pátek 21. srpna 2015

Ukrajina hlásí ztrátu dvou letadel TU – 95MS




Kyjev 19.srpen 2015 došlo k záhadné ztrátě dvou strategických bombardérů TU – 95MS, jejichž zmizení je velmi znepokojující v dnešní době. Tyto letouny mohou nést jaderné zbraně a samozřejmě ukrajinská prokuratura  zatím neví, kam tyto letouny zmizely.

Tato letadla nejsou ani kolo, motorka a navíc se k nim ztratila i průvodní dokumentace, náhradní části a další dokumenty s jejich opravami.

Jen doufejme, že satelity ruské strany i tajné služby vše registrují a zatím mlčí. V opačném případě se naskýtají domněnky o záměrném odcizení. Pak není problém přemalovat poznávací znaky a sehrát lidstvu divadlo o útoku ruské strany a tak rozpoutat 3. světovou válku. Byly jsme v dějinách již svědky několikrát těchto divadel, jako zapálení Říšského sněmu, 11. září atd. 
Těmto vojenským frakcím není nic svaté, i třeba bombardování pod falešnou vlajkou vlastní území USA, nebo Ukrajiny a prohlásit napadení. Možných variant je samozřejmě více, ale zde jde nyní hlavně o to, aby celá veřejnost o tom všem byla informována. V době, kdy se provádí různá velká cvičení s USA na evropském kontinentě, včetně průjezdu vojenského šrotu USA v září přes naše území, směrem na východ je opět v tuto dobu alarmující. Je potřeba intenzivně tyto informace šířit mezi obyvatelstvo a tak zabránit možným divadelním kouskům válečných štváčů.

7 komentářů:

  1. Mají rudé hvězdy? HARAŠO,takže zanedlouho vylezou někde z díry,ofačované RUSKOU bombou a připlachtí nad Manhattan,samozřejmě jako 9/11 vyklopí svuj náklad...A HURÁ NA RUSKO..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale ako sa vie, tak žiadne lietadlo 11.9. nenarazilo do Dvojičiek...Bol to len podvod...obrovský, ktorému ľudia naleteli, len máloktorý zbadal, že opäť je na scéne jeden veľký podvod, aby sa mohlo opäť niečo začať....

      https://www.youtube.com/watch?v=915Rsv66zZg

      Tonino.

      Vymazat
  2. Mňa by to už tiež ani také niečo neprekvapilo, ak by sa to aj stalo...Temnoty už aj tak končia, to ich smrteľné harašenie im aj tak nepomôže...Toto je záver...

    Tonino.

    https://www.youtube.com/watch?v=W5Unk0MDTsE

    OdpovědětVymazat
  3. Holografické kejkle s letadýlky....https://www.youtube.com/watch?v=Dbe1hLk1TG8

    OdpovědětVymazat
  4. Kyjev, respektive američtí poradci v Kyjevě, moc dobře ví kde ty letadla jsou. Ty neodletěly jako vlaštovky.

    OdpovědětVymazat
  5. USA sice doporučila Kyjevu je útočit na Krym : www.novarepublika.cz/2015/08/bily-dum-doporucil-kyjevu-neutocit.html#more
    ale jen jestli se nejedná o prohlášení naoko. Skutečnost může být úplně jiná. Pak by USA alibysticky dávali ruce pryč od takového jednání Kyjeva. Kyjev by se bez požehnání a podpory USA do takového konfliktu nepustil.
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravím vespolek,
    to byla dnes k ránu šlupka až nás to oba vzbudilo kolem cca 4-5 hod ranní. Tak jsem tedy vstal a čistil zuby že už jdu vstávat a vnímal jsem ty "vlny", vcelku příjemný a osvěžující jako lehký větřík.
    Pocit po probuzení byl jakoby jsme spali aspoň 10hodin v kuse, přitom ve "skutečnosti" sotva půlku.
    Tak kdoví jestli to má souvislost s tímto viz obr.

    http://prntscr.com/87w6gh

    -ol-

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.