pondělí 14. dubna 2014

Zatmění a probíhající změny


 
Hodně lidí si zatím ještě neuvědomuje již probíhající změny ve světě a jeden z aspektů možných probíhajících změn je i to, co nám napovídá astrologie. Velmi výstižně bez ovlivňování a přímo do černého popisuje níže uvedený článeček. Horoskopy které čtete(ala Mesany atd.) spíše odpovídají povrchní a licoměrné povaze astrologů, převážně manipulovaných korporátním tiskem, ziskem, líbivostí a daty. Toto co zde uvádím je těmto znakům na hony vzdálené a pracuje s pravými fakty.

Zde, v tomto příspěvku není potřeba vůbec mých úvah a myšlenek, astrologický rozbor je veden do detailu, přímo a neovlivněn politikou, jak většina dnešních rádoby platných astrologických předpovědí.

Nevím jak komu, ale při pohledu na USA mně to připomíná SRMTIHLAVA

Ukázka z článku:


Na začátku je třeba říct, že "Společnost Bílého Draka" avizovala, že tento rok zaměří svou pozornost na Evropu a evropské oligarchické bankéřské rodiny k dokončení svého plánu na úplnou destrukci Illuminátské kabaly, alias skupinky zdegenerovaných bankéřských kriminálníků, kteří si přisvojili Světový finanční systém. Jinými slovy můžeme tuto skupinu jedinců nazývat "Junta Federálních Rezerv". Je to přesný a výstižný název. Rok začal první chybou této skupiny, kterou bylo schválení dalšího tzv."uvolňovacího balíčku" (opravdu skvělý název pro finanční podraz mezinárodního měřítka!), čímž je eufemisticky řečeno tištění dalších bezcenných papírových dolarů, ale také eur, které nejsou ničím kryty. Od této akce se odvíjely další akce světových politiků, kterým už došla trpělivost stejně tak, jako mnoha trpícím národům světa, které zastupují.

Jak je vidět zcela prokazatelně z aktivity současných českých korporátních médií a politických stran, jsou na straně brutálních nacistických žoldáků s vymytým mozkem, a tedy patří k té "špatné straně" současné barikády.

 Jak nám sděluje mluvčí "Společnosti Bílého Draka" Benjamin Fulford ve svém pravidelném zpravodajství z 10.2.2014:

"Je mnoho jiných znamení, které napovídají, že se nejedná o “obvyklé obchody” ve finančním světě. Například jeden německý tribunál vydal minulý týden posudek, že nákup dluhopisů Centrální Evropské Banky byl “pravděpodobně ilegální”. Tento nákup dluhopisů bylo to, co zachránilo dočasně krizi eura. Tohle rozhodnutí jenom odráží únavu němců z neustálého zachraňování zkorumpovaných a líných zemí ve středomoří.

 Je opravdu velká, přímo kritická, míra jedinců, kteří ví, že finanční systém je jeden veliký podvod, a je jenom otázkou času, kdy se právo tisknout peníze sebere kabalistům z ruky, a vrátí se do rukou obyčejných lidí. Další známkou toho, že čas kabaly skončil: v Bosně požadovaly masívní demonstrace právě tohle."



Koho tyto informace zaujaly, ať přepne na tuto adresu, kde máte bez velkých řečí vše:

good luck


6 komentářů:

  1. Iv,to jste to zase vyhmátl,jako vždy a pak,že prý není už o čem psát,hihi.
    Nojo,je tam LEBZA jako prase.Neříkali jsme zde náhodou,že při úplňku je odkryta pravá podstata Duše.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ter fry
      Polarizované světlo odhalí vždy mnoho věcí.
      to Bodlák
      Jednu všetečnou otázku: může bílý tuleň za to, že je bílý a že ho za to pronásledují pro bílý kožíšek?

      Vymazat
  2. za padesát jedna let,co se zabývám smyslem života a esoterikou...podnět mi dala vražda Kennedyho...domnívám se ,že jedině BDĚNÍ,neboli jinak zodpovědnost muže člověka ochránit před negativními vlivy..http://www.youtube.com/watch?v=1DgPaoObetE po staletí jsou SPÍCÍ obětí vnějších vlivu a po činu se podivují,kde se to v nich vzalo?http://www.exopoliticsczechrepublic.cz/news/mimozemska-intervence-na-ukrajine/

    OdpovědětVymazat
  3. Když jsem se vypotácel v roce 1972 z kina,říkal jsem si,že to soudruzi objednali a ZAPLATILI,jako ideologickou propagandu...a MĚLI PRAVDU...V životě bych nečekal,že pacient v Česku bude tržní objekt,neboli ZBOŽÍ. Když se darovala krev,podnik platil STO PROCENT mzdy,k tomu po odběru se dostaly dvě nožičky párku s hořčicí,dva krajíce chleba a jedna Tatranka.Samozřejmě byl ten den VOLNO..A finační odměna JEDNA STOKORUNA...litr benzinu stál dvě koruny dvacet..Koukněte se,čeho jsem se dočkal.. a hlavně VY...http://uloz.to/x2SQkRw/nemocnice-hospital-the-1971-cz-dub-avi

    OdpovědětVymazat
  4. Aktivních je už 17 sopek!! paráda :) viz. http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2.php?area=eu&lang=eng
    Z nich nejvýznamnější je: http://czech.ruvr.ru/news/2014_04_20/V-Indonesii-se-probudila-nebezpecna-sopka-Merapi-6164/
    A ještě do toho zemětřesení v Itálii jen 4,1 ale i to by v ČR dost lidi vystrašilo.. http://hisz.rsoe.hu/alertmap/site/index.php?pageid=seism_map&rid=400891

    Mimo to se Keshe prohlásil za Mesiáše, ale začíná se zase rozjíždět jiný generátor QEG více na webech: http://www.qeg.sk/ a českém webu: http://czechqeg.wordpress.com/

    Mějte se a opatrujte se. Myslím na Vás ;)

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.