středa 4. prosince 2013

Věda v koncích




Dnes si vezmeme na paškál starověké civilizace, kde jsou temná místa pro vědecká objasnění. Těch neznámých je samozřejmě mnoho a dnešní oficiální věda na ně nedovede odpovědět. Jsou to většinou otázky, které nesouhlasí s předávanými dogmaty dnešní vědy.



První otazník je u Egyptských pyramid, kdy technologie tehdejších divokých egypťanů nemohla dovolit vlastně postavit tak perfektní stavby. Téměř dokonale opracovaný povrch kvádrů, přesný výpočet základny pro vlastní stavbu, sto metrů dlouhé přesné tunely, umístěné v masivu materiálu pyramidy, v  úhlu 26 stupňů, osvětlení prostoru při stavbě, když nebyly nalezeny zbytky po loučích ani na zdích a odchylka tunelu není vyšší než několik milimetrů. Vůbec celková struktura stavby s minimální chybou, k tomu musely být značné astronomické znalosti. Tajemné větrací šachty, dveře, vyříznuté tak dokonale, že nenechávají na pochybách použití pil s diamantovými hroty nebo použití laseru.




Druhý otazník je původ psa. Původ opravdových přátel člověka rovněž není tak zřejmý. Zřejmě je i mylné přesvědčení, že pes byl domestikován asi před 15 000 roky. První studie psa DNA ukázala, že všechny psí plemena byla asi odvozena od vlků, před nejpozději 40 000 roky, možná i dříve a to až do 150 000 roky. Proč je tato skutečnost tak zajímavá?  Že z vlka se najednou stalo úplně jiné zvíře, mutant, který sice vypadá jako vlk, ale v povaze má pak jen ty funkce, které byly jako žít s někým, milovat jej. Náhodný mutant by prostě ve smečce nepřežil, protože smečka je přísně vždy podřízena její hierarchii a rituálům. Žádný přirozený vývoj zde nemůže být. Jakýkoliv zoolog potvrdí, že bez zásahu genetického inženýrství nepřinese psa z vlka.



Další otazník je Mohendžodár – městká architektura.

Toto město obsahuje zavedení vodovodů, toalet, architektura je postavena ve dvou úrovních a jsou vystavěny z pálených cihel o standardní velikosti. Jasný je i systém ulic,, domů, sýpek a lázní, prostě město bylo vybaveno veškerým potřebným moderním vybavením a to před 2600 – 1700 před.



Další otázky, které věda zatím nezodpověděla ze spektra starých civilizací jsou i Sumerové, s jejich základy hutní výroby, městská architektura, rozvíjení vědy a zejména matematiky, díky nim vlastně máme hodinu  rozdělenu na 60 minut a minutu na 60 sekund a že kruh má 360 stupňů a to vše, kdy by lidstvo mělo sbírat kořínky. Další otazníky je město Teotihuacan v jižní Americe s jeho slídovými destičkami postavených na vrcholu pyramidy, jeho neznámým jazykem a organizací. Je toho více co nám věda nemůže zatím vysvětlit o těchto civilizacích a vymýšlí si teorie, které dnes nemohou již platit, ale snad časem přestane strnule reagovat a hledat nové pohledy, nebo že by jsme pocházeli opravdu jen z opice a používali zdokonaleně jen základní instinkty?


18 komentářů:

  1. Nuz veda je skostnatela,skriabe sa casto pravou rukou za lavim uchom.Navyse sama sebe vytvorila mantinely ktore jej brania vidiet dalej..to co moze bezny clovek vidiet vdaka predstavivosti,skusenostiam a citu pre vec. Ale je vela ludi ktory to zacinaju chapat(ci uz davno pochopili napr. Pan Tesla) a spajat dohromady.. Casom sa urcite i veda dopracuje ktomu co ludia vedia uz davno:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podeziram vedu ze sluzby systemu,elitam a jejich zajmum spis,nez ze sluzby lidem a pravdivosti.Je to nastroj zneuzitej stejne jako penize a ostatni,strach,nadeje,manipulace,systematicky uspavani,oslepovani a zatemnovani lidi a skrejvani jejich moznosti.....

      Vymazat
    2. Proud..kto plati vedcov a vyskumi?To mas hned aj odpoved.Ked najdu nieco nehodiace sa tak staci pohrozit exkomunikaciou,a ukoncenim akejkolvek podpori pri zverejneni a je vymalovane.Pripadne nejake to zosmiesnenie.Ale je stale viac ludi ktory ako sa zda nato nedbaju a verejne prezentuju zistenia.:-) Raz sa to musi preklopit!

      Vymazat
    3. Pan Iv ale iste vskutocnost naraza na nieco ine.Ze k vivinu ludskej bytosti tu na zemi prinajmansom nikto pomohol.A to nielen vedenim,ale i po fyzickej stranke.Pre vecsinu znas asi uz nieje hlavna otazka ci,ale kto a preco.

      Vymazat
    4. Presne Mailo,to uz beru nejak samozrejme :-).Pravda o tom vsem by me hodne zajimala,ale nemm ji jak zjistit. I to je jeden z duvodu moji opatrnosti ke vsem tem "nadlidskejm" schopnostem(telepatie,napojeni na Akasu,Astralni cestovani),ne ze bych je zpochybnoval,na to nemam patrony,navic si rozhodne nemyslim,ze to jsou nesmysly,jen mi nehraje jedna vec z osobniho hlediska,umet tohle vsechno,nebo cokoliv z toho ja,prvni na co to pouziju bude ono dozvedeni se pravdy a predani ji lidem! Nechapu,ze to jeste nikdo neudelal???.......

      Vymazat
    5. A prave to je dovod preco si sa este k osvieteniu nedostal.. nic v zlom,ved ani ja nie.Toto su vsak uz pravdy ktore nemozes len tak niekomu povedat..mozes ho ktomu len smerovat a tym mu pomoct.Objavit to a pochopi vsebe ako uz viem nieje to iste.No a pri osvieteni alebo povedz tomu ako chces ti to akasa ukaze! tak ako treba podla toho ako daleko si-najskor tam musis dospiet aby si mohol pochopit a nesiblo ti stoho.Niesom vsak ziadny odornik..hovorim len ako to chapem ja.

      Vymazat
    6. to Proud
      Nové skutečnosti dnes musíte podávat jiným způsobem, mezi řádky, jinak se vystavujete velkému nebezpečí a ti co mají schopnosti ji pochopit ji, pak pochopí skoro okamžitě - spontánně. Víte Proude, ty schopnosti o kterých mluvíte výše, se musí stát vaší přirozeností v reálném žití a vždy si uvědomovat jejich původ - umět přirozeně mezi nimi přepínat. V tom momentě si uvědomíte to směšné pachtění, falešnou hrdost, shon za něčím a zbytečné přesvědčování slepého o krásném sluníčku na obloze a tím i vydržet jeho rozčilování, že to sluníčko tam není, protože ten slepý ho nevidí.

      Vymazat
    7. Iv a Mailo,ja vam rozumim,ale myslim si,ze je to podobne jako s volnou energii,mrknete na Rossiho a Keshe,nechci se hadat,jen spekuluju na zaklade logiky a selskyho rozumu.Proc myslite,ze ty veci uz nejsou mezi lidma,opravdu verite na ty schvalovaci prutahy a pripravy vyroby,testovani atd? Ja ne,proste dostali nuz na krk!!! A dostane ho kazdej kdo neco vyhlasi predem a da o sobe vedet driv,nez bude mit prototyp kterej uz je hotovej,funkci a pracuje.Kdo to mysli opravdu a chce,udela jednoduchou vec,nebude chtit zbohatnout,dela to pro lidstvo,takze vsechno zdokumentuje udela plany vyroby svepomoci,presny postupy,proste tak,aby kazdej mohl vyrabet a pak to supne mezi lidi vsema cestama a prostredkama,internet,sousedi,proste to zverejni a dostane to mezi maximalni pocet lidi.Jen tak je dnes mozny uspet,to je muj nazor,bez ohledu na obeti! A totez plati o tom,co jsem napsal pred tim,nevadi ze spousty lidi nebudou rozumet,nevadi ze me prohlasej za blazna,zesmesnej,ale bude to mezi nima,kdo bude trochu znalej,nebo se dohrabe k jistymu poznani,musi na to pak jednou narazit a muze to pouzit.Ovsem kdyz budu koukat na svou kapsu,vyhlasim to predem,pak na 300% prijdou hosi z tajnejch sluzeb a "domluvej" se se mnou.Na kazdej pad at to dopadne jak chce,mezi lidi se nic nedostane bez pozehnani elit!Je jen jedina cesta v dnesni dobe,obejit je a vrazit jim nuz do zad,at to stoji co to stoji.Ale jak rikam,muj nazor.Dospel jsem k nemu po letech sledovani historie vynalezu a vynalezcu,nezvestny,povrazdeny,nebo koupeny..........takova je bilance tech kdo chteli jit oficialni cestou mezi zralokama.Proto jsem se logicky dobrak k tomuhle vychodisku.

      Vymazat
    8. Ked chce niekto nasilu nieco presadit, tak to nebude fungovat. Musi v tom byt nejaka rovnovaha. A tam sme este nedospeli.
      Dovolim si trochu teoretizovana a spekulacii.
      Predstav si, ze mas desat fungujucich strojov na vyrobu EE za par halierov. Samozrejme, ze ich rozdas rodine, znamym. Tym si porusil rovnovahu. Znami sa pochvalia susedom, co od Teba dostali. Susedia nic take nemaju a zacnu zavidiet a dobre vztahy su tie tam. Znamych to velmi mrzi, ze su s dlhorocnymi susedmi zrazu v nemilosti a rozhadani. Nasledne ten hnev presmeruju na Teba, lebo Ty si im ten pristroj dal. A radsej Ti ho vratia a znovu platia vysoke poplatky, pretoze chcu so susedom dalej dobre vychadzat. Znovu nastala rovnovaha medzi susedmi, vsetko je zase ok.

      Vymazat
    9. Proto taky zverejnim plany,dokumentaci a vyrobni postup,at si kazdej co chce postavi sam,kdyz bude mit zajem :-),navic,sotva budu mit prostredky abych to vyvinul a postavil prototyp na ukazani a otestovani funkcnosti,vyrabet nekomu za svy uz by bylo tusim nad moznosti normalniho cloveka:-). A jak jsem psal,dam tu moznost vsem,kdo nechce,nemuze,neni jeste tak daleko,necha bejt :-)

      Vymazat
  2. Mailo, kedysi ludia zili s prirodou a zakonmi vesmiru, ktore sa dodrziavali bez pochybnosti a snazili sa podla nich zit v harmonii. Vtedy zazraky a zahady neexistovali, pretoze kazda informacia bola dostupna vsetkym. Dnes je to opacne. Informacie ma iba par ludi a zahad milion. Ked som sa ako moderny clovek prestal zaujimat o "zazraky", vysvetlenia prisli same od seba. Snazim sa vypnut tie "programy" modernej doby a sucasna veda s technikou plna tajomstiev a zazrakov mi uz nepripada az tak cool.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jao,ja suhlasim...staci vyhodit tie nezmysli von....no napriek tomu zijeme na zemi v hmotnom svete,a i ten hmotny svet treba posuvat dalej! Treba tieto dve veci spojit,nie ich rozdelovat(teraz vlastne rozdelene su)...spojit ich v prospech ludstva.

      Vymazat
  3. to Iv
    Můžete říct nebezpečí čeho se vystavujete, pokud skutečnosti nazvete pravými jmény a nejen mezi řádky? Stanete se nepohodlný pro systém a budete odstraněn? Ve vší úctě si nemyslím, že by v dnešní době byl problém Vás najít, pokud by o to byl zájem. Vážím si Vaší práce. Kamča

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlas s Ivem, kdo by takhle přes net vybalil v pár článcích najednou všechno, co ví a co je záměrně potlačované a co pro systém není dobré, aby lidi věděli, tak by se taky nemusel dožít dalšího týdne. Ono lidi, co to dělají ve větším měřítku a třeba i někde přednáší, nebo se snaží oficiální i neoficiální cestu něco protlačit k běžným lidem (např. Icke apod.) tak musejí mít hodně dobrou ochranu (jakou, o tom se nebudu rozepisovat, každý, kdo ji ke své činnosti potřebuje, ji už nějakým způsobem používá).

    Taky když zabrousím do nějakého vážnějšího tématu na blogu, jdu jen po povrchu. Jak se říká, chytrému napověz ... a dál to znáte. Takže ano, nemusí se říkat celá pravda, stačí ji jen poodhalit a ten, kdo Vidí, si k ní už dojde sám a je to bez rizika, že vám pozabíjejí celou rodinu. Je to sice smutný, že to tu takhle funguje, ale pořád je lepší dělat něco tahle málo než nedělat vůbec nic.

    Buďme rádi aspoň za ty záblesky pravdy. Že zatím není vidět celá, to není tak na škodu, neboť spousta lidí by ji ani neunesla. Jak jsem už psal - ten, kdo hledá pravdu, by měl počítat s tím, že se bude podobat spíše jeho nejhorší noční můře než nejkrásnějšímu ideálu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kmentovi děkuji za vysvětlení, je to přesné. Jen upřesním, že metoda nějaké fyzické likvidace je již primitivní způsob, soustředí se na psychologické útoky, jako třeba u zaměstnavatele, rodiny, cílené sdělování osobních dat se záměrem poškodit atd. to Vám nedošlo, více se o tom již nebudu bavit.

      Vymazat
    2. To je v naprostym poradku,kazdej ma pravo se sam za sebe rozhodnout co a jak chce,je to jenom jeho vec a jsem presvedcenej,ze si ma kazdej moct delat co chce a co se mu libi,jen s jednim samozrejmym a dobrovolne povinnym omezenim,tedy dobrovolne prijatym:-),a to nepusobit svou cinnosti vedome skody druhejm,kdyz neni vyhnuti,jsou dve mozny cesty,predem upozornim a domluvim se,podle toho jedu dal,nebo cinnost co by nekomu mela udelat skody ani nezacnu.Osobne jsem pro primej postup,nadnesene receno,bez ohledu na ztraty.........a ze je sem tam mivam,ovsem jsem s nima v pohode,tu reholi jsem si sam dobrovolne zvolil se vsim co k ni patri.

      Vymazat
  5. Zdravím zde přítomné... Jako studentka genetiky se vyjádřím asi pouze k té části se psy, jelikož k tomu mám nejblíže. Můžu s klidným svědomím potvrdit, že mutace v takovém měřítku je tak nepravděpodobná, až je téměř nemožná. Pokud by se stala u jednoho jedince, tak by jej smečka zabila a tím by mutace zanikla. Tak tomu bylo v průběhu dějin často, pokud nebyla mutace evolučně výhodná, neudržela se více jak páru generací. A není zrovna evoluční výhodou přestat lovit a mít "mírumilovnou" povahu. Navíc tak rozsáhlé mutace jsou ve většině případů smrtelné ještě před narozením.
    Alexiam

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To Alexiam
      Rozhodně nesdílím Váš názor, který je postaven na heslu - Silnější přežívá - a rovněž se nemohu ani ztotožňovat s Vašimi názory na GMO, které taky obhajujete. Jsou to rozdílné názory, znám dnešní školské osnovy moc dobře a je mi jen smutno, ale i to je život, který směruje tento Systém.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.