čtvrtek 4. února 2016

Proč jsme odstřihlí




Skoro každý člověk má schopnost vnímat jemné a slabé signály z prostorů. Záměrně je tam vloženo množné číslo, protože signály prochází celým stvořením a tedy i všemi paralelními světy, které Zdroj stvořil. 

Jsme obklopeni zde na Zemi dnes tolika signály elektromagnetických polí, že člověk velmi těžko pak může přijímat slabé signály informací z okolí paralelních světů. Je to jako kdyby jste byly v hale plné lidí, kde všichni mluví nahlas a tak pak neslyšíte např. mluvit malé dítě mezi nimi, pokud se na něj ovšem nezačnete dívat, tedy nasměrujete na něj svou pozornost, pak vnímáte, co říká. Toto přehlcení způsobují mobilní telefony a další radiokomunikační vysílače, spotřebiče v domácnosti, vedení vysokých napětí, prostě všechny, které vytvářejí elektromagnetické pole.

K velmi zajímavým výsledkům se došlo na testovaných lidech, když na hlavu přjímacího objektu nasadili kovovou přilbu, která byla navíc uzemněna. Rušící signály  okolních polí , tedy elektromagnetické vlny byly odrušeny a testovaná osoba tak pak mohla lépe přijímat slabá biopole a slabé signály (dnes se zjistilo, že toto přijímání má na starosti Šišinka v mozku) na jiné struktuře, než elektromagnetické vlny. Pak se s touto stínící přilbou dosáhlo výrazně lepších výsledků testovaných osob na „parapsychologické“ jevy.

Tento výzkum je v této oblasti nejdále v Rusku. Mezi tuto skupinu vědců patří i známý ruský fyzik dr. Nikolaj Kozyrev, který prostřednictvím svých experimentů prokázal tzv. energetickou torzní rovnováhu mezi minulostí – přítomností – budoucností. U nás v české republice probíhal výzkum v šedesátých letech minulého století dr. Kahudou a doc. Rejdákem. Podobnými experimenty se zabýval badatel Kafka Břetislav, který tyto jevy popisuje ve své knize „ Základy experimentální psychologie“ a přeložena do mnoha jazyků.

25 komentářů:

  1. Čo je "energetická torzná rovnováha medzi minulosťou, prítomnosťou a budúcnosťou", prosím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Robo
      Torzní pole je energetický potenciál , který vyplňuje všechny reality, všech paralelních světů stvořených Zdrojem(Bohem) a je to vlastně proudění Boha do jeho stvořených světů a my tomu říkáme Síla., náboženství Duch svatý. Je to inteligentní energie v němž jsou zaneseny kódy stvoření s otiskem minulosti, přítomnosti i budoucnosti. Je to rovněž vědomí sama sebe a vědomí odkud je jeho počátek, tedy od Zdroje(Boha) a je jeho nedílnou součástí. Mezi všemi paralelními světy tato Síla prochází a tvoří jejich realitu, která je dána rovnovážným stavem v každé realitě. Je v ní zanesen kód co se stalo, co se děje a co se bude dít. Tak jak při tvoření třeba člověka máte mít hlavu ,ruce, nohy, mozek, nebo druhy rostlin jak mají vypadat atd. něco jako Vesmírné DNA. Pokud by toto pole bylo porušené, vzniká nepředvídatelný chaos a tedy zánik.
      Je to opravdu zevrubně, ale kdybych to rozepsal do detailů, moc by to nepřineslo, ale vidíte, kde jsem vzal tu pojmenovanou Sílu, o které tady píši.

      Vymazat
    2. Už o trochu lepšie chápem, čo je Sila. Ďakujem, Iv!

      Vymazat
  2. Jednou se v buse bavili IT mechanici montující Wifi sítě a divili se že lidi vubec ještě žijou (padl termín uškvařený mnozek), ty jejich frekvence jsou prej už dávno "přeplněné" takže se to furt rozšiřuje a oni že neví co to časem udělá s jejich (NAŠIMI) dětmi...
    SÍLO ZNIČ VŠECHNO TEMNÉ ZDE NA ZEMI
    SÍLO ZNIČ VŠECHNY NÁSTROJE SATANA ZDE NA ZEMI

    Dík za článek potvrzuji psané a veliký rozdíl v žití dobře je ještě na vesnici bez wifi a vypnuté mobily, a ve městě tam nejhůře paneláky a centra měst. Asi mi je nejlépe v přírodě např. v lese nebo u skal, obv. je tam i voda a to su hned spokojený.
    Takže ven na ulici jen s přílbou a z něj ten drát šuchat po zemi, uzemnit.

    OdpovědětVymazat
  3. Pred nejakým časom som doma odstavil Wifi, keď som sa dozvedel o škodlivosti týchto "pokrokových zariadení" (aj mobilov, vysielačov...) na fyzické aj duchovné zdravie. Môžem potvrdiť že sa cítim lepšie fyzicky aj psychicky, aj spánok je lepší až na občasné útoky akýchsi entít (v hlave sa mi premietajú ich obrazy, akoby nasilu) a to mám vždy vedľa postele kryštál na ochranu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vďaka za radu Iv, to ma nenapadlo že za tým môže byť Egregor. Článok som som si prečítal hneď po uverejnení, no prečítam si ho znova, aj tie staršie články o Egregoroch/Kyvadlách. Skúsim na ne použiť Silu ako popisujete v článku.

      Vymazat
    2. Martine,
      mně se dříve stávalo, že místo obrazů jejich se mně nutily jejich myšlenky do hlavy.Řešila jsem to rychlým omíláním jednoduché říkanky, třeba.A taky rozhodně jim říci, ať vypadnou a přetanou otravovat, nemají na to žádné právo, pokud je člověk nezavolá!
      A nejlépe se osvědčuje, "Sílo, znič všechny ty zmetky, co se mne snaží otravovat!"

      Vymazat
    3. Martine máme podobnou zkušenost a dříve jsem se divil jaktože ani větší množství křišťálů a jiných "kamínků", velkých drůz jaksi neodstínilo tu ložnici.
      Autor blogu pan Iv a také Terfry nám zde dobře poradili děkujeme, tenkrát jsem tuším stavěl i papírové kuželové pyramidky co máme dodnes pod postelema to taky pomohlo, hned je lepší spánek a návod je tu:

      https://www.youtube.com/watch?v=xA70dbMQk8c

      http://energieupramene.blogspot.cz/2015/03/skakajici-smradosi.html

      Vymazat
    4. to Ter Fry
      Tie zážitky vo mne vyvolávajú aj zlé pocity (v hlave sa mi premietajú ich hrozne vyzerajúce tváre, je z nich cítiť zlo). No niekedy minulý rok som mal odlišný zážitok pri ktorom som v hlave uvidel obraz ženskej tváre a popri tom sa začali akési čudné znaky (runy?) a ja som pri tom mal pocit kľudu...Potom som mal podobný zážitok asi 2x ale len s obrazom ženskej tváre. Odvtedy len negatívne útoky...

      to OL
      O tých pyramídkach viem, vyrobil som dve mladšej sestre (aktivovala si ich už sama) a umiestnil pod posteľ (tiež sa mi zverila s jedným zážitkom, ráno po prebudení bola akoby paralyzovaná, tú entitu videla ako stojí vedľa postele), odvtedy má kľud. Tak si tiež aspoň dve vyrobím keď kryštál na tých "zmetkov" nepôsobí.

      Vďaka všetkým za rady, nech vás Sila ochraňuje a sprevádza.

      Vymazat
    5. Řekla bych, že základní pravidlo je nespojovat se s nikým, s kým nejste domluveni na spojení ani ze zvědavosti, když cítíte náznak.
      Z počátku se to může jevit jako milá bytost, což se později změní na kanál pro různé nepříjemné návštěvníky z Astrálu.
      Požádat Sílu o pomoc je nejlepší.

      Vymazat
    6. to Martin Zkuste si prosím přečíst něco o Egregorech, jak to popisujete, tak to na ně sedí. Krystal je na jiné entity. http://energieupramene.blogspot.cz/2016/01/jak-na-egregor-kyvadlo.html
      a nebo pak prosvicovat krystal svítidlem s Led,

      Vymazat
    7. Nie som si istý medódou presvecovania. Mám namieriť kryštál hrotom na miesto, ktoré chcem očistiť a presvietiť či nejak inak ? Kryštál ktorý mám má dva hroty (jeden ide odspodu šikmo do strany).

      Vymazat
    8. to Martin
      Je to neobvyklé, ale funguje to, prostě prosvítit postupně celý barák. Krystal si posaďtě třeba prsty před zdroj světla aby jste jej prosvěcoval a projdite se po bytě a do všech jeho koutů. Okna otevírat nemusíte, oni vyskáčou ty entity sami, pokud je vidíte a ta rychlost.

      Vymazat
    9. Tak včera som presvietil všetky kúty v dome, snáď tie entity vyskákali (nemám ten dar vidieť nehmotné bytosti, energie...). Aj pod postel som umiestnil dve kuželové pyramídky, nemal som však kľudný spánok, neustále som sa budil (žeby nezvyk tela na silnú energiu z pyramýdiek ?). Som zvedavý na ďalšiu noc...

      Vymazat
    10. Martine smraďoši obv. nejsou vidět v přímém zorném poli, ale spíš jakoby v periferním vidění. Jakmile člověk něco spatří a na to místo pak napřímí zrak tak oni ihned mizí, nesnášej napřímený pohled člověka, skáčou jak němci do krytu jak zde někde psal Iv.
      Mě se pod pyramidkama spalo nádherně, přítelkyni hned po jedné noci zas přestalo bolet koleno (co ju bolelo cca měsíc).
      Chce to ale vyšší kužely výšku např. přes 20cm, bílé i barevné vyzkoušet, a třeba i pomalovat ručně obrázky, nebo nakreslit ochranné Slavianské symboly, najdete na netu např. tartaria.sk.
      Terezka má pravdu nejlepší požádat Sílu o pomoc.

      Vymazat
    11. Skúsil som vyrobiť aj nejaké Slovanské pyramídky... http://prntscr.com/a0n4l6 , vyrobím aj dalšie, farebné, postupne ich rozmiestnim po celom dome, nech si smraďoši zaskáču...

      Vymazat
  4. https://www.youtube.com/watch?v=mSbdd-xkdt0

    OdpovědětVymazat
  5. Nevím zda pociťujete, teď asi 2 dny jsou chvilkama energeticky jak na houpačce jsou cítit "nárazy", nebo např. párvteřinová únava co zase zničehonic zmizí,
    nevím zda to lze spojovat dokupy - tak i nenadálá chvilková slabost přítelkyně (nával horka do hlavy, brnění končetin)- prej když se pohybovala nebo seděla tak dobrý ale když ve stoje dělala něco na místě bylo to horší. Původ netušíme, zničehonic. Mě to zase pokoušelo včera, představil jsem si sloup světla jak popisoval Iv a hned byla cítit velká úleva.

    Dnes a 2 dny zpět jsem svítil LED svítidlem přes křišťál každej večír, projistotu, semtam se přes den něco mihne.
    Taky jsem dukladně obešel na verandě rohy i odtahal skříně od zdí a vysál pavučiny a poplácal pavouky - třeba se to bude hodit i dalším jako rada.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tiež som včera pociťoval návaly horka do hlavy, k večeru nastúpila aj mierna bolesť hlavy. Myslím si, že to bude návalom energie (Sily) zo Slnka (grafy ukazujú zdanlivo kľud, ale oni si to aj tak upravujú...). Ako už Iv spomenul, Sila Astrálne potvory pekne "vysmaží".

      Vymazat
    2. Kdoví čím to je, možností je víc ale tušíme.
      Pokud člověk cítí že je něco špatné, može žádat Sílu o pomoc a přát si např. zde již mnohokrát řečené:

      Sílo znič všechno temné zde na Zemi.
      Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

      Vymazat
  6. Dobrý den,rád čtu tenhle web, ale občas si říkám proč vlastně. Možná mám rád něco o čem si mnoho lidí kolem mne nepovídá, ale někdy si myslím , že se tady přehání v mnoha ohledech. To jak to funguje na tomhle světě dnes nemusí být nutně něco nadpozemského, nebo i podle Vás podpozemského, než jen špatně nastartovaná ekonomika politika atd před stovkami let. Nevím jsem tady na tomhle blogu pochybovač, který tu to tady rád čte, ale opravdu a né kvůli tomu abych zde něco zpochybnoval a někoho napadal. Co chci říct, nemůže náhodou jen a jen lidstvo za to co dnes tu je? Že se samo takhle rozhodlo? A asi špatně? Mnoho lidí si to uvědomuje a mnoho lidí si to nemůže připustit?(Sám žiju v rodině kde jsem se přiženil, a tato rodina je pevně přesvědčena o tom, že je dokonalá, a sami ví že i kdyby nebyla co dělají po generace budou dělat dál protože prostě byly k tomu vedeni.) A tak to může být i s lidstvem nedokážou si to připustit, bojí se změny, ale nic víc v tom není a nic míň.

    OdpovědětVymazat
  7. Jen bych chtěl ještě od někoho z vás, který je z olomouckého kraje zasvětil do Vašeho chápání. Hodně věcí propagovaných na tomhle blogu jsem vyzkoušel, ale nic, možná dělám něco špatně a nebo je kolem mne mnoho negativního, ale i tak bych potřeboval pomoct. Moc děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jan. Treba najst sam v sebe kto si. Poziadat svoju Dušu o spojenie a vedenie,o silu a najvissie dobro a potom len pocuvat svoju intuiciu a hladat.Pride a zaujme ta to co mas vediet.Tak najdes i to co chces. Mne pomohli na zaciatku knihy od Mulford-Dar Ducha kde sa dozvies zaklady a Dan Millman-Cisla zivota kde najdes s cim sa budes v zivote stretavat-ake skusky a pochopenie dovodov.Ale najviac mi pomohla rodinka u pramene. :-) To comu hovoria duchovno ci ezoterika niesu ziadne kuzla ci podobne...je to len chapanie zakonov vesmiru ktore si ale mozeme ohmatat az ked sa prisposobime a uverume.A potom sa z verim stane viem. Rozum hovori "az vsetko klapne,uverim". Dusa hovori- "uver,a vsetko klapne".

      Vymazat
    2. To je krásný Mailo,děkuju.
      Rozum hovori "az vsetko klapne,uverim". Dusa hovori- "uver,a vsetko klapne".
      Pocucávám tu Meruňku byť bych neměl pač naši Předové byli prej imrvére střízliví, oslovuje mě to a ve dvou větách moc moc dobře řečené.
      A taky díky za tip knihy, Dan Millman jsem pročetl i našel aspekty různých souvstažností.
      Je to zde krásný prostor kde si možme psát díky.

      Vymazat
  8. to Jan Navrátil
    Chtěl bych odpovědět tak, jak to půjde. Řekl bych a tím nechci snižovat, že jste si vlastně i odpověděl v komentu několikrát sám. Ano, v této realitě není nic nadpozemské, ani podpozemské, jak píšete. Je to prostě realita a ta se prolíná s jinými realitami, ikdyž zatím to tkzv. vědecké kruhy neuznali, ale kdo je všímavý a analytický, dojde sám k poznání, že jsou zde i silné vlivy, které mnoho lidí nevnímá a považuje je třeba za fantazie, ale dost se silnými účinky a řekne , to je náhoda atd. Sám jste se nazval pochybovačem, To je ale v pořádku, je to Vaše cesta vývoje a nikdo Vás (aspoň ne já) nepovede za ručičku, nejsem Guru a ani jím nechci být. Zde na stránkách jsou mé dlouholeté zkušenosti ověřené praxí, studiem a dané na veřejnost, sám vidíte mou šíři záběru spektra a tu jsem nedostal do vínku hned při narození. Proto nemůže být zde řeč, jak píšete „propagovaných“. Nikdo zde nic nepropaguje, jen jsou to informace a je na každém, jak s nimi naloží a jak je použije. Vím, že jsou to informace pro mnohé těžké a nestandardní, proto taky tyto stránky byly utvořeny. Člověk se má vyvíjet a poznávat a pokud ustrne, je to jeho volba a tak je to i ve společnosti. Vše je jen na něm samém a pesimismus, vzdávání se, není dobrá cesta. Každý z nás je na nějakém tom stupínku vývoje a Vy jste tam, kde se s těmito informacemi seznamujete a analyzujete, tedy začátek. Ani dítě, když vidí svého táty zatloukat hřebík a v tajnosti za zádama to zkusí, nepovede se mu to hned napoprvé a zraní se, této situaci odpovídá nyní Váš stav, ale to není nic proti Vám, jen Vám pomáhám analyzovat. Nehledejte pomoc jinde, hledejte ji v sobě, zasvěcovat se od někoho není správné, poradit ano a rady tady jsou, ale ne propagace. Člověk když potřebuje radu, musí ji přesně specifikovat, ale zase to bude jen rada, možná ode mne, nebo od čtenářů, podle zkušeností a jak s ní pak naložíte, nebo přijmete, je jen na Vás samém. Nejsme nějaký ezoterický klub, který pořádá přednášky, nebo prodává nějaké zázračné předměty za peníz, tady jsou rady zadarmo a pro širokou veřejnost a za ty roky a množství informací uvedených zde, to jistě nahradí všechny semináře světa, je to jen na Vás. Bojujte, studujte, analyzujte, všímejte si okolí.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.