středa 10. prosince 2014

Apollo 20


Rád bych našim čtenářům připomněl tajnou misi Apolla 20, která byla zaměřena hlavně na odvrácenou stranu Měsíce a prozkoumat možné prastaré mimozemské technologie. Možná je vše absurdní a mnozí vysloví slovo Fake, ale pokud si uděláte svůj vlastní průzkum, pak začnete tušit, že NASA před námi skrývá mnoho podstatného a rozhoduje o tom, co máme a nemáme vědět. Zkusme si to znovu připomenout v těchto dnech.
Zde je video mimozemské lodi na dně měsíčního kráteru Deporte, uvolněné veřejnosti Williamem Rutledge, možným astronautem z této mise, který nyní žije ve Rwandě.



Další video ukazuje starobylé opuštěné město na měsíčním povrchu. Všechna tato videa byla uvolněna USAF astronautem z Apolla 20 Williamem Rutledgem.



To co však málo čtenářů ví, je, že tento projekt byl  ve spolupráci americko – sovětské a začala již od roku 1976. Je pravděpodobné, že každý z nich využil nasbírané poznatky podle svého a tak také s nimi bude asi i zacházet. Rovněž si všimněte dost známých hieroglyfů na povrchu lodi, připomínající Mayské znaky, nebo dost často užívané znaky v kruzích obilí, včetně typu přenášené mimozemšťanky. Stáří mimozemské lodi bylo stanoveno na 1,5 miliardy roků.

Rovněž poukažme na jeden faktor, na kterém je založen dnešní systém ekonomiky a proč je nutno vlastně skrývat možnosti mimozemšťanů. Kvůli možné destabilizaci systému. Všechny měny na světě jsou založeny na hodnotě zlata. Většina lidí však ale neví, že zlato je vytvořeno při umírání hvězd. Když hvězda umírá, jeho hmotnost výrazně vzroste a hvězda exploduje při zhroucení a velké množství prvku Au se šíří přes malé solární systémy. To je také příčinou, proč zlato je bezuhlíkový kov, který je jako nejběžnější substance ve vesmíru. 
Jsem si jist, že spousta lidí bude mít problém s příjmem těchto informací, pak ale neztrácejte čas říkat, že se jedná o padělek, je to jen na každém z vás, jak si dáte všechny informace dohromady, zvláště co zde již bylo uveřejněno v minulosti.


3 komentáře:

  1. 1,5 miliardy let ... to by odpovídalo době první kolonizace Země lidmi ...

    Na Měsíci toho je fakt hodně a rád bych se tam někdy podíval, mnohem víc mě ale zajímá Mars, protože o tom vím, že tam kdysi lidé žili, ale tamní civilizace úplně skončila. A prý tam jsou podmínky hodně podobné těm na Zemi. Ovšem co tam dělají ještěrky teď, kdo ví ...

    K tomu zlatu - při umírání hvězd vznikají prakticky všechny těžší prvky včetně těch radioaktivních (nestálých), pokud vím, ne? A zlata tedy nejvíc, jo? Koneckonců proč ne, ale nikdy jsem o tom ještě neslyšel.

    OdpovědětVymazat
  2. Problém s příjmem těchto informací ? A potom čo je to za objekty na mesiaci pri maximálnom priblížení na
    22°51´17.28" S 26°47´05.27" Z
    27°23´51.05" S 27°49´50.13" Z ? Je tam v okolí toho viac, ale niekto si dal aj keď nekvalitnú prácu s retušovaním.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nabízí se otázka - proč to tedy neretušují kvalitně? Lidi a techniku na to mají ...

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.