pátek 21. února 2014

Mat a It 4



 
Sci – fi povídka



Část 4



Zdravím Mat i Ter, Vidím, že jste v plné síle a chceme si opět pohovořit o událostech na Gai. Ano It, situace i časová křivka událostí na Gai je nyní v plném proudu a většina obyvatel ani o těchto věcech neví, většinou záměrně od těch, co s nimi chtějí manipulovat a udržet většinu v nevědomosti.

Ter, vy jste vyslali z laboratoře dosti velký piktogram na Gaiu s informacemi, kdy dojde k další fázi přeměny.

Podívejte Mate i It, poslali a ti co mají zájem o udržení nevědomosti, jej zakryli nějakou údajnou reklamou místní firmy Invidia na počítače http://energieupramene.blogspot.cz/2014/01/firemni-reklamy-v-obili.html . Udělala si z této informace reklamu a tím celou záležitost zametli pod kobereček. Většina lidí jim to zbaštilo se vším všudy, tak velkou moc má vládnoucí skupina, která ovládá i místní veřejná média. Ter, trochu k věci konkrétně. Vím, že jste Mate i It nedočkaví, ale chtěla jsem, aby jste byli trochu v obraze.

Ten piktogram měl upozornit na další fázi zpuštění programu „Rezonátor“, kdy dojde k iniciaci ovlivnění magnetického pole Gai a tím i všeho živého na ní. Bylo tam i přesné datum 19.2. stejného roku, kdy Slunce bude spouštěcím  a napájecím mechanizmem všech událostí v tento den.





Slunce svými výrony v ten den zpustí ovlivnění magnetosféry Gai a ona začne pulsovat. Jen je ve hře, aby byl dostatek energie ze Slunce, aby mohlo pak magnetické pole Gai začalo  rezonovat a zvýšit tak jeho frekvenci. Ter, proč zvyšovat frekvenci Gai? Mate, jinak nepůjde aktivovat jejich DNA, která byla záměrně zablokována. Vy It, však se podívejte, jak veřejně manipulují z grafy, které neodpovídají vůbec skutečnosti. Jejich magnetické pole již pracuje v sinusoidě od toho data, ale jejich grafy uzpůsobili, jako když se nic neděje.





 Ale největší legrace jejich manipulace je, že podružný graf jim ale hlásí skutečnou geomagnetickou bouři. Myslím, že je to obavami, aby zakryli to, co se dnes na Gai děje. 

Mate, víte, lidé budou na Gai nyní stále více vnímat okolo sebe se vyhrocující děje, které budou až extrémní. Počasí se bude zdát, jako by se zbláznilo, přibude vzájemné agrese a pak teprve lidé začnou srdcem toužit po míru, klidu a hlavně lepším místě na žití. Budou se více zajímat o to, co se kolem nich děje. Je to ten hlavní první krok - uvědomění, díky pulsaci a změně magnetosféry. Je to uvědomění, že svět v podobě jaké doposud znali, nemůže nadále existovat. Dobře Ter, ale co ti, kteří se nepřizpůsobí a nebudou vnímat tyto změny. It, tyto lidi změny nezajímají, nepochopí, že je to skutečný „konec věků“ jak jej popisovaly jejich staré „Slovanské védy“. Raději se budou stále věnovat těm povrchním problémům, jak jsou krásně oblečeni, mají-li hodně peněz nebo jezdí rychlými auty. Dobrovolně si zvolí svět iluzí a nebudou se chtít jich vzdát.

Víte Mate a It, nová magnetická struktura Gai v sobě skrývá vlastně novou kvalitu zkušeností. Ty nevědomé bytosti nebudou schopny přijmout tuto novou kvalitu bytí, prostě jejich struktura těla se nepřizpůsobí struktuře magnetického pole.. Negativní vlivy budou přibývat na síle, extrémní počasí, výbuchy sopek, povodně, mnozí budou říkat, že je to náhoda, ale není, je  to jen důkaz, že se začínají vyrovnávat póly Gai. Planeta Gaia tím vyrovnává a harmonizuje přesun pólů, proto tyto klimatické změny. Copak Ter to ti lidé nevidí už teď, co se tam děje. Mate, mnoho z toho je přísně kontrolováno, nebo manipulováno a to vše má za úkol odvést je od skutečné pravdy.



Předešlé povídky:




Článek na podobné téma:





8 komentářů:

  1. Pane Iv,neměl by jste asi psát ty povídky a úvahy,hihi.Sotva je zmínka o grafu,tak jak na potvoru přestane fungovat.To jsou mi ale náhodičky,že?Hlavně aby nezačaly "lítat" errory nebo egregory,jéje.

    OdpovědětVymazat
  2. to Ter
    Taky chytrá hlavinka co si pozorně všímá okolo dějů ( tkz. náhod"), vše je dáno v pravý čas, ikdyž se někdo hodně snaží pozornost směřovat jinam,utajované události se nakonec stejně dostanou do reality a kdo je informován, bere vše bez zděšení a s trochou ironie.

    OdpovědětVymazat
  3. Jakoby to ani nebyla povídka, ale scénář nejbližších událostí. Když je zde zmínka o piktogramu z Kalifornie, který i tady byl velkým tématem, tak jsem schválně sledoval jaké hmatatelné události by mohly na Zemi proběhnout. 19.2. eskalovala situace na Ukrajině. Tento den byl nejdramatičtějším a nejagresivnějším dnem těchto nepokojů, které tam probíhají už čtyři měsíce. A tak nevím jestli by tato událost mohla s obrazcem souviset. Je ale fakt, že tato událost vzbudila pozornost celého světa a v důsledku toho, že média informačně za událostmi hodně pokulhávají, navíc jim velká část lidstva ani nevěří a tak se začaly žhavit počítače, internet byl hlavním zdrojem informací a nejrůznějších diskuzí. A to nejen u nás. Z diskuzí je pak velmi patrné jak je svět rozdělen. Jedni se zastávají povstalců a velmi často se v komentářích projevují fašistické sklony a druzí co se snaží najít, nebo prezentují objektivní názor, tak jsou označováni za komunisty i když vůbec komunismus neobhajují ani ho neopěvují.
    A to je právě to. Stále jsem se snažil pochopit proč se uprostřed piktogramu s opakovanými čísly 192 v prostředním řádku objevuje na levém kraji v braillově písmu písmeno A, a na pravém okraji písmeno B. Proč se neopakuje jen číslo 192. Mohlo by to tedy poukazovat na toto rozdělení názorů a případně úrovně vědomí ?
    Když se na piktogram podíváme tak vidíme vnější - hlavní kruh, prstenec a v něm tři kruhy různé velikosti. Původně byla myšlenka, že by se mohlo jednat o postavení planet. Ale pokud je čteme od největšího po nejmenší, pak je jednoznačně poukazováno na číslo 192, které podtrhuje správný výklad v braillově písmu v piktogramu. Uvnitř kruhu je zobrazena obrazovka počítače včetně podstavce a nad obrazovkou je umístěna malá kamera, která je s počítačem spojena. Znamenalo by to, že na Zemi - uvnitř kruhu, v den 19.2 dojde k události kterou bude značné množství lidí sledovat právě na počítačích. Kamera nad počítačem pak poukazuje na to, že bude k dispozici i obrazový materiál.
    A to se také stalo.
    Tak možná je tato teorie jen shodou okolností, nebo nesmyslem, ale přesto si myslím, že tu něco spolu vzájemně souvisí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Honza
      Směrnice Top secret CIA uvádí jak bojovat proti nepohodlným názorům, bylo to slovíčko FAKE a ti co propagují trochu sociální cítění, musí být označeni Komunisty, nová generace tak už je nastavena a ti co si nerozšiřují informace jsou pak velmi dobře manipulovatelní a protivníka označí "červeně". Myslím, že co se týče Ukrajiny, je to starý scénář, jen co skončí olympiáda, soused u hranic si udělá pořádek svým také specifickým způsobem, bylo to jen provokace v době olympiády a pokus o vtažení. Vaše interpretace 19.2. je dobrá, protože zahrnuje i tyto děje, sice jako vedlejší v globálním měřítku, ale taky důležité. Hlavní věc je, že Medvěd se nenechal zatáhnout do provokace.
      Exportovat násilí a nepokoje do USA jak to oni provádí je dnes zbytečné, myslím, že začínají zde působit jiné vlivy, všimněte si meteorologických anomálií v USA a Německu i do budoucna..

      Vymazat
    2. Ano Iv, díky za reakci. Také si myslím, že až zhasne olympijský oheň tak se zřejmě budou dít věci. A meteorologické anomálie. které zmiňujete jsou bezesporu pro tuto planetu zásadnější.

      Vymazat
  4. Vážený Iv,
    dík za povídku a mám takovej, nutkavej pocit, že tahle doba chce stoiky s velmi vyvinutým smyslem pro humor. Něco na způsob kombinace Švejka se Zénónem ... jak se snaží podpírat hroutící se stou. Matěj

    OdpovědětVymazat
  5. to Matěj
    Ono to Matěji aspoň nutí lidi více přemýšlet a skutečnosti i pravdy se dají lépe podat, dík Matěji a ti vnímaví si to už přeberou, v to pevně věřím.

    OdpovědětVymazat
  6. Tyhle změny jsou asi fakt to nejlepší, co se nám mohlo "přihodit" (a to píšu bez ironie) ... jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.