sobota 15. srpna 2015

Zeman jako záruka státnosti ČR




Prezident České republiky Miloš Zeman se rozhodl jet do Číny na vojenskou přehlídku k příležitosti ukončení Druhé světové války. Zeman jasně ukazuje, že zahraničně politická rozhodnutí České republiky jsou udávána v Praze a ne v Bruselu nebo ve Washingtonu. Toto konstatoval i profesor Ruské univerzity Vadim Truchačev. Zeman jasně řekl, že postoj EU je nekonstruktivní a nehodlá se mu podřizovat. Dokázal, že je nezávislý politik a snaží se světu ukázat nezávislost zahraničně – politická rozhodnutí České republiky.

Tento trend však nepodporuje Český parlament, který povolil opět jak americký pejsek druhý průjezd amerického vojenského šrotu přes jeho území. Rovněž si většina parlamentu ani neuvědomuje, že pozice USA dnes končí, kdy se předpokládá krach americké burzy do konce roku 2015 a vlastně držení USA Čínou pod krkem. Toto vše zatím málo politikům i u nás dochází a pozice nového vývoje se bude přesouvat k Rusku a Číně. Sankcemi naopak Rusko posiluje, vývoj obranných zařízení jde mílovými kroky ve spolupráci hlavně s Čínou, kde se naskýtá možnost velké spolupráce a nového rozvoje. Myslím, že reálně uvažující češi si váží toho, že jejich země, kterou v minulosti dělili a ničili bez jejich vědomí, prosazuje poměrně nezávislý kurz v zahraniční politice.

Zde ještě video z poslední cesty prezidenta Zemana do Číny, kde s ním jednali a vzdali čest nejen mu, ale i našemu národu, jako suverénnímu státu Evropy i se svými historickými daty, se kterými se nemohou chlubit všechny národy Evropy a hlavně jsme nikdy nepřinesli světu žádnou válku. A pokud se setká Zeman na přehlídce s Putinem, je to jasný signál USA a jeho noshledům co se děje na světovém jevišti. Jako prognoza se v USA schyluje k občanské válce, kterou doposud oni exportovali mimo své území, nyní se bumerang bude vracet zpět, k místu prvního vrhu.



16 komentářů:

  1. Jsem na naseho prezidenta strasne pysna co se tyka zahranicni politiky,ochtany obyvatel a prosperity hospodatstvi.uz ted vim koho budu na milion procent volit priste

    OdpovědětVymazat
  2. Ale ono im to dochádza, ale pre zatiaľ im viac vyhovuje hrať mŕtveho chrobáka....

    Tonino.

    OdpovědětVymazat
  3. Všem VOLIČUM,co ještě chodí volit...Mějte občanské hlídky ajtáku,kontrolující manipulaci s výsledky...Hlavně každého,kdo se přitom motá kolem PC...Hlavně lidskoprávní vykuchanci..Pak se ZADÁNÍ NESPLNÍ...

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Člověk panáčkuje na světe z duvodu získání zkušeností,porovnávání a změn názoru.Kdopak za život změní NITERNĚ NÁZOR,bez pokryteckých obezliček lhaním si do vlastní kapsy? http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Lumpove-Aktivista-zahrnul-Milose-Zemana-do-zleho-spiknuti-Vse-v-nasi-zemi-pry-ridi-tyto-temne-sily-uz-od-roku-1989-395411

    OdpovědětVymazat
  6. Sledujem Zemana od samého začiatku (1989), nikdy nebude robiť to, do čoho ho tí úbožiaci tlačia. Má svoju hlavu. Mne sa páči, lebo nesie aj mnohé moje postoje. Však niekto musí byť medzi tými čo ukážu, čo treba robiť a ako sa to dá.

    OdpovědětVymazat
  7. Právě včera jsem si přečetl názor režiséra Menzela na prezidenta Zemana kde ve svém názoru uvádí, že voliči Zemana jsou hlupáci. A není to poprvé co se takto vyjádřil, a není samozřejmě jediný kdy se tzv. " Havlová klika " uchyluje k ponižování národa. Zeman je samozřejmě velkým tématem právě takových lidí ( intelektuálů a umělců ), protože je schopen samostatného myšlení a vlastních úsudků opírající se o faktické reálné dění. Menzel tomu říká populismus, zalíbit se hlupákům a sbírat tak kladné body. Jen nevím jestli se třeba Menzel zamyslel nad tím jestli právě jeho slova nejsou populistickými, zneucťující český národ jsou.
    Článek zde :
    www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Reziser-Menzel-nemilosrdne-Zeman-je-inteligentni-hulvat-Chce-se-zavdecit-hlupakum-a-tech-je-v-tomto-narode-vetsina-395536

    A když už píší tento komentář, tak odbočím od tématu, ale určitě neodbočím od obsahu tohoto blogu, který je ve všech směrech velmi užitečný, a to i svou formou k novému poznávání.
    Náhodou jsem narazil na velmi zajímavý a poměrně jednoduchý nápad jak vytvořit teplo pomocí čajových svíček. Dost mě to zaujalo jak vytvořit teplo zcela jiným způsobem než třeba plynem, nebo elektřinou. Navíc je to dostupný, levný a jednoduchý způsob pro každého. A na tyto stránky určitě patří.
    Odkaz obsahuje i video s postupem zhotovení.
    Zde :

    http://interez.sk/tato-vec-z-kvetinacu-vyzera-naozaj-cudne-ale-tuto-zimu-ti-moze-usetrit-tony-eur/

    Honza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Honza
      Dík Honzo za příspěvek. Pokud mohu, pokud doma topíte v kamnech na pevná paliva, stačí zakoupit větší ventilátor(co se používá pro chlazení v létě) a nechte při topení ovívat kamna, krb atd, budete se pak divit, kolik ušetříte a tepelná pohoda, spotřeba ventilátoru třeba ETA je 2,8W. Vycucáte z paliva skoro vše, odzkoušeno tuto zimu jako náhrada zhotovení klimatizace.

      Vymazat
    2. Parlamentní listy jsou demokratické,každý si vybere dle svého momentálního vývojového stupně...Toto chybí v odpadovém hospodářství ČT,bakalonovin,babišonovin..

      Vymazat
    3. To Iv. I já děkuji za reakci. Kamny sice netopíme ( vlastní plynový kotel a ústřední topení s radiátory ), ale tento nápad s ventilátorem který popisujete je samozřejmě velkým "zlepšovákem". Vím o této variantě, někteří mají dvouplášťový krb s několika otvory a u jednoho z otvorů ventilátor, který ohřátý vzduch mezi plášti vytláčí ostatními otvory do prostoru. Jedná se skutečně o velmi dobré využití tepla. Jednomu známému jsem kdysi poradil když jsem byl u něj na starší chalupě ať postaví kamna dál od komína aby byl přívod do komína plechovými trubkami delší, tím získá od vyhřáté kouřové trubky ještě více tepla ve vnitřním prostoru. Přece proč stavět kamna přímo ke komínů a veškeré teplo pouštět hned komínem ven. No a jak se to osvědčilo...... :) Je to poznat i na úspoře paliva....
      Honza.

      Vymazat
    4. to Honza
      No ono i u radiátorů to jde využít, zejména v místnosti, která je poddimenzována tepelně. Ohřívání radiátorem je v místnosti jen samovolným prouděním teplého vzduchu, ale pokud utvoříte umělou cirkulaci v oné místnosti, tak přechod tepla bude i při nižší teplotě radiátoru účinnější a větší tepelná pohoda, stačí i jen pouštět ze spodu radiátoru po menší dobu. Asi tak nějak pro váš obraz a přemýšlení.

      Vymazat
    5. to Iv. Dík, v zimě vyzkouším. Určitě se tímto způsobem s ventilátorem zabrání hlavně rosení spodních částí oken a vyrovnanější teplotě v každé části místnosti.
      Honza.

      Vymazat
  8. Pan prezident Zeman mi dělá velkou Radost děkuju za jeho rozhodnutí a za jeho dobrý osobitý vkus.
    ---------------------

    U našich bratří na Slovensku se ale jakýsi scientolog dosazený na trůn chová jako fašista, tedy aspoň jim veřejně fandí, chová se jak americkej anální speleolog fuj.

    Sílo znič všechno temné zde na Zemi.
    Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale čo už, cez 1 milión mu dali hlas, lebo si mysleli, že to fakt dobrý anjel, len zabudli sa pozrieť aj pod odev, že to čert rohatý!!!

      Tonino.

      Vymazat
    2. Kolik lidí mu dalo hlas netuším páč volbám nevěřím, respektive jejich často zmanipulovanému výsledku dle "zadání", takže kdoví jak to celé bylo.

      A kdoví jak to celé bylo s naším slavným rozdělením Čechů a Slováků a kdo za tím skutečně stojí. Jistě tam byl nějaký "investor". PR agentury poté konaly jak měly a články vycházely (dle zadání investora), v novinách i jinde cílená propaganda (veškerý tisk a tv programy na celým světě vlastní jen pár lidí). Ani češi ani slováci si rozdělením nepomohli spíš naopak, patříme jako národy k sobě a rozdělením nám (jsme si) jen ublížili, místo toho abychom zůstali spolu a byli tak silnější v Jednotě.

      Podle mého jsme všichni ČechoSlováci v srdcích stále spolu, a měli bychom se zase spojit a to rychle. Pár papalášů nahoře v Sk bude "možná" proti, ale co už s nima!

      A scientologického Kisku máme dnes v Plzni prý operace bederního kloubu v plné narkóze, třeba se mu přitom plně zjeví jeho světlé svědomí, pokud ještě nějaké má, vždyt se nechal Páníčkem z jůesej "přeprogramovat" no fuj a čí zájmy doteď "asi tak hájil".

      Sílo znič všechno temné zde na Zemi.
      Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

      Vymazat
    3. To Ol,
      je to tak... v obidvoch štátoch sa objavuje stádo politických bezobratlovcov a úplatných "tupounů a vohnoutů"

      "Podle mého jsme všichni ČechoSlováci v srdcích stále spolu" - tiež to tak cítim , OL, máš +

      Sila, znič všetko temné tu na Zemi.
      Sila, znič všetky nástroje Satana na tejto Zemi.
      A smraďochom len zmar!

      ČESŤ A SLÁVA SLOVANOM !!!
      Leo

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.