úterý 9. prosince 2014

Do důchodu v 50. letech

Co vám náš mainstrém neřekne a proč? To vám bude jasné po přečtení této zprávy a je vám hned jasné, , že vy ostatní jste jen hloupé ovce a čím víc budete dřít, tím se "elita" bude mít líp.

Všimli jste si, že naši politici/poslanci a jejich "pochlebovači" dělají vše proto, aby se dostali do evropské správy?
Proč? Bude vás to zajímat.
Odchod do důchodu věku 50 roků s 9000 eury měsíčně pro úředníky EU byl schválen!
Už v tomto roku, 2014, 340 zaměstnanců odešlo do předčasného důchodu ve věku 50 roků s penzí 9000 eur za měsíc! Což je v přepočtu + - 252 000,- Kč
Jen pro ty, kteří třeba nevědí, co je to euro? Dnes cca 28 Kč. Za tu almužnu pak si ještě část bývalých europoslanců musí jít přivydělat nějakou tu pětku třeba jako předsedové dozorčí rady či generální ředitelé nebo berou i jiné podřadné práce jako poradce ministrů nebo konzultantské práce a přednášející na význačných universitách za tzv. extramoney. Jo zlatá, dobrá EU. I zlatá, i dobrá. Jen pro koho?   Co Vy na to?

Více zde: http://www.brandyske-noviny.cz/news/odchod-do-duchodu-ve-veku-50-let-s-9000-eury-mesicne-pro-uredniky-eu-byl-schvalen-/


A že USA už vlak ujel a začíná být mimo hru a jeho zuřivost bude stoupat, je v tomto videu. Dokonce se nyní chtějí provést falešný teroristický útok a vinu svalit na Rusko a tak rozpoutat i možnou válku.http://www.whatdoesitmean.com/index1824.htm Vše v dnešním systému je založeno jen na parazitování, tak jak američané dnes žijí na úkor nás všech.Miloš Zeman: Nebát se nazývat věci pravým jménem.  

1 komentář:

  1. Pjakin to má v hlavě hodně dobře srovnaný a hodně věcí mi osvětlil ... líbí se mi, jak se vyjadřuje jednoduše a srozumitelně (ovšem bez seznámení s KSB a DVTR bych mu asi moc nerozuměl :D)

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.