pátek 26. února 2016

Léčivý peroxid vodíku




V sekci Zdraví http://energieupramene.blogspot.cz/search/label/Zdrav%C3%AD  máme uveřejněny mnohé návody na posílení zdraví přírodními metodami. Jednou z dalších metod je léčení peroxidem vodíku, ikdyž tato metoda je staršího data, pro ucelenost ji zde uvádím. Tato metoda pochází od 79-letého profesora Ivana Pavloviče Neumyvakina.

Profesor onemocněl v 52 letech aterosklerozou srdce a mozku, pak vysokým krevním tlakem, zrychleným tepem s arytmií a mnohými dalšími projevy stáří. K jeho objevu byli kolegové velmi skeptičtí, ale Ivan Pavlovič ve svém výzkumu pokračoval v léčbě 3% roztokem peroxidu vodíku. Pro čištění trávicího traktu si podával 3x denně po dobu 30 minut před jídlem  roztokem peroxidu 3% jednou kapkou do dvou polévkových lžící vody. Tak pak zvyšoval počet kapek až do hodnoty deseti kapek peroxidu. Pak se mu zlepšoval zdravotní stav včetně srdečního tepu vše do normálu a léčbu doplňoval vitamínem C. Nakonec Ivan Petrovič se vyléčil ze všech svých neduhů a jeho kolegové začali tuto metodu používat i na sobě. Začínali této metodě říkat všelék na XXI století.

Peroxid vodíku je schopen odolat řadu infekcí, stimuluje imunitní systém a pomáhá tělu bojovat proti chorobám. Jedná se o univerzální lék cenově dostupný a přístupný každému. Peroxid léčí chronickou bronchitidu, rozedmu plic, aterosklerózu, alergie, zabíjí rakovinné buňky, viry, pro čištění stěn tepen s nahromaděným tukem, pomáhá při léčbě leukémie, je užitečný při akutních cévních onemocněních, aby se zabránilo obtížně léčitelné houbě, která napadne nohy, lokty a i dlaně rukou.

Rovněž doporučuje peroxid na zápach úst, při onemocnění dásní. Za tím účelem používá ½ lžičky jedlé sody a přidá dvě kapky citronové  šťávy do 10-20 kapek 3% peroxidu. Tento lék můžete kombinovat i s různými bylinnými tinkturami.

Nikdy se nevzdávejte aby vás nemoc zlomila, podržte se každého stébla co vám Zdroj (Bůh) nabízí, to je pak velké štěstí.
http://energieupramene.blogspot.cz/2015/02/mate-malo-energie.html 


Jak by bylo na světě hezky.

7 komentářů:

  1. Použivám 3per.peroxid na dezinfekciu medzi zubných priestorov,pár sekund a potom vypláchnut vodou.Na nechty na nohách a nehojace sa kožné ranky.Peroxid nemaju radi baktérie,ktoré k životu nepotrebuju kyslík!

    OdpovědětVymazat
  2. Niekto to už vyskúšal a s akým výsledkom?

    Tonino.

    OdpovědětVymazat
  3. https://www.youtube.com/watch?v=YDyrMrmTd4c

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj všem. Již v rámci minulého příspěvku jsem si zakoupil H2O2 3%, abych využil jeho vlastností - proti tomu žádná.....but (ale), je to nestabilní tekutina, která se rozkládá na vodu - chemici vědí... a aby se nerozložila, je stabilizována kys. benzoovou (karcinogen) a difosforečnanem sodným. Je to tedy o.k používat? Nebo využijeme těch vlastností a pomineme těch vedlejších.....? Mějte se Chud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Před dvěma lety jsem si udělal celou terapii s peroxidem vodíku 3% z lékárny, udělal jsem celkem 3 desetidenní cykly - žádný problém s tím nebyl.
      Zároveň jsem užíval protokol s Askorbátem sodným (moje osobní hranice byla 8 gramů denně), bral jsem asi tři týdny s kolísavou tendencí. Když jsem nebyl úplně v pohodě, tak jsem měl doslova "chuť" na další dávku askorbátu, no tak jsem si dal. Tak jak kolísá potřeba výkonu imunity, tak kolísá i spotřeba céčka.
      Mám výhodu, že pracuji 4 roky denně s Oberonem,takže jsem před těmito protokoly neměl nějaké viditelné či pocitové problémy. Je mi 65 let a přece jen jsem zaznamenal pro mne velmi pozitivní výsledek - mnohem čilejší ranní vstávání s jasnou hlavou a přes den větší výkon psychický i fyzický.
      Takže oba protokoly můžu jen doporučit :)!
      Jirka

      Vymazat
  5. Je potrebne si zakupit H2O2 bez stabilizatora

    OdpovědětVymazat
  6. 1. Použil som čistý 3% roztok pri čistení ucha. Nakvapkal som si cca 10 kvapiek, nechal vyšumieť a potom som to vystriekal so žanetou.

    2 Používam roztok peroxidu vteplej vode, 20 kvapiek na deci vody pri čistení nosa, ležím na válende zaklonenú hlavu 2,5 ml do každej nosnej dierky, nechám 2-3 minúty pôsobiť, potom vyfúknem nad umyvadlom. Nos čistý, dobre sa mi dýcha

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.