úterý 22. března 2016

Vepřový chemtrails




Vepřový chemtrails

Povídka
Výsledek obrázku pro spray
Brusel zasáhl teroristický útok, jež si vyžádal přes třicet obětí. Je to výsledek "odborné práce" politiků západu, který zaplavil příval muslimských migrantů s jejich protizápadním náboženstvím a nenávisti proti Evropanům.  Tímto dal  GP jasně najevo vládám EU, že politika EU s jejich migrační politikou je špatná a měla by rychle skončit. 
Na celé čáře zklamaly bezpečnostní služby spolu se zpravodajskými. Místo ochrany obyvatel EU dali volný průchod expanzi muslimů s jejich nenávistným a fašistickým náboženstvím. 
Dnes Sluníčkáři koukají s otevřenou pusou co se vlastně stalo a osobně by měli gondolovat pozůstalým, včetně vlád západních zemí a dlouho kritizovaná migrační politika má opět své ovoce, v podobě atentátů na civilní obyvatelstvo. Mainstream snad za chvíli bude bubnovat obyvatelstvu na mozkovou šedou kůru zprávu, že na bruselském letišti viděli maskovaného Putina s ruksakem, co jiného, než ne „hrdinové“ z ISIL. Vládám EU byl dán jasný signál GP, na ukončení migrační politiky vycházející ze sídla EU, Bruselu.
Co se nám zdálo!
Mezi tím již zasedla Visegradská čtyřka, která pro ochranu svých území dohodla s leteckými provozovateli chemtrails, nahradit stávající rozprašované chemické látky padající na jejich obyvatele, vodním roztokem s vepřovou krví, která bude v nejbližší době rozprašována na území států vysegradské čtyřky. Tato tajná zbraň zajistí muslimům na našem území následný nemožný vstup do jejich ráje, bez výstřelů, lehce a geniálně vymyšlené pokropením vepřovou krví. Velký a intenzivní nálet vepřového chemtrails se plánuje v české republice v oblasti Teplic a hranic s Rakouskem a Německem. Rovněž v okolí českých hranic se budou renovovat urychleně staré bunkry pro ochranu území.V ostatních oblastech bude spray vepřovou krví s vodním roztokem plánován později, protože na našem uzemí probíhají současně vepřové hody a tím je jejich území chráněno.

Vina za vše, co se nyní odehrává, se bude házet na Rusko, nebo jiné elementy, jen ne na politiky, kteří svoje národy dostali svou politikou do této situace. Budou nám říkat, jak je jim to líto a musí být větší kontrola vlastního obyvatelstva, jen nikdy ne, jejich osobní zodpovědnost. Nevím, jestli už Merkelová byla zatčena za podporu teroru a vraždění v Evropě? Sobotka s Chovancem rozesmál celou republiku prohlášením, že zatím nemají žádné zprávy, že by v české republice hrozil teroristický útok, jen zapomněli na to, že válka s muslimy je dávno zde. Prý nesmíte ukázat strach, tak skloňme hlavy a hromadně v pětistupech můžeme jít na porážku. ANI LIŠKA Z VLKEM NEOBYDLUJÍ JEDNU NORU !!!! 

Prezident české republiky v nejbližší době vyhlásí mobilizaci a bude vyučováno jak střílet a ostatní vojenské taktiky, včetně honu na Sobotku a jeho vládu. Zazvonil zvonec a pohádky je konec - k atentátu se přihlásilo ISIS, ale může za to Putin, nebo ne?
Bez výstřelu:

2 komentáře:

  1. Nevím co mne to popadlo, ale zrovna jsem se včera jala kropit konví zahradu prasečí krví, doufám že se to projeví na slimákách a všichni zdechnou a tak přestanou ničit plody mé práce.
    Možná je to jen nějaká povídka do informačního pole,haha.

    OdpovědětVymazat
  2. Nojo to je jasný, vždyt je nějakou dobu vidět jak se mráčky barví do červena ten poměr vody a prasečí krve je nutno upravit vždyt by si mohli mu-slimáci teho všimnout a celá jejich "emigrační" sranda by mohla skončit. Nebo už skončila a pakujou se z kama přišli?
    Ještě že máme fixírky pomůžeme tomu i "zespoda".

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.