neděle 8. prosince 2013

V roce 2014 se změní mapa světa






V r. 2014 se mapa světa změní, a Rusko bude mít větší vliv, než Amerika a Čína. Saúdskou Arábii čekají v nejbližší budoucnosti záplavy. To jsou jen některá proroctví, která vyslovila v interview pro Hlas Ruska Egypťanka Joy Ayyad.

Tuto ženu nazývají v Egyptě „královnou proroctví“. Věštění budoucnosti je v Egyptě prastarým a úctyhodným řemeslem. Egypťané však věří zdaleka ne všem. A tuto ženu berou mnozí vážně.

Joy Ayyad je povoláním bakalářka francouzského umění, má ale poslání astrologa a numerologa. Její předpovědi se uveřejňují už asi deset let. A jak ujišťují její četní příznivci, naplňují se s podivuhodnou přesností.

Skutečné slávy se jí však dostalo teprve letos, kdy předpověděla svržení prezidenta Mohammeda Mursího. Přičemž udělala to v okamžiku, kdy byly prezidentovy pozice zdánlivě neochvějné. Věštkyně však tvrdošíjně prorokovala z televizních obrazovek Mursího odchod, který byl podle jejího názoru nevyhnutný. Moderátoři pořadů se na to skepticky usmívali. A v konečném důsledku museli skeptici uznat svou porážku.

Hlas Ruska: Připomeňte prosím některé vaše splněné předpovědi z poslední doby.

Joy Ayyad: Předpověděla jsem teroristický čin v chrámu v Alexandrii a smrt egyptského viceprezidenta Omara Sulejmana, zemětřesení v Íránu a uragán v USA. To všechno je zaznamenáno na mé stránce ve Facebooku.

Ještě předtím jsem předpověděla, že Al-Sisi, ministr obrany, který podpořil koncem června a začátkem července hromadná vystoupení pro svržení Mursího, bude mít velkou popularitu, a stalo se tak. Říkala jsem to několik měsíců před revolucí z 30. června.

HR: A co nás čeká v budoucnosti?

JA: Když už to říkám pro Hlas Ruska, řeknu – a říkám to poprvé – že Rusko bude mít ve světě velký vliv, větší, než Amerika a Čína. Egypt se znovu stane předákem arabských států. Egypt a Rusko vytvoří pevný svazek. Sousedé Egypta budou mít dost těžké časy. Bude druhá revoluce v Tunisku a výměna moci v Libyi.

A ještě budou v našem regionu přírodní kataklyzmata. Například v Egyptě bude sněžit. Budou záplavy v Saúdské Arábii, nejspíše v Džiddě.

V r. 2014 se změní mapa světa, a dotkne se to také Ruska. Rusko bude muset odrazit velký teroristický útok. Podaří se to díky jeho silovým strukturám a díky nějakým technologiím, o nichž zatím nevíme.

A vůbec se brzy ve světě hodně změní. Všechny významné události, které předurčily začátek nové epochy, se už odehrály v r. 2013. Mnohé z těchto události jsou zatím před lidmi utajeny, později se ale o nich dozvíme. My všichni máme čekat na nové časy. Ty už nastávají.




41 komentářů:

  1. Mně by se líbilo, kdyby se mapa světa změnila tak, že by na ní byl i druhej povrch Země a žádný státy a žádný hranice, prostě jedna velká rodina, samozřejmě ne ve stylu NWO. Sice utopie, ale co už, týhle představy ideálního světa se nevzdám nikdy.

    OdpovědětVymazat
  2. Mam jinou predstavu Honzo :-),Ted mozna nekoho slusne vytocim :-))).Jsem pro novej svetovej rad :-))).Ale ma to hacek ;-).V moji predstave jde o rad zalozenej na lidskejch hodnotach zivotnich jistot a stesti ,v celku s prirodou a universem :-).Jenze bych nechal hranice statu a narodu,podporoval jejich kulturu,tradice,folklor,sebeurceni a osobitost ve vsech dobrejch aspektech.Samozrejme ze hranice aby byla orientace a aby kazdej vedel kam patri,ale vsichni by zaroven byli obcani sveta:-).At maji staty svuj management,kontinenty svuj ,svet jeden velkej pro vsechny.Pracovaly by ve vzajemny shode,organizaci,ekonomice,hospodarstvi tak,aby vsude bylo vseho dost a nepachaly se zadny skody na prirode,ani narodech a lidech,ktery by se napachat musely,pak jen v nutnym meritku az po tom,co by se pripravilo jejich pozdejsi odstraneni,napriklad tezby nerostu atd. Svet budoucnosti zamerenej na blaho vsech a vseho.Dobrovolnej a nenasilnej.Po tom vsem co uz dnes vim je mi jasny,ze to neni zadna utopie,ale dobre mozna realita.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, v něčem se shodneme, to, co oba navrhujeme, by se taky dalo interpretovat jako novej světovej řád, jen jsem upozorňoval na to, že nechci to, co si pod NWO většina lidí představí - např. otroctví pod centrální vládou robotů a šílenců.
      Jak říkáš, s hranicema by to samozřejmě šlo taky, kdybychom žili ve vzájemné úctě k Zemi a k životu celkově. Ale časem by podle mě stejně zanikly ...

      Vymazat
    2. Kluci,vy si to malujete,jak v 5D kině,to je hezký to by šlo.

      Vymazat
    3. V 5D si tohleto stvořím, a když by to náhodou nešlo, tak aspoň tu svoji čajovnu tam budu mít, pro všechny dobrý duše, jste zváni :D

      Vymazat
    4. V 5D jde úplně všechno,není tam tak husto,hihi.Akorát se tam nejí maso a nechodí na záchod.Komu to nevadí a je schopen to pobrat má vstup volný.Bych si s dovolením došla na ten nějaký dobrý čajíček,až se nacpu s Mailem toho popcornu.

      Vymazat
    5. Len aby sme Terezka mali potom kam si dojit az bude chciet ten popcorn a cajik zase na svetlo:-) No..ked uz budeme tak spjaty stou prirodou tak snad..sa budeme sa moct tam!:-)

      Vymazat
  3. pro Prouda: V tom případě mám ale pocit, že minimálně půlka populace zahyne, pač nebude moci chamtit majetek, moc a sílu. Kam tak rychle poskládáme tolik mrtvol si nedovedu představit. Ale zemi by to prospělo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo holt udržitelné množství lidí je daleko nižší než našich rozežraných 7 miliard, je to něco kolem 500 milionů :) Ale čí ego si to dneska připustí, že jo.

      Vymazat
    2. Mrtvoly budou zakopávat ty,co mají největší "péči o krajinu",páč si myslí,že sežrali všechnu moudrost světa,protože se vytírají zadek bio-toaleťákem,hihi.

      Vymazat
    3. Jan Kment: Myslím,že není pouhá náhoda,že zde na Zemi se zrovínka v této době vynachází tolik inkarnovaných Duší,nene.Náhody neexistují,jak dobře víme,že.

      Vymazat
    4. No,e-eeh :-)))),ted jste me kluci dostali oba:-))).K ty pul miliarde,to je vymysl toho otrokarskyho NWO,maj spocitany kolik otroku potrebujou,aby nemuseli na ostatni doplacet,skutecnost je takova,ze Zeme je schopna uzivit cirka 20 miliard lidi,samozrejme ze ovsem ne za behu sveta jak ho zname dnes:-).Takze "udrzitelne mnozstvi" je ciste illuminatskej,presneji sionistickej vytvor.Pece,nezahyne,protoze onen lidskej nwo system se stara o lidi a hlavne je vychovava,chamtivost a touha po moci bude neco jako prezitek,spatnej priklad toho jak predkove v jisty dobe neumeli zit :-).To uz nikdo nebude pestovat:-).Proste to o tom nebude:-)

      Vymazat
    5. Ter: jasně že to není náhoda, jako všechno tady, tuším, proč jich tu je v tomhle období tolik a nic proti tomu nemám :)

      Ale pořád si myslím, že z dlouhodobějšího hlediska to neudržitelný je. Možná, pokud by se překopal systém od základů, tak by větší počet udržet šel, ale podle mě by to bylo při tak velkým množství, jako tu je teď, i tak na úkor přírody. A to se mi nelíbí. Ať to zní jak chce, těch 500 mil., max něco přes miliardu je podle mě ideální počet ...

      Vymazat
    6. Honzo,stalo se,at je to jak chce,je nas tech 7 miliard.Coz neni v zadnym pripade duvod k vybijeni se jakejmakoliv zpusobama.Spis bych to videl prave na tu zmenu systemu a rozumnej pristup vsech k jasne definovanymu a pojmenovanymu problemu premnozeni cloveka,paklize ten problem opravdu je a jeho dobrovolny reseni na zaklade spoluprace vsech lidi s tim,ze vedi o co jde a dobrovolne se reseni ucastnej zpusobem,kterej je neposkodi. To je dobrovolnosti naraz,co? Ale urcite by to slo jinak nez v Cine,kde to je po zlym a protilidsky.Stacilo by jen zavist antikoncepci pro muze,ktera nema vedlejsi ucinky,je levna,stoprocentni,ale prave proto utajena a nikdy neprisla do vyroby......napriklad.

      Vymazat
    7. Řekla bych že toto "přemnožení" a něco s tím udělat, už jde mimo možnosti lidí,ať už těch,co by rádi vybíjeli čili redukovali nebo těch, kteří by to rádi urovnali pokojnou cestou. A proto jsme svědky toho,že to "do rukou" vzalo Universum,Síla.Lidi měli času dost a dost a akorát pěkný prd,vraždí si vlastní mámu,Zemi a zdůvodňují to tím,že mají právo dělat,to, co se jim zrovna chce.Je jen málo těch, kteří si třeba řeknou nedám si salám,protože lituju přední nohu krávy,protože tu krávu neuvidím celou bučet na louce, ale kousek ke kousku a najednou je z toho celý stádo.To chce změnu myšlení a hlavně soucit pro ostatní,ikdyž je nevidím.

      Vymazat
    8. Je tu teraz vela dusi lebo je sa co ucit!-vela sa toho deje! V mojom idealnom svete nemusia byt hranice ani nariadenia..lebo kazdy bude vediet kam patri a automaticky co sa slusi!Maximalne odporucania.Ludia sa nebudu delit inak,len na majstrov,ucitelov a ziakov.A do kast podla toho comu sa venuju...ale to len preto aby iny vedeli za kym ist a kto ma ake vedomosti a kto co dokaze robit.Pri spravnom sposobe zitia a starania sa o prirodu by sme bezprobleou snou mohli vychadzat aj keby nas bolo kolko nas je.Ale to je len moj nazor a sny..zatial:-)

      Vymazat
    9. Vystizne napsany:-)........ale,rikas sny? Tedy myslenky,tedy energie ;-),s tim uz jde prece "pracovat" :-)

      Vymazat
  4. Všechno je to uměle vytvořený problém sytémem, který nastavuje nějaké hodnoty a žebříčky. Co se týče počtu obyvatel, Země je schopna uživit daleko více lidí a to už nemluvím o nesmyslném a záměrném rozdělování třeba potravin na BIO a NE-BIO, pěstování na BIO a NE-BIO. Každá potravina a i obdělávání má mít takové standardy, které všechny odpovídají té nejlepší kvalitě, včetně obdělávání půd, kdyby se v zásadě dodržovali jisté standardy přírody, jistě by to bylo jen kvalitní a nedopustily se podvody výrobců a ochuzovaly se spotřebitelé o kvalitu, kterou má si pak zaplatit konečný spotřebitel – vnucovaná zvrácenost.
    To stejné platí o rozežranosti u spotřebních věcech, rozdělování na značkové a ty ostatní, přitom je to stejně stejný šmejd, vyrábění x množství stejných typů produktů (100 druhů lednic, aut, PC, atd) , s tím spojené drancování nerostných surovin, udělátka aby se výrobek polámal těsně po záruce a podobné zhovadilosti. Tím vlastně nějaké BIO, Ochrana přírody značkové výrobky je vnucený pohled společnosti a její rozdělení, problém je tedy úplně jinde a to dodržovat přírodní zákony jako standard a to ve všem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo! Vidime to naprosto stejne! Malokdy se mi postesti bejt s nekym na stejny vlne,spis bejvam "slusne zatracovanej" :-)

      Vymazat
  5. S ohledem na zdejší komentáře, opravdu by mě zajímalo, jak každý z váš žije, jak pracuje s energií (míněno s tou klasickou od čezu, rwe, apod), co máte za zaměstnání, jestli máte auta a podobně. Škoda že tu nikde nejsou vaše CV a odkaz na způsob života. Nic ve zlým, ale mnohdy mi příjdete jako z jinýho světa a já tvor zvídavý bych samozřejmě rád viděl události z jednoho vašeho běžného dne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nuz,ked nas stretnete na ulici tak nas urcite nespoznate:-) My vas ano:-) Hlavne po kratkom rozhovore:-)

      Vymazat
    2. to Péče
      To byl dobrý Silvestrovský fór, ale stolici mám pravidelnou. Nás opravdu nepoznáte, jak psal Mailo, ale my Vás na sto honů, dostávám husinu když se někdo takový blíží,pokud Vám to hlava nebere, nevadí, jsme přece Ezouši a ti jsou podle Vás nesamostatný ovce, tak si u toho zůstaňte a máte klidné spaní. Buďte rád, že jsme ovce a vy Kozel. Připomínáte mně úředníky po převratu, vyhodili se dveřma a naskákali zpět oknem a znovu buzerují, slídí apod.

      Vymazat
    3. No to jste mně péče rozesmála,vy by jste chtěl naše životopisy,hihi.je zajímavé,že Vy nás nezajímáte ani trošku a FURT se sem mezi nás cpete.To je jasný důkaz,že sice koukáte na modré nebe,ale nemáte z toho zcela nic,jen vidíte barvu a proto máte soustavnou snahu cucat tady na stránkách naší energii.No ale my zde,jak říkáte,ezouši,přesně víme o čem si povídáme a proč a máme z vás akorát legraci.

      Vymazat
    4. Ziju pece tak jako normalni obycejnej clovek,jen s malejma vylepsenima,patri k nim skromnost,staci mi co potrebuju k zivotu a na eventualni preziti po eventualnim maleru,nehromadim,nedelam druhejm co nechci aby delali oni me,snazim se na sobe pracovat,s pomoci dobrejch lidicek odtud,snazim se bejt co nejvic nezavislej na "vnejsku" a nepodporovat tenhle system jak jen to jde,nejsem nevsimavej ke zlu,nikdy ho neminu,je mi jedno,jestli musim zasahnout psychicky,nebo fyzicky,proste zasahnu i pres to,ze u par lidi nejsem popularni,nevadi mi to,stoji to trochu toho pohodli,ale dela mi to radost:-).

      Vymazat
    5. A platíte složenky za plyn, vodu a podobně? Co a kde kupujete si k jídlu? Cestujete? Jak a čím a kam? Protože zatím mám dojem, že máte doma všici zdroje volný energie a živi jste ze vzduchu. Nadáváte na systém, ale mohu se domnívat, že státu platíte složenky za daně z nemovitosti stejně jako já. Takže pakliže je to tak, tak tomu krapet nerozumím.

      Vymazat
    6. a pro Ter Fry: Nic si z toho nedělejte že si myslíte že se sem FURT cpu, to je život. A že vidím modrou jinak než vy? No vyhovuje mi to tak, stejně jako vám vyhovuje váš pohled na věc a buďte v klidu, energii cucám venku, z přírody, je jí tam pro mě totiž daleko víc než tady :)

      Vymazat
  6. Ještě ode mě na vysvětlenou k tomu počtu lidí ...
    Ať už je udržitelný počet jakýkoliv, asi jsem trochu ovlivněnej tím infem o těch 500 milionech, údajně tolik lidí žije i na Povrchu, no, co já vím. Nepřišlo mi to zas tak ujetý.
    Spíš jsem to celkově myslel tak, že při současném způsobu života jsme v takovémhle počtu jako havěť, co ničí na Zemi snad úplně všechno, a tak mi přijde, že abychom jako civilizace nevyhynuli, je potřeba, aby nás tu bylo míň. Ale snížení bych bral jedině za předpokladu, že by se ho dosáhlo postupným vývojem (menší porodnost), žádné zabíjení - to nikdy. Tenhle pohled samozřejmě nebere v úvahu Změnu, která právě probíhá a je dost ovlivněný tím, jak vidím fungování (nebo spíš nefungování) současnýho systému. Doufám, že pokud Změna proběhne tak, jak má, tak žádné snižování populace nebude potřeba a budeme tu žít v harmonii i v těch 7 a víc miliardách :)

    Mailo: osobně to vidím spíš tak, že každý z nás je mistrem, učitelem, žákem i dítětem najednou. V tom nejlepším slova smyslu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. snižování populace provádí Monsanto svými GMO produkty

      Vymazat
  7. Jo,
    na týhle zemi může žít spousta lidí a podstatně víc, než jich tu je, ale? Musej to bejt ovšem LIDI, Vážení, a ne bytosti produkující pasivitu a negaci.
    Člověk je typickej býložravec. Tedy bytost s délkou střev v kategorii od sedmi do třinácti délek trupu. A navíc bytost postrádající enzymy na trávení živočišný bílkoviny. A přesto se cpe bifteky a překyselenej umírá na rakovinu. Viz. skoro utajená nobelovka v r. 1931 udělená O.H. Warburgovi o nejdůležitější příčině rakoviny a vlastně všech nemocí ... jíž je překyselení organismu, nebo přednášky Yurovského. A teď si představte svět na kterým nemusí bejt koncentráky na průmyslovej výkrm a zabíjení zvířat. Jež produkujou nesmírný množství z toho plynoucí negativní energie a navíc biliony tun odpadních látek, který se ovšem ve většině případů nevozej na pole, či jinak smysluplně využívaj! Ale splachujou se do vody, aby šmejdům vyrábějícím umělá hnojiva neklesaly zisky. A to je jenom jedna z nejvíc zasutejch pravd. A každej z Vás by mohl uvízt spoustu jiných alternací této poločlověčí, a polo-lidmi řízený zhovadilosti. A co je vlastně člověk, kterej přivádí na svět potomky pouze z ekonomickejch důvodů? Myslím, že Matička země to už brzy vyřeší, protože na to má prostředky. Je ovšem škoda, že v tomto případě to dopadne špatně i pro mnohý, co se snaží posunout vědomí lidí, alespoň na onu velice jednoduše dosažitelnou šprusli přežití. Ovšem na tý šprusličce je potřeba ... už co nejdříve alespoň balancovat, ale pro to je potřeba jediný ... CHTÍT!?! Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Clovek je podle chrupu a travici soustavy udajne plodozravec jako primati Mateji.A i primati si zpestrujou jidelnicek bilkovinou(omega3 s dlouhym retezcem,nezbytna,ale telo ji neumi vyrobit,je v rybim a zivocisnym tuku a mase,rostlinna omega 3,vynikajici lnenej olej,ma jen kratkej retezec).Ovsem zase prodavam jak jsem koupil a nikde neni napsano ze je to tak a ne jinak,nebo ze to neni tak jak pises.K novinkam patri i to,ze cukr neni zdroj energie ale je to jenom zabijak,naopak zdroj energie je prave onen tuk,zrejme proto je potravinarskej prumysl posedlej vtloukanim do hlav lidem jak tuk skodi a proto mema beztucny potraviny.

      Vymazat
    2. Jsem zastánce pravidla "všeho s mírou". Podle mě je člověk všežravec. My jíme maso cca 2x do měsíce (hovězí zadní "bio") , ale mainstream kolem mě má maso denně (vykrmený prasata sajrajtama, ale říkají tomu vepřové). Podle mě, se s mírou dá žít úplně v pohodě i bez špatnýho svědomí. Proto je můj obdiv k předpředminulé generaci, tj moje prarodiče, jímž pohyb na polích a následná poctivá selská strava zajistila dlouhý život (vyjma teda znárodnění a podobných prasáren) bez zdravotních útrap. A já, zcela logicky chci a jdu tím jejich směrem.

      Vymazat
  8. Jasně,
    já ... tedy ne vlastně já, ale biologové řadili kdysi, když se ještě tolik účelově nelhalo ... člověka do kategorie bytostí, jež konzumujou rostlinou potravu. A zařadili jí tam přesně podle délky střev. A taky si všimni, že naše čelisti jdou i do stran a spodní dopředu i do zadu. Šelma umí pouze kousnout, urvat sousto a polknout. A může si to oproti nám dovolit, protože má velmi krátká střeva a rychlej metabolismus, takče se jí nemůže přihodit přakyselení organismu a z toho plynoucí civilizační choroby. Samozřejmě, že lidé na severu, kdy je všude sníh, tak těžko někde najdou meruňku, či mrkev. A tak nemaj na vybranou nic než lov, krádež, spánek či dejchání prány. Proto se na světě vyvinuly lidský kategorie mírumilovný od bretharien, vegan a vegetariánů až po podřezávače-lovce-nomády-válečníky a z nich povstávající vládce. A ti vytvořili proti zbytku světa konspirující Systém. Tedy velmi zjednodušeně řečeno. Matej

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Matěj
      Dám Vám přátelé odkaz: http://maso.skrabalek.cz/
      tam je to úplně jasné.

      Vymazat
    2. A já zrovna vařím guláš :) z masa.

      S ohledem na mou přirozenou "drzost" si dovolím názor.

      V mém okolí je dost vegetariánů x masožravců. Já osobně považuju každé toto plemeno za extrém. V každém tomto plemeně je procento lidí, kterým to vyhovuje i po zdravotní stránce a dožijí se vysokého věku. Stejně tak je několik těch, kterým nedostatek masa způsobí zdravotní problémy (i takové znám). Takže bych populaci rozdělil na dva hlavní proudy "maso x nemaso". Klasičtí masaři, co sežerou všechno aj vykrmený "odpadem" jsou na mase z pro mě zatím neznámého důvodu závislí - rád bych od někoho zde vysvětlení, pokud ho ví.Jejich život bude samozřejmě doplněn o různé nemoci od nadváhy po rakovinu, to je bez debat, všeho moc škodí a ještě když je to plný chemie. Druhá skupina, vegetariáni též tvoří početnou skupinu v mém okolí, obvykle my říkají, že jim vyřazení masa zkvalitnilo život (mně zase dělá dobře pohled na krásné vyzrálé hovězí z hor). Do budoucna vím, že vyřazení masa je jediný způsob jak přežít, resp jak prožít kvalitní život a dožít se vysokého věku. Protože chov dobytka, porážky, následný zpracování masa od syrova po guláš je energeticky takovej průser že donekonečna to nejde. Víceméně i úprava zeleniny pomocí energií je průšvih. Jenže. ideální podmínky na život jsou pro člověka mezi obratníky (plus/minus pro zjednodušení), je tam teplo, nemusí dělat dříví na zimu, ani zásoby, ovoce i zelenina roste po celý rok. Nad obratníky už je potřeba (pokud není pasivní bydlení) dělat na zimu zásoby energie (dřevo) a zásoby jídla, proto i naši předci zde měli zabijačky, chovali skot na mléko, protože jejich energie byla potřebná k přežití zde za jejich podmínek. Jenže to krapet naboural Reynolds a jeho zemělodě :) se skleníky na ovoce a zeleninu.

      Tož tak, já osobně nepředpokládám, že se masa vzdám, neb mě naplňuje energií kterou potřebuju pro způsob života po staru. Až budu žít moderněji, dá se předpokládat, že maso vymizí z mého jídelníčku úplně.

      Takže vegetariáni jsou napřed, o nějaký ten vývojový stupeň dál.

      Vymazat
    3. Péče o krajinu,
      máš pravdu jsou tu základní čtyři hlavní důvody masařství a jeden z nich sám uvádíš ... je to program, kterej nám vštěpovali naši předci. Druhým jsou dispozice Jin-Jang, nebo (což Tě možná udiví) po slovansku Ha-Tha. Dále je to jak uvádíš zeměpis. No a tím nejdúležitějším z důležitejch je zájem Systému vydělávat a ničit. Matěj

      Vymazat
  9. Jidlem jsem se hodne zabejval,proto taky ti "plodozravci" :-),myslim si ze jsem nasel pro sebe onen potravni kompromis........nerozlisuju v tom ohledu risi rostlinnou a zivocisnou z hlediska utrpeni a bolesti je stavim na roven. Sam za sebe to mam tak,ze maso z chovu kde zvirata trpej v zivote a pri porazce,je jedovaty.Maso zvirete ktery dobre zilo a dobre padlo je uplne o necem jinym,jedna vec,vec druha je podle myho mineni,ze nejsme masozrouti,mame jen spatnej zvyk cpat se masem,nicmene maso potrebujeme,ale staci nam nepatrnej zlomek toho,co jsme zvykli konzumovat.Mu nazor je,ze 100 az 200 gramu veskeryho masa(od ryb,po hovezi) tejdne je jeste vic nez dost pro potrebu tela.Dal jsem dosel k presvedceni ze neni zelenina jako zelenina a obili jako obili,vzdyt jsme zemedelci vseho vsudy snad 10-20 tisic let,povazuju proto konkretne obili a vsechno vyslechteny jako telu malo znamy.........Ale mezi nami,zkuste si nekdy zit jen z prirodnich produktu v lese,budete se mit sakra co ohanet,abyste se kazdej den najedli,a uz ted lituju vegetariany,rikam to naprosto uprimne........Na to,aby clovek prezil v divocine o divoky rostlinny strave musi velice dobre znat rostlinnou risi,protoze kazda jela bylina ma skoro k nerozeznani podobnyho jedovatyho dvojnika.Kdyz neberu v uvahu schopnost drevin ktery jeden den oberete a budou jedly,bejt uz druhej den jedovatejma.Proto rikam,ze si nedelam zadny iluze s tim,jak to bude vypadat po "blackoutu".........lidi budou sami prekvapeny ceho vseho jsou schopny aby se najedli a nakrmili deti,bohuzel......

    OdpovědětVymazat
  10. A jak vime ze zkusenosti,v us New Orleans po protrzeni hraze,u nas zatopy,predatoru ktery si pomahaj na ppostizenejch nestestim a rabovacu je vic nez dost...........a to jim nejde o zivot,coz teprv az budou mit opravdu hlad.........

    OdpovědětVymazat
  11. Tak nám opravdu nasněžilo v Egyptě, Řecku, Lybii atd..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I s teroristickými útoky v Rusku ji předpověď v tomto případě bohužel vyšla.

      Vymazat
  12. Ách jó,
    na Vysočině bláto a v Egyptě sníh. Nebo, že by si jenom nějakej dobrák na obrazovce popletl souřadnice? Nojo, buďme však tolerantní, ten dobrák určitě chtěl jenom Egypt zalejt, ale jak je přepracovanej, tak poplet tlačítko na vodu s tím na sníh. Matěj

    OdpovědětVymazat
  13. když malý český štoural se ptal na radio dvojka,jak EKOLOGICKY používá pan Jaroslav Dušek svoje auto.Odpověd zněla,že to je ZLÁ OTÁZKA....

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.