středa 16. března 2016

Smutné výročí - Protektorát - paralela





Naše média nepřipomínají  historickou zradu západních mocností, tato skutečnost se nehodí do krámu.
Od 15. března 1939 byly nacistickým Německem ilegálně okupovány Čechy a Morava. Dne 16. března 1939  vznikl protektorát Čechy a Morava . Tento protektorát byl vytvořen na území českých zemí, zbylém po vynuceném odstoupení Sudet Německu 29.září 1938.
Z německého pohledu šlo o autonomní součást Velkoněmecké říše, obsazenou na základě společného prohlášení československé a německé vlády a v důsledku toho, že Československo byl uměle vytvořený stát, vnitřně neschopný existovat a představující ohnisko nestability, ohrožující evropský mír.
Vzpomeňte si!

20 komentářů:

  1. Sobotka, Čulík, Šabatová,a všichni ostatní vlastizrádci ať se ztratí dokud je čas.
    Chceme svobodu, respekt, sdílenou radosti a blaho.

    we cannot speak emericano!
    https://www.youtube.com/watch?v=scvaEDqz2qI

    SÍLO ZNIČ VŠECHNO TEMNÉ ZDE NA ZEMI
    SÍLO ZNIČ VŠECHNY NÁSTROJE SATANA ZDE NA ZEMI

    OdpovědětVymazat
  2. Pán Jurík odviedol kus práce, zdá sa:

    https://beo.sk/historia/128-slovensky-tat-1939--1945--prva-slovenska-republika

    OdpovědětVymazat
  3. A
    v oficiálních mediích o fašistické okupaci téměř ani ťuk! To asi nejspíš proto, aby se to lidem nepletlo s tou současnou. Matěj

    OdpovědětVymazat
  4. Ani ve škole si nic neříkali, tak jsme si to řekli doma.

    Sílo znič všechno temné zde na Zemi.
    Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den, souhlasím , je to hanebnost. Jen připomínám, že každý rok 15.3. je opravdu ošklivé počasí, sněží a psa by nevyhnal. Nepamatuji, že by bylo hezky. I příroda pláče. Ve starých záznamech vidíme, jak v 39 roce projíždějí německé tanky Prahou a sněží, lidi pláčou. Co se to stalo s lidmi, že už jsou tak otupělí a hloupí, že už si nedokážou ani připomenout tu potupu a zradu. . . iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. co se stalo s lidmi?
      to bych také moc rád věděl... honí se za penězi, kariérou, lepšími auty, exotičtějšími dovolenými, milenkami a milenci... ale šťastní přitom nejsou...
      Mám pocit, že jsme se v roce 1989 zbláznili - nebo nás snad někdo zbláznil? Někteří jsou v tom pobláznění ještě teď, někteří se z toho probírají a jiní už se probrali ;-)
      Je mi hrozně smutno ze světa, který je kolem nás.
      Radek

      Vymazat
    2. Radku,tiež to vidím okolo seba, no netreba podliehať skepse... :) "cvrček muzikant" len tak pre radosť sebe i druhým
      https://www.youtube.com/watch?v=EP9knekXei0
      Leo

      Vymazat
    3. Co se stalo s lidmi?
      Nechali se usnout a možná chvilkově "oblbnout", nyní probouzíme se někdo rychleji někdo pomaleji i cítím že to má vzestupnou tendenci je stále vidět více Světlých všude mezi námi, lidi si navzájem víc pomáhají a konají dobro víc pro druhé než pro sebe, děkuju za všechny dobré činy s kterými se v životě denně setkávám a velký dík patří autoru Energie u Pramene.
      Pane Iv ať Vás Síla ochraňuje a provází stále Vás i Vaše blízké, děkuju za vše a mnoho dobrých myšlenek.
      Ať sdílená radost a štěstí nás všechny životem provází!

      Vymazat
    4. Ahoj Ol,
      probíhá to vše tak jak má, to tedy ano, ale už nějak moc dlouho, hihi.
      Někdy mám chuť skočit do díry, ale zrovna se mně dnes nechce, přiletěli už dva skřivánci a kruci, ať už začne konečně to jaro.
      Vaší rodinku ať Síla provází a ochraňuje.

      Vymazat
    5. Zdravíme Terezko,
      na jaro se těšíme všichni snad nám všem Síla pomůže i s modrými nebesy přeju si konec všech chemtrails náletů(prášení) a konec všech použivanejch technologií na "usměrňování počasí" zde především usměrňování délky a spektra Slunečního svitu tu na Zemi.
      Pamatuju počasí jako kluk a světe div se jakej rozdíl je dnes ale psát o tom je někdy jak házet hrách na stěnu, lidi po ulicích často jen čučí do mobilů ajpodů a už by to chtělo zásah zhůry (přeju si konec život-ničivých technologií zde na Zemi) aby konečně zvedli hlavu a prozřeli. (Měli by však také sami chtít, jojo.. dlouhá polemika)
      Jsme Světlé Sluneční bytosti a Slunko potřebujeme stejně jako Příroda (která stojí vždy Při-Rodu)
      Slunce je život pro všechny zde.....
      Sílo ochraňuj a provázej Terezku a celou její rodinku.

      Vymazat
    6. cituju:
      .... Taky je důležité uvítat Slunce. Naši Praotcové se k němu chovali jako k živé bytosti, jako k Bohu. Vzpomeňte si na pohádku "Sněhurka" (myšleno tu původní Slovanskou a ne tu současnou zkreslenou, Matěji možná pamatuješ ten rozdíl?)
      Znázorňuje, jak lidé vítali Slunce v den jarní rovnodennosti.
      ....
      Každá živá bytost se vyznačuje svou povahou. Má ji i Slunce. Nedává jen světlo, teplo, a život všemu živému na Zemi. Vychází z něj i světlo neviditelné zrakem. Například energie Radosti a Štěstí.
      Naši předkové věděli že mají žít podle Slunce, jelikož je to hlavní síla v tomto světě která dává život všemu živému.
      Pesimistický, sklíčený člověk je uzavřený před Sluncem. Má s ním porušené vzájemné spojení.
      Je třeba žít jako Slunce.
      Vstávat s ním (kouropění) a včas chodit spát.
      (úryvky z Valerij Sinelnikov - Formule života)

      Sleduju že poslední leta je zde na Zemi méně Slunečního svitu např. díky chemtrails a jiným cizáckým technologiím a s tímto nesouhlasím a žádám zásah:

      SÍLO ZNIČ VŠECHNO TEMNÉ ZDE NA ZEMI.
      SÍLO ZNIČ VŠECHNY NÁSTROJE SATANA ZDE NA ZEMI.

      Vymazat
    7. Jo jo, Slunce!
      Kdykoli se prodere tou velkopanskou chemií, tak ihned po trávníku roztahuju hadici. Pak s matrací plácnu před prodloužený zápraží roubenky, a s nahatým Matějem zas na matraci a vrním. Okamžitě se seběhnou kočky a koťata a tak vrníme všichni.
      Když se zatáhne pošleme systém do prdele a "velkomožnou" chemii do hnoje. A když je dobrej den, tak třeba několikrát. A takhle peruníme po celej rok. V létě i v zimě. Přeji Vám všem totéž. Matěj

      Vymazat
    8. to Ol
      Z pozice pozorovatele se děje nyní mnoho věcí, ikdyž to momentálně nemá přímý vliv na běžné lidi, ale jsou to vše primární události, od kterých pak vzniká i potom přímé působení. Změna Systému není otázkou stlačení "gombíku", ale postupné navazování bodů realit do návazností pro polarizaci dějů, kdy vlastně jsme ve "válečném stavu" s tou zápornější polaritou(dnešním Systému), která byla budována tisíce let, od dob Egypta. Mnoho dnes lidí by uvítali změnu okamžitou, jenže jak jsem psal výše, Realita se mění postupně a navazuje na sebe v událostech a to tím směrem, která strana má momentálně více "energie", a strana dnešního Systému byla opravdu vybudována od dob Egypta velmi profesionálně pro vytvoření "dobytka na pastvinách Země" a jeho dnešní probouzení je nežádoucí, jelikož časový vektor naplánované konečné Reality NWO již dnes díky přispění energie ze středu galaxie, kdy v této době je zde na Zemi maximum a je jejím rušícím elementem, ke zničení programu NWO. Jak napsala Ter Fry, vše jde tak jak má a čím více lidí si tu cestu a souvislosti uvědomí, ztrácí tento Systém budovaný tisíce let na Realitě, které se bude rozpouštět a vytvářet nová - kyvadlo přechází do zpětného pohybu a v nulovém bodě je ho třeba zastavit, jako bod ideální.

      Vymazat
  6. http://tnit.fr/book/katechismus.htm

    Poučné.. Dík za odkaz, K.

    OdpovědětVymazat
  7. Od včerejška mě trochu bralo v kříži jsem si řikal coseto...
    nojo že by souvislost - dnes šli ulicí jehovisti tak jsem si počkal až pujdou zpět a rovnou jim vracím ten leták co dali do schránky že ať si to vezmou zpátky že nic takovýho nepotřebujeme, že žádnýho satana ani jehovu ani jahveho nebudeme podporovat. Tak pán povídal že si to prý napíšou a říkám no pište si co chcete ale tomuto domu se vždy vyhýbejte.
    Tak nevím ty záda, asi vítr Máchale :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednou tady taky byli a když zjistili, že není zájem o sektu, tak klíďo píďo místo toho začali na fleku prodávat matrace, haha.Tomu říkám flexibilita.

      Vymazat
    2. to terfry
      Se tu smějeme až se aj ten termofor s horkou vodou na zádech otřásá. A ty jejich naslazený úsměvy když mi přáli při odchodu "hezkej den", to s matracema jsme ještě neslyšeli jen vím že kus odsud ve městě maj hnízdo, stojí tam občas na náměstí.

      Vymazat
    3. Jedna věc:
      ten můj rozhovor se zástupci Temnoty S ("mnou"=děkuji Sílo) URČENÝMI PRAVIDLY A HRANICEMI jsem provedl záměrně, dobrovolně spontáně a zcela podle svýho Svědomí, nehledě na vše co je nám působeno.
      Rozhovor proběhl v klidu a s úsměvem, ale vím dobře že den předem a den potom (dnes) se děly věci, jedná se o jasné podpásovky, ráno se "jde kočka projít v pusince pejskovi ten jí míní spapat", nebo večer se dítěti zrovna NÁÁÁHODOU chce čůrat v pokoji do pet-flaše místo nočníku (nojo samá novinka..), a to probuzení ráno s pláčem resp řevem se zavřenými očkamito jen dokresluje, jde navíc cítit temné působení pocitem.
      Protestuju proti těmto shnilejm taktikám a jasně rozhodně žádám:

      SÍLO ZNIČ VŠECHNO TEMNÉ ZDE NA ZEMI.
      SÍLO ZNIČ VŠECHNY NÁSTROJE SATANA ZDE NA ZEMI.

      Vymazat
    4. A to mně dceruška v noci když spala, řvala jak na lesy "nemůžu spát". Tak jsem jí uchlácholila, že spí a bylo.
      Řáději jak natržený a dějou se věci, který ani už " jen tak, pro formu" nebo pro zachování propagovanýho libovolnýho fyzikálního zákona prostě nedávaji smysl, natož fyzika.
      Je třeba držet se svojeho směru a nenechat se přemístit do jiné roviny reality.Těšíme se na jaro a Sluníčko.

      SÍLO ZNIČ VŠECHNO TEMNÉ ZDE NA ZEMI.
      SÍLO ZNIČ VŠECHNY NÁSTROJE SATANA ZDE NA ZEMI.

      Vymazat
  8. Dobrý den, s jehovisty mám trochu legrační zážitek a je hodně let starý. Bydlela jsem dřív ve městě v činžáku a moje sousedka v přízemí byla moje kamarádka, ještě ze školy. Ve dvaceti skočila v Bulharsku do vln a přerazilo jí to tenkrát záda. Říkám to proto, že tihle svině si typují lidi, kteří jsou nějak oslabení, například vozejčkáže. No, zrovna tady tvrdě holčičky narazily. . .. netušily s čím mají tu čest hihi. Moje kamarádka je naprostý samorost a silná osobnost a to nesouvisí s tím, co se jí stalo. . . Když zazvonily, byly dvě, už jsem je viděla ze dvora a chtěla na ně naběhnout, ale moje kámoška se na mě usmála tím úsměvem a poslala mi vduchu tu její hlášku. . . neboj, nespadla jsem na hlavu, ale na záda:). . . pozvala je dál a s úsměvem je nechala vykládat ty jejich nesmysly a pak je sladce požádala, že když jsou ty boží pomocníci, že by potřebovala malinkou pomoc na zahrádce, když je na tom vozejčku. . . . upozornuji, že je to pracující žena, která má páru větší než já, na chalupě osobně odkopala celý obvod chalupy, aby udělala odvlhčení :) V MEZIČASE ZAVAŘILA OKURKY A UVAŘILA GULÁŠ. . . . no a na zahrádce já, vše slyšíc oknem jsem holčičkám připravila rýče, motyčky atd. Mákly si pěkně. Nechaly jsme je zrýt velký záhon, přesadit všechny květináče, shrabat trávník, no bylo toho dost. Už ani nemukly, dostaly sváču a mazaly. Věřte, že se už nikdy neukázaly ještě ted se usmívám, když si vzpomenu, jak jsme si pak udělaly s kámoškou kafe a seděly na dvorku a dívaly se na hotovou práci. . .nejnuhsnější na nich je, že vyhledávají nemocné, nějak zraněné úmrtím v rodině a tak podobně. Jsou to prostě děvky satana. Většina je jich ženských. ahoj iva P.S. když je člověk takhle zesměšní, tak prostě zmizí. Potřebují k životu zájem, nějakou sílu, aby obhájili svoji existenci. . .

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.