to čemu říkáme Bůh přimhouří oči nad naší pasivitou a leností je jen pouhé a naivní přání, které u Něho ne-obstojí. Rovněž tak se mi zdá zpozdilým spoléhat, na to, že většina našich námi ne-vyžádaných vesmírných hostů se k nám bude chovat slušně. Už Vás podravil a představil se Vám některý z nich? Jsem tu sedmdesát let a nikdy jsem já ani nikdo z mých známých tuto zkušennost, alespoň z těmi humanoidními u kterých bych to předpokládal ... neučinil. A to přestože jejich komunikační schopnosti jsou prý neuvěřitelné. Je možné, že jsem z jejich pozice osel, který za to nestojí, ale slušnost je přeci slušnost, ne? Jestli to oni mají postavené a chápou to jinak, tak jsou pro mne minimálně divní. Matěj

      Vymazat
    2. Matej, asi si prečítal nedbalo, že čo som napísal...Skúste ešte raz a možno uznáte, že ste konal teraz zbrklo a unáhlene...Pekný deň.

      A či niekoho pozdravil, predstavil sa...Veď to robia stále, aj pozdravia sa, aj predstavia, ale kto o to stojí, kto?

      Tonino.

      Vymazat
    3. Demokracia ako presa...

      TIP !!! K rakúskym voľbám. ŠKANDÁL!!!

      Harald Vilimski europoslanec za stranu FPOE, ktorej kandidát na prezidenta bol Norbert Hofer, zverejnil škandálnu správu, že účasť na voľbách v jednom okrsku bola 146,9 %!!! Samozrejme, že tu "vyhral" van den Bellen.

      https://www.facebook.com/Vilimsky.Harald

      alebo KronenZeitung:

      http://www.krone.at/Oesterreich/146.9_Prozent_Wahlbeteiligung_in_WaidhofenYbbs-Ministeriumspanne-Story-511598

      Aj v Linzi bola účasť voličov vyše 500 %!!!!!!!!! Jasné, že van den Bellen - víťaz!!!

      http://www.monatliche.at/sondersprengel-in-linz-598-wahlbeteiligung/



      Toto je EU-demokracia!!!

      P.S.: Už to popreli, že sa pomýlili, všetko už je opäť v poriadku...Vivat EU...:O)))))))))))))))))))))))))

      Tonino

      Vymazat
    4. Ahoj, Tonino,
      mně prostě nestačí Vaše výsledná formulace, že zachráněni mohou být pouze ti, "kteří uslyšeli hlas..."! Jsem přesvědčen, že oslovení slyšeli mnozí. Ale v tomhle případě je o mnoho řádů důležitějším, jak na onen hlas reagovali. Mám totiž pocit, že mnozí z nich si řekli to příznačné pro většinu Čechů, že "ono to - holt - nějak dopadne". A neobtěžovali se udělat vůbec nic. Možná, se mnou budete souhlasit, že takový-to postoj Bohu, či Univerzu asi stačit nebude k tomu, aby nám pozemšťanům s vymýcením oněch svinstev alespoň trochu píchli.
      A pokud se jedná o onen konkrétní pozdrav a představení, tak oni to provádějí pouze na úrovni pro ně vstřícného GP a elit, o kterých moc dobře vědí, stejně jako my, že ty na nás obyčejný lid - serou - a naprosto se nebudou špinit o tomto referovat nějakému služebnému davu, či pomatenému Matějovi.
      A pokud jsem se Vás, Tonino nějakou svojí formulací dotkl, tak se velmi a pokorně omlouvám. Matěj

      Vymazat
    5. Áno, len tí, ktorí počuli hlas, načúvali mu, nechali sa ním viesť...

      A neurazil,. nič také sa nestalo...Pekný deň.

      Tonino

      Vymazat
    6. Tonino,
      odpusťte, ale zkuste tu frázi o hlasu... doplnit. Matěj

      Vymazat
    7. Ten Hlas, to je Slovo Božie...Len ono dáva ľudskému duchu jedinečnú a nefalšovanú slobodu, nádej, záchranu, pokiaľ sa mu otvorí, načúva mu, nechá sa ním viesť...Tonino

      Vymazat
    8. Tonino,
      promiňte, nerad se opakuji! Prosím, pochopte, že to, co zde stále předkládáte (a všiml jsem si toho i na jiných blozích) jsou " BEZ ČINŮ JE OPRAVDU NAPLŇUJÍCH " stále a jen pouhé fráze, mající původ v oficiálních, tedy moci chtivých a lidi ohlupujících náboženských systémech. Tyto fráze byly a jsou určeny ne proto, aby byly naplněny činy, ale je to třpytivá cetka uchvacující bezduché davy v chrámech. A ty jak "možná" víte provozují ne bytosti nadané ducham, ale pouze obrovskou a děsivou mocí. Můžete mi říct, co např. činila inkvizice s lidmi, kteří opravdu měli odvahu překročit a naplnit rámec těchto sloganů? A bylo jich za ta staletí velmi mnoho.
      Takto formulované věty totiž mocenským strukturám, jimiž oficiální náboženství jsou, umožňovaly využívat a realizovat proces čištění stáda. Protože pokud se opravdu někdo s podobnou vizí odvážil překročit rámec daného, tak opustil mantinely těchto institucí a byl vydán v-šanc systémům nápravy různých stupňů. Což - jak možná víte za ně už realizovaly světské orgány. A to je opravdu "svatý" postoj, že?
      Tonino, prosím, můžete mi sdělit kam konkrétně Vás a svět tyto oslňující fráze dovedly? Ale skutečně bych raději s Vámi debatoval o svých konkrétních textech. Ale mimo nic ne-říkajících obecností na to asi nemáte odvahu, že? Matěj

      Vymazat
    9. Takže Slovo Božie a žitie podľa neho je pre Vás nič nehovoriaca fráza, áno?

      To je to, čo ozaj posúva jedinca dopredu tým správnym, smerom, robí ho tým, čím má byť, nie nič nehovoriaca fráza!

      A čo tu pletiete nejakú inkvizíciu, ktorá konala v rozpore zo Slovom Božím?

      A kam ma to doviedlo? Vždy bližšie a bližšie k môjmu duchovnému domovu...Nebyť Slova od Boha, tak dnes by som možno mal všetko svetské, ale tým nemal nič, úplne nič, čo ozaj má skutočnú a večnú hodnotu, nie pominuteľnú..., svojho ducha, ktorý jasá, že mohol opäť ešte raz nájsť to, čo ma skutočnú hodnotu, samotné Slovo Božie. Tonino.

      Vymazat
    10. Tonino, čo je "Slovo Božie"?
      Myslíš napríklad, keď sa počuješ vietor v korune stromu? V tom prípade súhlasím a blahoželám.
      Alebo myslíš slová v Biblii? V tom prípade chápem rozrušenie Mateja.

      Matej, prepáč za ďalší komentár mimo téma..

      Vymazat
    11. Ak vás Slovo od Boha rozrušuje, tak je to už len váš problém, tak ako tých, ktorí presne takto zmýšľajú...

      A nie keď počujem, ale cítim, že skrze Slovo prehovára sám Boh k ľudom! Tonino.

      Vymazat
    12. Áno, ľudia už zabudli cítiť skrze ducha, len to pozemské im ostalo, rozum, sluch, čuch, zrak..., tým všetko posudzujú, teda obmedzene a nesprávne.

      Dobre to povedal svojho času Exupéry: "Dobré vidíme iba srdcom. To hlavné je očiam neviditeľné." Tonino.

      Vymazat
    13. "Zovňajšok človeka je titulnou stránkou jeho vnútra." Ak nás očarí "titulná stránka" začnime ľudí "čítať " srdcom, nie očami." Perzské príslovie.

      Tonino.

      Vymazat
    14. Ahoj, Robo,
      dík za komentář mimo.
      Slova jsou jenom slova, že? Zvláště když za nimi není pokosená a usušená horská louka. Což ještě není všechno, neboť seno se musí z hory svézt do stodol. Pak jím krmit zvířátka, aby se ono opět jako hnůj ocitlo tam kde má. Tedy na podhorském políčku. A to samozřejmě ještě zdaleka, zdaleka není vše. Že, Robo? Ještě jednou dík. Matěj


      Ahoj, Tonino,
      Robo to chápe. Ale, Vy, k tomu máte ještě kus cesty. Ale konec konců ... proto, abychom lecos pochopili tu přeci jsme, ne? A já, Vám to pochopení z celého srdce přeji. Matěj

      Vymazat
    15. Lidé musí spolu mluvit, mají-li se domluvit.
      Antoine de Saint-Exupéry
      A Ego nechte v kalhotách, tak je to pak dobře a ne se ovládat Systémem, aby jsme se dohadovali. To pak Systém nejvíce naštvete, viz cenzura a pod. ptákoviny, ke kterým se mnoho z dnešní generace nechá naverbovat. Jen to svědčí o konečné Systému.

      Vymazat
    16. Ak ja kus cesty, tak potom Vy diaľnicu...Ale nechajme to už tak, ja som na inom brehu, nie na tom Vašom, tak preto si myslíte o mne niečo, čo Vám ja neberiem, je to Vašou vecou...Tonino.

      P.S.: Už počujem opäť tu odozvu, už teraz...

      Vymazat
    17. to Tonino
      Jde jen o to, si uvědomit, že všichni pocházíme z jednoho fládru, jen Systém, od Egypta až po současnost lidi rozděluje nějakými naukami a každý jednou prohlídne. Není třeba nikomu nic vnucovat, každý je tam, kde jeho cesta odpovídá vývoji a proto není třeba se hašteřit, prostě každý vyzařuje své momentální poznání.

      Vymazat
  2. Ahoj, Kabod!
    Mám pocit, že by si kolegové vesmířani, než se budou dále chaoticky míchat do našeho planetárního dění, měli nejprve udělat pořádek doma.
    Neboť, jak je psáno: "Co je nahoře, je i dole"!
    A tohle , Vážení", platí pro celý vesmír, nejeno pro Midgard.
    Oni zde náš pozemský zmatek pouze a jen zvyšují. Pokud k tomu navíc nedrancují a nekradou - ještě - ke všemu naše zbývající planetární zdroje. A to nejenom ve formě surovin.
    Myslím, že by měli odtud všichni, a s celým svým technologickým cajkem urychleně táhnout tam - odkud přišli. Neboť zde nikdy nic dobrého pro nás pozemšťany neudělali! Tedy mimo toho, že nás zneužívají ke své vlastní potřebě, či dokonce k zábavě. Copak nám "k sakru" nestačí GP a všemožné pozemské elity? Matěj

    OdpovědětVymazat
  3. Vážení,
    nic ve zlém, neboť jsem se svou reakcí na první komentář kaboda, také zapletl do debaty - naprosto mimo mísu. Tedy o tématu úplně jiném, než o čem pojednává 27. templ. kapitola. Docela mě to mrzí, protože se zřejmě nedovím naprosto nic o Vašem názoru na uvedený text. Text, který u Iv. s jeho laskavým dovolením vydávám hlavně proto, abych podle Vašich reakcí, připomínek a rad mohl připravit druhý a třetí temp-díl ke smysluplnému knižnímu vydání. A abych pravdu řekl, tak mi Vaše komentáře mimo téma, či komentáře žádné sdělují pouze jedno, Matěji, nech toho, stojí to za ho...!
    Je ovšem velmi zajímavé, jak jste konstruktivně reagovali na anotaci budoucích pohádek o živlech. Velmi mi to pomohlo. Asi tak bych si představoval naši spolupráci. Pokud to nějak podobně nebude fungovat v templ-záležitosti, tak se nezlobte, ale v tom případě si vzájemně jenom kazíme zrak. A navíc našemu vstřícnému blogerovi ... já i vy přiděláváme zbytečnou práci. Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Matej!
      Myslím, že došlo jaksi k nedirozumeniu..
      Mal som celú dobu za to, že dvojka už je dokončená a dopisuješ trojku. A že s Iv nám tu láskavo (myslené v dobrom) ukazujete to putave čítanie po kúskoch.

      Inak, NE-reakciu na tie kúsky si osobne vykladám tak (súdim podľa seba), že s tým v zásade súhlasíme/nemáme čo dodať.
      ..čo už aj samo o sebe môže byť chápané, ako výraz uznania..

      Každopádne ďakujem za tieto kapitoly, čo sem postupne s Iv vkladáte. Nenechám si ich nikdy ujsť (rovnako, ako ostatné články tu..).

      Vymazat
    2. Ahoj Matěji,
      pro tvou potřebu a informaci pro další činnost poskytnu tabulku nejčtenějších kapitol „Ahoj templáři“. Zde se pozná velmi dobře, která témata zajímala a uchvátila lidi.
      III. díl, kapitola 22,23 počet návštěv 1393
      III. díl kapitola 1 počet návštěv 465
      Templáři VI počet návštěv 339
      Templáři (květen 2012) počet návštěv 678
      Slovanská pohádka počet návštěv 860

      Vymazat
    3. Robo,
      dík za komentář. Druhý i třetí díl jsou dopsány, jenom někde doplňuji nové informace a čekám až bude mít sestra čas na opravu mé podivné gramatiky. Matěj

      Vymazat
    4. Iv,
      jste dobrá duše, dík za komentář. A rovněž za ten povzbudivý seznam. Matěj

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.