pátek 7. srpna 2015

Volná diskuze – téma také volné



Brána do reality - zkus štěstí

Od 7.8.2015 na pár dní vám zde otvírám volnou diskuzi k jakémukoliv tématu, které si vyberete. Budu se snažit vaše příspěvky i trochu modertovat, aby jste neztratili kontakt s myšlenkami. Pokud budu moci, budu i odpovídat na Vaše dotazy v rámci volného času a to zejména našim stálým čtenářům. Samozřejmě, že výpady a jak říkám „výkřiky do tmy“ moc tolerovat nebudu, nejsme fórum, ale seriozní stránky, které budou vždy dodržovat lidskou tolerantnost, zde se lišíme od zvěře. Bude to bez moderování, Tak do toho.

104 komentářů:

  1. :-)

    Zdravím Iv! :-) Zaujíma ma Váš názor..
    Čas sa rýchlo kráti, systém spadne
    možno už na jeseň. Ak rýchlo "neprideme k rozumu", prevezme ho zas stará známa štruktúra. Zároveň to ale bude znamenať ďalšiu veľkú udalosť podobnú tej Atlantskej.
    Cítim v kostiach, že tentokrát nás fakt ale návrat k Pôvodným Prameňom neminie,
    teda žiadna "Atlantida", naopak.
    A teda otázka: máte tušenie, jak sa tak rýchlo dokážeme "zobudiť"?
    Alebo bude všetko prebiehať postupne tak, ako doteraz? To je asi moja najpravdepodobnejšia varianta.

    ..a máte niekto k tomu nejaké tušenie, tak sem s ním, prosím.. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To Robo
      Ano, čas se krátí a dochází k jistému vrcholu, kdy se rozhodne, kterým směrem lidstvo bude kráčet dál, nebo přesněji, dojde k rozdělení a zde se ukáže, kdo kam patří a co preferuje ve svém životě. Zda sociální cítění, od kterého se odvíjí vnitřní a vnější harmonie, včetně chápání zákonů Univerza, být v souladu a nebo preferuje třeba momentální Systém, založený na vysávání druhých a Země vůbec, pro svůj OSOBNÍ prospěch, tedy systém kapitalismu, který byl i po určitou dobu nutný pro rozvoj lidí a poznání jeho útrap, tímto zlomem prošlo již několik civilizací před námi, jedny se zničily a druhé tím úspěšně prošly.
      Energie, které nyní přichází, nejdou jen z Galaktického středu, protože již nejsme ve stínu, ale k tomu prosvětlení slouží i Sluneční portály, jejichž pomocí se prosvětluje celý vesmír tohoto prostoru 3D a tak dochází k další evoluci v našem prostoru. Tímto způsobem se mění nejen lidstvo, ale i hmota.
      A teď k tomu okamžiku. Přirovnal bych to pro lepší pochopení třeba k el. relé. Relé (člověk) je nastaveno na určité napětí (výše energie), třeba na 12V, pokud energie nedosáhne této hodnoty, nedojde k sepnutí(překlopení) a některé skupiny ani tímto relé nejsou vybaveny, proto např. ty genetické pokusy Šediváků, aby se mohli vyrovnat člověku(Slovanu) – vytvořit Duši a tak měli možnost i expandovat do vyšších světů.
      Pozitivní vliv těchto energií, které k nám nyní proudí poznáte jednoduše na lidech např. podle jejich pokožky. Musí „vyzařovat“, svítit, jednoduše je „opálená“, nevadí jim Slunce a jejich schrána přijímá tyto energie v pohodě – kladně a v určitém okamžiku pak dojde k sepnutí „relé“ a mozek jako nástroj Duše se obnoví na plnou kapacitu, ne jen dnešních cca 18%. Svou vibrací pak člověk ovlivňuje i vibraci okolního světa (Zemi) a může pak dojít k celkové transformaci do jiných vyšších světů. Ti, kteří upřednostňují jen materiální přístup a patří k té druhé straně, tohoto nemohou dosáhnout a buď Tvůrce je odstraní z tohoto prostoru, protože ani by jej nemohli přežít. Nyní fotony nesou vysoké energie a příslušné informace, třeba i pro šišinku, která je vlastně to relé. Tak jednoduše poznáte ty, kteří patří a nebo inklinují ke které skupině a lidé si to ani neuvědomují, jaké mají na sobě SPZ a to nejen podle vyzařování, ale i podle dnešního chování, ignorující sociální cítění a cit k přírodě i ke všemu živému okolo.

      Vymazat
    2. S tím sluncem a opáleností na tom něco je jak píše Iv. Už dávno jsem si všiml že někteří z lidi co jsem v minulosti potkal (a radil jim ať se svými nemocemi chodí hodně na Slunko...) prohlásili že jim Slunce "nedělá dobře" což mi přišlo moc divný, že prý na něm nemohou být dlouho že se ho straní a v tu chvili jsem si hned všiml divného "tónu" či spíš bledosti jejich kůže. Časem jsem měl možnost poznat i jejich chování....

      V pátek mi došla kniha Kerstin Simoné - Thovt projekt lidstvo a od cca 25 strany se to začíná shodovat s tím co jsem četl v Slovansko Árijskými Védách tak uvidím třeba to tu někdo také četl.

      Tak ať nám ta "relátka" dobře spínají ! :-)

      Vymazat
    3. Ol, tady něco o té knize, jen pro zajímavost.
      http://energieupramene.blogspot.cz/2014/01/thovt-kersti-simone.html

      Vymazat
    4. Iv to popsal hezky a srozumitelně. Velmi dobře vytížená situace přijímání energií a slunečních paprsků. Ten kdo je frekvenčně na příjmů se nepotřebuje nikde grilovat aby byl opálený. Prostě má schopnost příjmů energii, spolupracují pak i obě mozkové hemisféry, umí rozlišovat - třeba zlo od dobra. Příjem energií také pozitivně působí na schopnost intuice. A čím větší dávky tato planeta dostává, tím k větším rozdílům dochází mezi těmi kteří jsou příjmů schopní a těmi kteří těchto příjmů schopní nejsou, nebo se jim z nějakého důvodu brání. V současnosti je to viditelné, naprosto hmatatelné ve všem.
      Honza.

      Vymazat
    5. to Honza
      to Honza
      Dík, taky pěkně napsaný příspěvek.
      Někde tady napsala TerFry, že ti xxxx by měli shořet. Ona je v těchto chvílích vlastně i ta symbolika správná, kdy v tomto letním období k nám přichází tolik energie a jako průvodní jev samozřejmě i tepelná je tolik, že oni vlastně i hoří za živa a moc se dobře necítí. Nádherná symbolika v realitě.

      Vymazat
    6. Asi před osmi lety se ozvala slovenská dívka s vizí překlopení energií..Viděla koutkem oka,jak se od ní odklopuje 3D a přiklopuje 5D se všemi atributy,čili putování pomocí myšlenky,např.Okamžitě byla v Anglii u příbuzné,kterou instruovala a manžela telepaticky a přemístili se okamžitě na Slovensko...

      Vymazat
    7. Všetko to staré padne...Na pôde novej všetko nové, aj ľudia, ktorí si zaslúžia žiť na tej novej pôde, kde budú vládnuť zákony Boha, tak ako to malo byť vždy a stále, ale ľudia vyvýšili svoj rozum nad ducha, teda capa urobili záhradníka, preto to takto dopadlo. staré sa musí zrútiť, až do tej najmenšej čiastočky, nové až potom povstane, bude sa budovať pod vedením Kráľa kráľov a Pána pánov Imanuela, Ducha Svätého, druhého Syna Božieho...

      Zjavenie Jána - XXI. kapitola

      1Videl som nové nebo a novú zem, lebo prvotné nebo a prvotná zem sa pominuli a mora už niet. 2A videl som sväté mesto, nový Jeruzalem, zostupovať z neba od Boha, pripravený ako nevestu vyzdobenú svojmu ženíchovi. 3A počul som mohutný hlas od trónu: Ajhľa, stánok Boží s ľuďmi; prebývať bude s nimi a oni budú Jeho ľudom a On, Boh, bude s nimi, 4zotrie im každú slzu z očí a smrť už viac nebude, ani smútok, ani plač, ani bo lesť už viac nebude, lebo prvotné sa pominulo.

      5A Ten, ktorý sedel na tróne, povedal: Ajhľa, všetko tvorím nové. A ešte povedal: Napíš, že tieto slová sú verné a pravé. 6A doložil: Stalo sa! Ja som Alfa i Omega, Počiatok i Koniec. Ja dám vysmädnutému zadarmo z prameňa vody života. 7Kto zvíťazí, zdedí toto: budem mu Bohom a on mi bude synom. 8Zbabelci, neverní, špinavci, vrahovia, smilníci, traviči, modloslužobníci a všetci klamári budú mať podiel v jazere horiacom ohňom a sírou; to je druhá smrť.


      Tonino.

      Vymazat
    8. S dovolením sem znovu okopíruju sen, co jsem už jednou zde na stránkách popisovala.

      Anonymní11. listopadu 2012 9:20

      Hezký den,tohle se mi přihodilo ráno.Nebude to možná srozumitelný,protože se budu snažit opsat svoje pocity...Vzbudila jsem se v šest,ale kdo nemusí tak v neděli tak brzo nevstává :).Tak jsem šupla do postele a trochu usla.Tohle jsem přitom "spaní" zažila:stála jsem venku a koukala na nebe,bylo šedivý a pak jsem uviděla od západu přilétat tři černý ptáky,myslela jsem že jsou to ptáci a že letí(mávaji křídlama) ale připlulo to blíž a byly to obrovitý černý trojúhelníky(měly ale zaoblený všechny hrany) přes celou oblohu udělaly jakoby stín a tím se sešeřilo a začalo jakoby foukat,ale vítr to nebyl,myslela jsem,že začnu mít strach a budu se toho bát,ale to jsem teda vůbec nestihla,protože najednou se udělalo bílý světlo a nebylo vidět prostě vůbec nic,jako když "fouká mlha",byla jsem jak v tranzu,jen stála a nic nemyslela a pak když jsem zase začala vidět,byla krásně modrá obloha a na východě odplouvaly tři nádherný obrovský bílý labutě,ale ty načechraný(ne jako husy s hladkým peřím) a to už jsem si zase myslela jé krása,nádhera a pořád jsem byla na tom stejným místě,nikam mne to neodneslo...Ale jak jsem z toho byla vykulená,tak jsem se tak rychle vzbudila přímo s otevřenejma očima,že jsem nezapadla dobře a chvíli jsem seděla vedle sebe.No ted mám z toho "snu" mírný šok.Kdyžtak si můžete říci,že jsem se včera moc najedla toho popela :).Jestli se můžu Iv zeptat na to proroctví toho mnicha,to by mne zajímalo co říká.T.

      Až někdy později jsem se dozvěděla, jak pomocí "mlhy" přemístili Rusové část čínské armády do jiné dimenze.
      To by se mně líbilo, kdyby se celá Země takto přemístila do 5D.

      Vymazat
    9. Myslim ze na vela ludi sa este caka,a bude sa na nich cakat tak dlho pokial to bude len mozne a unosne..teda pokial tie zmeny k lepsiemu nebudu ohrozene. Samozrejme tu iste bude i to ze mnoho ludi bude dobiehat este po preklopeni a preto predpokladam ze to nebude take narazove ako vela ludi asi dufa.Deli sa to radsej na serie drobnejsich(i ked pre vnimavych velkych) zmien ako naraz jedna velka.Tiez su dlhotrvajuce ozveny aby opozdici co budu muset dobehat neutrpeli taky velky sok a mali este aspon aku taku sancu tiez sa posunut. Samozrejme som si isty ze sa nebude cakat vecne. Tym teda chcem povedat ze to nebude extremne narazove ze by sa v priebehu jedneho mesiaca zacali obrovske zmeny a v priebehu toho isteho mesiaca sa tieto zmeny i ukoncili co sa hmohnej casti zivota ludi tyka i ked tie zmeny su rozhodne rychlejsie ako kedykolvek pred tym. Na energetickej urovni suhlasim z Iv len dodam ze tie relatka sa neprepnu vsetkym naraz ale budu cvakat postupne az neskor to s toho dovodu docvakne i ostatnym ktory toho budu schopny. Vlastne uz dlhsiu dobu tie pripravy k tomu prebiehaju ale konecna faza sa koly nasemu dobru zatial par rat posuvala..

      Vymazat
    10. Mailí, nepovažuju se za toho, komu by mělo "secvaknout" rele mezi prvními, mám taky svoje rezervy. Ale připadá mně tady ta situace na Zemi už neúnosná a hlavně pro tu Zemi. Většina na ní kašle, využije kdykoliv potřebuje a nemá potřebu jí pomáhat natož s ní soucítit.
      Lidi se chovají čím dál tím nesnesitelněji a pozoruji, že rozdělení do dvou "skupin" je čím dál tím zřetelnější a vztahy mezi skupinami se vyhrocují i dost neskrývaně. A navíc do toho pindání "oduševnělých" egoistů, kteří si budují svou domnělou realitu, jinak řečeno, "mně se toto netýká, protože zrovna mně se nestřílí za zády".
      Času bylo dost a dost, to je můj názor.

      Vymazat
    11. ten fry správne, času sme mali na zmenu až, až, triedenie je u konca, ktoré vyvrcholí Veľkou očistou Zeme, temno a všetci jeho lokaji sú u konca, Svetlo žiari viac a viac aj pre túto Zem...:O)

      Bohu sa neoplatí smiať do tváre...

      Tonino.

      Vymazat
    12. Mimochodom ak sa clovek na nizsej duchovnej ci telesnej urovni nachadza dlhodobejsie v spolocnosti cloveka ktory ma viac energie ktoru si vie stabinle udrzat a je za istou hranicou duchovnej i dusevnej urovne- a je tam ista spriaznenost... Ten ktory ma menej energie automaticky kratkodobo prima energiu toho ktory jej ma viac.Vdaka tomu ma sancu posunut sa kludne i nevedome,a tym skor ak mu zaroven ten ktory ma viac energie pomoze i po stranke vedomosti...nastartuje to v nom. Teda ovplivnuju svoju rodinu i znamych..i ked su len v ich dlhodobejsej pritomnosti..i nevedome..system 100opic.

      Vymazat
    13. Ahoj Terezka.Tiez sa mam este vela co ucit a ani zdaleka nebudem medzi prvimi.Tiez mam uz toho niekedy plne zuby a z tohoto mojho pohladu chapem a suhasim.No su ludia ktory sa prebudzaju az teraz,sam poznam par ktory zacali vidiet a hladat pravdu ako i samych seba az pred par dnami. Niektory skratla potrebuju vecsi kopanec od energii a Sily aby sa prebudili pretoze nestretli ludi ako Ty a Iv ktory by im pomohli najst sa.Za co vam velmy dakujem. A tie casi su prev tu ked energie stupaju a kopance su silnejsie pre toho kto ich este nieje schopny primat.Su tu stale silnejsie energie a tak sa este caka pretoze Sila nieje ochotna nechat tu ziadneho cloveka ktory je ochotny a schopny sa este prebudit,teda dobrych ludi ktory to este nestihli a potrebju na to tie vecsie kopance.Zaroven sa zariaduje aby bol prechod co naj-plynulejsi. Tiez ludia ktorym sa striela za zady by sa tam teraz asi nedostali pretoze maju strach a ten im v tom asi brani.Sila tu skratka nieje ochotna nechat ziadneho cloveka schopneho prebudenia len tak napospas..cim nas bude viac tym lepsie...preto sa este s tym caka pokial sa da.Sme dolezity pre tuto cast,i ked nie zas tak velmy aby nas nechali znicit planetu do nenavratneho stavu...

      Vymazat
    14. Mailí ahoj,
      víš nevím jak toto ode mne přijmeš, ale opíšu můj pohled na tuto věc ohledně vzestupu a tedy neříkám, že to tak je, jen to tak cítím.
      Tady se jedná o vzestup Slovanů a všech těch větví, které z nich vzešly a mají tedy určitou genetickou výbavu. Nebavíme se tedy o anglosaské rase ani o ahmedech a nevím jakých dalších. Prostě jen slovanská větev, možná mohu říci Lemuriánci, kteří doplatili na Atlanťanský přístup k vývoji. Tyhle dvě skupiny mají úplně jiný duchovní směr, protichůdný, neslučující se.
      Právě lidé kteří podstupují největší útrapy ve svém životě, jsou vyspělé Duše, které se rozhodly záměrně podstoupit tyhle hrůzy nyní, aby pomohly zbytku slovanských Duší si vzpomenout a pochopit, že Zlo je špatné ať už páchané na jednotlivci nebo velkých skupinách.Ale lidi na to většinou kašlou, protože se dočasně zrovna mají dobře.
      Podle mne, k tomu aby se Duše hodně pozvedla ve svém vývoji stačí, pokud si toto uvědomí a Zlo vnitřně odmítne, tím pádem nastoupí soucit a Duše se pak začne díky tomuto svojemu poznání takto projevovat i na venek v reálném životě. Nesmíme se chovat jako paraziti, ať už parazitujeme vzájemně na sobě nebo na přírodě, tím pádem i na zvířatech.

      Vymazat
    15. Neboj Terezka,ako som uz povedal vase nazory si vazim a som za ne vdacny. I ked s nimy niekedy hned nesuzniem tak snimy pocitam a beriem vazne co poviete.Este vela toho neviem a som este daleko od pozicie aby som mohol niekoho ucit preto radsej pocuvam,z vedomim ze mozno za cas tie veci zapadnu a budem to mozno vidiet presne tak.Este nemam dost vedomosti..a ani zdaleko kolko vy. Ja to zatial citim tak ze Slovania na tom budu najlepsie a preto prevezmu povedzme patronat nad Zemou..ich vedomosti genetika a duchovny vyvoj ich k tomu skratka predurcuju.Posune sa vsak i cast ostatnych narodov..Posunu sa i ludia ktory si nic s toho o com piseme neuvedomuju no su skratka povahou atd spravny v zmysle ako pises v komentari a Iv v clanku...k tomu im dopomoze i to ze i Zem samotna sa posunie-uz posuva,slnko atd.Ostatny tu skratka doziju no budu uz tahat za kratsie husle pri com budu mat este sancu v tom dozivani zmenit sa.Ak to nezvladnu uz sa tu skratka nebudu mat sancu narodit alebo si ich ty hnilaci vezmu zo sebou ked budu zdrhat zo Zeme.Budu sa moct narodit len v inom lagri kde budu mat spravne podmienky,moznosti ucenia sa prostrednictvom zla a kopancov.Zem uz bude pre duchovne,dusevne a fyzicky vyvinutejsich..a vsetky tie sprostosti sa postupne zrutia..To je co sa tyka zitia v hmote na Zemi.Vlastne je to to co pise Iv i Ty,len myslim ze i ludia z inych narodov budu mat sancu ist dalej.Co sa tyka posmrtneho bytia tych ktory sa v hmote posunu-to co sa stane niektorych riadne v posmrtnom byti posunie,a inych trosku menej. Ale to je uz ina rozpravka.:-) Niesom vsak dost daleko aby som mohol tvrdit ze mam stopercentne pravdu preto si to neberte prilis k srdcu.

      Vymazat
    16. Mailí, víš přece, že jsme ze stejného patra a tak se nám mezi sebou dobře komunikuje a snad se neneštveš, když řeknu že by jsme tedy měli být na stejném stupni.
      Řekla bych jen, že ty jsi umírněnější a na já zase radikálnější.
      Víš nejvíce ze všeho mně štve, jak se zachází se Zemí a lidi jsou pro mne až pak. Lidi mně zkrátka štvou, nojo.

      Vymazat
    17. to Mailo
      Názor je v pořádku Mailo, hlavní SPZ kam patříš je sociální cítění, city a toho máš dost, i vědomostí, které jsi načerpal třeba i zde, jen zatím nejsi válečnik, jak popisuje např. Carlos Castaneda v knize "Dar orla", ale to přeci také nevadí, jdeš svou cestou, kterou považuje Tvoje Duše za momentálně správnou a to je moc dobře.

      Vymazat
    18. Někde jsem četl, že Slované jsou jediná rasa, která ještě na svůj vrchol čeká, kdežto všechny ostatní rasy už mají svůj zenit za sebou - neboli, Slované by měli být těmi, kdo postupně založí novou společnost a dalo by se říct kulturní epochu lidstva, protože v sobě mají obrovské množství nevyužitého potenciálu. Anglosasové jsou těmi, kteří jsou právě v začátku úpadku, ti měli zenit nedávno. Všechno tomu nasvědčuje, tak se necháme překvapit :) A osobně na nějaké 5D nevěřím, ne v nejbližší době, podle mě nás čeká ještě dlouhý vývoj tady... nemyslím si, že bychom na tom byli zase tak moc špatně, aby každý druhý toužebně vyhlížel ono "zlaté tele". Lepší časy rozhodně přijdou, ale zatím je v lidstvu ještě příliš mnoho neodžité karmy, ve které si musí pěkně pochodit. To je taky jeden z důvodů skutečnosti, že se v současnosti hodně duší "přelilo" do zaostalých oblastí s velkou bídou, aby se něčemu naučily, a hlavně, aby se v nitru zlepšily. Luxus a pohoda by spíš plodily lenost a pohodlnost. Třeba se mýlím, ale instantní polívka v podobě rychlého 5D je podle mě nesmysl. Však čas ukáže...

      Vymazat
    19. to Spajdy
      Relé překlápí mžikem, tak i velké události přichází znenadání, od kterých se odvíjí nová, jiná realita a to platí i v soukromém životě.

      Vymazat
    20. Spajdy, víte zase si naopak myslím, že jsme na tom jako civilizace moc špatně.
      Nevím co je pro Vás "zlaté tele", ale mně nepřijde nic nenormálního, když lidé můžou v klidu žít beze strachu o svoje děti a co s nimi třeba v budoucnu bude. Neznamená, že když jsem v pohodě, je mně jedno, že druzí nejsou a ani nemohou, ikdyby chtěli sebe víc. A zdůvodňovat to karmou a tím, že luxus a pohoda vedou k lenosti, no to teda máte zvláštní názor. To by asi koukali třeba zrovna Slovani na ukrajinském území, co to hlásáte.

      Vymazat
    21. Aby mohl člověk žít klidný život v míru, to si musí nejdříve zasloužit tím, že sám žije ušlechtilý život. Často lidé nadávají na "nespravedlnost", když nějaký dobrý člověk žije např. těžký život v chudobě, a nějaký vypočítavý hajzlík, co druhé okrádá, má v životě samé štěstí a nic se mu nestane. Kdyby lidé ale viděli za horizont jednoho života, který toho o člověku vpravdě moc neukáže, tak by se hodně divili, jaká vyšší spravedlnost ve skutečnosti existuje. Ten hajzlík, co mu to v jednom životě všechno pěkně procházelo, téměř jistě v dalším životě zažije těžké osudové rány, které jeho duši zase pomohou zušlechtit. A tak podobně. A možná byste koukala, čím si to duše inkarnované na Ukrajině zapříčinily... mohli to být třeba křižáci, kteří vraždili nevinné lidi ve středověku, a takhle se jim to vrací. Jak říkám, posuzovat tyto události z úzké optiky jednoho života vede skoro vždycky k přílišnému pesimismu a očekávání příliš růžové budoucnosti. Katastrofy a těžké podmínky vedou lidi k tomu, aby si více pomáhali, aby se učili soucitu, lásce a sebeobětování ve prospěch svých bližních - kolikrát jim nic jiného nezbývá než se spojit, aby přežili - a částečně i v tom je smysl katastrof a pohrom, které se dnes ve světě dějí. Jak s oblibou říkám - co nemá smysl, to neexistuje. A čím více se učíme vidět hluboký smysl ve všem, co kolem sebe vidíme, tím víc se přibližujeme skutečnému pochopení.

      Vymazat
    22. To Spajdy
      Tak jak jste to podal, myslím tím Karmu, vůbec nesouhlasím, je to něco jako náboženství, které zase slibuje ráj v nebi za utrpení. O Karmě jsem psal zde: http://energieupramene.blogspot.cz/2015/04/karma-zaklinadlo.html
      To by mně zajímalo, kdy dostanou Němci „laťó přes čuňu“, kde svými válkami způsobili tolik utrpení a pokrok, ten nemusí být zapřičiněn strádáním rovněž. Víte že nejvyspělejší civilizace vznikaly tam, kde byly nejpříhodnější podmínky pro život? Nebudu to dále již rozebírat, v tomto případě to nemá smysl, ale článek to vystihuje dostatečně. Karma je jen zaklínadlo na omluvu toho, co se zde děje a to plánovitě s jistým úmyslem.

      Vymazat
    23. Terezka to je vporiadku.Tvojou ulohou je to ze si bojovnik a ochranca Zeme a z vlastnej vole pomahas popri tom ludom napriklad i tu.Mojou ulohou ktoru som si sam nedavno i vybral-prosil o to je moct pomahat ludom a k tomu smeruju i moje dari a vedomosti ktore mi prichadzaju..ale to blizsie nebudem specifikovat-vsak vy uz iste viete.Preto mam povahu ze ma len tak nieco nerozhodi ale ked ma uz nas-rdia tak im Boh pomahaj:-) Kazdy pomozeme v inej casti a nakoniec sa to spoji-ved mame jeden ciel. Samozrejme i ja mam rad prirodu a Zemi i zvieratkam pomaham a budem pomahat ale nie ako bojovnik v tomto zmysle-aspon pre zatial kym niesom hotovy.

      Vymazat
    24. Spajdy, naše pohledy na duchovní svět jsou dosti odlišné, jak jsem již dříve zaznamenala (pokud tedy Jan Kment, Spííídy a Spajdy jsou jeden, nerada bych někomu ublížila)
      Co jsem tak zaznamenala, tak GP zcela cíleně a záměrně usiluje o likvidaci Slovanů už dlouhý čas zde na Zemi. Pokud Vám tedy přinese klid v duši, že Rusové žijící na Ukrajině jsou bývalí např. křižáci a tak podobně, budiž. Pro mne takováto vysvětlení nejsou dostačující. Nezbývá než Vám popřát, ať prožijete život v takovém světě, který se Vám líbí a sobě a těm ostatním, kterým tento svět připadá nespravedlivý, nestačí jim si všechno utrpení omlouvat karmou a pochopili, že zde neprobíhá rovnocený boj mezi Dobrem a Zlem, které je podporováno zpoza opony cizími entitami, které zde na Zemi otročí lidské bytosti a záměrně je navádí a řídí do záhuby, aby žili ve světě spravedlivém a mírumilovném.

      Vymazat
    25. Mailí, udělal jsi mi radost, tím co jsi napsal.
      Víš, taky jsem ráda pomáhala lidem, ale jaksi se to zvrtlo. Pak jsem dostala pomoc a rady od velice chytrého a znalého člověka. Samozřejmě že člověku pomůžu, ale opravdu v důležitém případě a většinou se tedy zaměřuji opravdu na Zemi, ta si to zaslouží bezezbytku.
      A nezapomeň, že všechno má své meze :).

      Vymazat
    26. Spajdy,na vecsine stranok miesaju zitie v hmote z posmrtnim zivotom a potom s toho 5D robia gulas.. Treba to rozlisovat-na zemi a v hmote to znamena ze slnko a vesmir sa posunie a budu sem prudit vyssie energie.Tym sa posunie i Zm a vsetko na nej bude tieto energie primat.Smutok zloba neucta a podobne su nizke energie takze logicky bude ludstvo pocitovat a vidiet veci inak a podla toho sa i chovat..mozog bude pracovat inak.Ostatne si uz odvodite sam..To je 5D A podla toho kto ako daleko dokaze konkretna osoba dospiet chovat sa atd v hmote v tom zivote i predoslych tam pojde v posmrtnom zivote,a to pouzije pri novom zrodeni do hmoty dusa..od coho sa i odvija v akom svete sa opet narodi. Lenivost vladne svetom i teraz,to ze budu ludia pracovat (pre spolocne blaho) je stav mysle a duse..ak bude lepsie vsetkym bude i mne. Z karmy tiez spravili gulas a vsetko sa vztahuje uz pomaly na karmu:-)

      Vymazat
    27. Iv: Tak to je jasné, že nejvyspělejší civilizace vznikaly v místech s nejpříhodnějšími podmínkami, nikdy jsem netvrdil opak. Pokud to má sloužit jako vyvrácení mého argumentu o úloze strádání, pak to je mírně vedle. K tomu jen dodám, že i všechny vyspělé civilizace v ne moc hezkých podmínkách zanikly, ať už to byly podmínky přírodní, sociální, kulturní nebo jiné... Chce se to dívat na celý obraz, a ne z něj jen vybírat. A míchat karmu a náboženství odráží jen hluboké nepochopení, nic víc. Je snadné zahodit něco, co nechápu, jako nereálné a radši věřit různým senzacím, ale to nikdy moc daleko nevede. Karmou se nemá nic omlouvat, má se jen pochopit - to, že ji někdo popírá, ještě neznamená, že v jeho životě nefunguje, například synchronicity jsou beze zbytku jejím dílem - a mnoho dalšího. Jasně, když se použije karma v takových velkých věcech, jako třeba Ukrajina, tak to může zavánět prvoplánovostí, skutečnost je ale taková, že karma se projevuje jak v nejmenších jednotlivostech života, tak jemných, že si jich lidé kolikrát ani nevšimnou, tak i v těch největších - existuje i karma národů, a nemyslí se tím nic jiného, než že souhrn činů v minulosti ovlivňuje jak přítomnost, tak i budoucnost, a jde to hodně nad rámec pouhé kauzality - proto je karmu tak těžké pochopit, a je přirozené, že se to většina lidí ani nepokusí a radši celý koncept karmy zahodí jako nesmysl.

      Ter: Ze srdce Vám přeju, abyste jednou poznala taky to, že i dobru je opravdu mohutným způsobem pomáháno "zpoza opony", a ne jen zlu, jak se to v konspiračních pohádkách rádo říká :-) Je pomáháno obojímu, ale o té dobré polovině se většinou sborově mlčí, protože to neplodí pesimismus a černý pohled na svět...

      A přát mi, ať prožiju život ve světě, který se mi líbí? Proč taková odsuzovačnost a povýšenost jen kvůli jinému názoru? Co když i na něm něco je...? Předpokládám, že ani Vy nemáte po celý život neměnný názor na svět, a co Vám dřív připadalo nemožné, jste pak poznala, že je dost dobře možné. Co když to je tak i např. s karmou nebo jinými věcmi? Nikdo z nás nemá "hotový" pohled na svět, proto něco takhle horečně odmítat bez hlubšího proniknutí do věci je zbytečné. Taky jsem si spoustou pohledů na svět prošel. Žijeme přece všichni život na jedné lodi s názvem Země a chtě nechtě žijeme ve stejném světě (i když by ho spousta lidí chtěla mít jiný), máme ho společný, ať chceme nebo ne - a vždycky, když se zasadíme byť něčím malým o jeho větší pochopení a/nebo o pošoupnutí vah na misky dobra, tak se to počítá. A já se radši setkám s tunou nepochopení a výsměchu i v alternativní oblasti, než abych říkal něco, co je v konspiračních vodách "povoleno" si myslet, ostatně, hádejte kým. Karma tam zatím nepatří, aby tomu lidé zabývající se konspiračními senzacemi, převibrováním a ufo, náhodou nepřišli na kloub - i to jsem ke svému zděšení postupem času zjistil, a věřte, že ani mně se to ze začátku vůbec nelíbilo. Skutečnost ale není vždycky taková, jakou bychom ji rádi chtěli mít.

      Mailo: To, že z něčeho "udělali" guláš, ještě neznamená, že to gulášem skutečně je. Souhlasím, že podle toho, kam duše ve svém vývoji dospěje, podle toho si vybere podmínky pro nové zrození - od národa přes oblast až po rodičovský pár, aby měla podmínky co nejvíce podobné a vhodné pro životní cestu, kterou nejvíc potřebuje.
      No a formulace "Slunce a vesmír se posune... budou sem proudit vyšší energie...lidstvo bude vidět věci jinak..." to je bezduchá potrava pro lidi zajímající se o duchovno. Slunce a vesmír se posouvají pořád, vyšší energie sem proudí už od vzniku Země a lidstvo vidí věci jinak každé století. Tyhle "předpovědi" a "zaručené" zprávy o budoucnosti mají jeden háček - moc často se nevyplňují.

      Vymazat
    28. to Spajdy
      Děkuji za komentář z úhlu Vašeho pohledu, ale o všem co píšete, jsme už psali v dřívějších článcích, pokud ne, tak je to váš problém, že jste to nezachytil a přesto vychází jiný pohled na zdejší realitu a to je ta svobodná vůle každé individuality. Názory se mohou tříštit, ale nemohu např. ponižovat při tom pohledy druhých a tvořit u nich nějakou jejich zdánlivou hierarchii, jen jejich činy mohu posuzovat a toto se týká i Vás. Přeji další nové pohledy na svět.

      Vymazat
    29. Spajdy, upřimně obdivuji Vaši jistotu s jakou "opravujete" názory jiných a přímo hodnotíte jestli jsou mimo a co je bezduchá potrava. Pokud lidé neuvidí věci jinak než doposud a dle mého názoru nepochopí, že mají právo žít šťastně a v klidu a učit se pod vedením Dobra. A budou se smiřovat s tím, že všechno zlé, co je v životě potkává je karma, tak budou svůj život prožívat útrpně a utěšovat se tím, že v dalším životě to bude lepší. Je tedy v tom nepatrný rozdíl od náboženství, protože tam se to slibuje v nebi, ale princip trp a budeš odměněn je zachován.
      No a jak jsme se i tady na stránkách mnozí dozvěděli, že změna reality funguje na základě vkládání myšlenek do informačního pole, tak se i tady na stránkách snažíme vkládat určité svoje myšlenky, podle mne příznivé pro lidstvo a jeho další směřování vývoje. No a čím nás je více, co vkládají stejnou myšlenku, tím to lépe funguje (jak se o tom zmiňuje i Nassim Haramein).
      Rozdíl mezi námi dvěma spatřuji v tom, že pro Vás je karma omluvou, avšak pro mne jen pouhou výmluvou a záminkou pro nic nedělání. Samozřejmě oba máme právo na svůj pohled.
      No a pokud Vám připadalo mé přání, aby jste žil ve světě který se Vám líbí povýšenecké, tak Vám raději nepřji nic :).

      Sílo znič všechno temné zde na Zemi.
      Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

      Vkládám tuto myšlenku do informačního pole, protože mně vadí, jak to tady na Zemi vypadá a nemyslím si, že zde probíhá vývoj ale hluboký úpadek.


      Vymazat
    30. Zajímavá diskuze. Většina z vás bere ty nadcházející změny dost optimisticky. Já tak nějak cítím, že jsme jako lidstvo stále na křižovatce. Může se stát, že si lidé vyberou hmotu místo ducha a zcela zákonitě se navzájem zničí. Ale nemyslím si, že je dobré čekat na ostatní až se proberou nebo až se převibrujeme, je potřeba na sobě pracovat, protože nikdy nevíme, jak to bude dál a třeba to nakonec budeme muset zvládnout sami jako jednotlivci, bez pomoci nynějších příhodných podmínek. A ještě něco o probouzení.. To není jednorázová akce, probudíš se do 5D, ale to je jen začátek... Hodně štěstí a vůle

      Vymazat
    31. Spajdy...ak mam napriklad zlu karmu vo vztahoch(napriklad ako zaletnik) pomoze mi jedine pochopenie,ze sa zmenim napriek tomu,ze karmu odcinim,alebo ze mam v sebe tolko lasky ze ta laska mi dovoli sa tej karmy napriklad v meditacii zbavit.Pokial sa tak nestane a mam tu karmu vo vztahoch budem darmo snivat o uuuzasnej partnerke na cely zivot... No len maloco je skutocna karma z minulych zivotov.Vecsinou to co sa nam deje a povazujeme to za zle spociva v nepochopeni ci nerieseni veci v tomto zivote..ale riesenie to ma rovnake ako karma z minulych zivotov(na zaciatku tohoto komentara).

      Vymazat
    32. Este pre Spajdy...ziadna bezducha potrava...niekolko storoci urcite neboli podmienky vo vesmire okolo nas ako su teraz. Ziadna bezducha potrava,uz len logika dava ludom ktori vidia a premyslaju ze ludstvo bude vidiet veci inak a zmeni sa...alebo ziadne ludstvo coskoro nebude!

      Vymazat
  2. V.V.Pjakin utrousil ležerně,že každý je ŘÍZEN..Otázka je kým a čím..Adamcová zase o tom,že vše je DOBRÉ. Jestli má mít LEKCI,tak jí v Teplicích stepují Arabové před barákem.Jestli netřeba tento zpusob řízení,arabský binec je poněkud stranou..A to sledují mystikové celá staletí,dr Dyer zase sleduje nit harmonie svobodné vule a TAO v člověku. Meditace je KAŽDÝ OKAMŽIK,nikoliv časově oddělené strkání si nohy za krk a pak za byznysem bezskrupulozním. Co se bude dít 23 až 29.9.,to je karmický ranec každého jednotlivce,kam se v inkarnaci doškrabal a jaká bude reakce..Ostatně,nyní jsou reakce DENNĚ,bez ohledu na nějaké OKULTNÍ hrátky s daty...Shrnuto,je dobré se obeznámit s VĚČNOSTI,bud teoreticky,nebo nejlépe in natura,pak takového tvora nezastihne nic se spadlými gatěmi..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ještě pár tonu,jako vyzvánění do mobilu http://www.uloz.to/xWtqQuX/rfe-domov-mp3 A toto je velice pikantní http://www.uloz.to/xaEzTSu/svobodne-sireni-kopie-mp3 Hlasatelka,mystička Rozina Jadrná-Pokorná a její znělka http://www.uloz.to/xatdPst7/rozina-jadrna-sobotnicek-mp3

      Vymazat
  3. Existuje nějaké proroctví,které by spadalo do této doby a vysvětlilo,jak to bude u nás s uprchlíky,hlavně muslimy?Znám spoustu proroctví,ale žádné nemluví o muslimech v Česku.Vím o problémech v Rakousku a Německu,z Vatikánu má papež utíkat atd.Riga

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kniha Dannion Brinkley...Spasen Světlem..Vyšla v češtině v roce 1995...Tam Světelná bytost ukazuje hrdinovi 13 krabic poznání,kde je popisován osud lidstva od od roku 1975 do zhruba 2005..Vypnila se Pouštní bouře,je tam upozornění na tehdejší SSSR,kam upírat naděje,svět se bude ubírat dle ruského modelu..Varování před čipováním lidí...Jinak se budoucnost změnila tak,že 90 procent předpovědí se nevyplnilo,o muslimské invazi do Evropy tam je zmínka,jako krvavé náboženské nepokoje v celé Evropě..Krabice poznání číslo 11.. http://www.cbdb.cz/kniha-13288-spasen-svetlem-saved-by-the-light http://www.csfd.cz/film/8939-blesk/

      Vymazat
    2. to Riga
      Toto vše prorokovala i Sybila, jen to bylo špatně interpretováno. Evropu zaplaví žluté plémě, neměla na mysli šikmé oči, ale asiaty - muslimy. Další víte.

      Vymazat
    3. Pozrite si toto od 31:00 minúty : https://www.youtube.com/watch?v=NxQFdeud_BQ

      Bolo to ešte nedávno celé aj s titulkami, len to už neviem nájsť, keď nájdem, tak dám odkaz, hoci mám tušenie, že to bolo zmazané...prečo asi, ak áno?

      Tonino.

      Vymazat
    4. Tak našiel som to, je to zo slovenským prekladom...Dávam do pozornosti hlavne to, od 1:25:20... https://www.youtube.com/watch?v=GoYsiJKThrc

      Tonino.

      Vymazat
  4. Velmi udivujici stadni moda...Nejen pri Slunci ksilt cepice dozadu,kalhoty spadle,ze se zadnice vlaci na patach,ale zejmena na kocarku prehozena plena pri Slunci v nejvetsich vedrech.Nase detstvi bylo,ze jsme byli nahati v kocarku,na kole bez prilby,po fotbale spinana odrena kolena do krve...

    OdpovědětVymazat
  5. To je zajímavé, protože já se třeba odjakživa ráda povaluji na sluníčku. Vždycky na jaře, nebo když jsem se slunila dlouho, jsem se připekla. Letos jsem na sluníčku pořád a nic, můžu pořád a nemažu se žádným sajrajtem. všichni okolo si stěžují, jak to slunko strašně pálí a mně přijde naopak, tady by mohlo být vysvětlení. A nepřijde vám, že je nějak zvláštně posunutý čas? Já bydlím na venkově, vstávám velmi brzy a ještě ráno, než odjedu do práce, vždycky chodím sbírat na zahradu diviznu. Letos mi to přijde posunuté o měsíc, prostě tak od posledního týdne v červenci je už ráno tma. diviznna byla ještě zavřená a nebylo ani vidět. Nebývala, sbírávala jsem ještě několik týdnů, letos to už nešlo. Ráno jsem jezdívala s brýlema, letos už zapínám i dálkové, když jedu lesem. A to je přitom jasno...
    Lvice

    OdpovědětVymazat
  6. Kulturní uderka aneb filmová klasika...http://www.uloz.to/xtpgH8A/viridiana-svedskaklasika-dvd-rip-cztitulky-avi Nelze pomáhat lidem,pouze když MĚ POŽÁDAJÍ...Říká se tomu bryndat osud..

    OdpovědětVymazat
  7. Vovka Železný a jeho následník synáček...Při Volejte řediteli někdy v polovině 90 jsem koutkem oka záhledl jeho pravou tvář,byl to zlomeček sekundy https://www.youtube.com/watch?v=inZUDMGJsKo Někdo se PODIVUJE,že mladý ŽELEZNÝ snese to vedro v obleku..JEŠTĚRUM to NEVADÍ http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/kdyz-o-rekordnich-teplotach-u-jezu-mluvi-moderator-v-obleku/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že nakonec díky Sluníčku ukáží ještěři pravou tvář. Třeba ten "obličej" dokáží ještě maskovat, aby vypadal jako lidský a pod kvádrem už jsou šupiny, haha.

      Vymazat
  8. Nakoniec, väčšina ľudí už ani skutočne nežijú, sú tu skutoční zombíci vpravom slova zmysle, len matéria a konzum,teda všetko neživé ich zamestnáva, nie to, čo nesie v sebe ešte život, duchovno a duch....Len on môže byť večný, len on dokáže správne chápať, to čo nás robí človekom...duch...to čo oživuje na určitý čas aj toto pozemské telo, ktoré potrebuje na to, aby sa tu mohol prejaviť a rásť alebo aj upadať, všetko je mu ponechané na slobodnej voľbe rozhodnutia...hoci len po určitý čas, ktorý dnes stojí u svojho konca...dnes každý sám sebe dáva vysvedčenie, či postúpil alebo prepadol...času sme mali viac ako dosť...

    Len v skutočnom poznaní je pravá sloboda, a ta tkvie v poznaní Boha a jeho zákonov...

    https://www.youtube.com/watch?v=pksad9DxujU

    Tonino.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://www.youtube.com/watch?v=_yFHup6dkzA

      Vymazat
    2. zdravím všetkých
      Pozri sa na túto Zem --- Canto Della Terra

      Diana Sudakova - https://www.youtube.com/watch?v=K1UuAoi3TzQ
      Andrea Bocelli - https://www.youtube.com/watch?v=MZlHS22j_-A

      http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/bocelli-andrea/canto-della-terra-32409

      Nech vás Sila sprevádza a ochraňuje... :)
      Leo

      Vymazat
    3. Ľudia majú strach z Pravdy, o Pravdu dnes stojí už málo kto, lož im je bližšia, preto to blúdenie, preto to zatratenie, preto taký tvrdý koniec...Akú stanicu si zvolíš, tam aj dôjdeš...

      Tonino.

      Vymazat
    4. to Tonino
      Ano, lidé mají strach z pravdy, ale co to je pravda? Tu udává Systém a poznání které je momentálně u "velení". To předělání že pravda je lež a opačně je záměrná, aby lidé ztráceli jistotu a tak destabilizovali Sílu lidské Duše, v které je pravda vždy ukrytá, jen jí naslouchat.

      Vymazat
    5. Na to nám dá odpoveď ten najpovolanejší:

      Co je Pravda?



      Pravda jest to věčně nezměnitelné! Co se ve své formě nikdy nemění, nýbrž jest takové, jaké bylo již od věčnosti a zůstane vždy takovým, jakým jest nyní. Co proto není a nemůže být podrobeno nějakému pokroku, poněvadž to bylo od počátku dokonalé. Pravda jest skutečná, jest „Jsoucí“! Jsoucí jest jedině pravý život. Celý vesmír se o tuto Pravdu „opírá“.

      Proto jest jen to, co přichází z Pravdy, také skutečně žijící a všechno ostatní jest podrobeno změnám ve smrti. Z toho důvodu jedině to, co přichází z Pravdy, bude moci obstát a všechno ostatní zajde. Nakonec zůstane jedině Slovo Páně, přicházející ze Světla a Pravdy, jež může býti přineseno jen Vyslanci Božími, kteří sami stojí ve Světle a Pravdě a tedy v sobě jsou skutečně živí! Žádný lidský duch a žádný duch z onoho světa není schopen to dokázat. Nemá k tomu vůbec žádné možnosti. Z toho důvodu nemůže nikdy to, co bylo lidským rozumem vymyšleno a lidským duchem poznáno, v sobě nésti pravý život. Zůstává to teoriemi a poznatky, jimž chybí síla živé Pravdy.

      Probudit k životu Slovem znamená: Probudit k poznání Pravdy! Jak možno spícího probudit k dennímu vědomí, tak je duchovně mrtvý probuzen k poznání Pravdy živým Slovem. Tak jako se však ten, kdo byl ze spánku probuzen, nikdy nemůže státi samotným dnem, tak také nemůže ten, kdo byl z duchovní smrti probuzen k živé Pravdě, státi se současně samotným životem! Jemu budou jen otevřeny oči k poznání tohoto života. On se nikdy nemůže stát životem a Pravdou, nýbrž může jen putovat po jejích drahách! Stane se probuzeným.

      Také zde lze použít Kristových slov: „Nechte mrtvým pochovávati své mrtvé!“ To znamená, nechte četné lidi, kteří chtějí být vůdci a učiteli, nadále poučovati lidi, kteří je chtějí poslouchat a tím se systematicky uzavírají živému Slovu. Nechte tyto mrtvé vůdce s jejich mrtvými slovy klidně navždy pochovávat mrtvé posluchače a tak je vyřadit z možnosti probuzení. Vy však, kteří opravdově hledáte, neposlouchejte je!

      Tím nejsou snad míněny jen mnohé sekty a společnosti, nýbrž také falešná dogmata všech velkých náboženství. V této době není žádné obce, která by skutečně sledovala pravou cestu. Ani lidská horlivost, ani nadšení neodstraní často úplně falešné ukazovatele cesty, které lidská chytrost postavila na správnou dráhu. Kdo jim důvěřuje, ten nedosáhne cíle ani při nejlepších vnitřních vlohách.

      Co spočívá v tom, co bylo řečeno, to nalezne každý, kdo se poctivě o to namáhá. Vyžaduje to však hlubokého přemýšlení a nesobeckého bádání. Pro ty, kdo se domnívají, že jsou již vědoucí a pro povrchní to není!

      ABDRUSHIN.

      ******************************************

      Tonino

      Vymazat
    6. Mám prupravu z minulého systému a náramně si dnes užívám ty ulety dnešních NEVĚDOMÝCH ... Potkal jsem na Vinohradech milého MARKA BENDU,katolíka s hejnem dětiček,jak šel ze mše u sv.Ludmily...I jal mě soucit nad člověkem,který neumí nic jiného a když mu hrozí ve volbách pruser,zaplatí si voliče,aby se udržel...Věřící katolík,praktikující,jako náš jezuita Halík...

      Vymazat
  9. Co je nového v E Catu?Riga

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Riga
      E-Cat funguje, jenže zatím mu dovolují vyrábět zařízení o velkých výkonech a jsou umístěné ve vojenských zařízeních. Celkovou situaci popisuje čánek: http://energieupramene.blogspot.cz/2015/08/jak-nas-dlouho-budou-dusit.html
      Pokud stále nebudeme bojovat, budou si s námi vytírat sedinku dál a držet nás pod krkem, formou daní ze všeho možného, prodáváním energií atd., nechtějí sociální cítění, chtějí se mít dobře jen ONI a pást nás jen pro svůj užitek. Ale věci se již radikálně mění a jejich pozice jsou spíše v proudu setrvačnosti.

      Vymazat
  10. https://www.youtube.com/watch?v=2qtaj-cOZ6s Co jsem CITIL se splnilo http://prvopodstata.blog.cz/1508/primo-silene-obineni-rakouskych-spionu-emigraci-do-evropy-plati-americane

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Preto ja si vždy s vďakou k Bohu hovorím: Ešte že to už končí, ta stará doba, keď rozum hral prím, keď cit sa takmer vytratil....

      Tonino.

      Vymazat
  11. Prave jsem po hadce na radnici odeslal mestu a na MZV
    Zdravim,posilam prilohu ze ktery je vsechno jasny,predpokladam a rad bych si precetl vas nazor na tuhle problematiku,ktera je ve skutecnosti naprosto jednoducha a lehce resitelna!

    margit.cz/roundup-ohrozuje/ , hnutiduha.cz/sites/default/files/publikace/2013/07/roundup.pdf , e-republika.cz/article1877-Herbicid-Roundup-p%C5%99edstavuje-va%C5%BEne-zdravotni-riziko , zen.e15.cz/pribehy/monsanto-cili-casovana-bomba-gmo-1026866 Zdravim,myslim ze to staci a po precteni zmeni pan S.... nazor na to,ze kdyz to neni zakazany,neni to nebezpecny!!!!!!!!! Priklad typicky stadniho,ovcanskyho mysleni,a tedy i na to,jestli je v kompetenci mestskeho predstavenstva uzivani tyhle ohavnosti technickejma sluzbama mesta,tedy spadajicima pod mesto!!! na verejnych prostranstvich,zakazat!!! S radoby uctou oBcan,kterymu na zdravi spouloVcanu i svym,zalezi! Jestli chcete byt taky oBcanama a ne stadnim ovcanstvem,musite si to zaslouzit,samozrejme cinem,nez bude pozde.Byl jsem svedkem rozstrikovani roundupu po hrbitove kam chodi predevsim stari lide ,casto s vnoucaty,takova nezodpovednost a neznalost s ovcanskym argumentem "neni to zakazany" by byla pro zatukani na celo a zasmani,nejit o zdravi nas vsech! Pouzivani argumentu takovyho typu me hluboce urazi,tim spis kdyz davam na vedomi ze je hodne statu zakazujicich Monsanto vubec,natoz jejich vyrobky! a mest,napriklad Rotterdam,zda se K........u predstavitelstvu ze je snad chytrejsi v x000vem meste nez svetovy kapacity a predstavenstvo treba prave Rotterdamu? Pak je ho pro K....... vazne skoda,je to plejtvani materialem s vysokym IQ!!! .......P....

    ps, zcela nedavno jsem si precetl chytrou hlasku,ze jako Cesi vymirame,shodou okolnosti prave v casech kdy babicky placou v lekarnach nemajice na prave zdrazeny leky,ale s pokrikem,ze podporime emigranty v cele se "spicima " bojovnikama ISIL! Pritom se likvidujeme Monsantem a vymirame proto,ze mlady proste nemaji na deti penize,ani dost moralky,ktera je ucelove potlacovana!
    Prroud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Prroude,
      je to podobné, jako když se používalo DDT, jenže dnes třeba i ten Roundup s větší razancí a důvod je jen jeden, snížení populace na Zemi, potajmu, ale s velkým účinkem. Samozřejmě, že toto se veřejně neprohlašuje.
      Připomíná mi to i logiku, " ty stromy musíme odstranit, protože co kdyby spadly a někoho zranily" A tak je veřejné mínění manipulováno a je podáváno jako trend pod údajnou ochranou lidí, dětí atd. Tak se postupně ničí podmínky pro zdravý život a výsledek se určitě dostaví, pokud si to lidé neuvědomí.

      Vymazat
    2. bývalý zakladateľ greenpeacu a ochranca prírody, terazky arogantný z-lobista za Monsanto P. Moore vo francúzskom rádiu Canal+ face to face tvrdil, že glyfosát, zložka herbicídu Roundupu je zdraviu neškodný... a v rámci pitného režimu by si ho dal ćelý pohár... dlho mu tá maska nevydržala... spláchnuť jemu podobných a zaklopiť dekel, asi tak... https://www.youtube.com/watch?v=7yViF-_1tYw

      Leo

      Vymazat
    3. Leo, tak toto budem šíriť o stošesť....Zrúda v ľudskej koži vysvetľuje ako niečo neškodí, že vypije toho hnusu plný pohár a keď príde na vec, tak zrazu sa sťahuje do ulity...

      Tonino.

      Vymazat
    4. Tonino,
      k Monsantu a ostatným šedivým potkaniarom len toto...

      Žiadam Silu o zničenie všetkého temného na tejto Zemi.
      Žiadam Silu o zničenie všetkých nástrojov Satana na tejto na Zemi.

      http://1.bp.blogspot.com/-7OPvm2SFWPQ/UQU0576gWYI/AAAAAAAAC_Q/QiIPuLCu8iU/s1600/And%C4%9Bl3.jpg
      http://kagayastudio.narod.ru/starry_tales/Artemis.2.png

      Leo

      Vymazat
    5. Leo, ja viem, Osloboditeľ prichádza....temno už je v agónii...

      http://4.bp.blogspot.com/-sep9V3ygcNo/VEfEx1cHF-I/AAAAAAAAazk/T6uNEfKrbXg/s1600/Graal%2B2.jpg

      https://purplerays.files.wordpress.com/2015/04/11075320_1553042951645657_370677571_n.jpg

      http://files.svitanie.sk/200003938-9bcb29cc41/Parsifal.jpg

      http://files.radiozachrana.webnode.sk/200000134-bc9d1bd97d/po.JPG

      Tonino.

      Vymazat
    6. Zdravím Prroude podobné jsem nedávno psal starostovi do vedlejší vesnice a dodnes neodpověděl, po pár dnech (než přečetl) mi "přišla" (že by jeho?) myšlenka že jsou to pole soukromá, tudíž v tom nemá co řešit...
      Je to smutný když člověk vidí tolik zdechlejch zajíců po polích a myslivci se tomu jěště velice diví prej jak že je to možný a že to nikdá nebejvalo a tak jednoduchá věc jako je GMO je snad nenapadlo (???) např tu jsou po polích zcela standardně osevány kukuřice Dekalb (Monsanto) a gmo sója, má to negativní vliv nejen na zvířata ptactvo ale i na lidi.

      Cítím že že se lidi tráví dobrovolně a ještě za to platí to je mi fakt hnus !
      A proto dodám vždyt už je na čase:

      Sílo žádám tě znič všechno temné tu na Zemi.
      Sílo znič všechny nástroje Satana tu na Zemi.

      Vymazat
  12. Es kommt der Tag... https://www.youtube.com/watch?v=kYszLc6iYTU

    OdpovědětVymazat
  13. Evropa DOLEVICOVALA http://pravyprostor.cz/jak-znicit-narod-neomarxismus-nam-dava-navod/ http://pravyprostor.cz/slunickova-schizofrenie-aneb-neni-levice-jako-levice/

    OdpovědětVymazat
  14. Mňa by zaujímalo proroctvo kedy bude zverejnený kompletný postup Nobodyho zapojenia ASM? Aby sa menej vyvolení nemuseli zbožne pozerať na E_cat ale zájsť iba do pivnice aby tam začali realizovať nezávislosť A nepotrebovali E_cat ani iné dobre premyslené pasce?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to g
      O dalším vývoji Nobodyho zapojení vám opravdu nemohu víc říci, než asi znáte, ale myslím, že vše bylo dostatečně popsáno i zde: http://energieupramene.blogspot.cz/2011/07/asynchronni-motor-jako-zdroj-el-energie.html


      Vymazat
    2. to g
      Ještě: http://www.qsl.net/ns8o/Induction_Generator.html

      Vymazat
    3. Všetky odkazy, staré i nové, sú o zapojení ASM ako generátora, nedokážu zabezpečiť nezávislosť, iba úsporu. Opatrný Nobodyho text je o nezávislosti. Alebo nevedel čo píše?

      Iba sa mi zazdalo, že ked je všade toľko lásky a každý očakáva zmenu, že by sa mohlo začať tu.

      Odpoveď nečakám, isto príde ku mne sama z iných zdrojov. Aj tak Vám Iv ďakujem, že neúnavne naznačujete iné cesty.
      g

      Vymazat
    4. To " g " / 4:44. /
      Nevím sice co myslíte tím zapojením ASM, ale elektrické generátory různých výkonů je možné zakoupit. Navíc se dnes už vyrábí bez uhlíkové / bezúdržbové /. K pohonu těchto generátorů aby generovaly elektrický proud se používají benzínové případně naftové motory čímž si ve výdajích na výrobu vlastní elektřiny zakupováním benzínu moc nepomůžete. Pravděpodobně máte na myslí zařïzení které nebude potřebovat vstupní energii jako benzín, naftu, nebo elektrický proud - v případě pohonu elektromotorem.
      Na takové verzi kdy by jste si mohl sám vyrobit pohonnou jednotku takového generátoru se sice pracuje a řada lidí se tím zabývá, ale oficiální verze, myslím tím veřejně přístupná, zatím neexistuje.
      Nějaké generátory s permanentními magnety naleznete třeba zde :www.alibaba.com/products/F0/magnets_generator/------------------------------6-4041.html?spm=a2700.7724838.52.1.NsAfnJ

      Honza.

      Vymazat
    5. to g
      Píšete: Iba sa mi zazdalo, že ked je všade toľko lásky a každý očakáva zmenu, že by sa mohlo začať tu. .....No životní ironie je velmi důležitá, ale že by zde na Zemi bylo moc lásky? Spíše války a asociálno.
      Podívejte, na těchto stránkách máte opravdu vše, dokonce věnovány lidem zde i některé technologie a to zdarma z mé "labolatoře" a to nejen okolo el. energie. Příklad máte zařízení UF-5, které, že nejen dává úsporu, ale čistí hlavně ovzduší a výfukové plyny-karcinogenní uhlovodíky čistí na 99% a to je také přínos pro přírodu, nemyslíte. Ve své lidskosti, jsem si také myslel, že jej někdo bude vyrábět a třeba by pak z toho bylo na další vývoj i jiných zařízení. Ne, nestalo. A to není jen toto zařízení, i toho Nobodyho stojí zato, jen si uvědomit jisté nové zákonitosti, že třeba setrvačník v zařízení akumuluje nějakou energii, než jakou dodáváte atd.

      Vymazat
  15. Ďakujem všetkým za reakcie! :-)

    Pár dní som bol preč bez netu a teraz som pozeral iba zbežne, čo sa udialo a ...na Ruskom východe vraj rozdávajú zdarma pozemky o výmere 1ha!! :-)
    Nieje Vám to niečim povedomé?? :-)

    ...čo myslíte, ako dlho bude trvať, kým sa nebude dať utajiť, jak ďaleko už je RF pred celou. .....západnou...civilizáciou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Robo,
      před námi to neutajili. A takových bude už hodně. Matěj

      Vymazat
    2. Jo, to už se děje tuším pár let. Vypadá to, že Rusko se jako celek začíná dost zmáhat, a i klimatický změny tomu dost nahrávají - na Sibiři je čím dál lepší klima. Asi na tom, že Rusko bude tahoun jedné z následujících epoch, opravdu něco bude :-)

      Vymazat
  16. Také jste si všimli jak ubylo nad Českou republikou leteckého provozu a kondenzačních čar, ( chemických stop ) ?? Ještě v květnu bylo možné během jedné minuty spatřit více jak pět letadel, a to kdykoliv. Ráno, odpoledne i večer. Teď často dokonce ani jedno.
    Honza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No teraz pri tých trópoch, ktoré máme, je fakt, že takmer celý deň nič, prečo asi, žeby sa niečo iné pripravovalo alebo už je niečo pripravené, kvôli čomu bolo dlhé roky to robené? Kto ho vie, však uvidí sa....

      https://www.youtube.com/watch?v=WyTaX4l8cyQ

      https://www.youtube.com/watch?v=adG84_6MU5E

      Pozor, budú sa vás snažiť zmiasť svojimi kulehami, aby ste prehliadli to pravé znamenie, ktoré bude napovedať, že čoskoro sa Syn Človeka objaví na oblakoch: https://prochazkaondrej.wordpress.com/2011/12/18/projekt-blue-beam-aneb-neverte-vlastnim-ocim/

      http://procproto.cz/zahady/konspirace/podivna-anomalie-mesic-je-hologram/

      Dobré vidíme iba srdcom...

      Tonino.

      Vymazat
    2. "29Hneď po súžení oných dní zatmie sa slnko, mesiac nevydá svetlo, hviezdy budú padať z neba a nebeské mocnosti sa pohybovať. 30A vtedy sa zjaví znamenie Syna človeka na nebi, všetky kmene zeme budú vtedy nariekať a uzrú Syna človeka prichádzať na nebeských oblakoch s veľkou mocou a slávou. 31Potom vyšle svojich anjelov s hlučným trúbením a zhromaždia Jeho vyvolených zo štyroch strán, od jedného konca nebies po druhý koniec. 32Od figovníka sa učte podobenstvu: keď mu ratolesť mladne a lístie pučí, viete, že je leto blízko. 33Tak aj vy, keď uvidíte všetko toto, vedzte, že je blízko, predo dvermi." Matúš 24. kapitola.

      Tonino.

      Vymazat
    3. Ahoj Tonino,
      co kdyby jsi místo těch i Systémem neustále zneužívaných citací použila něco od jedné velmi rozumné, byť opět Systémem neuznané ženy bílé rasy. Zároveň Židovky i Slovanky (neboť Y-DNA to nevylučuje, ale potvrzuje), manželky to Ježíše, či Radomíra. Dle Systému ovšem drzé heretičky. Ale zároveň tvůrkyně sofiánského evangelia - nedávno - prvně publikovaného v knize Taua Malachiho - Marie Magdalena. Zkus vycházet spíše, než z těch evangelijních a apokalyptických hrůz z této krásné, něžně a skoro rozpustilé sofiánské modlitbičky:

      Nebeský Otče, Pozemská Matko, nechť je Svatá Nevěsta přijata a opět nastane svět ducha Matky, Nechť mezi námi září Pravda, Světlo a obraz Ženicha s Nevěstou v její svatební komnatě. Amen. Tedy ať se papež vztekne!

      Nevoní to opět něčím, co tu již dávno bylo, ale dlouho tu již není? Svědomí, pochopení a láska. Kdy nebude z nebe padat žádné harampádí. Nikdo nebude naříkat a na poplach troubit. Rovněž nikdo nebude hubit bytosti až po močící na zeď (a nejenom tyto)? A jako Kristus příjde, a to nejenom do bílé rasy, ale do všech pozemských ... kristovská ŽENA? Matěj

      Vymazat
    4. Popleta, odkiaľ to máte, že Mária M. bola ženou Ježiša, to by som rád vedel, z čoho sa opäť čerpá?

      No asi sa opäť zabúda, že toto je scenár slobody, pre tých niekoľko, čo ozaj ešte nespia, ale žijú...koho to vyrušuje, znervózňuje, znepokojuje, nech nechá tak, a nech si ide za tým svojim, hoci ta modlitba sa mi docela páči...

      A Kristus už sem nepríde, čo sa dá ľahko spoznať aj z toho, čo sa uchovalo v evanjeliách, to len tak na okraj a pre poriadok...

      Tonino.

      Vymazat
    5. Tonino, Ježiš sám bol snáď negramotný?
      ..to len malý námet na zamyslenie...

      A pridám ďalší - kedy sa ho už vy kresťania chystáte konečne sundať z kríža?? Nemyslíš, že je nedôstojné, že tam ešte stále visí?
      Keby sme to urobili my Slovania, asi to nepochopíte a nemalo by to tým pádom ten správny účinok..

      Vymazat
    6. Robo, o čom to točíte?

      Samozrejme, že nebol, ale čo tým chcete povedať?

      A kresťania ho pribili, ak už ste takto to podal???

      Tonino.

      Vymazat
    7. Kde sú jeho spisy?

      Keď ho aj nepribili, prečo ho vy nesundate??
      Čo sú to za pokrytecké výhovorky?

      Vymazat
    8. Totiž, Tonino, ide mi len o jedno s tým krížom...Máte tušenie, akými spôsobmi nás už storočia programujú?
      Ich programovanie prestáva účinkovať, pravda...a je našou povinnosťou tomu pomôcť...

      Máme zodpovednosť, Tonino. Za seba, za naše deti, za celý národ a aj za celú Zem.

      Vymazat
    9. Kde beriete istotu, že nejaké spisy zanechal?

      A nato druhé netreba ani odpovedať, lebo vlastne vám ani nerozumiem, že prečo to opäť opakujete, čo vás k tomu vedie?

      A povedzte, vždy pokladám túto otázku aj takým ako vy, že kto je to kresťan?

      Tonino.

      Vymazat
    10. A Robo, každý je zodpovedný prvom rade sám za seba...Nik tu nie je prvýkrát, druhýkrát, tretíkrát....

      Vymazat
    11. Tonino vidíte,
      tahle modlitba se vám líbí. Zvláštní. Hm? Taky jsem tak, jako pravověrný, šedesát let praktikující katolík začínal. Je mnoho pramenů, které se tímto tématem obírají. Jeden jsem výše uvedl. Tau Malachi, Ale upozorňuji vás, je za tím moc krve a miliony mrtvých a dodnes se tenhle hrůzný kolotoč stále rychleji a rychleji točí. Nedávno Iv uvedl vydání prvního dílu v el. podobě s názvem, Řekla... Ahoj, templáři! Tam je rovněž mnoho informací jdoucích mimo lajnu systémní informační asymetrie. Lze se dopátrat leč-čeho netušeného, ale je nutno, aby se o to pokoušelo stále víc a víc lidí. Jsou a budou samozřejmě většině k smíchu. viz Popleta Matěj

      Vymazat
    12. Tonino a na Vašu otázku, kto je podľa mňa kresťan..
      Podľa mňa kresťana vystihuje PREDOVŠETKÝM to, že má Pána.

      Vymazat
    13. Popleto, každý čerpá z takého zdroja, ktoré je mu blízke, ktoré ho osloví, ktoré mu dáva odpoveď na jeho otázky, ktoré mu ukazuje smer cesty tým pádom, teda ja tiež už len z toho, čo ma ozaj oslovilo, stále oslovuje, čo mi dáva to, čo ozaj potrebujem pre svoj smer, život, zmysel, u mňa to je teda Posolstvo Grálu od ABDRUSHINA a Večné zákony 1.3. od p. Makedonovej....Samozrejme k tomu patrí aj Biblia a ďalšie tituly, ale tie dve hlavne....

      Tonino.

      Vymazat
    14. Robo, čakal som inú odpoveď, ale beriem, že to tak vidíte vy sám....

      Tonino.

      Vymazat
    15. Matej, vyzerá to, že tá Malachiho kniha je všade nedostupná/vypredaná..

      Vymazat
    16. Ahoj Robo,
      Svatá nevěsta vyšla v Knižním klubu, 2007, Praha, www.euromedia.cz. Nebo zkus antikvariáty Jinak nevím. Matěj

      Vymazat
    17. Už sme to zohnali na pozoruhodneknihy.cz, ďakujem.. :-)

      Vymazat
  17. Dnešní noc ze středy na čtvrtek budou ideální podmínky pro pozorování perseid.
    www.novinky.cz/veda-skoly/377299-perseidy-vykouzli-na-nebi-uchvatnou-podivanou.html
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  18. http://czechfreepress.cz/slovensko/spachal-prezident-kiska-vlastizradu.html

    jeden PÁN PREDSEDA ma teraz potešil.

    OdpovědětVymazat
  19. Tak to by mě Robo skutečně zajímalo jestli se bude Kiska z těchto podezření zodpovídat. V České republice je hned několik představitelů státu, na které by spadalo velmi podobné podezření.
    Honza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Honzo, z tohto od pána predsedu iste nie.
      Je to ale statočný prvý krok, niečo ako keď pán Človek Obrtel vrátil vyznamenania aj s otvoreným dopisom na vysvetlenie.

      Bol som teraz po dlhšej dobe na chvíľu na Slovensku. Asi sú tam voľby, bo všade vidím predvolebné bilboardy. Na jednom je napísané "zlo vyhraje, ak dobrí ľudia neurobia nič".
      Bez ohľadu na to, že je to zas len odrb na ľudí, tá veta je pravdivá. Stačí prekvapivo málo aktivity od väčšiny slušných ľudí a je tu radosť žiť.
      No a to je a bude to "5D". človek sa zas bude môcť hrdo nazvať Človekom a ako prídavok sa mu aj otvoria stratené (skoro stratené) možnosti a znalosti.
      Zodpovednosť. Nie iba k sebe...

      Vymazat
    2. Ano Robo, chápu ten dopis předsedy asociace vojáků pana Žarnovičana jako důrazně zdvižený varovný prst.
      Co se týká volebního sloganu o kterém píšete : "zlo vyhraje, ak dobrí ľudia neurobia nič".
      Záleží především na tom jaký politický subjekt za sloganem stojí. Tento slogan může použít kdokoliv. A jak víme i u nás, co bylo před volbami, po volbách je často zapomenuto. Tak nějak - čo bolo, to bolo, terazky som majorom. Kolikrát stačí aby byli někteří členové politické reprezentace pozvání do USA.
      Honza.

      Vymazat
  20. Dnes 13.8.2015 v 24:00 hod. uzavřu volnou diskuzi, určitě uskutečníme další, děkuji všem účastněným. Ve velké délce se pak ztrácí mnohé myšlenky a to by bylo škoda.

    OdpovědětVymazat
  21. To jsme milí ČEŠI...http://pravyprostor.cz/plastova-vicka-pro-handicapovane-deti-a-miliarda-korun-pro-uprchliky/

    OdpovědětVymazat
  22. Zajímalo by mě zda někdo přemýšlel proč existuje a jaký má ve stvoření význam komár, klíště a podobné "bodavé hmyz". Chápu že pro někoho nemusí být otázka zajímavá ale někdy přemýšlím i nad těmito věcmi ve snaze to vše tu co nejblíže z podstaty pochopit.
    Můj názor je že přeci sem tyto hmyzové prvotně nepřišli jen brát krev jiným a aby otravovali člověku život, někdy mě napadá že mohli kdysi dávno komáři žít ve "svých" bažinách a protože je člověk dost často vysušoval tak se rozšířili i jinam ale pak jsem tuto myšlenku zavrhl, něco mi na ní nesedí.
    Pokud se tímto někdo zabýval budu rád za odpovědi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ol, možno, aby nám aj príroda ukázala, že parazity existujú.
      A až sa zbavíme tých väčších, možno si so sebou vezmú aj tých malých (už budú nepotrební)..?

      Vymazat
  23. http://www.nwoo.org/2015/08/17/odvodnovanie-pevnin-klimaticka-zmena-stefan-valo-o-suchu-a-povodnich/#comments

    neviem, kam inam by som to sem hodil..

    OdpovědětVymazat
  24. Tensorové kroužky- měl by jste prosím někdo k tomuto nějaké upřesnění k výrobě v češtině. Děkuji pěkně. (alena.hostalkova@seznam.cz)Tensorové kroužky
    http://twistedsage.com/wp-content/uploads/2014/11/ExtraOrdinary-Technology-Article.pdf
    http://www.sacredmeasures.com/measurements.html
    http://twistedsage.com/tensor-rings/
    http://energygarden-public.sharepoint.com/whats-in-a-tensor-ring
    http://twistedsage.com/wp-content/uploads/2014/11/ExtraOrdinary-Technology-Article.pdf
    http://www.sacredmeasures.com/measurements.html
    http://twistedsage.com/tensor-rings/
    http://energygarden-public.sharepoint.com/whats-in-a-tensor-ring

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.