čtvrtek 15. ledna 2015

Lépe už to nešlo


Zde vám přinášíme video zachycení světelných objektů v západním Massachusetts ze 13. ledna 2015, kdy tyto objekty jasně svým pohybem a vzniknuvší formací naznačují, že jsou řízeny inteligentně a toto divadlo bylo vytvořeno záměrně, aby nemohlo být zpacifikováno posměváčky, jako že je původ balon, faké atd. Něco to vypovídá, nebudu zde šířit nějaké teorie, pesimistů, kteří vědí své, je jak plevele, ale ti, kteří pozorují dění kolem sebe nestranně přicházejí k úvahám, které by u většiny zatím neobstály. Jen naznačím, že ze světlých pulsujících objektů není potřeba mít obavy, horší jsou tmavé objekty s pulzujícími malými světly, ale těch v současnosti ubývá z jistého důvodu čištění a to i v paralelním čase, započatého před dvěma roky ve vesmíru kolem Země. Lépe už to nešlo, jak dát o sobě vědět. 


Po půlnoci toto video bylo staženo z důvodu Bla Bla Bla, tak aspoň  fotografii z videa, jak dovedou uspořádat formaci lodí tak, aby nebylo s čímkoli zaměnitelné.
Naštěstí před stažením tohoto videa se jej podařilo nahrát a uložit zde, stahujte a množte, na potvoru Černým a Tvarům, zuří a dělají vše proto, aby lidé byli v nevědomosti.
http://uloz.to/live/x2F2cvjJ/watching-a-ufo-from-my-roof-ufo-releasing-glowing-orbs-into-a-formation-mp4
Novější světelná show zde:  http://energieupramene.blogspot.cz/2015/01/lepe-uz-to-nejde-ii.html

7 komentářů:

  1. vynikající,dostal jsem to mailem od Astar Comand a hned jsem to poslal ruzným havloidum,že to je PUTIN a jehoi podvod KOSMOSFÉRA...aby se jim hezky pravicujícně usínalo...

    OdpovědětVymazat
  2. kuk na strejdu Aštara,BEZ DPH...http://uloz.to/x2F2cvjJ/watching-a-ufo-from-my-roof-ufo-releasing-glowing-orbs-into-a-formation-mp4

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké představení, co lepšího čekat, snad jedině přistání. Bylo by fantastické kdyby se takové představení událo ve stejnou dobu na více místech planety a tak by tohoto elegantního a přátelského
    představení bylo miliony svědků. K takové masivní manifestaci samozřejmě může dojít. A vzhledem k celosvětovým problémům které si způsobuje samo lidstvo, bych se nedivil, že by k tomu došlo v dohledné době.

    OdpovědětVymazat
  4. Pristátie ? Veď len počúvajte tú hysterickú ženskú s tým jej ooomajgod. Ale ten chalan bol v pohode.
    Tak snáď o trocu neskôr. Ale už sa teším.

    OdpovědětVymazat
  5. Milý WOLFOWITZI,po tomhle mohu spokojeně usnout,přikrytý REFLEXEM https://www.metabunk.org/threads/watching-a-ufo-from-my-roof-ufo-releasing-glowing-orbs-into-a-formation-debunked.5546/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to kabod
      Smíchy jsem spadl pod stůl, kdyby tak hledali původy válek a smrti civilistů a řekli, že je to hoax, to bych pak opravdu klidně usínal, prostě na víc nemají.

      Vymazat
  6. Krásný :) ... ukázali se, po nikom nestříleli, nikoho neohrožovali, prostě tam jen BYLI... doufám, že takové události začnou postupně vymazávat naprogramovaný strach v lidech, který tam zasévají hollywoodské katastrofické filmy o invazích mimozemšťanů. Když mi došlo, jak tam ta ženská řvala, tak najednou hned víc chápu, proč se ještě neukázali v plné parádě. Ale těším se, až k tomu dojde. :)

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.