středa 9. dubna 2014

Yellowstone – katastrofa?




Dnes se snaží veřejnosti namluvit, že v případě výbuchu sopky v Yellostonu dojde pravděpodobně ke globální katastrofě. Je to stejný scénář jako při pražském egocentrismu, kdy v Praze napadne deset centimetrů sněhu a rázem má celá ČR sněhovou kalamitu. To stejné je v případě výbuchu supervulkánu v Yellowstone. USA v zásadě není celý svět a že padne dolarová nadřazenost USA nad ekonomikou, je dnes jasné pomalu celému světu, že konec ekonomiky USA přijde i bez Yellowstonnu.  Vždyť východní ekonomiky, jako je Rusko, Čína, Indie a převážná část jižní Ameriky se již dávno připravují na něco jiného, než na dolar a ten, kdo stále věří a ukládá do dolaru je dnes jen snílek a to předpověděla i známá věštkyně Vanga a mnoho jiných.

V případě výbuchu v Yellowstonne bude zahrnovat opravdu velké množství vyvrhnutého magmatu, viz přiložená mapa. 
Na základě analýz z dřívějších katastrof podle množství popílku lze s jistotou říci, že západní státy a to až k Mexické hranici a pak dále na východ až k řece Mississippi bude pohřbeno pod vrstvami žhavého popela.

Samozřejmě však, že toto není žádná přírodní globální katastrofa, jen ekonomická, protože naše civilizace, její ekonomika je tak nastavena na vůdčí vedení dolaru. Skončí letecký provoz nad USA, veškerá doprava, skončí mocenské stávající struktury, nebude ani řeč o nějaké americké angažovanosti ve světovém dění. Pokud by jsme vzali v úvahu řetězové  exploze sopek na celém světě, tak pak by naše technologická úroveň dostala těžkou ránu. Zatím odborníci popírají i možná chování zvířat v oblasti, která by měla varovat a i zvýšené množství výskytu plynu Helium-4  a tvrdí, že jsou to jen poplašné zprávy. Zatím nevíme moc o procesech Země, tak jak nic moc nevíme o struktuře Vesmíru, ikdyž naše věda se tváří jako vše znalá, ale přesto nám Yellowstone může dát opravdu nepříjemné překvapení.

5 komentářů:

  1. Jen ať dostane americké ego trochu za uši, hehe :)))

    Jinak ... určitě by taková exploze zasáhla celý svět. Na pár let by poklesla globální teplota, zvětšilo by se množství srážek, na Zemi by dopadalo trochu méně slunečního svitu ... je těžké předpovídat, jaké důsledky by tyhle přímé dopady výbuchu měly. Zas takový znalec nejsem, ale určitě to pocítí příroda i lidé na celém světě.

    OdpovědětVymazat
  2. v roce 1998 mi zavolal Aštar Benda,že bude evakuace do lodí..takže si naše čtrnáctiletá dcera též sbalila oblíbená fidlátka...a čekáme na co? Že patnáctého dubna bude RUDÝ UPLNĚK a sousedé opustí auta a budou žádat VONOU ENERGI? Je ale fakt,že když si dětičky hrají se sirkama,tak jim ONI plamínek sfouknou,,http://zahadyazajimavosti.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=439%3Abitvu-u-kurska-pomohlo-vyhrat-ufo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Bodlák
      Věříte v náhody? Cestu si volíte sám, ale na každé zvolené cestě vždy potkáváte značky a ty jste si stejně zvolil z možných eventualit reálu, nezdá se vám? Nemluvím a neberu v potas druhou stranu, která ráda dělá naschvály. S Aštarem mně dejte volno.

      Vymazat
    2. díky,milý Iv,hezky sděleno...byla to taková zastávka na Cestě s poznatky nesdělitelnými..Jelikož nezvládám angličtinu,ocenil jsem toto veleznámé video,že bylo TEHDY opentleno českými titulky..To je evergreen,který platí stále..http://www.youtube.com/watch?v=1DgPaoObetE

      Vymazat
  3. brutálně prognostická scéna z jednoho odporně socialistického filmu http://www.youtube.com/watch?v=kKhFa3mj-Vk

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.