pátek 28. února 2014

Zpět k piktogramu




Jak jsme psali v předešlých článcích o piktogramu a o jeho poselství, včetně reklamní blamáže NVIDIE, došlo přesně dle našeho popisu od 19.2.2014 ke spuštění tkzv. projektu „Rezonance“, jak jsme jej nazvali.

Rovněž se zmíněným datem 19.2.2014 došlo totiž k události, jež média veřejnosti vůbec nepředala a byly rovněž jistě součástí programu „Rezonance“ pro ovlivnění všeho živého na Zemi, hlavně s vlivem na DNA.  Ať to zní pro někoho třeba fantasticky, je to souhra událostí, které mnozí berou jako náhodu, ale náhody jak víme na těchto stránkách neexistují, vše ve Vesmíru má svoje opodstatnění a důvod.

V datu 19.2.2014 došlo totiž současně se startem cyklických výronů na Slunci s ovlivněním zemské magnetosféry i k velmi důležité události a to k  mimořádnému pulsu gamma záření z kosmického prostoru. Tato událost byla totiž velmi vyjímečná a rekordní, co se týče úrovně záření a energie fotonů.




Tento záblesk zachytil 19.2.2014  jen ruský přístroj KONUS, instalovaný na americkém WIND a byl nejjasnější a nejsilnější z doposud pozorovaných jevů. Hlavní impuls trval 2,5 vteřiny a největší fáze záblesku dosáhla 1,6 milivteřiny, pak následovalo méně intenzivní záření. Velkou pozornost rovněž zaslouží i fakt, že tento přístroj pracuje bez závad již 20 let, oproti jiným zařízením a tak mohl bezchybně zachytit tento impuls.

146 komentářů:

  1. Třeba táto událost nám dá na rychlosti našeho sebeuvědomění a převzetí svých práv a svobod do svých rukou z rukou mizivé skupinky stranických manipulátorů.

    Více zde: http://obcanskyparlament.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Už delší dobu vnímám poruchy v geomag. poli Země a erupce na Slunci, aniž bych o to usiloval. Seplo mi to až poté, co jsem začal sledovat graf aktivity Slunce na těchto stránkách. Před pár dny se ale něco změnilo, vrátil se mi starý dobrý vnitřní klid, který jsem v rytmu dění nějak poslední rok neměl. Přišel lehký nadhled a vnitřní mír, vše vnímám jako ve filmu a uvědomuji si tu grotesknost veškerého dění, není v tom ta vážnost ega. Tak jen ať se ta energie do nás pořádně opře a konečně pomůže posunout to nekonečné plácání se v bahně k radosti z bytí.
    Jinak tyto stránky navštěvuji prakticky denně a jsou pro mě jedny z mála, kde najdu, co hledám:-))
    Dobrá práce Iv
    Silence

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaké "ticho" nebo co to znamená,to mně hlava nebere,nene.

      Vymazat
    2. Ter: Vnitřní klid. Nech ta dvě slova v sobě chvíli rezonovat, třeba při lehké meditaci, a uvidíš :)

      Vymazat
  3. To Ter
    to vůbec nevadí Ter, každý to vnímá po svém a to je jen dobře :-))

    OdpovědětVymazat
  4. V současné době je období velkých změn a je potřeba se snažit jak se říká, nerozhodit se. Je to nyní dost těžké, protože každý máme dnes i nějaké osobní záležitosti, protože nastávající změny se týkají i vnitřního našeho Já a to je myslím nyní to nejdůležitější pro každého z nás. Druhá strana se nyní s velkým úsilím záměrně snaží lidi stáhnout do strachu, beznaděje např. v podobě uměle vytvořených rozbrojů na Ukrajině, v Sýrii, Iránu atd. a toto se jim daří v plné míře. Jejich energie je záměrně sdělovacími prostředky směrována na tyto uměle vytvořené události, místo toho, by se lidi měli soustředit na vnější věci jen z pohledu nestranného pozorovatele a více se soustředit na využití tohoto období hlavně pro svoje vnitřní poznání, růst i svých nejbližších.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iv má zvláštní dar vše pojmenovat a vysvětlit několika slovy a je to přehledné a jasné:-)

      Vymazat
    2. To je svatá pravda,že má pan Iv obrovský dar.Ale nejdůležitější na tom všem je,že není ticho a nenechá se zastrašit od všelijakých blbců,hihi.

      Vymazat
    3. Je velký rozdíl mlčet a nechat si vše líbit,nebo jednat s vnitřním nadhledem(klidem) a nechat se řídit vnitřní moudrostí:-) Být napojen. Řekl bych,že na těchto stránkách se potkávaji lidé z té druhé skupiny,nebo k tomu alespoň směřují

      Vymazat
    4. Souhlasím s tím co píše Iv, už dlouhodobě říkám svým blízkým a známým , že je třeba stále udržovat vnitřní klid ,ať se děje co se děje (a ono se toho děje).Jen tak je možné rozlišit co je vyvolané uměle a co je přirozený stav věci.Nebát se vyjádřit k záležitostem co nesouzní s mým vnitřním klidem.Reakce těla na nepřirozené a umělé vytvořené situace je víc jak jasná,pokud nevím co si mám "myslet" tak se nechávám vést pocitem těla,to mě nikdy nezklamalo.Trénovat ve svém těle "Vnitřní klid" je pro mě nejlepší co můžu nyní i pro pozdější dobu pro sebe udělat.Nevadí mi, že se asi odkláním od chaosu a jsem třeba pro některé "divná" či "nečitelná" ,ale bylo načase ,abych si vybrala svou "cestu"

      Vymazat
  5. Víte,
    ke konci minulýho století se někomu podařilo dostat do dlouhýho konfliktu Irán a Irák. Zevšeobecním to tak, že se do sebe pustily dva islámský státy. Zkuste si odmyslet tu pitomou naftu a plyn. A představte si, že se dost drsně a dlouho rvali bratři. A to se dodnes daří, nejenom díky náboženskejm rozporům v Islámu udržovat už skoro třicet let pěkně horký a kdykoli výbušný. Tedy nejenom jako precedens.
    Průvodní ekonomicko-sociální jevy včetně varujících piktogramů byly tehdy velmi podobný jako dnes. Čímž nám možná n ě k d o něco velmi důležitýho naznačuje v souvislosti se současným děním na území dvou slovanských bratrů. Rusa a Ukrajince.
    Opět si odmyslete naftu a plyn. Ten někdo, jež se pokusíl a dodnes pokouší udržovat "ohýnek" uvnitř islámu, to zrovna teď jako další etapu zkouší rozdmýchat a rozšířit mezi Slovany. A jsou tu opět stejný soc-ekonomo-náboženský jevy. A my Čech, Moravan i Slovák jsme přeci stejnej Rod, ne?! A představte si, že jeden rovněž "bratr" Zaorálek radí EU tvrdej a nekompromisní postup - NÁS - tedy západu proti Rusovi!?! Nezdá se Vám, že se to rozštěpení pomalu a plíživě šíří? Takhle přeci ztroskotala Velká Rassénie. A protože se to už jednou přihodilo, stojí za to bejt alespoň k r a p e t neklidní,ne? Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jsem zapoměl dodat to, co se docela nedávno, někomu velmi podařilo udělat v bejvalý Jugoslávii, tedy velmi blízko. A rovněž tak i jinde po světě. Matěj

      Vymazat
    2. Vidíš Matěji a to je to,co mne "rozčiluje" na tzv. relaxaci.Samozřejmě se dokážu dostat do stavu naprostý blaženosti,vnitřního klidu a radosti z přírody a krásnejch věcí.Ale to mně prostě nějako nestačí.Ten "bordel" všude kolem nejde přehlížet,navíc když mám ten "krásnej" dar stahovat na sebe negativitu z okolí.Nějak se s tím neumím poprat a dělat,že se mně to netýká,když mně zrovna za barákem nestřílí z tanku,nojo.Samozřejmě,že vím oč běží černým smraďochům,vyvolávat strach a stahovat pozornost,chápu co píše pan Iv,ale nejde mně to, uzavřít se do svojí kukaně čili vnitřního světa.Prostě mně všechny ty svinstva vůkol po celý Zemi nepředstavitelně se....

      Vymazat
    3. To je duvod Mateji,proc jsem ale zatracene neklidnej!!! Tim spis,ze vim jaky maji se Slovanstvem plany.........duchovno je prima vec,ale nechtej vedet co by se ze me stalo,dostat Zaoralka do rukou,samozrejme bez emoci,ale nelitostne.........

      Vymazat
    4. Nikdy jsem nepopiral selmu v sobe,ale naucil jsem se ji zkrotit a vyuzivat "rozumne",misto aby me ovladala,stala se mym nastrojem v pripade potreby,holt se ta cast naseho jesteriho mozku nezapre,ale kdyz se o ni vi,da se ovladnout.

      Vymazat
    5. Nojo Terezko a Proude,
      ale tomu fantastickýmu politikovi fandí spousta lidí. A dokonce si myslej, že i on je jedna z těch silnejch ruček. Pak velkej rozum a dokonce snad Mahátmá, hm? To se někdo má, co? A až budou zas nějaký volby, tak opět lidi ... jak ovce půjdou lidi volit a DOUFAT a DOUFAT, ale těď mě lautr nenapadá v co? Matěj

      Vymazat
    6. No a proto jsem došla k závěru,že to je nad lidský síly vyřešit a doufám v Sílu Universa a spravedlnost,jednou to kuku už přijít musí.Lidi se nablbli dost a dost a jsou BUFU(Blbej Už FUrt-jak jsem zkoukla v jednom filmu).

      Vymazat
    7. Jo,Terezko,
      univerzum má určitě velkou páru. Ale to neznamená, že to za nás zmákne. To by přeci naše existence ztratila smysl, ne? Ono nás stvořilo k tomu, abychom se stali dobrejma, ohleduplnejma a soběstačnejma. A to furt nejsme! Možná a nejspíš nám trochu píchne. Ale jediným důvodem z jeho strany pro to bude, že my odvedeme ten větší a podstatnější kus práce. Matěj

      Vymazat
    8. Víš Matěji,
      loni v létě mně kluk řekl "mami,lidi jsou úplně blbý,nic se nenaučili,ať všichni shoří".Říkala jsem mu "to nejde,to by všichni umřeli,to by bylo hrozný" a teď říkám "jo,ať shoří" a třeba Universum nám "trochu" píchne tím,že neshoří ti,co jsou dobrý,ohleduplný a soběstačný ,ať mezi ně patřím nebo ne,říkám Sluníčko makej!!!!!!

      Vymazat
    9. Hodne dobrej nazor Mateji,podle me,presne stejne to taky cejtim,je to jen na nas,energie pomuzou,ale musime my!A ma to i logiku,proc by nas Universum melo zabijet? To dokazeme sami,muzeme si vybrat.Tvrdim,ze energie jsou neutralni ve smyslu ani zly,ani dobry,zalezi jak se s nima pracuje a jak se to umi.Ted jedno nepopularni tvrzeni,jen za me a jako pouha teorie,ale myslim si,ze elity prave s nima pracujou a umej to velice dobre,bohuzel ale jenom pro sebe a proti zbytku sveta!

      Vymazat
    10. Udrziavat veci v sebe nieje dobre to iste vsetci vieme ..lebo zadrziavany hnev sa prejavi tiez casto ako choroba. Myslim tiez ze univerzum tiez respektuje co si prajeme-respektyve pritahujeme to na co mysime(aspon do chvyle dokedy to bude mozne nebude zemi nebezpecne). Preto myslim ze ked je to potrebne treba sa vyjadrit-znepokojenie i svoj nazor(akurat co najviac pokojne) a potom to hodit za hlavu a ukludnit sa...no ale nato nezabudnut a pridat sa potom k ostatnym az bude realna moznost riesit to spolocne-prilozit ruku k dobrej veci.

      Vymazat
    11. Mailí,už jsem si říkala,kde trčíš,hihi.S takovými lidmi jako jsi ty,ráda přiložím ruku k dílu,určitě.

      Vymazat
    12. Maili, jsem rád, že jste zpět, měl jsem už obavy a chtěl napsát, protože jste tady chyběl. Dík.

      Vymazat
    13. Mailo se neztrati,nene :-)

      Vymazat
    14. To jsme tady parta "hic" a trolové na nás nemůžou,nene.

      Vymazat
    15. Bola zas daka skuska a poucenie zivota-a dost som sa jej musel venovat..pomahat i poucit sa,no stale som bol tu s vami... Moc rad sem chodim..pretoze ste tu vy..Iv,Terezka,Proud,Matěj a moc som si vas oblubil!Nehovoriac o tom ako vela som sa tu vdaka vam naucil. Dakujem.:-)

      Vymazat
    16. Vdaka samozrejme patri i ostatnim komentujucim..novím i tym co uz medzi nas nechodia..

      Vymazat
    17. Nechci se chlubit Mailí,ale tušila jsem to.Jsem ráda,že jsi v poho.
      Taky mně FURT někdo zkouší a trénuje(říkám tomu,že mně se..),ale poučena z předchozích omylů,brnkačka..hihi

      Vymazat
    18. Pri narodeni nam daju rodicia meno,vesmir cislo zivota...to nas predurcuje v nasej ceste zivotom a dava zmysluplnost skuskam ktore nas v zivote postretnu.Skvela kniha..budete prekvapeny. http://www.uloz.to/xnddvbXu/dan-millman-cisla-zivota-pdf

      Vymazat
    19. Mailí,tu knížku jsem si stáhla,vypadá to zajímavě.Ale musím počkat, až mně to někdo chytřejší srovná,zatím to čtu nakřivo.Chtěla jsem si otočit monitor,ale to se blbě drží,hihi.Díky

      Vymazat
    20. Terezka..adobe reader, ..zobrazenie,...otocit zobrazenie..

      Vymazat
    21. Ter fry"
      "...,navíc když mám ten "krásnej" dar stahovat na sebe negativitu z okolí"
      jistěže přitahujete - člověk totiž přitahuje co sám vysílá a vyzařuje - stejné přitahuje stejné.

      Vymazat
    22. pre Jan Pan... tesne vedla...ten kto ma vela energie pritahuje tych co jej maju malo a nevedia si ju inak ziskat len ju kradnut inym(casto si to ani neuvedomuju)-chcu si cucnut a to vecsinou negativnim sposobom. :-)

      Vymazat
    23. to Jan Pan
      Jste vedle, papouškujete záměrné ezoterické nesmysly, zde ve 3D tj. duálitě, se právě naopak přitahují opačné póly a tak jak psal Mailo, výsledek je ten, že na dobráka se lepí hajzlíci, přitahování stejnorodých pólů je, kde není dualita, tedy ve vyšších světech. Pokud chcete zde něco napsát, raději si stránky proštudujte celé.

      Vymazat
    24. Iv,Mailo
      Klídek,podle jeho filozofie jasně ukázal, co je zač,když stejné podle něj přitahuje stejné.
      Zajímavé, že z kvanta komentů ho zaujal zrovna tento,hihi.Udělal mně velkou radost pan jan.

      Vymazat
    25. To Pyton
      Varování!
      Váš komentář byl k tématu článku irelevantní a navíc obsahoval nedokončenou, tím pádem dvouznačnou myšlenku na našeho člena stránek a vy nejste naším členem, když Vám zatím prostor zde dávám, snažte se být konstruktivní, ale v zásadě ne destabilizující, ikdyž skrytě, to nepřipustím.

      Vymazat
    26. to Pyton
      Ještě jednou a naposledy. Řiďte se pravidly na těchto stránkách, které jsou vypsány v pravé liště "o mně", je tam napsáno: Uvědomte si, že jde o soukromý blog a nebudu si tu vystavovat všechno, co kdokoli napíše, obzvláště agresivní nebo negativní příspěvky. Nemám potřebu zavděčit se všem, proto zde popírači nových technologií a duchovních témat, jež považuji ze své životní zkušenosti za velmi důležité, nedostanou žádný prostor.

      Vymazat
  6. I Maharishi potrestal sveho zaka holi,z toho se da usoudit,ze kdyz je clovek napojen na Jednotu,muze konat v zajmu dane veci a dobra.Jen zustava vnitrne vyrovnany.A nebo se proste nastve,pusti ego a emoce z retezu a pak se vrati?Takhle to zatim vnimam ja.Myslim,ze je to v chovani vysoka skola ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslim,ze kdyz pustis ego a emoce,posles energii tomu na co se vztekas,respektive jsem si tim jistej.Proti zlu je treba jednat nekompromisne,ale s chladnou hlavou.

      Vymazat
  7. Zvláštní,
    když jsem před chvilkou otevřel internet a koukal, jak přes noc najednou naše i západní media změnila vůči Rusku a Putinovi tón. Zvláštní, co?
    Tak jsem si vzpomněl na slepou Bulharskou vědmu Vangu, jejíž předpovědi přesností i následností jevů udivovaly a dodnes udivujou celej svět. Vanga zemřela v r. 1996 a její poslední zaznamenaná předpověď je z roku 1979. Tehdy sdělila, že do 20 let příjde doba, kdy všechna náboženství začnou mizet a staro-nový učení se vrátí zpět od matičky Slovanů, tedy z Ruska, jež znovu přijme jméno Rassénie.Tato předpověď se bude naplňovat a uskutečňovat po roce 1999. V tu dobu se začnou sbližovat tři velký země Rusko, Indie a Čína. Bulharsko s nimi bude zajedno pouze v případě, že se sblíží s Ruskem. Myslím, že z toho lze usuzovat, že pokud s Ruskem budou i ostatní, tedy západní i jižní Slované, tak mohou doufat v totéž. A to se mi zdá velmi dobrým programem. Ale Rusko i my ostatní musíme - holt - začít ihned s programem Velký Očisty. Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi zni dobre,jen nevim co je to ta "velka ocista".........

      Vymazat
    2. No to by mne taky móóóc zajímalo.Nejlepší očista je oheň,hubí to aj plísně,viry a baktérie a to,jednou pro vždy,hihi.

      Vymazat
    3. No,Terezko a Proude!
      Matěj to myslí tak, že se on sám musí očistit, protože jeho mysl, vnímání, chování a celej ten jeho egoistickej tělesnej i duchovní cajk je skoro samá zbytečnost, tretky, svinstvo, pózy a lži. Tohle mimo moje konkrétní JÁ, žádnej oheň, voda, mráz, blesk, chlor, atd., vyčistit neumí ! To všechno by mě tak akorát zabilo. A smrt není cesta k čistotě, ale ve většině případů jen další zbytečná tůra do novýho svinstva. Toť vše. Matěj

      Vymazat
    4. Ješt bych chtěl k tý Indii a Číně dodat,
      že Vanga musela vědět, kdo vytvořil Indii a Čínu. V Indii to byli vládcové ze slovansko-árijskýho rodu Maurev, tedy hlavně Čandragupta a jeho vnuk Ašok. V Číně podobnou práci udělal, syn Nebes, jak ho Číňané zvali, tedy opět Slovan Huan-di. Matěj

      Vymazat
    5. A Matěji,
      co s těma, který o tom ani "neví",že by ty věci,co jmenuješ,byly zbytečností.To se FURT bude čekat na ně?Vždyť takovejch je, podle mojeho skromnýho odhadu,více než 3/4.Ty budou dělat co?To je jako osvítí Duch svatej nebo,co?To je lepší bejt mrtvej,myslím sebe v jejich očích,bych řekla.

      Vymazat
  8. Terezko,
    my nečekáme na NĚ, ale pouze a jenom na SEBE. Až se konečně sami se sebou potkáme. Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matej - za tie slová o očiste - veľký rešpekt! Vysoko si presiahol mnohých z tohoto spoločenstva, zaslepených vlastnou dôležitosťou.
      Iveta

      Vymazat
    2. Dík Ivet,
      ale i Popleta je velmi, ba přímo nesnesitelně zaslepenej. A Ti, co mě v tom utvrzujou ... jsou moji nejlepší přátelé. Matěj

      Vymazat
  9. Odpovědi
    1. Ahoj Proude,
      to bys teda koukal, kdybys mě viděl a slyšel in-natura!?! Matěj

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Kdo vi Mateji,treba se nekdy sejdeme vsichni,az ze sebe necham udelat cloveka:-)

      Vymazat
    4. Jasně Proude,
      my už jsme se mockrát sešli a proto se sejdem opět. Matěj

      Vymazat
  10. Snad si o sobě nemyslím víc než je zdrávo,hihi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko,
      to, co si o sobě lidi myslej je skoro vždycky zdrávo. Když ovšem na tu myšlenku reagujou. Ale nejlíp je to, když je to ta lautr první po probuzení, ještě před zívnutím a protažením.Ta je ještě docela čisťounká. Ale většině lidí tohle Systém - m a z a n ě - neumožňuje, protože musej - m a z a t - do práce, aby se uživili. Matěj

      Vymazat
    2. Matěji,myslím,že systém je sviňa,ale za to,že jsou lidi většinou líný se i zamyslet proč se děje to a to a jen to slepě přijímaj,nemůže.Kde by se pak vzali takoví Popletové,Proudové,Kmentové,Mailové,Iv-ové a možná i Ter a další,které ani neznám.
      Bohužel,pokud máš jen malou snahu "ovcím" něco sdělit,tak zabečí "jak to víš" a jdou se popásat s tím,že jsi buď divnej nebo namyšlenej.Prostě informace nepřijímaj a jsou spokojený,nejsem v tomto optimistou,mám jen starost o Zemi a zvířata.

      Vymazat
    3. Terezko,
      my všichni tvoříme Systém. Mimo něj stojí pouze ti, co vytvořili jeho pravidla. Že ovce zabečí a zeptá se, jak to víš? Je k věci a velmi dobrá otázka. A Popletové, atd. na ní zatím nemaj přiměřeně DOBROU odpověď. To je ten kardinální uzel. A je moc blbý, že když ho rozsekneš, jak to kdysi jeden velkej potentát udělal, tak pouze zvětšíš počet uzlů. Dokonce dáš vzniknout troskám uzlů, který se musej vyřešit a ne dál a dál ... je dělit tímhle blbým způsobem!
      Jak vidíš roz-děleno už je lautr všechno. A my vlastně čekáme na to, až to někdo opět zcelí. Ale toho se nedočkáme. Od toho jsme tu přeci my, co máme pocit, že to, co se děje je prostě a jednoduše BLBĚ! My musíme najít ty správný odpovědi. Mně když se výjimečně, tedy skoro nikdy podaří po mejch čteních dát někomu dobrou odpověď, tak to hned slyším v následující konverzaci. Ale je taky možný, že jsem jenom ješita, kterej se pouze spletl. Tak na tom, tedy alespoň podle mně ... Terezko jsme. Matěj

      Vymazat
    4. No vidíš Matěji a jsem si myslela,že systém je soubor kliček a smyček a uměle vytvořenejch pravidel,do kterýho se nás snažej pochytat a festovně sešněrovat.A že živé bytosti tvoří společenství.A nic neuzluju,radši sadím brambory,to se dá alespoň sníst,nojo.

      Vymazat
    5. Matěji????? My všichni tvoříme Systém? To ani náhodou, ten tvoří Ti, aby jim vyhovovala zlodějna, panovačnost a zákony a někteří se mu bezmezně podvolují. Uznávám jen společenství - společnost, kde se respektují základní zákony člověka, který by se měl lišit od zvířecí říše hlavně sociálním cítěním, Systém je jen vychytaný nadstupeň řádu Predátorského.

      Vymazat
    6. Cistounka myslenka hned po probuzeni: "proboha!snad jsem nezaspal!!!" :-))))))))))))))))

      Vymazat
    7. Njn,tenhle system vytvari nas,rovnou uz jako svy obeti.....

      Vymazat
    8. Systém (dohnaný k Predátorské dokonalosti) a Vyspělá Společnost (Civilizace) ja safra diametrální rozdíl. Zatím nejsme ani náhodou Vyspělá Civilizace, proto nás ani ve vesmíru nechtějí, max.nám dovolí aut.sondy, už jednou představitelé tohoto Systému byli vypráskáni z Měsíce.

      Vymazat
    9. Slysel jsem Iv,ale je otazkou,jak dalece je to pravdiva informace.......

      Vymazat
    10. to Proud
      Až se budou stavět na Měsíci nějaké observatoře, tak pak to pravda nebude, zatím jen Systém dokázal prodávat pozemky na Měsíci, takže zatím bych to bral jako pravdu, která není zatím vyvratitelná. A s trochou humoru se mrkněte na symbolické video dole u článku
      http://energieupramene.blogspot.cz/2014/01/den-kdy-se-zastavila-zeme.html

      Vymazat
    11. Nekde jsem cetl Iv,ze je mesic dutej,zrejme v souvislosti s tim,co jsi psal ze tam byli amici byti,ma to bejt udajne kosmicka lod,nebo satelit,na kazdej pad ma bejt umelej a dopravenej na svou drahu zamerne.To by hralo ve prospech toho,ze ho skutecne nekdo branil.Ale vsechno je to porad dokud nebudou dukazy jen rovina teorii.Ovsem pri bombardovani prej znel jako zvon,ovsem tak se chova pri zemetreseni i Zeme,ze ano ;-)

      Vymazat
    12. Oprava:.......ze tam byli amici biti .... :-)))))

      Vymazat
  11. Kdyby sem upadl alespoň ten "balvan".Třeba by to s lidma zatřáslo,se všema.
    http://czech.ruvr.ru/news/2014_03_05/Asteroid-proleti-mezi-Zemi-a-Mesicem-v-noci-na-ctvrtek-7023/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Ter
      Škoda jen, že je tak malý a proletí ne tak, jak Čeljabinský, potřebovalo by to trochu stáhnout sedinku a nebo pustit přímo do gatí v té lidské namyšlenosti, to by bylo pobíhání a koulení očima ......

      Vymazat
  12. Iv.
    my jsme skutečnou a nosnou součástí Systému!
    Existoval by snad, a pojedu to od spoda ... bez rodičů, vzdělávacích, náboženských, právních, ekonomických, zdravotních systémků? Dále institucí jako je OSN, NATO, EU, regiony, státy, atd.. Co myslíte, že je v drtivý většině vlastně tvoří? Obyčejný lidi, ne?
    A kdo hlavně služeb těchto miliard lidí využívá, čí zneužívá? Řekl bych, že největší možnost maj opět Ti, co pravidla Systému vytvořili. Oni už ani nemusej díky nastavení chodu výše uvedenejch institucí Systém m a n i p u l o v a t ! Proto jsem uvedl, že ti, co ty pravidle vytvořili a to už v dávnej dobách, stojí skutečně mimo. Protože to za ně velmi spolehlivě dělaj ony výše uvedený instituce a jejich loajál zaměstnanci.
    A Iv., když uvádíte, že uznáváte jen společenství-společnost, kde se respektují základní zákony... tím zřejmě míníte ony institucionální? Já tedy nemám pocit, že tahle vrcholová společenská sféra je vůbec schopna respektovat zákony z hlediska s v ě d o m í . Protože svědomí mohou mít pouze jednotlivci a ne všichni! A rozhodně ho nejsou schopny společenství týhle úrovně. Svědomí může mít rodina, rod, národ, ale opět ne nějaká současná instituce.
    Společnosti bez svědomí, to je přeci jedno z prvních pravidel Sionskejch protokolů, jež Systém beze zbytku využívá, jak říkáte v citaci, "vychytanej nadstupeň řádu Predátor".
    Dále uvádíte "Vyspělou Společnost". Já jsem o žádným srovnání s tímhle termínem nepsal. Zmiňoval jsem pouze Systém. Ale vřele s Vámi souhlasím, že nic podobnýho, jako vyspělá společnost tady ani v náznaku neexistuje. To by si přeci Terezka nestěžovala na ty líný a slepě přijímající ...?
    Nemůžu si pomoct a uvedu to ještě jednou.
    My jsme skutečnou a nosnou součástí Systému.
    A opakuju to proto, že hlavně v uvědomění si tohoto stavu je naše veliká šance. - ON TOTIŽ SYSTÉM BEZ NÁS NENÍ NAPROSTO NIČÍM! -
    Popleta si dokonce myslí, že toto Iv. je možná Vaše citace z jednoho článku, ne? Jestli ne, tak se omlouvám. Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matěji,myslím že systém je nastavenej aby zotročoval,že a lidi jsou do něj důmyslně chytaný a sami rádi do něj někteří rádi skáčou a děkují.
      Jen Duše svobodná si to uvědomuje a vědomě se snaží všemi prostředky dostat ven,krůček po krůčku.
      Podle mně lidi přirozeně mají vytvářet společenství čili symbiózu(soužití) a ne parazitovat čili podřizovat se systému.

      Vymazat
    2. Matěji,nesnaž se mne přesvědčit,že jsem součástí systému,kdyžtak písek,co tam drhne.A takovej je nás víc,ale písek se rád zametá pod koberec a proto jsem říkala,že jak začnu mezi prostým lidem něco říkat,nevěří.Nejsem docent ani spisovatel,jen vobyč a ještě ke všemu nežeru maso,tudíž nedůvěryhodná a setkávám se s tím i ve vlastní rodině.Proto soudím,že lidem není pomoci.Ale Země je v troskách,tak co teď tedy s tím?

      Vymazat
    3. Jestlize jsem se uz narodil do systemu,pak jsem se stal jeho soucasti,nikoliv on moji.....jeliko me rodice vychovali tak jak jim to system nadiktoval,stejne jako to diktoval jejich rodicum.Mas sice pravdu,ze bez nas nemuze system existovat,ale prave proto je to system,ze si svy ovecky hlida,aby ani ony nemohly existovat bez nej a byly na nem zavisly existencne,at s nim souhlasej,nebo ne.......a jestlize chceme system zmenit,protoze je neopravitelnej,musime s nim prestat nejen souhlasit,ale musime ho ignorovat,a to minimlne ta potrebna cast nas vsech,ktera dokaze dat do pohybu tsunami ktera ho smete.......nevidim jinou moznost.

      Vymazat
    4. A aby to udelala,potrebuje mit vidinu neceho jinyho,konkretniho,funkcniho a lepsiho,jinak se ani nepokusi!

      Vymazat
  13. Terezko,
    co je ještě na tomhle světě přirozenýho? Po dnešní debatě mám pocit, že už lautr nic! Ale řeknu Ti na dobrou noc jeden dobrej, náboženskej fór. Marie s Ježíšem přicházejí k místu, kde bude za chvíli kamenována jedna padlá žena. Ježíš se do toho okamžitě zaplete a prohlásí ono známý, "kdo jsi bez viny, tak první hoď kamenem"! Nikdo se do toho nijak moc nehrne, ale najednou ta žena zaúpí, JAU! Ježíš kouká, kdože to začal? Nikoho nevidí, tak se obrátí k Marii a ke svýmu úžasu vidí v její ruce šutr. Mámo, ty se do toho nepleť!!!
    No a proto to tehdy na židovský poměry ... pro tu mladou ženu skončilo moc dobře. Dobrou noc. Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, Proude,
      píšu jenom o tom, že můžem využít toho, že Systém je v konečným důsledku závislej na nás. Nikoli my na něm.
      Až tohle lidem dojde, tak teprve se může něco změnit. Ale po dnešní debatě začínám bejt skeptickej. Myslím, že lidi lautr nic měnit nechtěj. Matěj

      Vymazat
    2. Matěji,nebuď smutnej,víš že Sluníčko řádí.
      Většině je to jedno a těm, co o tom ví,neví jak to udělat,tak je to.LIDI SAMI NIC NEZMŮŽOU.

      Vymazat
    3. to Matěj
      Matěji, lidstvo dostalo velký čas na změnu a ve svým pokakaným strachu čas prošustrovalo, tak jak dinosauři, konečná, vše k tomu směřuje, ale to není pesimismus.

      Vymazat
    4. Ja bych "neklesal" na mysli,delejme dal co delame,makejme na sobe a pritom se snazme komunikovat s lidma,aby se zamejsleli,hodne z nich pak samo zacne hledat cestu a dostane se dal,jen si vzpomenme jak jsme zacinali my,taky proste jen cosi vzbudilo nas zajem,neco nebylo jak by melo a zaclo nas zajimat proc.Nevzdam to,i kdyz mivam cejch blazna:-)).Ale jak vime,chce to v prvni rade maknout na sobe,uvedomit a priznat si sam sebe,to ostatni nejak prichazi s tim,nebo skrz to,co ja vim,ale tak to funguje,zadny cary,zadny kouzla,zadny sci-fi,uz jen ta vlastni uprimnost k sobe hodne otevira oci a pak se jde tak nejak automaticky dal,bejvaj to i malickosti,drobny postrehy,cisi myslenky,ktery jednoho "nakopnou".Me nakopnul pad vezi v Americe,prvni reakce byla smrt teroristum!Jenze pak jsem videl ty veze padat v primym prenosu a najednou mi v hlave zablikalo poplasny svetylko:"Sakra,vzdyt tohle je obrazek perfektne provedeny rizeny demolice" a pritom tvrdej,ze to shodilo letadlo,to by prece vypadalo uplne jinak.........a moje cesta prave zacinala,tenkrat jsem to jeste netusil.Spousta lidi se zaseklo na tom,kdo a jak ,me to zajimalo "az potom",zajimalo me proc,komu to prospeje,a udalosti dalsi..........a hups,dosel jsem na alternativni weby,poznal teorie konspiraci a.............mate me tady :-))

      Vymazat
    5. No vidíš Proudíku,to mně to začalo docvakávat až v roce 2011,došla jsem na to, jak je to s těma slavnejma spolkama MMF,OSN...kdo za tím stojí a pak jsem měla tvrdou srážku s jedním "rohatým" a to jsem sakra rychle musela pobrat,co jsou to Egregory a jak to funguje,jinak bylo po mně.Na to jsem došla až tady na stránkách a tak tady teď "vyřvávám",ale myslím to vždy v dobrým,určitě.

      Vymazat
    6. Jedno kdy Terko,hlavne ze zaclo :-))

      Vymazat
  14. Jo Terezko,
    sluníčko řádí, piktogramy piktogramujou a lidi? Jo, já zapoměl. M

    OdpovědětVymazat
  15. Souhlasím s Matějem : " že můžem využít toho, že Systém je v konečným důsledku závislej na nás. Nikoli my na něm." každý rub má i svůj líc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Kocou a ostatní,
      Systém, jako takovej tohle neví a ani to netuší. Vždyť přeci znáte reakce Vaši známejch, medií, atd.. Ale ti, co stojej za ním, stojej vlastně za svým ochranným štítem, proto ho záměrně, přesně takhle vybudovali. Je to jejich pancíř, kterej ovšem už trochu a naštěstí ztrácí svěžest a rezatí. Jo, a děkuju Matěj

      Vymazat
    2. Na to ze rezati jak rikas,je porad jeste zatracene pevnej,ledaze moc nechodis mezi lidi,tak ti to unika:-)

      Vymazat
    3. Casto mivam pocit,ze cekat na lidi bude marny,lepsi by byl jeden oligarcha co by sebral vladu a zaridil to lepsi rovnou a povinne.........nez by na to lidi prisli:-),jenze by to v nasi zemicce bylo kontraproduktivni,protoze by to byl jen ostruvek kterej by obycejny lidi sveta ani nestacili pochopit,jak rychle by ho parchanti honem rozstrileli,aby se ta "nakaza" nerozsirila.........

      Vymazat
    4. Pevnost i rezatění ...
      jsou jako všechno, velmi relativní pojmy. Když si vzpomenu na jaro a léto 68 a podzim 89, tak by nikdo rok před tím neřekl, že za pár měsíců se něco, co vypadalo téměř nezničitelný skoro a nebo téměř úplně pos...!
      Zažil jsem to první jako dvaadvacítka po vojně a to druhý pár roků po čtyřicítce. V únoru 89, když jsem dostal se svou kapelou NČS (tehdy velmi prestižní) under-ground cenu Ptáka Noh na pražský Chmelnici, kde se mnou mimo jiný na klávesy hrála moje sestra, kterou z blogů rovněž velmi dobře znáte. Tehdy jsem byl jako písničkář a básník v opozici a dneska jsem tam zas! Takže jistou zkušenost s rezatěním mám. Nikdo ze zůčastněnejch by si tehdy nedovolil učinit prognózu koroze tehdejšího Systému a toho, co se za pár měsíců pak skutečně událo.
      No a to druhý, co uvádíš jako jistou oligarchickou naději, tak jednoho českýho oligarchu máme v současný vládě ministrem financí, ne? Myslíš, že tenhle typ lidí za nás .. a pro nás běžný lidičky něco udělá? Myslíš, že např. letos tenhle miliardář donutí centrální banku, aby poslala do výrobní sféry dostatečný množství peněz? Vždyť kdyby tohle udělal, tak v tom okamžiku by se musel chystal pohřeb současný recese, či spíš fatální a řízený, ekonomický krize! Ne, on dál nechá proudit obrovský finance do komerčních bank, který s nima budou ČACHROVAT na burze. Protože tam to víc nese a navíc tak mohou ovlivňovat ceny důležitých burzovních komodit. Pak následně třeba hlad a války ve třetím světě, nebo dokonce v Evropě, přesně podle Rothschild regulí.
      Víš, Proude ona ta koroze současnýho Systému se velmi jednoduše před populací skrejvá. Dokonce ty jsi tady někde uvedl, že tě známý považujou za ... ! Jo, protože oni naprosto dobrovolně nosej na očích klapky, na nose skřipec a na uších sluchátka. A tak opět zcela dobrovolně kopou za jistej mančaft! Proto opět tvrdím a zatvrzele v tom budu pokračovat, že my všichni a sakumprásk jsme sice otroci, ale tím pádem NEJDŮLEŽITĚJŠÍ to SOUČÁSTÍ SYSTÉMU. A jedině my tohle můžem vyřešit. Prostě stačí jen strhnout z očí klapky, z nosu skřipec a z uší ty přiblblý walk-many.Matěj

      Vymazat
    5. V 89 jsem byl Mateji ve fluchtlingslageru Traiskirchen a jeste ten rok jsem se dozvedel,ze revoluce byla habadura:-((,ale nikdo mi to doma neveril,kam jsem daval vedet,ze za nama byli ti parchanti az na lagru a zvali nas do vlady s tim,ze pocitaj,ze vydrzi tak 3 roky,tak at si taky "nahrabeme"..........potrebujes k tomu vysvetleni?Pocitam,ze ne! :-(

      Vymazat
    6. A jakyho "oligarchu" jsem mel na mysli ti myslim taky hned doslo:-),neco jako Muammara Kaddafiho......a to teda Babis opravdu neni.............

      Vymazat
    7. S prekvapenim jsem poznal,ze strhnout lidem z oci klapky a z usi sluchatka ,dat lidem svobodu a udelat z ovcanu obcany je mnohem tezsi,nez hnat stado do novy revoluce a znova mu nasadit ohlavku..........smutny poznani.

      Vymazat
    8. Tenhle narod dokazou zachranit uz jenom vlastenci a Slovani,nikdo jinej Mateji.......

      Vymazat
    9. Reknu ti "tajemstvi",mam uz par let pripravenej batoh,zbrane a hadry na preziti,jak se rika,jen do toho skocit a vyrazit jak se neco semele,smer Rusko,jen to nebude tak prosty jak jsem nejdriv myslel,mam se este o koho postarat,takze bych skejsnul jeste na nejakej cas na fleku,nez bych vypalil.......ale jsem uz zvyklej na "komplikace".

      Vymazat
  16. Ahoj Elektřino, seš asi fakt nabušenej,
    s tím Babišem je to tak, že je českým oligarchou, kterýho ovšem nesrovnám s nikým, jenom s českejma poměrama. Ale uvedl jsem ho proto, že člověk na tomhle místě by ve svobodný zemi a samozřejmě bez FEDU několika výše popisovanými politicko-ekonomickými tahy vyřešil tu naší vlastně srandovní recesi. Je pravda, že by toto museli udělat i jeho kolegové v jinejch zemích. Akorát jsem si fakt neuvědomil, že naše centrální banka nepatří státu, což je i případ mnoha jiných centrál bank, včetně tý ruský i ukrajinský, což jsou všechno, dle smluv dceřiný společností Fedu. Blbý co?
    S těma vlastencema máš samozřejmě pravdu, ale kdybychom zas někam zdrhli, tak co?
    Zvlášť, když tu furt budou lidi a to ne jenom z rodiny, třeba Terezka, nebo Iv? ... o který bude třeba nutný se postarat.
    Nevadí, že jsem Tě překřtil? Jestli jo, tak se omlouvám. A do budoucna mi klidně říkej vole. Ale v tom smyslu v jakým to dělali Werich s Voskovcem. To znamená, že ten vůl má bejt umístěn na správným, tedy čestným místě, a ne za lautr každým slovem. Matěj

    OdpovědětVymazat
  17. Netreba volovat Mateji:-)),tu elektrinu jsi trefil presne:-). Co Terka,Iv,Mailo,ty a ostatni? Je to prosty,sli byste taky ;-),protoze kdyby to bylo na odchod,nebylo by co resit,zustat by znamenalo prijit o telo.......a bojovnici se ho dobrovolne nevzdavaj:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proude,
      ale představ si, kdyby fakt šlo do tuhýho, kudy by pak bylo možno jít? Polák leze západu do pr....! Ukrajina je hustá a možná dlouho bude. V pobaltí přistávaj Fantomy. Na Černým moři manévry. Protloukat se na sever, to bys musel přes Německo. A zrovna tak směrem na jih by bylo nutný jít přes státy, kde by bylo obrovskou náhodou, kdyby tě neobrali a legálně o nelegál bagáž. No, nevím, jestli tohle je vůbec uskutečnitelný. Ale ty máš s tím zkušenosti, hm? Co ty na to? Matěj

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    4. Je jenom jeden smer Mateji,Rusko,ani nepremejslim o nejakym nemecku a podobne:-)))).Jenom Ruskej venkov,nejlip divocina me zajima,porad mluvim o pripade velikyho maleru,na to nesmime zapominat.A clovek je nejstrasnejsi predator planety,a bude i k sobe navzajem,kdo nepoznal opravdovej hlad,ten neuveri,ale ja ti to Mateji garantuju!Takze smer Rusko,duvod? Jediny misto kde jsou obrovsky plochy lesu a minimalni zalidneni.Spravne jsi pochopil,ze pryc od lidi.I mezi medvedama bysme byli ve vetsim bezpeci.......

      Vymazat
    5. To mi je jasný,
      že Rusko, ale když půjde do tuhýho, tak kudy? Ty země jsem uváděl, jako transportní, ne cílový. Matěj

      Vymazat
    6. To by byla prvni etapa,znamenala by prezit a najit slusny misto k zivotu,pak by se dalo premejslet dal,podle okolnosti a hlasovani:-),poskytovat azyl dalsim,nebo neposkytovat......tot otazka,predpokladam,ze jednotlivci,uprchlici v divocine by mohli bejt lidi jako my,protoze "paraziti" se budou drzet v blizkosti svejch "obeti",co by delali v divocine? ;-).Ze zacatku,ale pozdejc uz bych byl mnohem opatrnejsi,jelikoz uz by se mohli zacit objevovat kriminalnici co jim jde mezi slusnejma lidma o krk,takovejm je lepsi se vyhnout.

      Vymazat
    7. Nehledal jsem jeste trasu,navic,nevim jaka skutecna situace muze nastat,ta by byla zrejme urcujici pro dalsi postup,ale urcite bych miril bud k Ostrave a do Polska,nebo az na Slovensko,Polsko,Ukrajina a dal........zalezelo b y na celkovy situaci,kudy presne,v kazdym pripade skryte,v noci,pres den zustat uklizeny,odpocivat,chystat se na noc,zasoby,vodu.....Ted se tezko da neco konkretniho rict,v tomhle pripade delat plan a drzet se ho na ukor flexibility muze znamenat velky komplikace,bude treba improvizovat.

      Vymazat
    8. Vsechno v klidu,casu bude dost,spech by nas stal sily a byl by na ukor bezpecnosti,bral bych to jako prima vejlet,psychika a organizace bude nejdulezitejsi ;-)

      Vymazat
    9. Osobne doufam,ze my uz se tyhle situace nedozijeme,ale nikdy nerikej nikdy:-)))

      Vymazat
  18. Bejt Slovan znamena cejtit se Slovanem a chovat se jako Slovan........kolik se kolem tebe tak chova lidi,a to se jeste relativne nic nedeje.......preved si to na poradnej pruser a typni si kolik jich zustane.........povim ti to,nemusis hadat.......octnes se uprostred bandy lidozroutu!

    OdpovědětVymazat
  19. Porad zduraznuju,ze i presto cim se zabejvam ,snazim se zuby nehty neztratit spojeni s realitou a zapomenout na ruzovy brejle,nedelam si iluze,chodim s ocima otevrenejma,vidim cim je v beznym zivote u nas clovek cloveku......

    OdpovědětVymazat
  20. Vecsina z nas dostala riadnu cez drzku od zivota a to nas zobudilo..nakoplo k tomu sa zamysliet a nakoplo k tejto ceste za pravdami a k spoznaniu sameho seba.. Sme taky ako chceme byt! a vecsina ludi skratka potrebuje aby ich zivot najprv spravne nakopol-dal im tu spravnu cez drzku...a co si budeme hovorit ono to ktomu smeruje.Je to tak vporiadku a musi to tak byt,tak preco im to neumoznit ak to inak nejde.Ako ma Pan Iv napisane chytremu napovez a ty ostatni.. Staci im ist prikladom,pomoct ked je treba a a je pomoc prijata ci pochopena..vyjadrit sa k veciam(smerovat k 100 opici) a pridat sa az bude treba a skutocna moznost veci ohladne ludstva riesit. Ako som niekde cital je treba rezignovat na riaditela zemegule a venovat sa v prvomrade sebe a svojim blizkym..priatelom,a pritom nezabudat ze Zem ma v konecnom dosledku nieco ako kolektivnu mysel a(aj)cez nu sme vsetci spojeny..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ..tym nechcem povedat ze sa netreba otom bavit a hladat vychodisko..ako v tomto clanku.

      Vymazat
    2. Jeden prebudeny clovek co sa ovplivnenia kolktivneho vedomia tyka! vyda za 10tky neprebudenych,a cim je dalej tym viac sa to znasobuje...

      Vymazat
    3. Jak rikal i Iv,tusim,stesti preje pripravenejm Mailo a hrdinu jsou vsude plny hrbitovy..... :-)

      Vymazat
    4. Nechci ti brat iluze Mailo,ale uz jsem slysel o ruznejch dobrech a laskach tolik,ze kdyby jen polovina byla skutecnosti,uz davno zijeme v uplne jinym svete.........proc to tak neni? Nekde je zakopanej pes,ale neprisel jsem zatim na to,kde.......

      Vymazat
    5. Nicmene i pres to vlastne porad taky ovlivnuju:-).

      Vymazat
    6. Prooude asi sme si zle rozumeli ci si zle precital.Nehovoril som o nicom takom ako zeo ruznejch dobrech a laskach..niesom ziadny svetlonos:-) Hovoril som o tom ze co sa tyka osudu ludstva tak ymeni to na silu nepojde. Ziadny jednotlivec to nasilu nezmeni. Preto treba rezignovat na riaditela plannety a venovat sa sebe a tomu kto o to stoji. Smerovanie ludstva sa zmeni iba tak ze ludstvo dostane na dryku alebo posobenim kolektivneho vedomia.Potom zapocne zmena a vtedy je treba sa pridat.

      Vymazat
    7. Myslim ze rozumel Mailo,ale kdyz o tom premejslim,nemyslim si,ze se zmeni lidstvo tim,ze dostane po papuli,kdyz nebude vedet proc na ni dostalo,a to je podstatnej moment,kdyby to slo overit,klidne bych se vsadil Mailo,ze lidstvo se zacne zbirat z pruseru a stavet to co bylo pred nim,ani ho nenapadne,ze by mohlo postavit neco lepsiho,zase se bude predhanet,soutezit a predvadet,zase ti co se dostanou k moci a majetku zacnou vyuzivat druhy............to je ten celej problem,nevedomost.Tu je potreba potrit a verim,ze pak uz to pujde samo,ale jak potrit nevedomost,kdyz neni zajem nevedomejch? Jak ho dosahnout?Spousta z nich by se zapojila,kdyby aspon tusila.To dobro a laska bylo mineny ne na tebe:-),ale byla to ironie na jejich hlasani a nevysvetlovani jak fungujou,protoze dneska si kdekdo mysli,ze kdyz vsechny zacne najednou milovat a konat dobro,ze se samo neco zazrakem zmeni:-),zmeni se,to ano,stane se tercem zla chraniciho si svoje panstvi.......

      Vymazat
    8. to je trochu specialita orgonetky,ta nepodminena laska a dobro,neco jako nabozenskej fanatismus:-)

      Vymazat
  21. Kolikrát se může na základní škole propadnout,než Vás z ní vyrazí jako nevzdělavatelnýho nebo šoupnou do pomocný školy?Myslím,že v tomto je Universum velmi benevolentní.
    Taky jsem se dozvěděla,že v této chvíli je na Zemi inkarnováno velké množství Duší těsně před propadnutím nebo adeptů na zvláštní školu čili opakované běhání po astrálních smyčkách(opakování je matka moudrosti,že?)
    Další věc je,že Země je díky lidem v katastrofálním stavu a o zvířatech se nebavím,radši.No ale bohužel tady ta nejdůležitější témata lidi moc nezajímají,spíš je trápí to,co budou dělat,kam se schovají,když se něco semele.
    Takzvaní Světlonoši,který tedy dostávaji pořádně zabrat tady ve 3D (to je jako prevence,aby je to přešlo a neměli Sílu na svoje dobrý úmysly) jsou zde nikoliv proto, aby zachránili a pozvedli lidi,ale aby pozvedli Zemi,protože ta už toho má dost,už nezvládá to lidský "pečování" a jak říká i Mailí,je to živá bytost,která cítí všechno.Takže proto tady máme všechny ty "nenormální" počasí,sopky atd.
    Tohle je můj pohled na věc a ještě upozorňuji,že se nepovažuju za nic a ani za Světlonoše,aby zas nějakej chytrák nepojal podezření,že trpím vlastní důležitostí a mám velký Ego.Jsem jen součást Universa,jako všechno a jen projevuji veřejně své názory,nic víc.Hihi,to je zase proslov.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terinko:-),na "chytraky"se muzeme vykaslat,stejne se nezmenej.Vidis,a ja se nejak tim svym zpusobem za svetlonose,kdyz uz je to takhle napsany:-))),povazuju a nemyslim si,ze je v tom ego,kdyz necekam ani na diky,ani na uznani,proste jen cejtim,ze je to potreba,aby se lidi dozvedeli,ze se vubec muzou a maji neco dozvedet,protoze se domnivam,ze v opacnym pripade muzes neco stavet donekonecna,kdyz za tebou pujde ceta tech kdo ti to hned zborej,a nikdo si toho ani nestaci vsimnout.

      Vymazat
    2. Az se kolemjdouci zacnou zastavovat a ptat se co to stavis,a branit bouralum v bourani,bude to znamenim,ze uz to zaclo a nepujde to zastavit,ty zmeny.

      Vymazat
    3. Problem k tomu vsemu je,ze system dela vsechno mozny a nemozny,aby lidi jakkoliv zamestnal a nemeli cas si vsimat!Aby nasi praci zesmesnil,nebo nejak neutralizoval.Moc dob re vi,proc to dela>

      Vymazat
  22. A ještě pro Proudíka a Matěje,vidím,že jste kluci hodný a protobych vás vzala do 5D.
    Totiž před černotou se nikam utéct ani schovat nedá,to je lepší zůstat a píchnout mu vidle přímo do .....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebo Terri prave odejit nekam,kde se da budovat proti temnote obrannej val,odkud se na ni jednou zautoci:-).Prchanim pred ni se ji akorat umozni zvitezit,je treba s ni bojovat,ale efektivne,ne jit s placackou na mouchy proti samopalu:-)

      Vymazat
    2. Vidíš Proude,jsem si tě představovala jako Proud čistý vody v krásným potoce někde v lese,to je legrace,jak se vnímání kus od kusu mění,ne jak nějakou elektřinu,ikdyž řádnej blesk je taky dobrej.
      Hlavní věc,podle mne,je nebej překvapenej a bejt správně informovanej.A to myslím,že díky Iv jsme!!!!
      No a třeba ta "náhoda" zařídí,že když budu dobře schovaná(tedy ve správnej čas na správným místě),tak toho s tím samopalem majznu plácačkou a on se lekne a zastřelí se sám,hihi.

      Vymazat
    3. Elektrina slouzi,ale umi i poradne kopnout,Terezko:-)))))))

      Vymazat
  23. Skodaze to ma system tak vychytany,ze nejde v relativne kratky dobe zaridit,aby se lidi dobry vule sesli treba v jednom mestecku a zacli v nem bejt spolu a pracovat na spolecny veci.Jsme moc rozdeleny,nejen systemem,ale i vzdalesnostma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co chces podnikat ve meste,kde si starosta uplatil zvoleny kandidaty,ze odstoupili az se dostala rada nej?Byl az ctvrtej v poradi,takze nakonec se dostal ke korytu vlastne bez voleb.A verim tomu,ze to je bezna praxe vsude,kde se da!

      Vymazat
    2. Tady vladne jenom jeho mafie.

      Vymazat
    3. Lamu si hlavu jak ho vyresit a neobetovat se,jestli po necem netouzim,tak bejt onen hrdina co uz neni dal nic platnej:-)

      Vymazat
  24. Jo,
    je tady ve všech těch příspěvcích spousta pravdy. Ale když to pročítám, tak ty střípky jsou strašlivě roztříštěný a pro lidi, co sem zcela náhodně zablouděj a do těch komentů letmo nahlídnou, tak je zcela jasný, co si o tom myslej. Ne, přesnější formulací je, co si o tom mohou myslet? A abych pravdu řek, tak se těm naprosto ne-informovanejm ... není možno vůbec divit. Ona jim totiž chybí většina našich informací a taky čas o tom přemejšlet. Ty lidičky by měli dostat ucelenou ale poněkud omezenou dávku informací. Který by měly sílu chňapnout a přitáhnout jejich srdce a intelekt, aby jejich potlačená JÁ dostala čas a začala o nich uvažovat i v rámci TY, ON, ONA, ONO, MY, VY a ONI? To je ta jediná pěšinka k těm vyšším D. Ale jak tohle udělat, nevím.
    Myslel jsem, že když začnu psát templáře a vřazovat postupně ty informace do textu forbín, tak to bude pro ty nedotčený ... našimi tématy jakž-takž stravitelný. Ale mám pocit, že jsem nejspíš blbě a moc dávkoval, nebo jsem neodhadl formu, je taky možný, že ten text je úplná pitomost. Je fakt, že při autorských čteních lidi poslouchal velmi pozorně. A jsou pak i dlouhý debaty, ale po druhý už většinou nepřijdou. Nejspíš se jim to asi za čas poplete a stane zas naprosto nesmyslným.
    No, myslím, že by bylo načase začít uvažovat o nějakejch, jinejch formách sdělení. Ale nenapadá mě, lautr nic.
    Systém je fakt moc chytrej. Pokud někoho něco promyšlenýho napadne, dejte vědět, třeba i mailem. Ale lepší by byla zchůzka, ne? Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážení,
      tahle moje nabídka platí i pro účastníky jinejch a podobně smýšlejících blogů. Matěj

      Vymazat
    2. to ma neco do sebe Mateji,premejslim o citatu,ze narod kterej nema minulost,nema ani budoucnost a napada me,ze aby lidi "chytli" nit,musej uplne od zacatku,od historie,tak jak je to ve vedach......? To stejny o elitach,kdekdo si rika,nejaky elity,jaky elity?Iluminati,zednari,sionisti,kdo to je?..........a nechapou,nemaj se ceho chytit.A opravdu nase rec muze nezasvecenejm pripadat jako sci-fi.Asi to bude chtit holt znova procist stary veci a udelat nejakej strucnej vypis,jako kdyz jsme se kdysi ucivali ve skole.To podstatny co se stalo a proc.

      Vymazat
    3. Čus Proude,
      člověče já nevím? Něco jako školu, jak říkáš se lidi právem nenaučili vnímat jako skutečnej život, ale jako švindl. A maj na tenhle názor plný právo, který pramení z toho, že jejich podvědomá část ví, že se většinou učili jen kraviny. A tuší, že jim tím někdo ukradl spoustu času, kterej mohli využít líp. Protože, ať to vemeš od historie až po fyziku, tak jsou to samý už dávno vyvrácený švindl postuláty, který vlastně činěj naši vědomostní mapu stále víc posetou bílejma, nevysvětlenejma flekama. Kdyby dnešní vědátoři tuhle mapu vystavili v Klementinu, tak by se člověčí Čechy musely chechtat, jako pominutý. I když jeden neví?
      Stručnej soupis?
      Já když si udělám stručnej soupis toho, co mám nakoupit, tak ho buďto ztratím, nebo si zapomenu brejle. Tedy taky na hov..!
      Prostě ty lidičky musej sami chtít! A to jejich chtění je ovšem mazaným Systémem, díky výše uvedenýmu a fakt profláklýmu vzdělání děsně z a t a r a s e n ý ! Modlit se taky neuměj. Selskej rozum ... kdyby jenom tušili, co to vlastně je, tak je akorát, jako starej hnoják přivedeš do rozpaků, nebo spíš přímo nasereš.
      Tak co s tím? Rodiče se bojej, kantoři se bojej, doktoři se bojej, vědci, vojáci, faráři, dělníci, žebráci a a a atd. ... všichni se v duchu bojej. To je přeci přímo hororovej svět ve kterým se všichni, včetně vládců jenom strachujouj, ne? Ale čeho vlastně? Položil si vůbec někdo tuhle otázku?
      Nemůže si jí nikdo položit, je to totiž nebezpečná otázka, protože a já, ty, on, ona, ono, my, a td ........ se přeci bojíme. Je fakt, že tohle by se dalo využít, když lidi, který se neuměj nic jinýho než bát, tak je poslat třeba do války. A je na čas vyloveno a pokoj? Ale tohle přeci tu už někdo staletí dělá, ne? A domeček z karet se mi zas sesypal. Ách jóó, Matěj

      Vymazat
    4. to Matěj
      Matěji, řeknu to zkráceně, ten kdo dozrál, jistě se tady objeví sám od sebe, tak jak zde stálí čtenáři a to tedy i Ty a vezmou nebo nevezmou některé informace, to záleží na jejich vnitřním poznání, ale v zásadě nevnucovat, to u nezralých budí averzi a o tu zde nestojím ani náhodou. Vše je jak má být, je jen na každým samotným co se sebou dělá, nikdo z nás to za ně neudělá, i kdyby ty stránky byly "DUHOVÝ". Pohoda Matěji.

      Vymazat
    5. Iv.
      myslím, že nevnucuju, ale pouze popisuju, líčím, eviduju a zaznamenávám. Do čehož zahrnuju i všechny možný formy averzí z venku i těch, který mám v sobě. Tenhle jev je na blozích obecnej, pochopitelnej a z psycho-hlediska má dokonce léčebný účinky a to nejenom pro mne, tedy psavce. Averze, tedy odpor a nechuť je nutný čistit. A myslím, že blogy tuhle blahodárnou činnost vytvářejí jak pro autory, komentátory i čtenáře. Funguje tu totiž moc dobře hned několik člověčích nastavení od přírody a rovněž i od Systému, tedy prosazený civilizace. Akce, reakce, ztotožnění. Akce, reakce - nepřijmutí. Akce, reakce - je mi to fuk, atd.! Je jich velmi mnoho a já na tyhle tři blogy + moje čtení chodím taky proto, abych porovnával ony výsledný toky enrgií po akci a reakci.
      Zrovna v tomhle článku jsem čekal až se diskuse rozvlní a vždy když amlituda měla klesající tendenci, tak jsem napsal komentář. Ten první byl někde po první desítce. Pak jsem čekal až vygraduje a opět jsem dal komentář. To, když jsem komenty zadával bylo ne pro to, že bych chtěl reagovat na text, ale protože, klesala, nebo stoupala ona proměnlivá, snad fyzikální veličina, kterou jsem jako subjekt vnímal (prosím omluvte tu moji matějskou terminologii). A takhle, jak vidíte je možno na skoro jakýkoli téma vyrobit mnoho, či málo komentářů.
      Tohle dělám dost často a Vám to teď sděluju s velkou omluvou z toho důvodu, aby bylo trochu zřejmější, jak je možný manipulovat např. s účastníky diskuse. Možná i jakýkoli jiný lidský činnosti, která vykazuje emoční a myslím, žeto bude platit i pro jiný druhy energii. Možná to bude dobrý i pro zůčastněný, aby pochopili, jak a čím to vlastně ten majstr S s lidmi dělá.
      Ještě jednou s VELKOU OMLUVOU mrňavej matěj.

      Vymazat
    6. to Matěj
      Matěji, moc dobrý komentář a je to Váš pohled a nestydíte se jej uveřejnit, naopak, je to fajn, ale jen na okraj, znám zde mnoho čtenářů, kteří mi píší na mail a jen proto, že se stydí nebo bojí napsát veřejně, ale i to nevadí, jen vím, jak tyto stránky lidi nutí "šrotovat" a o opozici ani nemluvě, ta je vzteky bez sebe, to bych vám povídal ještě celé dva večery. Jen tak dál, jste svůj a to je důležité, jen se stydlivě nesrovnávat s okolím a je skoro vyhráno, aspoň sám před sebou - svou Duší. Dík.

      Vymazat
    7. Matej tvoj Templar je fantasticky..dovoluje krasne pochopit veci,je zaujimavy a poucny.Okrem toho je pisany vtipnou formou a premna ste Pan autor!! Myslim ze kniha pojde na dracku!Ako E. Matkin. Dufam ze nebudes dlho napinat..som zvedavy ako bude pokracovat...a co sa to deje z Amadeou.

      Vymazat
    8. Mailo,
      dík za poklonu, kterou si asi nezasloužím. Vydání těch v současný době už tří dílů by nebyl problém, ale není tu distributor, kterej by měl odvahu. Možná by mohlo z toho bejt pár výtisků každýho dílu, jako bibliofílie, ale to bych musel vyhrát v nějaký loterii. Zkus to vydat na Slovensku? Třeba by to tam bylo možný.A to, jak to je s Amadeou se dovíš už velmi brzy (za pár kapitol) na konci druhýho dílu. Někoho to možná překvapí, dokonce naštve, ale bude to fakt skutečná pravda. Matěj

      Vymazat
    9. Matěj Popleta7. března 2014 17:30 - Je zajimavy Mateji,ze se tvy mysleni v techhle par bodech ubira jak ne stejnou,tak podobnou cestou jako moje:-)).Uz jsem na to nekde narazil,ze lidi nevedi,ze by mohli,nebo meli vedet,ze by se meli zajimat,a to je ten velikej problem,jak ho vidim ja,protoze kdyz ani netusim,ze bych mel byt jen tusit,ze se o neco mam zajimat co me ohrozuje,ono me to sezere,jelikoz me to chytne naprosto netusiciho a nepripravenyho.Proto mi prijde,ze kdyz reknu,ze se neprobuzenej riti do zkazy,je to jen jeho vec,tak si podle me jen "meju ruce",protoze pravda je takova,ze jsem ho v tom proste nechal,jelikoz on netusil a ja vedel.To co ty si overuju ja na vzorku tech uplnejch "konzumentu na AHA! Konkretne u clanku o ty rodine co byla na ddovoleny v Egypte a stalo to zivot mamku s dcerkou.......vsichni to hazou na otce,ze je otravil,jak napisu neco jinyho,vybocim z rady(to delam porad:-)))),mas videt ten srumec jak se do me pustej,z tech vsech se zamysleli nad tim co pisu snad dva lidi :-)))

      Vymazat
  25. Aby ta naše "zdrhačka" a setkání nedopadla náhodou takhle.Je to jen obrazně!
    https://www.youtube.com/watch?v=YHESK3WUQH8

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko,
      pouze a jen probíráme možnosti. Matěj

      Vymazat
    2. Matěji,víš myslím si,že to tady mají všichni všechno jak na stříbrným podnose zcela volně přístupný.A kdo chce,ten si to prostě přečte pěkně do podrobna.Kdo hledá najde,stačí se zajímat a je to.

      Vymazat
    3. Terezko,
      to Tvoje video nejde vyhledat. A pokud se jedná o tu sdělitelnost, vzpoměň si na svoje zažátky? Matěj

      Vymazat
    4. Matěji,divný mně to jde.Moje zážitky nikomu nepřeju a kdybych je někomu vyprávěla,tak tomu stejně neuvěří,protože to je jak někomu vyprávět horor a chtít aby tomu uvěřil,nojo.

      Vymazat
    5. Terezko,
      vždyť to v čem žijem je vlastně horor s hromadama jídla, pití a vlastně nepochopenýho a neprožitýho sexu. Všechny ty zbytečnosti jsou navoněný a obklopený pozitiv-reklamou s velmi dostupnejma půjčkama.! Ale po tom jídle a pití jsme nemocní a po sexu se většina lidí ptá sama sebe ... tohle NIC, že je ta úchvatná a nádherná laska, filmů a románů?!? A spousty lidí, co si od bank půjčili, tak jim najednou z čista jasna chybí chalupa, pole i les. Copak tenhle život není vlastně to, čemu se říká horor? Matěj

      Vymazat
    6. Me to najit slo:-),no tak takhle by to urcite nevypadalo Terko:-)))).Kolem vody bysme se sice snazili "hejbat" ,ale po vode asi radeji ne,i kdyz by to bylo rychlejsi,jenze jestli bude neco hlidany,tak prave reky.A jak se rika: nikdy nevis,koho potkas....

      Vymazat
    7. Spíš jsem to myslela,že nikdy nevíš,kam tě vlny zanesou a kde se vynoříš a pak můžeš bejt sakra rád,když Ti někdo podá pomocnou ruku.

      Vymazat
    8. Vsechno je mozny,nejlepsi je,ji pokud mozno nepotrebovat a radeji sam podavat,ale jak rikas,nikdy nevis....

      Vymazat
    9. Mozno ma budete mat za hlupaka...ale podla mna je zivot krasny! Nemam ho sidce lahky(vlastne kto dnes ma) ae i tak je krasny!:-)

      Vymazat
    10. Tak to bych Mailo byl za hlupaka taky :-)

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.