středa 17. prosince 2014

Awake-pochopit




Velmi často projíždím některé alternativní weby a zjišťuji, že se stále dokola opakují fráze, které nás nabádají na pokoru a víru. V podstatě je to úplně stejné, jak všechna náboženství, která hlásají, že trpět je  v pořádku a že se pak dočkáš v posmrtném životě ráje. Je to v podstatě nabádání lidí aby trpěli pod vlivem negativních entit, které se těmito emocemi krmí. O tom, že některé dokonce TV alternativní média dávají prostor těmto věcem ani raději mluvit nebudu, navíc, když zjišťuji, že ti pánové si nechají platit za své služby. Nazývám to duchovními trollly a tyto média nemají s probuzením ani duchovnem vlastně nic společného. Nejvíce mně fascinuje, jak někdy redaktorka je tak vstřícná a milující, že mně z toho až někdy mrazí. Naší povinností, všech bytostí, které aspoň trochu o životě a jiných světech něco vědí, je bojovat proti zlu, které je v mnoha podobách. Nazývat tyto negativní věci pravým jménem, soustředit na ně svou energii, nesouhlasit , jen tak se stáváme vyspělou bytostí, která svou energii využívá správným směrem. Nikdo za nás tu práci neudělá a musí se lidé spojit proti tomu, co jim vadí, aktivně a jasně pojmenovávat to, co nám zde vadí. Pro připomenutí bych zde uvedl jedno starší video, je to však jen a jen o Síle, o které jsme vám již psali, jako v mnoha jiných http://energieupramene.blogspot.cz/2013/01/sila-jeji-uchopeni.html:
S některými myšlenkami ve videu nesouhlasím, protože se drží staré nauky a ta je zapasována do kvantové teorie, ano, to se děje v jiném rozměru, ale ne v zásadě ve 3D, kde je dualita a opačné póly se zde přitahují a začínají interakce, tak jak jsem psal v jiných pracech http://energieupramene.blogspot.cz/2011/06/pravda-o-zivote-trochu-jinak. 
Člověk by se neměl držet nějakých pouček, které vám neustále melou alternativní média do hlav, ale docházet sám ke svým názorům a tak ke svému opravdovému poznání. 

 

No a něco z tohoto tématu pro "zasmání"
 
 

2 komentáře:

  1. na Zvědavci vyšlo toto http://www.zvedavec.org/zvirata/2014/12/6266-deklarace-zavislosti.htm Do diskuze jsem napsal: Devatenáct výtečníku vypotilo tento textík.Kdyby JEDEN z nich potlačil ego,zbavil se auta,hypotéky.chalupy...POHNUL BY SVĚTEM.Editor mi to NEZVEŘEJNIL..Ale v diskuzi GAP Z LESA to napsal za mně.

    OdpovědětVymazat
  2. Naprostý souhlas, krásně, jednoduše a srozumitelně napsáno :) Nikdo za nás nic neudělá, vybojovat si další postup musíme sami.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.