neděle 22. prosince 2013

Stále se nic neděje?


Většina lidí si myslí, že se stále nic neděje a že tento svět jde stále svým tempem honbou za penězmi, manipulací veřejným míněním. Děje se toho tolik kolem nás, že jde z toho až hlava kolem. Jsou to jak přírodní extra  fenomény, probouzení sopečné činnosti, povodně, hurikány, sněhové kalamity tam, kde by neměly být a i sociální nepokoje. Veřejné sdělovací prostředky většinou neinformují a nebo jen maličkou zprávou a nebo podá informaci zkresleně, dle svého scénáře Systému. Tak se koukněte:
Německo
Itálie

Ukrajina


Je zde jen malý výčet probíhajících událostí, ale o dalších jsme již informovali. Tyto události jsou zde dány pro ty, co stále tvrdí: " Že se děje hxxxx!"

11 komentářů:

  1. Nojo,dějou se věci,jen o tom vědět.Díky Iv a koukala jsem při přihlašování,jak Vám to střelhbytě smazali a že prý stránka není dostupná,hihi.A to je ten hlavní důkaz,že nechtěj aby to lidi věděli a děkuji,že jste si dal tu práci,dělat to celé znova.

    OdpovědětVymazat
  2. Děje se toho víc než dost, ale když to vezmu pohledem obyčejného českého člověka, který nezná nic než svoji práci, lacinou zábavu třeba u piva, zprávy v tv nova a běžné zpravodajské servery, tak ten může fakt nabýt dojmu, že se vůbec nic neděje. A přesně tak to i chtějí.

    OdpovědětVymazat
  3. Nuz..tu je krasne vidiet do alej prdele sme sa to pridali..aby som to slusne povedal! Svojim sposobom...vdaka ze sme narod holubici...vsetci vieme ze sa o to uz snazili a budu snazit i tu i u vas.

    OdpovědětVymazat
  4. Samozrejme ze se nic nedeje! Je to po takovejch "kapkach",ze si na obojecek zvykame aniz bysme si vsimli ze ho mame na krku. Ovsem clovek zpred tak cirka 100-200 lety kdyby se najednou octnul tady,tak by to nevydejchal!Ten rozdil.

    OdpovědětVymazat
  5. Děje se toho... Člověk jen musí mít oči otevřené, uši nastražené a nespokojit se s mainstreamovým zpravodajstvím, kterému se tyto informace nehodí. Nebo spíš jejich zřizovatelům.
    Jen mě trošku mrzí pocit, že náš národ by něčeho takového snad ani nebyl schopen. Všichni budou brblat doma u zpráv, v hospodě u piva, ale nikdo nic neudělá, když se mu něco nelíbí... Ale třeba přijde něco velikého a Češi mě přesvědčí o opaku x).

    OdpovědětVymazat
  6. Ano děje se toho opravdu hodně. Změny probíhají vším. Dokonce i někteří vědci přicházejí na velmi zajímavá zjištění a mnohým tak nějak něco nepasuje. Osvobozují se.
    A co teprve kdyby se přestalo lhát a manipulovat.........Stačilo by to k tomu, že i přes mnohé informace které jsou dostupné a o kterých se nám ještě před pár lety ani nesnilo, by jsme si sedli na zadek a zírali. Jedni v úžasu a radosti, jiní ve zlosti a nenávisti. - Dvě polarity.

    OdpovědětVymazat
  7. Otázkou je, zda se toho tolik nedělo i dřív. Dnes nás média neinformují, dříve nebyly technologie, aby nás někdo informoval. Ale to nechme na jindy. Tak či tak se ve světě dějí věci. Lidé ve svém zoufalství volí násilí, což je téměř to poslední, na co se zmůžou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Otazkou je jak dalece lide sami voli,nebo jak dalece je voleno za ne a jsou do nasili "sikovne" vhaneny..........

      Vymazat
  8. Nedělám si iluze. Tlak a manipulace je na člověka vysílána ze všech stran. Z tohoto pohledu vážně stojím nohama pevně na zemi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tlak, manipulace.........vždy za těmíto aspekty hledejte získávání energií na úkor jiných lidí, tj. peníze a ovládání druhých. Nic víc a nic míň, pokud si tyto věci člověk uvědomí, je po tlaku a manipulaci.

      Vymazat
  9. začalo to byznysem se skládkou,kam se svinstvo dovezlo z Německa,pak majitel schrábl miliony,nechal firmu zkrachovat a stát hořící skládku musel likvidovat.Sousedé NIC neviděli,NIC neslyšeli...Ted si PROTÍRAJÍ OČI http://www.novinky.cz/domaci/322872-ceske-chatareni-a-chalupareni-likviduji-developeri.html

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.