středa 14. ledna 2015

Útok v Paříži – mistifikace?



Podívejte se na toto video, ve kterém jsou vybrány některé skutečnosti, jež celý teroristický útok staví do jiného světla, tedy manipulace. Další zajímavý pohled na tuto událost zde:


Mohu jen opakovat otázku, proč nebyl svět otřesen, když v Oděse pálili lidi, ve Volgogradě byly dva ter. útoky a když v Grozném nedávno proběhl ter. útok? Svět nebyl otřesen z války v Sýrii,Iráku, Libyi, Ukrajině atd. Zajímavá různorodost  pohledů na světové události. Teď je to na vás, udělat si svůj názor.

1 komentář:

  1. Takto to skutečně ve videu vypadá na podvod. Teď se opěvuje Charlie Hebdo, jak jsou ti redaktoři stateční atd.. Jenže nejsou to příliš lacině položené životy za tento druh provokací ??
    Humor je jedna věc, ale provokativní hanobení je věc druhá. Není to tak dávno co tato redakce zveřejnila tento titulek : Ve Francii stále žádný atentát... To hraničí s výzvou k takovým činům.
    A pokud se v souvislosti s těmito událostmi v Paříži hovoří o útoku na svobodu slova, tak si myslím, že v tomto případě s tím svoboda slova nemá nic společného. Obhajuje se svoboda hanobení.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.