středa 17. prosince 2014

Celoroční Apríl v mainstrému





Když v této době čtu některé zprávy v mainstrému, připadá mně, že jsem v aprílovém rauši, protože v nich  novináři záměrně píší o krachu RF a konci Putinou vlády. Vše je jasný záměr o manipulaci veřejnosti a vyvolání davové psychózy. Myslím si, že dolar bude mít umíráček v období vánoc a nového roku 2015. Že zde chodí na stránky hodně rozumně uvažujících lidí, bez nenávistných emocí, svědčí i výsledek našeho hlasování, kdy největší počet  dostala RF, jako nový základ lidských hodnot a práce, místo zelených papírků petrodolaru a švindlu. Aby si rozumný čtenář, který není ovládán nenávistí, ale normálním uvažováním udělal o celém dnešním dění přehled, uvádím zde:

Pedagog, konzultant a analytik Jan Campbell se zcela upřímně zasmál nad množícími se zprávami o blížícím se krachu Ruské federace. Výkyvy rublu jsou podle něj vyvolávány uměle, a to americkou kolonou působící na měnové burze v Moskvě. Devalvací rublu se prý totiž Američané snaží zabránit krachu vlastní měny.
Campbell hned zkraje upozorňuje, že se nejpozději od roku 2011 nacházíme ve ,,třetí světové válce", jejímiž hlavními činiteli jsou Spojené státy americké a Ruská federace. Bojištěm mezi těmito dvěma entitami se podle něj na konci tohoto roku stala zejména měnová burza v Moskvě, na které svádí urputné boje ruská centrální banka a s ní spojená šestá kolona pracující v zájmu USA. Právě ta podle analytika stojí za devalvací rublu, která dle západních médií vyvolává mezi ruskými občany paniku a má vést ke krachu Ruské federace.
Campbell je ale přesvědčený, že se jedná o umělé výkyvy kurzu rublu.
Do dění kolem ruské měny se podle Campbella výrazně promítá ještě jedna komodita světového trhu – a to zlato. V posledních měsících se prý totiž spekuluje, že Ruská federace hodlá skupovat zlato od svých producentů, a tím je podporovat. Což je krok, který údajně s nelibostí sledují USA. Analytik míní, že kdyby k tomuto opatření ruská administrativa opravdu sáhla, dostal by se americký dolar do kouta, ze kterého by neměl šanci uniknout. Zvýšilo by se totiž pokrytí rublu zlatem, což by z ruské měny dělalo platidlo nejen atraktivnější, ale též nezávislé na dolaru. Američané to prý dobře vědí, a proto dělají vše pro devalvaci rublu, jelikož devalvovaná měna může ovlivnit roli ruské centrální banky jakožto regulátora a podporovatele vlastní výroby zlata a jeho vykupování.
Celý článek zde: http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Analytik-se-podival-na-krizi-v-Rusku-Je-to-pry-uplne-uplne-jinak-350506



Žádné komentáře:

Okomentovat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.