sobota 22. února 2014

Opět Yellowstone






V dnešní době se vyskytují znepokojivé trendy u jednoho největšího vulkánu na světě v Yellowstonském parku. Události, které jsou velmi často pozorovány krátce před každou erupcí každých sopek je vždy nárust výšky kaldery, nové trhliny a hlavně výskyt vzácného plynu Helium-4, toto vše nyní dělá vědcům velké vrásky ohledně tohoto území.


V případě možné erupce v Yellowstone by ohrozila celou planetu. Od léta 2013 se velmi zvýšil počet zemětřesení a v posledních pěti měsících seismické stanice  zaznamenaly zvedání povrchu, jak už jsme několikrát zde informovali. 






Nynější fakta:

1)     Půda obřího kráteru stoupá a pohybuje se na jihovýchod

2)     Objevilo se Helium-4, většinou předzvěst výbuchu

3)     Když se objeví Helium-4, vždy to u ostatních sopek znamenalo erupci

4)     Před začátkem erupcí se vyskytují i zemětřesení v blízkosti těchto sopek a poslední o síle M 3,6 bylo 11.února 2014

13 komentářů:

  1. Rachnout to,je vymalovano a zacne se ukazovat co v kom vezi,v boji o preziti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Boj o přežití? A proč vlastně ... ? Jsou za tím jen pudy, nebo i něco víc ... a nebylo by z toho ještě i jiné východisko...?

      http://spiiiidy.blog.cz/1402/prezit-za-kazdou-cenu-a-proc-vlastne

      Vymazat
    2. Vtipny Honzo:-))))))))))))))))).Ale za sebe : mam zivot rad,mam rad i ty koho znam a mam rad svyho psa i sebe,mam rad to malinky hospodarstvicko co jsem si zridil,libi se mi jak za mnou behaji slepicky a kacenky a "vypravej si",hledaj co kde zbastit,mam rad slunce nad hlavou,to jak hreje,i hvezdy,mam rad les a jeho zvuky kdyz tise sedim pod dubem co jsem ho pred chvili objimal,mam rad ten skvelej pocit kdyz piju vodu,i ten kdyz si dam kafe,muzu si zaplavat,jit na houby,proste mam rad zivot ve fyzickym tele,navic ho mam vyzkousenej ted a tady a tedy vim ze je,to neni zadna "teorie",ale skutecnost,narozdil od vseho ostatniho co jsem si uvedomele neprozil,nebo nezkusil,ono to vsechno muze bejt ,ale taky nemusi,jeste nikdo fyzickej mi o tom neprisel povypravet ;-),mam rad cely to souzneni a stoji mi za to prezit,pokud to pujde:-).Potrebujes vedet vic? ;-).Ten clanecek cos na nej hodil odkaz bude nejspis od sebevraha masochisty,nebo nekoho,kdo neumi zit,tak mu na zivote nezalezi,vzdal to uz ted :-).Nebojim se pokusu o "preziti",vidim to jako vyzvu,novy zkusensti,dobrodruzstvi,sanci uplacat s ostatnima myho razeni z rozprasenejch konzumentu konecne neco vic,treba spis pochopej,kdyz ted myslej,ze se neni o co snazit,ze to nedokazou,budou mit tedy moznost zacit uplne od piky,s cistym stolem,znovu:-)

      Vymazat
    3. No a kdyz to nedam,tedy dobra,prijdu o to telo co mam tak rad a zkusim neco jinyho,jenze to uz nebudu ja,ted a tady,paklize vubec cokoliv budu:-).Takze se neni ceho bat,ale neni ani duvod cokoliv vzdavat,jsem bojovnik ;-),bojuju celej zivot o vsechno,i o ten zivot a nevzdavam ani prdik,bavi me to,mam rad vyzvy:-)

      Vymazat
    4. Ten článek je ode mě. Taky mám svým způsobem rád život tady, mám rád přírodu, nějaký malý procento lidí, zvířata, lesy, Zemi, a podobně ... ale tomu životu tady se moc souznění říkat nedá. A ke druhýmu komentáři - jo, budeš to pořád ty. Spíš teď tohle tělo tady na Zemi nejsi ty ;)

      Vymazat
    5. Jak to vis Honzo?:-).Myslim si,ze tu nejsem jen tak pro legraci a zivot je potreba odzit.Mel bys bejt trochu vic optimistickej co se sama sebe tejka,neber svet tak osobne,muzes pomahat leccos zmenit,ale sam to nezmenis,proc se tim trapit,staci vedet ze co muzes,delas,aby byl lepsi:-).Az za mnou zaskoci nekterej mrtvej a povypravi mi,vsem kdo se trefili a meli pravdu vyseknu poklonu,to stejny kdyz se stavi nejakej mimozemstan.Ale do ty doby me bude zajimat realny duchovno kteryho jsem schopnej a ktery mi dava smysl.Ostatni je rise teorii a pohadek.Teorie zustava teorii dokud se nepotvrdi,nebo nevyvrati,to znamena: muze bejt,ale nemusi!Mas to jako moje "jinoverectvi",nikdy se neztotoznim s zadnou virou,mam svoji o energiich,ty mi dokazou ukazovat svoji existenci,ze opravdu jsou a ne ze je vymyslel kdosi,aby si nejak oduvodnil cosi,co si jinak nedokaze vysvetlit.

      Vymazat
    6. Osobne si myslim,ze nejsme obeti niceho a nikoho jinyho,nez jen obycejny lidsky zvule.........a ze to budou zatracene fikany a vzdelny,inteligentni lumpove,o tom vubec nepochybuju.

      Vymazat
    7. Vsak se jen rozhlidni klik ruznejch nesmyslu a teorii si na nas dokazou vymyslet a jak nam je dokazou "prodat".To muze jen hodne genialni hlava.Staci jen sledovat ty tisice channelingu,od vesmirnejch lidi,korporaci,pres sedivaky,jesterky az k demonum a ruznejm raraskum,panbickum na oblaccich,andilkum a nevim ceho vseho,a lidi na to slysej,prestoze se o tom nikdy nedokazali presvedcit s padnym dukazem pro ostatni........... :-)

      Vymazat
    8. to Proud
      Jsem optimistickej až duní Bory, ale tento svět už stojí za ....... ! Miluju přírodu, zvířátka a jak píše Kment, pár lidí, ale vše i toto ničí tato civilizace a je to někdy moc k plaču.

      Vymazat
    9. Ovsem priznavam,ze co nemuzeme naprosto jasne dokazat,jeste neznamena,ze neexistuje,ale to je prave pro me porad ta uroven teorie,dokonce bych si moc pral,aby kolem nas ty ruzny pozitivni "priserky" existovaly a mely zajem nam pomoct.Vzdycky mam pred ocima Vedy: Nicemu never,i kdyby kolem tebe tisice verily .... :-)

      Vymazat
    10. Souhlas Iv,ale tady plati ta berlicka,ze delas co muzes a nemel bys proto co kazej druhy,zapominat na sebe a svy blizky a nachazet,tesit se z toho a chovat si to krasny co z toho mate........

      Vymazat
    11. Jinak riskujeme,ze nas ten jejich umyslnej jed ve vsech formach co jich jen je,dokaze otravit a tu radost tem parchantum udelat rozhodne nehodlam!

      Vymazat
  2. Všechno spolu souvisí. Slunce - Země, nejspíš se chystá se přepólování.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.