pondělí 5. ledna 2015

Pokračování v odčítání


V minulém článku „Začalo odčítání“ http://energieupramene.blogspot.cz/2015/01/zacalo-odcitani.html jsme čtenáře informovali o nynějším stavu Země a dalších vlivech na ni, tedy i člověka, jako nedílnou část stvoření na Zemi, protože víme dnes, že i sluneční skvrny, porušená magnetosféra mají zásadní vliv na vývoj člověka a to nemluvíme o dalších vlivech vln energie, která se dostává na naši Zemi ze středu naší galaxie.

Další průvodní jevy jsou i ůkazy v naší atmosféře, na obloze a ten kdo nechodí jen se sklopenou hlavou a kouká i nahoru, vidí mnohé a začíná si dávat věci do souvislostí. Takový jev nastal i v neděli 4.1.2015, kdy kolem 18:00 hod. byli spatřeny velké záblesky na obloze, které rozzářily celý jižní obzor. V tomto ročním období se většinou ani nemůže jednat o bouřku a ani o zrakový klam, protože toto bylo nahlášeno dvěma nezávisle pozorujícími osobami a čas i poloha se přesně shodovaly. Čas přesně koleroval s dosti silným narušením geomagnetické sféry Země, navíc, když se k tomu přidá elektrický náboj Země, jež v této době vzniká při velkém tření pohybujícího se magmatu o zemské kůry a přičteme k tomu i látky, které vypouští do atmosféry, většinou i vodivé částice, nastane okamžik, kdy dochází i k výbojům v naší atmosféře. Chemtralisti si ani neuvědomují, že tak oni sami nechtěně přispívají ke změnám, které nás čekají. Kdysi k tomuto účelu byly vybudovány pyramidy, které měli tyto změny regulovat, tak jak vidíte pyramidu ve své funkčnosti i zde na obrázku.




Pozorný čtenář, který vnímá svět kolem sebe neovlivněn systémovým klidem a lží, pozoruje přírodu a dění kolem, všímá si například zabarvení západu, nebo východu Slunce, zvláštních barevných efektů, které právě vznikají výše popisovanými aspekty, kdy Země a její atmosféra je nyní jak Papinův hrnec při natlakování. Dostal jsem od našeho člena nádherné fotografie, které jsou pěkným zobrazením výsledku všech těchto výše popisujících aspektů.

foto-ter fry

foto-ter fry
foto-Mailo


Mnoho lidí dnes výrazně cítí jisté projevy psychiky a vnitřního naladění, někdy i trochu zdravotní problémy, jako bolest hlavy, nespavost, které jsou vždy průvodním jevem porušeného magnetického pole a většího statického náboje v jeho prostředí. Ten kdo o věcech ví, je vždy o krok vpřed a nemůže být zaskočen. Pokud máte např. nyní nějaké zdravotní problémy, stačí umýt obličej vodou a nebo nejlepší osprchovat, voda náboj odebere a nebo do přírody, do lesů, kde je více záporných iontů, které přebytečný plusový náboj ruší, podobně jako pyramidy. Jde to i velmi dobře pozorovat na snímači "Globálního vědomí" kdy je velice dobře znát ovlivňování lidských emocí na poli Země a poslední dobou tyto hodnoty jsou jak na houpačce a přesahují spouštěcí hladinu jako 11.12. a 24.12 i 27.12.2014.
Hýčkejme rodící se dítě dnešních lidských přeměn světa, ať roste, milujme ho a držme mu palce.



Pozor - aktualizováno 7.1.2015 
Zjistili jsme, že v těchto dnech američané zahájili aktivitu stěhováním techniky, zdravotního materiálu a potravin ve velkých konvojích v nočních hodinách do podzemních bunkrů. Může se jednat třeba o výměnu materiálů v podzemních prostorech s prošlou lhůtou - uvidíme. 
NASA oznámilo v těchto dnech, že se k Zemi řítí velké množství obrovských asteroidů, které by mohly ohrozit Zemi v průběhu konce ledna a  února 2015. Detaily zde:http://www.express.co.uk/news/nature/549722/Giant-asteroids-close-Earth-month-February-Nasa?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+daily-express-news-showbiz+%28Daily+Express+%3A%3A+News+%2F+Showbiz+Feed%29
Vše nasvědčuje tomu, že v možném okamžiku střetu by zrovna měl se nacházet americký kontinent, který by eventuelně mohl zasáhnout tento roj velkých asteroidů. Tak uvidíme, jak se situace vyvine.

5 komentářů:

  1. Dobry vecer.Potvrdzujem dva zablesky vcera vecer ktore sme videli spolu z priatelkou.Dva zablesky bez moznosti blizsieho urcenia zdroja a sprievodnych zvukov-tresku.Tiez zvlastny vychod a zapad a farbu a jas slnka,ako i mesiac tiez...aspon pre mna.:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to tak, že změny a celkově všechno dění a události se pořád zintenzivňují a akcelerují... je to dobře :) a jsem hodně zvědav, jak to dopadne ve čtvrtek s průletem komety LoveJoy - že by opožděný novoroční ohňostroj? Navíc ještě ta geomagnetická "anomálie" v severní Americe, změny na Slunci...

    Každopádně jestli jsem se dřív díval na podobné kosmické události se strachem, tak dneska spíš s hlubokou úctou a údivem.

    Přidávám zajímavý článek na orgonetu, který dost souvisí: http://orgo-net.blogspot.cz/2015/01/obavy-vedcu-k-zemi-se-riti-armada.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  3. https://www.youtube.com/watch?v=7sL-8-5EZrE

    OdpovědětVymazat
  4. Každopádně si nemyslím, že by nás ty asteriody nějak ohrozily. Hmmm, že by se amíci báli a na vyšších místech zavládla panika? Jen krysy se schovávají pod zem! :D nedivil bych se, navíc, když furt odkládají starty do kosmu :D

    http://czech.ruvr.ru/news/2015_01_06/NASA-znovu-odlozila-start-kosmicke-lodi-Dragon-k-ISS-1410/

    OdpovědětVymazat
  5. pokrytecký neomarxismus a frankfurtská škola nese svoje ovoce...aneb zprava padají do vody UHL,ŠABATOVÁ,DUKA,HALÍK, a další přebornící, pokrytci z EU http://cassad.net/tv/videos/616/

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.