pondělí 10. února 2014

„Tajemno“ – povídání o setkáních s ním





Zde dávám prostor všem těm z Vás, kteří se ve svém životě setkali s některými skutečnostmi a ovlivnily Vaše pohledy na okolní svět. Kdo se setkal s UFO, stříbrňáky a jinými entitami, navštívil kruhy a jiné fenomény.

 

Použijte ke svým příhodám, které jste zažili Vy, nebo Váš známý svoje komentáře a zkuste si navzájem vyměnit svoje zkušenosti a názory.


Vím, že tyto informace nebo příhody jsou někdy velmi intimního rázu soukromí a mnozí z Vás je nebudou chtít ventilovat kvůli okolí. Ale to není důvod se zlobit , bude to rozhodnutí každého z Vás. Tento příspěvek je vlastně jako barometr společnosti, zkuste si uvědomit, že s těmito informacemi by jste přišli tak před dvaceti lety, to by bylo skoro nemožné, jelikož by Vás tehdejší společnost považovala za „blázny“. Dnes je to již trochu jiné a ukazuje na probouzející se společnost, sice zatím ještě v menších skupinách, ale jsou. Aby to nebylo třeba osobní, můžete to podat přeci i příběhem souseda, přítele, okolí.
Pro nepřihlášené a ty, kteří chtějí zvolit jinou cestu, je vlevo nahoře anketa "Tajemná setkání" na tento fenomén, kde se může zůčastnit každý a anonymně.


Je jasné a tradiční na těchto stránkách, že nedopustím žádné případné ironické a posměvavé komentáře, pro tyto týpky zde místo není.

25 komentářů:

  1. Různé entity,čili energetické shluky,ovšem tmavého ražení od velikosti pidi až do velikosti velkých postav, jsem měla možnost za bdělého stavu vidět několikrát.Natěstí teď zdrhají a už nehnutě nekoukají(to byly ty postavy).
    Jinak jedna starší paní(přes 60 let) mně vyprávěla( s tím že to může říci jenom mně,že se jí nebudu vysmívat),jak jí v noci navštívil a probral ze spaní podle popisu,šedivák.Naštěstí se přes svůj strach začala bránit i fyzicky(říkala že do něj bušila pěstma) a nadávat mu ať vypadne,pak nějakou dobu spala raději v jiném pokoji.Toto setkání jí tedy vůbec nezávidím a je obdivuhodné,že se nezalekla,tím pádem by se stala myšlenkově ovladatelnou.Je to zcela normální žena a důvěryhodná,podotýkám.
    Taky jsem na hvězdné obloze asi 3x uviděla pohybující se (nepravidelná dráha letu a místy rychlé změny směru) světlo a jednou za mojeho vydatného jekotu aby se šel syn taky mrknout,dokonce posečkání a po jeho laxním příchodu(pánč mé nadšení nesdílí,hihi) se znovu dalo těleso do pohybu(na toto mám velice důvěryhodného svědka,takže to sem píšu klíďo).
    No a můj poslední nejlepší zážitek mimosmyslový.Mluvila jsem s bytostmi 6ti,byly jako my lidé,jenže alespoň tak 2,2m a velice přátelští,protože se smály tomu,jak jsem jim říkala,jak to že jste tak veliký a furt se divila a oni se smály,že "no a ty jsi zase malá".Byly to jasně příbuzní a říkali,že ví,že mně tady ubližují(je to tím,že furt nadávám na ten hrůzostrašnej stav na naší Zemi a žádám pomoc).A mám z toho dobrý pocit,že nás nenechají ve sr.....,pánč tohle lidi sami nezvládnou a jedna veledůležitá věc,Země se nesmí nechat v rukou temných,jinak by se ohrozil vývoj a posun celého Universa,nezapomínat na fraktál,že.Tak to jsou moje zážitky.

    OdpovědětVymazat
  2. Nemam zkusenost s mimozemstanama i kdyz bych si to s nejakym rad rozdal,neni nad to zmerit moznosti a neco zajimavyho se dozvedet:-),nejaky to pozorovani neceho na nocni obloze co jsem si neumel vysvetlit bylo,ale nic jednoznacne "ciziho".To spis zajimavy setkani a pozdraveni se s lidma o kterejch jsem se pozdeji dozvedel,ze to bylo vylouceny protoze uz nejsou mezi nami.Takze nic tak senzacniho z moji strany v mym "nudnym" zivote :-).Osobne jsem spis na ty energie a duchovno,nez na cizi entity.Mozna zajimavej pristup,ale neco takovyho se mi doma objevit,pozvu to na kafe a budu zvedavej,nez zdesenej nebo podobne,beru to jako "ja pan,ty pan",akce-reakce,dobry dobrymu,zly zlymu.

    OdpovědětVymazat
  3. I já se diskuse na toto téma v komentářích rád zúčastním, ale z časových důvodů až později. Tak přikládám aspoň jedno videjko které hovoří za vše. A myslím, že to sem právě teď patří :
    Edgar Mitchell šokoval amerického moderátora. Video ČT 2.
    http://www.youtube.com/watch?v=vsDSPO0JghA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po skončení uvedeného videa doporučuji otevřít odkazy : " Tajné spiknutí mimozemšťanů " kde jsou velmi zajímavé podněty a souvislosti i k minulému tématu, nebo " Mayská proroctví a kruhy v obilí " - pro ty, kdo tento dokument neviděl.

      Vymazat
    2. Takovej elitar je skutecne vlastne mimozemstan,protoze si zije na ukor celyho Sveta v jinym svete :-)

      Vymazat
    3. Pan Proud 12:10. No, elitář je sice člověk který se považuje za nadčlověka, ale vývojově se k těm vyspělým mimozemským nemůže nijak řadit. Elitáři vlastně těží jen ze svého vlivu, ničím jiným nedisponují. I ty peníze mají ze svého vlivu. Dokonce ani myslet nemusí. K tomu mají své lidi. Oni mají jen určitý cíl -záměr.

      Vymazat
    4. Docela bych taky nejakyho takovyho rad poznal a dal s nim rec :-),toho uplne zezhora.Mam totiz pocit,ze to pravy peklo nam delaj ti pod nima,co by se jim radi financne vyrovnali.Ti az nahore jsou na tom podobne jako vlady,zijou v "jinym svete".Vis co se rika:"Aktivni blbec je horsi nez tridni nepritel" :-)

      Vymazat
  4. Přidám také jeden z mnoha příběhů, který se vyznačuje přítomností mnoha svědků. Je známo, nebo dosti velkým opakováním, že často se tyto jevy vyskytují i na starých sídlištích a jiných významných místech spjatých z historickými místy. Jedno takové místo, které není na oficiálních turistických mapách, jen v mapách instituce, která se zabývá důkladnou historií. Při jízdě nočním autobusem byl spatřen světelný objekt operující právě v těchto místech. Bylo velmi zajímavé, jak osazenstvo autobusu provedlo vlevo hleď, ztichlo a pozorovalo tento objekt asi ze vzdálenosti 500 metrů. Objekt kopíroval přesně podzemní prostory, které se zde vyskytují a byly neveřejně zmapovány. Tento příběh byl dán proto, že mu bylo přítomno mnoho svědků, takže se nedalo vůbec uvažovat o nějakém individuálním zrakovém klamu, ale o jasný reálný jev v přítomném čase, který je těžké negativně napadnout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naopak,nesnazil bych se ho negativne napadat,ale vysvetlit,to je mnohem zajimavejsi a poucnejsi,zjistit co to bylo a proc se to delo,mozna to na neco upozornovalo,navadelo a zustalo k nasi skode nepochopeny.....

      Vymazat
    2. Ty prostory by se urcite vyplatilo v klidu a dukladne prozkoumat.

      Vymazat
    3. to Proud
      Odpověď máte přímo v komentáři ......byly neveřejně zmapovány........

      Vymazat
    4. Vim Iv,ale nemyslim,ze se neco naslo,nebo se pletu? ;-)

      Vymazat
    5. A presto tam neco bude.......

      Vymazat
  5. No a ja dam knihu k teme zo skvelym pribehom ktoru sa oplati precitat..http://www.uloz.to/hledej?q=zil+jsem+s+mimozemstany

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som naživo nezažila nič, ale mávam sny s mimozemšťanmi, napríklad že ma ťahajú do lode, teda vznášam sa, alebo som jedného ukrývala u nás v pivnici a ten priletel na našu záhradu akoby v egyptskej rakve (spadol) , a bol veľmi vysoký a biely, a ako som ho ukryla v pivnici strašne sa zmenšil, lebo tam naňho nesvietilo Slnko, čiže ho potreboval a veľa ľudí po ňom išlo, čo bolo aj dobré že sa zmenšil, ale úplne najhlbší sen bol keď sa mi snívalo že vidím na nebi kozmickú loď, ale bola tak za malými mráčikmi a vyzerala akoby priesvitná, alebo splývala, ako keď vidíte mesiac počas dňa, a z nej sa ozval taký zvuk a hlas ktorý povedal ľudom 3 informácie, niečo s tým odkiaľ alebo čo sú ľudia a biologický princíp, zapamätala som si presne však iba tretiu - že ľudia majú jednu zložku čo je v nich od hviezdy Sírius, teda z jej systému. Keď som si tú ľoď chcela odfotiť, tak hneď zmizla, a vedľa stáli aj frajer a jeden spolužiak a rozprávala som sa s nimi či to nie je náhodou iba projekcia ale sme skonštatovali že nie. Bol to vážne veľmi silný sen.

    OdpovědětVymazat
  7. V roce 2007 jsme se na jeden rok přestěhovali z moravy k Chebu.Při častém pozorování jasné noční oblohy jsme měli možnost skoro denně vypozorovat létající objekty UFO. Často se "tvářily"jako svítící hvězdy a pak najednou vystartovaly a velkou rychlostí zmizely, nebo měnily svítivost až do pohasnutí a opětovného rozsvícení. Objetky většinou "hlídkovaly" ve dvou.A když se pohly aby velkou rychlostí zmizely z obzoru, tak při letu udržovaly stejný odstup.Někdy byl jeden objekt schovaný za jasné noční oblohy za oblakem nebo oparem a to když byl blíže k zemi.Snažila jsem se navázat s posádkou objektů telepatický kontakt.Pár týdnů to trvalo, ale pak se to podařilo.Na veškeré mé otázky bylo odpovězeno. Zajímalo mě proč hlídkují vždy 2 objekty,odpověď byla ,že jeden je vojenský a druhý monitoruje zdravotní stav obyvatelstva a prostředí ve kterém žijeme.Další otázky byly ohledně zdravotního stavu mého manžela, byla mi nabídnutá pomoc pro něho,dostala jsem pokyny jak se to provede.Šlo o 2 zdravotní zákroky, manžel chtěl ať "TAM" jsem s ním kdy mu měl být provedený operativní zákrok.Vše probíhalo při spánku,astrálně jsem byla s ním na lodi.Operativní zákrok jsem sledovala a zároveň s tím mi byla nabídnuta regenerace organismu v zařízení na lodi...Asi za tři týdny jsem dostala vzkaz pro manžela, že bude další operace a to na slinivce.Manžel měl důvěru a už mě nežádal at tam jsem s ním.V den kdy probíhala operace tak manžel spal bez probuzení 18 hodin.Od té doby se mu zdravotní stav zlepšil. Protože jsme moraváci tak jsem koukala do mapy, která ta oblast je monitorována ,kterým směrem mizejí v dáli . Zjistila jsem ,že asi je zajímají Doupovské hory ,já tomu říkám "bílé místo na mapě česka" Jedná se o tzv. Doupov náš největší vojenský výcvikový prostor ,který zaujímá plochu přesahující 33 tisíc hekterů.Naši přátelé z oblohy nás při nočních procházkách a při telepatických spojeních zdravili různým světelkováním,přiblížováním různými kyvavými pohyby na obloze.Později se nechali vidět i ve dne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Kocour Žolík
      Děkuji za pěkný příběh, znaky příběhu jsou dost často se opakující u většiny, jejichž vnitřní poznání je jiné a není povrchní a děkuji i za odvahu toto nám sdělit. Pro někoho jsou tyto příběhy neskutečné a ihned tvořící averzi, ale kdo dovede vyciťovat jemné niance života na Zemi, tak tyto příhody jsou pro něj skoro běžné, včetně komunikace. Při všech těchto aspektech si pak dotyčný uvědomuje v plné šíři omezenost těch, co věří jen tomu, co je uvedeno systémem.

      Vymazat
    2. Objekty meniace intenzitu svietivosti ako popisuješ som vlani niekoľkokrát videla aj ja. Lietali priamo ponad náš dom.

      Vymazat
  8. Poznam viacero ludi, ktori maju nechceny kontakt s demonmi a mam aj osobnu skusenost. da sa tam dosadit synonymicky nazov inych entit. spolocne je napr. strasidelne sny a nasledne skrtenie. vzdy je tam znak inteligencie, napr. clovek sa zobudi v presne rovnakom case, rovnakej nocnej hodine.
    Clovek sa ich snazi zbavit, ale nie je to jednoduche. Na prvy pohlad sa ich zbavi, ale nastavia pascu, aby clovek konal, to co chcu. tieto pasce mozu byt viacurovnove.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Daniel myslíš že to nie sú iba duše zomrelých? Lebo toto presne mi opísala sesternica, majú dom ktorý má už cez 120 rokov a keď zbúrali vpredu starú časť a postavili tam izbu pre ňu a pre brata , tak to celé začalo, budila sa o piatej ráno, niekedy s tým že ju niekto dusí, nemohla ani kričať, vídavala tiene v dome, a dokonca sa jej aj snívalo že je zase tá piata hodina a na to a strhla zobudila a bolo naozaj 5. Rok dozadu sa vydala a odišla z domu a má pokoj. No a my sme tam v tom dome boli u nich pred mesiacom (je to taká naša znovuobjavená rodina) a ako sme prišli som aj ja videla tieň ako ide z obývačky ďalej do domu, hneď mi ostalo zle, že sa mi to len marí, ale myslím že by som to vedela lebo sa mi nikdy nič také nestalo.

      Vymazat
    2. a zvyšok jej rodiny nič také nezažíva, len jej otec raz videl tieň na chodbe a vyzeral ako v klobúku ako ich dedo, ale to bolo všetko...preto keď som tam bola som im nič nepovedala že som videla, ona tam totiž nebola vtedy...

      Vymazat
    3. Nemyslim si. stava sa to aj ludom, ktori byvaju v panelakoch, byvaju v nich od zaciatku a pred nimi tam nik nebyval. Na druhej strane nevidim dovod, preco by mali ludske duse take nieco robit. Niektori s nimi aj komunikuju. Dokazu sa rozpravat hlasom zosnuleho, aj taky pripad poznam, ale som presvedceny ze nemaju nic s ludmi spolocneho.

      Vymazat
    4. no mne hneď bolo čudné že prečo by to tí zomrelí robili hlavne ak je to dom po predkoch... a kto to vlastne sú aký demóni, prečo to robia len niekorím? strašné...

      Vymazat
    5. to Daniel
      Většinou jsou to silné egregory a ty aby se nakrmili, potřebují člověka nějak vystrašit a tím nabít své energetické tělo. Stačí nějaká povedená rodinka nebo člověk v blízkém okolí, kteří vyzařují stálé negace, to jsou pak věci v okolí. gregor se zdánlivě chová jako obdařen inteligencí, ale převládá u něj spíše pud sebezáchovy a když má nedostatek, je v okolí pak "veselo".

      Vymazat
  9. Nevím, jestli to sem patří, ale před rokem až dvěma jsem míval velké množství intenzivních a živých snů o takovýchto setkáních. V této realitě ale neproběhla, jen se mi o nich zdálo, jako by mě ty sny na něco takového vnitřně připravovaly, abych věděl, jak se mám zachovat, až se to stane.

    Dokonce v jednom snu jsem je i přivolal: http://spiiiidy.blog.cz/1203/mimozemstani-na-chalupe

    Jinak nějakou dobu jsem trénoval vidění elementálů v přírodě a po nějakém čase jsem je občas zahlédl - třeba v lese u potoka, nebo v plameni svíčky. Několikrát se mi zjevilo i něco, čemu bychom asi řekli anděl - prostě čistá bílá energie, která ve mně vyvolávala úžasně příjemné pocity. Objevila se vždycky jen na pár vteřin a pak zmizela, jako kdyby mi říkali "neboj se, jsme tady a pomáháme ti". Také jsem jeden čas prováděl meditaci na přivolání svého ochránce, který se mi později také zjevil.

    Jinak ve snech často navštěvuju jiné planety, hodněkrát jsem byl třeba na Marsu, takže se mi například potvrdilo to, co jsem později z jiných zdrojů četl - totiž že je normálně obydlený. A nejen tam, viděl jsem i setkání něčeho, co bych nazval meziplanetární nebo galaktická rada, vnitřky spousty vesmírných lodí i talířů a podobně. A upřímně - nemyslím si, že to všechno jsou jen výplody mé fantazie.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.