středa 28. ledna 2015

Duchovní agenti NWO




Mnoho lidí tento článek pobouří, zejména ty, co stále tvrdí mít „Slunce v Duši“. Ale nazývejme věci pravými jmény a pozorujme velmi bystře své okolí a bojujme tím za civilizaci, která by měla zde žít na Zemi. Stále z webů jež se údajně zabývají alternativními záležitostmi, slyšíme, jak máte být nad věcí, mít klid v Duši a že přitahujete to stejné, čím se zabýváte. Opak je pravdou, zde v duálním světě přitahujete právě nejvíce vždy protiklady. V duchovních světech je vše naopak, tam není dualita, tam přitahujete to stejnorodé. Jenže náš momentální život zde probíhá na rovině duality a v určitém nastaveném Systému, který vždy vyhovoval jen malému procentu, které vždy zde ovládalo ty ostatní, kteří jim jen sloužili. Proto také vymysleli v  náboženstvích, aby udrželi nad ostatními moc a pokoru, za kterou přijdou do „nebe“ to, že máte trpět. To stejné se dnes provádí i u moderních zkreslených duchovních směrů být nevšímavý ke zlu, mít srdce plné lásky i kdyby vám tělo rozřezával nožem nějaký psychopat. Vlastně to stejné se právě káže i v náboženství a to jen proto, aby vás udrželi na uzdě, říkám, že jsou to agenti NWO a hodně často je to dnešní záměr, jak udržet jistou část lidí na uzdě.

Právě naopak, tím že jste jako nad věcí a máte stále „slunce v duši“ se z vás stává bytost, která ve svém evolučním vývoji se zasekla a nejde dál, ustrnula. Všímáním a řešením i negativních věcí právě pomáháte např. dobru proti zlu, musíte jej plně pojmenovat, všímat si i vedlejších věcí a tím rostete a napomáháte Síle k dobru a evoluci lidstva, ne se před nimi ukrývat a nebo si jich nevšímat. Tak se z vás stávají jen sobečtí zbabělci, uzavření ve své ulitě a vaše duše zakrňuje. K této pokoře dnes nabádá mnoho duchovních Guru, jež mají plné stránky srdíček a třpytivých obrázků. Nemohu přeci, když mně záleží i na mých blízkých podle zkreslených ezoterních nauk nevnímat války, vraždění lidí, uřezávání hlav za živa atd. To je zvrácenost a každá energie vyspělé,  ne zakrnělé duše, která chce měnit svět k lepšímu než co zde nyní máme, musí pak zákonitě směrovat Sílu proti těmto děním okolo nás.

Právě ti lidé, kteří přemýšlí o okolí a vidí všechna negativita kolem sebe, dovedou je tvrdě pojmenovat, jsou více duchovní a pomáhají světu více ve své evoluci, protože oni na tyto negace směrují svou Sílu vyrovnání a pomáhají jí v odstranění negativity.

Prostě se věci mají nazývat pravými jmény a ostatní je jen strkání hlavy do písku a napomáhání zlu. Nevšímáním jen problém vždy roste až do někdy neřešitelných problémů. Většinou se toto odbyde větou, že jsi si ten osud vybral a nebo se to svede na karmu. Jednoduché a brilantní pravidlo, jenže to není pravda, pokud jste  přišel ze světlejších „výšin“ sem na Zem, vaše povinnost je bojovat a mirnit zlo zde na Zemi proti nadvládě Temných, kteří se zde v této době inkarnovali v hojné míře. Pokud ne, zradil jste svou Duši a upsal ji zlu.

Uchovávej svůj krb myšlenek čistý, ano, to můžeš, ale nedovol nikdy zlu nad tebou vyhrát pasivitou k němu, to druhé souvětí většinou chybí a to je pro zlo vždy výhodou. Proč pocity eliminovat a řídit se jen citem? Jako světlá Duše, pokud k ní patříte, musíte skloubit oboje a být s nimi za jedno, duše ví sama, kdy nastává zlo a útočí negace, pokud ji skloubíte, Vaše Síla i Síla Vesmíru jde proti Zlu ve větší míře. Někdo řekne, že váš osud se vyvíjí v souladu s vámi navrženým osudem, ale zapomíná se přitom, že zde jsou i jiné bytosti z nižších světů, které pracují na tom, aby mnoho věcí zvrátili a řídí se svým temným plánem a pak dochází ke střetům, jenže s vaším pokorným pohledem oni vyhrávají a mění osud ve svůj prospěch na úkor vás. Svět se musí vyvíjet dál a ne jen zakonzervovávat do nějakých ezoterních pouček, protože i druhá strana se vyvíjí a věřte, že o mnoho fikaněji. Ano, každé srdce světlé bytosti mu napoví samo, co je správné a co zlé a že si nebudeme všímat zla a negace zde, je cestou do pekel a nyní tento světový řád nás opravdu vede do pekel. Co kdyby si např. dnes Putin řekl, že vše je OK, tak podle dnes ezoterických pouček by byl svět již zpustošen celý. Dnešní ezoterické bláboly propagované na mnoha těchto webech jsou pekelné teorie obalené trochou pravdy a to tak, aby se moc nevymykaly z vyjetých ezoterických kolejí a byly s jistotou považovány pro lid obecný za světlé myšlenky a tím temná strana dnes vyhrává na celé čáře.

Někdo řekne, prostě se s tím stavem negace neztotožni. Postav se k němu tak, abys to pozoroval jako divadlo. Je to docela zábava. Ha, nádherně řečeno, buď hodný a přijdeš do ráje. Když vám před očima podřežou dítě, budu to pozorovat jako divadlo z nadhledu? Ne, těmto temným, co zde páchají zlo, nemohu nechat prostoru ani reálného a ani duchovního a akceptovat je v tomto reálu, nýbrž ničit a to všemi možnými dostupnými prostředky.

Tak jak jsem psal již výše, pokud jsem se vším spokojený, ustrnu ve svém vývoji a přestanu i ovlivňovat své okolí a to je velmi špatně. Tvrdit, že vše je dobré je past moderních esoteriků, kteří vás do ní dostali a navíc se z vás stanou necitliví lidé a pro své okolí vývoje zbyteční. Nezapomeňte, žijeme v Dualitě a tu jsme si také pro svůj vývoj zvolili. Jsme zde přece proto, abychom se něco naučili, zdokonalovali se a ne odtud utíkat strkáním hlavy do písku a být jen vysmátý jak nějaký retard. Nespokojenost nás pohání vpřed a nemusím hned, když nejsem s něčím nespokojený vraždit, mám Sílu, která nám pomůže věci nasměrovat tak, aby se vše vyrovnalo, ale musím chtít a věci pojmenovat bez servítků.

Někde na přednáškách bylo řečeno, že vše, co je zadarmo je návnada.  Taky duchovní nehoráznost, copak nejsou lidé, kteří někomu bez nároku odplaty něco nevěnovali, nebo neudělali, nepomohli. Tyto stránky rovněž obsahují některé věci i technické, které mají lidem pomoci bez nároku, že si je nechám zaplatit, to je výchova společenství a pravý vývoj, něco darovat bezelstně a ne bla bla bla. Buďte zvídaví, nechte všechny své emoce projít, jinak se z vás stane tlakový hrnec, kdy jednou všechny tyto emoce najednou vybuchnou a nedopadne to s vámi dobře. Nic se samo nevyřeší, staňte se svým uvědoměním se svou Duší tím, co je vám k srdci nejblíže a co nepatří do vašeho světa a zaměřujte na to svou Sílu i Sílu Univerza, jsme zde v Dualitě a tady se přitahují vždy póly opačné, dobrák přitáhne vždy „hajzlíka“ a opačně a pak je „veselo“, tady nejsme v Duchovním světě, kde se přitahují věci stejnorodé. Víte, jak jsou nějaké rady i ezoterické za peníze, ten člověk vždy slouží Temnu, byl mu dán dar a ten mu byl darován, tak by s ním měl taky nakládat a hlavně pro dobro okolí, ale bez finančního zisku, to je pak jen a jen zástěrka a jste na špatné cestě a tím i podporujete Systém, kde vládne moc a peníze, svobodná vůle znamená vlastně uctívat jen sebe, bez ohledu na okolí. Nenechte zastavit pokrok a vývoj, buďte svoji, přemýšlejte o životě ve všech směrech a hlavně srdcem. Jste dokonalí, takoví jací jste a pokud to neumíte přijmout, tak vytváříte jen další bloky a hledáte nový lepší život v cizích slovech a názorech, musíte vždy sami cítit co je správné a co špatné, jinak ztrácíte svůj drahocenný čas, který zde vám byl přidělen.

Podobná témata zde:

http://energieupramene.blogspot.cz/2013/09/duc-hovno.html

Článek jsem samozřejmě napsal osobně, proto není uveden jiný autor. Zde na stránkách jsou většinou jen moje originály, když ne, je odkaz na jiného autora. To jen pro některé, kteří nevědí na jakém soukromém blogu jsou a že i tím, že uveřejňuji některá zařízení a postupy jako zařízení UF pro automobily na úsporu a snížení výfukových exhalací aj, jsem jejich autorem od data uveřejnění.
Značka Iv jako autora stránek je jasná.

51 komentářů:

  1. Moc krásně napsáno,děkuji a do písmene souhlasím.
    Je mně vážně z některých lidí smutno,jak si tvořením jakési své domnělé reality,sami sobě zaslepují oči.Říci si, to se mně netýká...pěkně stojí za velký....A navíc jak píšete Iv,velice moc napomáhá černotě.Lidi jsou jeden, mají držet při sobě a kdyby si tady tedy každý na vlastní kůži měl zažít ty nejhorší s.....,tak to by nebralo žádný konec.Lidi "duchovní" odsuzují ty, co se mají "špatně" a prožívají hrůzy,že si za to můžou sami.No zjevně nepochopili,že by jim to mělo vadit, jako kdyby se to týkalo jich samých a nebo jejich dětí.Podle mne v tomto tato civilizace zcela neuspěla a nic nepochopila.Soucit chybí v srdci.
    A co se týče "placených" léčitelů a ezo školitelů.Jeden příklad z praxe(zkušenost osobní).Léčitel, který má v oblibě hru na vodnářský zvon,při prosbě dvou mladých lidí,zda by se nemohl podívat na jejich malé dítě,které má rakovinu,hrubě a chladně odpověděl,že nemá čas?!?Velice duchovní,že.
    A ohledně placení a neplacení za sdílení poznání s ostatními.Tedy na vlastní uši jsem slyšela tajný záznam ze "schůze" satanistů zdejší země České,jak probírají autora těchto stránek.
    Bylo řečeno....."když on jim (rozumějte nám všem lidem) dává to poznání ZADARMO a to je velký problém,že jim to takhle dostupně předává"....Temní si holt všímají všeho, co je může ohrozit a nejvíce je to právě to poznání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ter fry
      Děkuji a co se týče odmítnutí léčení nebo prozkoumání příčiny, když už jsou tam tito lidé na přednášce o něčem špatném svědčí a o duchovnosti už vůbec ne. Co se týče podávání informací a věcí zadarmo je pro Systém velký prohřešek, protože narušujete jejich Systém, založený především na penězích.

      Vymazat
    2. pro ter fry - potřebujete si přečíst :-)
      http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/dravci-energeticti-paraziti

      Vymazat
    3. to Vladimír Novák
      O tomto tématu a dosti obšírně jsme zde již psali v roce 2011
      http://energieupramene.blogspot.cz/2011/09/egregor-clovek-ve-svem-zivote-potrebuje.html
      pak ještě zde
      http://energieupramene.blogspot.cz/2011/07/egregory-dravci.html

      Vymazat
    4. Za stav světa je zodpovědná stupidita. Stupidit nechce slyšet pravdu, má rád bludy a pohádkové nesmysly. Jeho stav mu neumožňuje kriticky myslet. Je snadno manipulovatelný a může být nebezpečný sobě i druhým.

      Vymazat
  2. Velké díky Iv za sepsání. Velmi dobře popsáno. Souhlasím. Ano, mockrát jsem se zabýval tímto tématem co káže náboženství a někteří ezoterici. A vždy jsem došel k závěru, že způsob podřízení se například zlé situaci je absolutní kapitulace vlastního vědomí a degradace vlastní duše o jeden schod níže. S vlastní zkušenosti vím, že vždy když jsem postupoval podle vlastních instinktů tak jsem také odhalil podstatu situace. Tím odhalením podstaty se automaticky odhalil i záměr, a to buď špatný - zlý, nebo dobrý - pozitivní. Pak už bylo jen důležité se situaci postavit. A skutečně můžu říct, že se to vždy vyplatilo. Není vůbec pravda, pokud si to někdo myslí, že zlé a negativní situaci se musí člověk postavit agresí a podobně. V některých případech bylo nutné skutečně nutné vytrvat, nenechat se zlomit, ale když člověk odhalí záměr, pak je motivován. A zlo jsem vždy hnal. No vlastně v dětském věku ne, ale později určitě ano. Takže opravdu kapitulace vlastního vědomí vůči negativním situacím neznamená nic pozitivního. S láskou a přátelstvím je to samozřejmě naopak. Otevřené srdce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Honza
      Přesně, nenechat se zlomit a vytrvat a pravda se nakonec objeví a Vy vyjdete posílen, ne oslaben, Váš kanál se Sílou Univerza se propojí líp a dostanete ještě víc energie.

      Vymazat
    2. to Iv
      Ano, člověk skutečně pak vyjde z problému hodně posílen, hlavně proto, že tvůrce zla byl odhalen a pokořen. Ve složitějších situacích je samozřejmě nutné hlídat i své emoce, aby nezatemnily vědomí. Čilé vědomí je hodně důležité, samotné emoce nejsou schopné situaci prospět.

      Vymazat
  3. https://www.youtube.com/watch?v=lmWTp3wMJrE&app=desktop

    OdpovědětVymazat
  4. Copak, ono to Slunce v Duši vůbec není špatná věc, jen se nesmí špatně pochopit. Takoví ti fanatici, co se za každou cenu usmívají a šíří jakousi domnělou falešnou lásku, jsou kapitola sama pro sebe a právě ti vůbec nepochopili, jak se ten princip aplikuje. Žádná nevšímavost ke zlu, nic takovýho. Proti zlu se přece dá bojovat s vnitřní vyrovnaností a klidem, což člověku propůjčuje OBROVSKOU sílu, kdežto hněv, nenávist apod. ho akorát vyčerpávají a berou mu energii.

    Mám za to, že ta správná duchovnost každodenní život neničí, ale naopak mu prospívá. A podle toho se taky pozná. Špatná duchovnost vyrábí lidi neschopné života, kdežto dobrá duchovnost produkuje silné, uvědomělé, mravně vyspělé a schopné lidi.

    Taky je dobrý umět vidět věci z nadhledu a z pozice pozorovatele, protože to může nesmírně pomoct v těžkých životních situacích, aby se z nich člověk nesesypal. A vím moc dobře, o čem mluvím, posledních 14 dní to zažívám těžce na vlastní kůži.

    Nazývat věci bez obalu pravými jmény je dobrá cesta, ale mělo by se to kombinovat s čistotou myšlenek, protože už je dávno objektivně dokázaný, že destruktivní myšlenky dokážou pěkně otrávit a ničit tělo. Vzpomínám si na jeden citát "Prodlévat v hněvu a nenávisti je to samé, jako kdybys sám pil jed a doufal, že tvůj nepřítel zemře" - to snad mluví samo za sebe. Jasně, je dobrý se umět zdravě naštvat, ale jen chvíli, nesmí to trvat moc dlouho. Nasranost je dobrej pohon vpřed, ale přirovnal bych ho ke spalovacímu explozivnímu motoru - na místo nás dostane, ale moc dlouho nevydrží. Zato konstruktivní a dobrý emoce jsou mnohem lepší pohon, ty bych přirovnal k implozivnímu pohonu, kterej může jet prakticky věčně a SÁM SE NABÍJÍ - energii nespotřebovává, ale naopak ještě produkuje. To je podle mě ten podstatnej rozdíl a skutečně funkční aplikace toho "Slunce v Duši" správným směrem.

    S placením za vědomosti a informace je tu jeden problém - lidi mají tendenci placené info vnímat jako "něco víc", i když tomu tak vůbec být nemusí, čili se MŮŽE jednat o manipulaci, ale taky nemusí. Někteří lidi prostě nezvládají normálně pracovat, a tak se snaží živit třeba takhle. Jasně, je mezi nimi spousta falešných proroků, ale neházel bych je do jednoho pytle. Proto je fajn pěstovat si vnitřní cit pro pravdu, pak už nás těžko něco oklame. Kdo dává informace zadarmo, je to samozřejmě nejlepší možná cesta - jak co se týče zpětné vazby od vesmíru, tak i karmy apod. Zkrátka tomu člověku se to v průběhu života taky "zaplatí", i když třeba ne penězma :)

    A nakonec... je pravda že ve hmotě se přitahuje + a -, kdežto v duchovních světech + a + nebo - a - ... s tím naprosto souhlasím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Kment
      Žádný boj se zlem vás nikdy neoslabí, naopak, vaše propojení se Sílou Univerza se upevní, ale musíte uvnitř vědět o ní. Nikdy nejste sám, Síla je vždy s vámi, jen si ji uvědomit a hlavně se na ni i spoléhat, to hlavně při potlačování Zla. Tak zapojíte ohromnou energii (sice s časovým odstupem, ale o to razantněji na viníka dopadne), která vámi bude o to více proudit a vy budete sílit.
      V tomto duálním světě se vždy někdy protnou naplánované osudové cesty v bodu této reality a dochází ke střetu a boji o prosazení své osudové cesty a každý reprezentant svého světa, hlavně nižších světů použije rychlou hrubou sílu, kdežto ten z vyšších světů používá skloubení vědomí i duše pro nápravu, zapojení Síly, která okolnosti nakonec provede tak, že by jste to ani nikdy sám nevymyslel, jen s tím rozdílem, že toto chvíli trvá, než se událost uskuteční v bodu reality a dojde k vyrovnání.
      Co se týče poskytování duchovních i jiných věcí za peníze, vždy to nakonec dopadne pro toho světlejšího co to provádí špatně, nebude mít z toho nikdy užitek takový, aby mu dělal radost a vyvíjel se. U zastánců Temné strany jim tento způsob bude přinášet užitek, aby se zákonitě vzbudila u ostatních závist, že se mají dobře, to je ten pravý moment a důvod pak pro ostatní jak sejít z cesty a zapojit se do Systému Tmy - peněz.

      Vymazat
    2. Díky za odpověď. Jo, co se týče toho boje se zlem, vidím to podobně - však zlo tu je od toho, aby slabé zničilo a schopné posílilo. Když si vypůjčím náboženskou terminologii, tak i sám satan plní "jen" úlohu strážce, aby se výš nedostali ti, kteří na to ještě nejsou dost vyvinutí a zkušení. Sám cítím, jak mě v průběhu života ty špatné věci, které jsem překonal, posílily. Jen při tom boji se zlem se vždycky snažím vyvarovat přemíry destruktivních emocí, to je vše, protože jsem několikrát přímo na sobě mohl pocítit, jak mi škodily.

      A jo, peníze tu nejsou proto, aby pomáhaly Světlým. Chápu, že penězi nejdou temňáci porazit. Napadá mě ale jiná věc. Jak je to s použitím peněz pro dobré věci - třeba podpora soukromých zemědělců, podpora výroby domácích čistých potravin, a pak třeba i výstavba pasivních obydlí, které nepotřebují napojení na inženýrské sítě, stavba rodových statků s nějakou - byť i malou - pomocí techniky temných atd.? Tohle vidím jak dobrou cestu - použít tu hnusnou smradlavou techniku pro dobrou věc a pak se jí samozřejmě zbavit, až doslouží.

      Vymazat
    3. to Kment
      No co se týče satana,podle Véd... Satanail – Vládca Temných Zemí Sveta Navi (planét Sveta Tmy – 10 000 planét), ktoré sa vydali na cestu technokratického vývoja....není to tedy žádný "jen" plnící úlohu strážce,to ani omylem.Není to strážce prahu a nerozhoduje kdo kam půjde po opuštění hmotného těla.Je to vládce Temných a Tvarů,kteří neprávem okupují a ničí naší Zemi a snaží se z otupělých lidí(kteří patří díky své duši na stranu světla) udělat otroky a využívá je díky zavedenému systému,který vyrábí záměrně a převážně negativní energii,kterou se temní živí.Převážná většina lidí(myslím tím tedy lidi jako světlé bytosti a ne Tvary,kteří se také snaží tvářit jako lidi) už ani neví,že nějakou duši mají a někteří dokonce přistupují i na to,že se jí rádi vzdají, pro zajištění bezstarostného a pohodlného života zde.
      Tady na Zemi není žádný duchovní svět, jen hmotná realita a proto se memůže říci,že co je pro jednoho dobré, může být pro druhého špatné. Dobro je jen jedno a náleží všem živým bytostem s duší,tedy i zvířatům.Lidé jsou jeden rod a tudíž jeden celek a záleží na každé duši úplně stejně.

      Vymazat
    4. Neměl jsem na mysli konkrétní bytost, vypůjčil jsem si náboženskou symboliku pro znázornění toho, jakou má zlo funkci tady dole ve hmotě, nic víc. Védický výklad znám, ten jsem právě na mysli neměl.

      Tady na Zemi duchovní svět je - jednak uvnitř nás a druhak jsou jeho projevy ve hmotě viditelné. Stačí se jen dívat.

      Vymazat
    5. to Kment
      Nechápu,proč zrovna zde, tady na těchto stránkách,bychom neměli nazývat věci prvými jmény a pomáhat si náboženskými příručkami,které jak dobře víme jsou zcestné a záměrně zavádějící.Satan je Satan a to je neměnná pravda.
      Pro mně duchovní svět je ten,kde jsou duchovní bytosti všechny zcela projevené(mají tedy stejné vibrace) a komunikují mezi sebou.
      Vnitřní svět každého,tedy ten uvnitř nás,považuji za duševní svět a ten má každý zcela osobitý.
      Samozřejmě,že v tomto našem hmotném světě se některé duchovní bytosti nehmotně projevují.Naštěstí můžu někdy vidět světlé,ale i ty temné.A pokud je mně dopřáno vidět Sílu nádherně modré barvy,jsem vděčná.

      Vymazat
    6. To ter fry a Kment
      Ter fry má pravdu a jen trochu ještě upřesním.
      Duchovní svět zde není, jen se prolíná formou informací nebo energetických entit ve vyspělých bytostech zde na Zemi a to tak, že spolu vzájemně něco realizují a to vždy dle zákonů Univerza.
      A co se týče náboženské symboliky, tak tu bych už vůbec moc neakceptoval, je to předem vše vytvořený věčně se stejně opakující RITUÁL a to, promiňte Satanistický, i bible byla přepsána za tisíce let tak, aby vytvořila ve světě takový Systém, který zde teď panuje. Ježíš, člověk s velmi vyspělou Duší skočil sám na kříž? Ne, byl těmi stejnými Tvary přibyt a jeho smrt použita k oslavě náboženství.

      Vymazat
    7. S Ježíšem a jeho smrtí to bylo ještě trochu jinak, na éterické úrovni mělo propojení jeho krve a éterické substance Země význam, který lidstvo docení plně až za pár tisíc let. Je chybou vidět to jen jako zlo ze strany temných, tím si člověk zavírá hlubší pochopení. Jasně, že Bible byla překroucená, o tom není pochyb, nesmí nás to však odvést od skutečnosti a původního významu věcí.

      Náboženství byla zpočátku potřebná berlička, která je už nyní díky vývoji úplně mimo a je potřeba ji odhodit.

      Ter: duchovní bytosti jsou zcela a plně projevené vždy, jen ne každý je dokáže v plné míře spatřit (aneb že něco nevidím, ještě neznamená, že to tu není). Hmotný svět je první závoj, éterický svět druhý závoj, a astrální svět třetí závoj. Stačí postupně odložit tyhle závoje a pak člověk uvidí, o čem to celé vlastně je a taky uvidí duchovní bytosti v celé jejich kráse, jak dobré, tak i špatné. Proto píšu, že projevy duchovních bytostí sestupují až do hmoty, byť nemusí být vidět na první pohled. Stačí se jen správně odpíchnout :-)

      Vymazat
  5. výborná sonda do vlastní vnitřní dicipliny a momentální vnitřní pohody je poslech Tomáše Halíka na DVOJCE v pořadu JAK TO VIDÍ. Muže to být i Jiřina Šiklová,šikovný uhoř Cílek a další. Tam si ověříte jak dlouho to SLUNCE V DUŠI vytrvá až do konce pořadu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Kabod
      Šikovný úhoř - tajný záznam - více psát nebudu, třeba vám to dojde.

      Vymazat
  6. Ja suhlasim s tym ze veci su ake su,..ani dobre ani zle..a tak sa treba k comukolvek i postavit!Co je pre jedneho zle iny moze vidiet ako dobre.Treba vsak vyjadrit kym som,a kym a cim sa citim byt vo vztahu ku konkretnej veci.A potom nie reagovat,ale konat v ramci svojich najlepsich moznosti a pocitov.Pokial je v tom statie a laska ako k sebe samemu tak nejde urobit chybu..ved Vsetci sme jeden. Laska je vlastne energia(ta najsilnejsia),odzbrojujue ale sama o sebe nestaci, nadobuda uciinnost az ked tu energiu pouzijeme. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak - láska je energie, a z vyššího pohledu to je skutečná přírodní síla v nejhlubším významu toho sousloví. Ale nesmí být bezzubá, musí se umět bránit a měla by ctít individualitu. Všichni jsme sice jedním, ale doslova se rozplynout v jednotě je obrácení vývoje nazpět. Teď je na nás, abychom se pociťovali zároveň jako individuality a taky jako součást celku. :-)

      Vymazat
  7. ...úžasné...konečne správne všetko pomenované...mal som to v pláne, že to napíšem :-) ďakujem autorovi, že to urobil za mňa :-)...skutočná PRAVDA vždy vyjde na povrch...esotérických šarlatánov a oblbovačov je tu už mnoho...

    OdpovědětVymazat
  8. P.S. Docela zajímavá diskuse na OrgoNetu, sice tak s půlkou komentářů nesouhlasím, ale jen tak pro doplnění a inspiraci přikládám - http://orgo-net.blogspot.cz/2015/01/reakce-na-clanek-ivy-adamcove.html

    Tenhle článek, diskuse tady i na orgonetu mi celkem hodně daly. Takže pane Iv, díky :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji za skvělý článek, to je radost číst. Ano chce to nestrkat před zlem hlavu do písku a nebát se ho, ať už je tu zakořeněné jak chce. Doufám a pevně věřím že je tu jen "na návštěvě" a společnými silami ho zvládnem vyhnat ať se mu to líbí či ne a to jakýmkoliv způsobem. Sám pamatuju různý svody ze správný životní cesty a že jich bylo, ted vím že nic není náhoda a mělo to svůj smysl.
    Ještě jednou díky autorovi a kolektivu. Ať se Vám daří a máte se dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to OL
      Hned v úvodu jsem psal, že mnohé rozčílím, ale dlouholeté zkušenosti mně přinutily toto téma otevřít. Mnozí budou halasit něco o Egu a podobné bláboly, jenže znám ze života dost lidí, kteří prošli někdy životním peklem a nespoléhat se na Sílu Univerza by je dnešním propagovaným ezoterickým učením dostalo až na pokraj života, svou destrukci. Jinak, kdybych si třeba pěstoval Ego(jenže ono je nedílnou součástí naší Duše), nebudu uveřejňovat své vynálezy zdarma a budu je vesele a těžce zpoplatňovat, ale to už bych byl na straně Tmy.

      Vymazat
    2. A dobře že jste téma otevřel veřejně.. Přesně jak píšete - asi i rozčílil, četl jsem na orgonetu diskuzi pod Vaším zkopírovaným článkem jak píše Terfry, je to tam výživný, a když jsem tam chtěl přidat komentář (tuším pátek), diskuze byla orgonetem uzavřena (prý z důvodu slovních útoků na jeho/její osobu??).
      Udivilo mě že lidi se dost pustili do sebe přitom nebyl důvod, udivil i fakt že uzavřeli, vždyt často v té diskuzi mnozí psali jak jsou nad věcí, asi opak je pravdou, nehodící se myšlenky jsou mazány to už jsme tu zažili a zažíváme stále.
      Dnes zkouším dohledat tento článek na orgonetu a "Omlouváme se, ale hledaná stránka blogu neexistuje. ", Orgonet to smazal. Jak divné.

      Ano a to životní peklo o kterým píšete, mohlo u někoho začít už v dětství, to mi něco připomíná, ale bylo to k nečemu dobrý.

      Vymazat
    3. to OL
      To, že se tento článek zveřejnil na jiných stránkách a to na popud cizích osob bylo pěkným pak barometrem společnosti těch stránek, kde to bylo otisknuto. Pokud byly výpady proti článku, používali se stále stejné argumenty očerňování, jenž mně rozesmávaly, jak na zaseklé gramofonové desce. Víte, on důvod negací je ve strachu těch lidí, otevřít se tvrdé realitě a duševní poznání používat opravdově, ne si vytvořit nějakou imaginární klec klidu a nevnímat okolí, nedej bože, aby je něco zasáhlo. A problémy jak píšete třeba v dětství, vždy byly k něčemu dobré, pokud nešlo o život, tak to bylo vždy nějaké poznání.
      Chtěl bych vidět například reakce některých, kdybych jim pustil tajné záběry usekávání hlav, nebo končetin lidem za živa ručně mačetama, jen proto, že nebyli křesťany, možná by to někteří pravdoláskaři potřebovali shlédnout, aby se ocitli v realitě v plném rozsahu.

      Vymazat
  10. K těm co cítí strach:
    Strach vychází z našeho nepravého Já (Ega), jsme nekonečné vědomí (Duše) jím projde strach jako nůž máslem, nebo kulka vzduchem, jen pokud jsme ztotožněni s obsahy naši mysli, (strachy, hněvem, pocity, myšlenkami) tak můžeme cítit bolest. Je to jen lidská mysl, která vytváří peklo. Právě, když budeme propojení s naším vědomím (duší) tak můžeme konečně opravdu cítit soucit a ne lítost a nakonec i opravdovou lásku a ne strach, protože opravdová láska NENÍ bez pochopení věcí a dějů v nás a kolem nás v našem světě. Sundejme růžové brýle přátelé a to beze strachu v nás.
    Čím více lidí uvidí ono šílenství oné nevědomé lidské mysli, tím více změn přijde a to se právě děje, ale nemůžeme se šílenstvím bojovat, nebo sami zešílíme, budeme vtažení do tohoto stavu této šílené kolektivní mysli (egregoru) Pokud bojujeme s nevědomím vtáhne nás do nevědomí, úplně stačí „jen“ vidět to ! poukázat na to, a to bez bojového ducha, vědom si svých emocí, své vnitřní hladiny klidu srdce, protože potom bychom zosobňovali ono nevědomý, a udělali z něho identitu. V každém uvědomění onoho nevědomí ať v nás nebo v našem světě, přijde i jeho oslabení a ona energie přijde do upevnění spojení s naším vědomím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to amydaxea
      Zlu se nesmí poskytnout žádný prostor, toto už věděli staří Slované a zmiňují se o tom ve Slovanských Védách. Toto staré učení bylo záměrně zameteno pod stůl a nahrazeno tím, co tady nyní je, myslím tím i duchovní nauky, vždy se ptejme, komu prospívá takové "učení", jestli lidem samotným a nebo nějakému systému.

      Vymazat
    2. Zlu se nesmí poskytnout žádný prostor... jo, to vidím stejně. No a u Slovanů mně v tomhle směru nesedí jedna věc, která je dle mě dost zásadní (a je to vlastně jediná věc, ve které mám diametrálně odlišný názor než oni). Jde mi o to, jak nakládali se zločinci, vrahy a podobnými zlými existencemi. Buď je nechali za trest pracovat na polích, nebo je vyhnali za hranice jejich země, nebo se je snažili naučit konání dobra. No a jak to dopadlo? Zlí konali většinou zlo dál. Až to došlo sem, do dnešní doby, kdy je zla všude kopec. Kdyby jim tehdy nenechali žádný prostor, pověsili by je na nejbližší strom a zavedli skutečně NULOVOU toleranci, možná by to tu nemuselo dneska takhle vypadat... nemyslím to nijak absolutně, v té době jsem nežil, takže těžko můžu soudit, jen mi to prostě tak připadá, no...

      Vymazat
    3. to Kment
      Však Slované na toleranci doplatili a byli zničeni také ze "zadu" a vše co se dalo zničit, včetně jejich historie. A v dnešních časech by si to měli uvědomit a změnit svoje postoje, ikdyž jsou jim předkládány jiné pohledy. Jen vysvětluji jiný pohled včetně dějin a nikdy nenutím, to považuji za zbytečné.

      Vymazat
  11. ROZŠIŘUJTE...DULEŽITÉ http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Zidovsky-intelektual-podporujici-Putina-Zemana-a-Le-Penovou-Muslimove-jsou-neprateli-ceskeho-naroda-Chteji-nas-vrazdit-a-porobit-Halik-patri-k-nejhorsim-359634

    OdpovědětVymazat
  12. Je libo šarija nebo TOTO...?https://www.youtube.com/watch?v=aDzabqO8g1E&x-yt-ts=1422579428&x-yt-cl=85114404

    OdpovědětVymazat
  13. páníčkové na návštěvě https://www.youtube.com/watch?v=ZxNa4wpgWL8#t=44

    OdpovědětVymazat
  14. Přidám k tématu ještě jeden svůj článek: http://spiiiidy.blog.cz/1501/strazci-systemu-ss
    Celkem by mě zajímal názor zde diskutujících.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. náramně dobře popsáno...člověk nyní jen čumí a POZORUJE..Jak se zmítají a zápasí se sebou a s ostatními takovými...A denní pohyb v centru Prahy,to je pruběžný přítomný okamžik procházením ošidných životně rizikových míst....

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  15. Stala se zajímavá věc.Váš článek,pane Iv,byl uveřejněn na žádost jedné paní na Orgonetu a strhla se tam kolem něj zuřivá debata,kvůli jakési Ivance.Nechápu ani,proč byl tento článek brán jako oponentura jejímu učení,když konkrétně v něm nepadlo ani jedno jméno a nebýt Orgonetu,ani bych si to s touto ženštinou nespojovala.Nakonec koukám,že Orgonet celý článek "Duchovní agenti NWO" i s celou diskus vyhodil a je dogiglaný.Sice se tam chvástali někteří a některé,jak jsou ve svém nitru nad věcí a mají nadhled,dokonce se známkovali,hihi.No zdá se,že to až taková pravda není,podle reakce.Asi zase zafungovalo staré známé "potrefená husa nejvíc kejhá".
    Aby to Orgonetu a těm,co s ním souzní netrvalo taky tak dlouho (přesně jako se slavnýma "šanelingama",které se tam překládaly jen to svištělo a srdíčka a milášek lítal jak divý) zrovna s pochopením toho,co je napsáno ve zmiňovaném článku.Ještě jednou díky Iv.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ter fry
      Článek byl zaměřen všeobecně a to na trendy učení jež se lidem předkládají a upozornění n jiné pohledy skloubení duševního života z realitou, ne na konkrétní nějaké osoby. To že se to někomu nelíbilo, bylo upozorněno hned na začátku článku a je to jejich věc a momentální postoj k tématu.
      Komentáře a nejen na svých stránkách, ale i jinde jsou často velmi pěkným barometrem postoje lidí a jsou všude někdy výživné. To pak velmi dobře poznáte, kdo čím v životě prošel, prochází a kdo se jen veze a jak se staví k životu i tomu okolnímu. Je však velmi milé a povzbudivé, že hodně lidí s tímto pohledem souhlasilo a to nejen zde, tito lidé pochopili kam jsou vedeni a jdou ve svém vývoji dál, jsou to jejich opravdové životní zkušenosti, srovnávají a učí se novému a to je moc dobře.

      Vymazat
  16. Výbrně. Děkuji za článek(ky).

    OdpovědětVymazat
  17. Plně souzním s řádky které vložil amydaxea 30.ledna 2015 18:38
    Také s prvními příspěvky od Jana Kmenta, postupně jsem tam vnímal jisté maličkosti a ten z 30.ledna 2015 21:29 jako by už psal jiný člověk…..

    Otázka je kdo a oč tu bojuje. Bojuje zde ženský princip (nižší já-ego) za tělo, jen tomu je totiž možné zlem ublížit. Bylo by dobré si uvědomit, že tělo a ego je ta nejméně důležitá součást naší bytosti, tělo jsou jen duchem přes duši oživené prvky planety země, a díky iluzi se nevědomý člověk (a to je jak ateista, tak člen jakéhokoli náboženství)domnívá že to je jeho nejdůležitější podstata, a krom úplných ateistů si ti ostatní připouští, že pak mají ještě nějakou duši, která je možná nesmrtelná. Ale protože je ego ovládá a ztotožňuje je se svým tělem a jménem, tak se bojí a mají pocit, že musí bojovat a mají strach ze smrti. Mají problém i se stárnutím, to vše v nich popouzí obavy a z toho pramení další negativní vlastnosti které se běžně u lidí projevují. Pokud se někdo cítí už jako vědomý, ví, že tělo je jen jeho pomíjivá část, která se zrodila, stárne a zemře, nelpí na něm, není už ovládán egem, (zbytky ega a tělo bere jen jako svou ne zásadní součást) necítí přirozeně nenávist a nemá potřebu bojovat se zlem, které je tu stejně jen jako protipól lásky, aby se láska vůbec mohla v této 3D realitě projevovat. Takže milý bojovnící proti zlu, to s čím tu bojujete tu musí nutně existovat, jinak by neexistoval protipól jako ostatně u všeho v dualitním systému. Až toto pochopíte možná vám i dojde, cože jste svými činy vlastně podporovali, láska to není.
    Krásný den všem lidem.
    Mil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Mil.
      Z Vaším pohledem ani trochu nesouhlasím a je zmatečný, vůbec neodpovídá realitě, ale směrům propagovaných v ezoterice a jim podobným. Aby jsme se donekonečna nemuseli dohadovat zde na stránkách, bude potřeba si najít jiné relevantní stránky, kde se budete shodovat. Jinak na Váš názor je odpověď v novém článku http://energieupramene.blogspot.cz/2017/01/klony-utoci.html

      Vymazat
  18. Pre Mil. Existuje mnoho sposobou ako chapat svet a tie sposoby su u kazdeho ine pretoze ma kazdy inu cestu a je v inom bode svojej cesty. Su vsak myslim 3 zakladne sposoby ako sa na koniec cesty dostat... Jedna je oodana sluzba Bohu(za predpokladu ze chapeme cim vsetkym je Boh),dalsia cesta je stat sa pokojnym bojovnikom-ako vecsina tu na stranke ,a dalsia vedie cestou pravdy. Vecsinou su to vsak kombinacie pretoze tak je cesta jasnejsia. Vsetky vsak vedu skrze Dusu(otvorene srdce) a Vyssie Ja...Silu. Krasne pozdravujem Iv,Terezku,i rodinku u pramene. Mailo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak říká Dahlke: nemá smysl bojovat proti korupci, hladomoru ani blbosti, neboť to, proti čemu bojujeme, přetrvává. Pouze když uzdravím sám sebe a budu šťastný – a vědomý – spustím lavinový efekt i ve svém okolí.
      Na nemoci a nepřátele zaútočíme, nebo s nimi začneme pracovat? Budeme válčit, nebo je přijmeme a smíříme se s nimi?“ Stačí se
      rozhlédnout kolem sebe, aby jednomu bylo jasné, že jsme jako lidstvo prozatím ztroskotali někde u první lekce.
      Svět je šílený, protože my jsme šílení. „Všichni chceme jenom to dobré, ale vytváříme hlavně to špatné. Všichni chceme mír, ale pořád válčíme. Všichni chceme lásku, přesto je tak moc nenávisti. Vše má světlo a stín, všechno na tomhle světě, je to svět protikladů.
      Já bych doplnil, že lze se postavit skutečným špatnostem, ale ne s nenávisti v sobě, tedy bez negativních emocí, bez snahy pokořit, umlčet a zničit. Snaha má vycházet z lásky k nevědomému, který si svými činy zadělává na negativní karmu. Tedy s láskou mu v tom bránit a snažit se mu vysvětlit co činí.
      Mil.

      Vymazat
    2. to Mil.
      Dnešní svět pracuje na principu Akce-Reakce, ne na principu Světla a Stínu, prostě na základních zákonech fyziky – dosažení rovnováhy. Láska k nevědomému trvala již dlouho, na toto doplatili staří Slované a dnes se již nevědomost nemůže tolerovat, protože pak by lidstvo bylo ve své podstatě zlikvidováno jako možný element rozvíjejícího se lidství.
      Práci Dahlke si mohu vážit, ale s jeho některými knihami taky nemusím souhlasit, jako dílo „Nemoc jako řeč duše nebo Nemoc jako symbol“. Dnes je již potvrzeno dle časového rozboru DNA, kdy již vědci mohou určit přesné datum vypuknutí nějaké nemoci, trochu se tomu může blížit i Astrologie a z toho můžeme dopředu usuzovat i možnost „zaútočení“ třeba i na zdraví. Kdo je napojený na Sílu ze Zdroje, nemusí vůbec přemýšlet a ani není zodpovědný za provedení obranného útoku, protože Síla Zdroje si vymyslí takový způsob, který vyhovuje Zdroji a je s ním v souladu.
      Dále, Karma je moderní zaklínadlo, jež osobu zbavuje přemýšlení o jeho současném dění v životě a současně potvrzuje nemožnost svobodné vůle. Zdroj (Bůh-příště jen Zdroj) dal lidským tvorům svobodnou vůli pro jejich rozhodování v inkarnaci zde na Zemi za pomoci Síly ze Zdroje, aby mohl svobodně tvořit svůj život a pomáhal jí i ostatním. Dnes jsou lidé v takovém stádiu, že i války a jiná hrůzná utrpení jsou levou zadní sváděna na Karmu. Není to tak, je to současný přítomný i dlouhodobý boj mezi Tmavými a Světlými, milně sváděn pak např. na Karmu. Je to zde na Zemi současně nesmiřitelný boj mezi těmito dvěma Entitami, jež Světlí ( jejichž potomci jsou Slované) v nedávné době vyčistili od Temných prostor naší galaxie. V současné době probíhá tento neůprosný boj zde na Zemi za účelem podmanění lidstva Temnou stranou ( NWO), jako např. vytvářením válek, násilí atd.
      http://energieupramene.blogspot.cz/search?q=karma
      Sílo nič všechno temné zde na Zemi.
      Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

      Vymazat
    3. Pane Mil,
      můžete mně sdělit prosím, jak reagovat na psychopata, který zaútočí nečekaně na svoji vyhlédlou oběť, aby se ona oběť držela vašeho... "Tedy s láskou mu v tom bránit a snažit se mu vysvětlit co činí."

      Sílo nič všechno temné zde na Zemi.
      Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

      Vymazat
    4. Mil skuste precitat napriklad Bhagavat Gitu taka aka je. Iv hovoris mi z Duse. Kdo je napojený na Sílu ze Zdroje, nemusí vůbec přemýšlet a ani není zodpovědný za provedení obranného útoku, protože Síla Zdroje si vymyslí takový způsob, který vyhovuje Zdroji a je s ním v souladu. Ak temnota vyzve Bojovnika ten moze dostat prikaz od Boha prijat vyzvu a temnotu znicit...musi sa riadit srdcom a mat spojenie,vtedy nenesie zodpovednost. Mailo

      Vymazat
    5. Mil,
      s Vaším názorem 29. ledna 19:29 nesouhlas, je to však širší téma a zde na blogu Energie u P. najdete vše potřebné stačí hledat.
      Za mě názor pokud někdo Zlo toleruje či nezakročí proti němu tak tím vlastně stojí na jeho straně, to Zlo zde samo nezmizí a sluníčkové řeči typu nastavit druhou tvář haha už vidím jak zajatec nastavuje džihádistoj druhou ruku se slovy přeci nebude mít useklou jen jednu to asi ne že. Vesnicky povedané s láskou ho hned nakopat do zadnice buď "umírněně" či řádně.

      Sílo nič vše temné zde na Zemi.
      Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.
      Sílo nič vše negativně působící sem na Zem ze všech realit.

      Vymazat
  19. ahoj.vyborna stranka...diky moc za nu.ezotericko duchovne vody su riadne zanesene...ale otazka-pisete ze-dobrak pritiahne lumpa...mam byt teda zly,aby som pritiahol dobrych ludi? ci ako to myslite? diiikyyyy:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To 5.října 2017
      Velmi dobrý postřeh. Ano, budete k sobě přitahovat opačnou polaritu a to většinou odpovídající Vašemu stupni poznání (levelu). Je to souboj pak dvou opačných polarit a záleží pak jen na Vás, jestli budete pokračovat dál v poznání, aby jste tu druhou stranu lehce uzemnil a nebo to vzdáte, tak jak pak většina lidí, kteří se na tuto cestu dali. Bez vědomostí a poznání je neporazíte, až pak dojdete do stavu, kdy přitahování opačného začne ustávat, protože jen svou už přítomností ty nižší začnete odpuzovat a budit u nich „strach“ z Vaší přítomnosti. Pak budete už jen přitahovat ty „fajnšmekry“ opačné polarity, kterých už není tolik, ale taky mají vliv na dění, ale v opačné polaritě. Pak je jen na Vás, zda zkoušku absolvujete a opačnou polaritu uzemníte, tu s vyšším „levelem“. Nepotřebujete být zlý, aby jste přitáhl hodné lidi, pokud budete vnitřně zastávat stanovisko pozitivní Duše, Síla-energie Zdroje Vás spojí přirozeně s ostatními Vám podobnými(level), aby tu negativitu, která expanduje uzemnila a dost často jste navzájem propojeni, aniž o tom někdy víte – jednoduše – JE VÁM PŔÁNO.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.