pátek 6. prosince 2013

Show ISON pokračuje






Kde můžete sledovat ISON od 10 prosince 2013 je na přiloženém obrázku.




NASA a mnoho jiných poplatných vědeckých struktur této instituci chtěli pohřbít kometu ISON a dávali jí vlastnosti běžných komet, vyskytujících se v naší sluneční soustavě. 
Jenže tato kometa má jinou strukturu a nechová se podle všech vědeckých zkušeností s běžnými kometami. Na internetu se záměrně množí různé zprávy o ISONu a agenti mají plné ruce práce s vysíláním falešných zpráv o ISONu. 


Kometa ISON hlavně nepatří do našeho slunečního systému a proto se i chová jinak a to hlavně se svými plazmovými účinky v jejím dosahu a není tedy složena s ledu a plynů. Její plazmové účinky mají vliv na počasí, seismickou činnost, na funkci elektrických zařízení a rozvodů atd. Proč se tyto věci tají, si už může každý vydedukovat sám, ohrožení elektrických sítí, včetně datových sítí, vždyť na těchto věcech stojí celý systém.

13 komentářů:

  1. Ten obrázek vypadá jako z duté Země, hehe :)

    K tomu, že je ISON výjimečná kometa, se přikláním, ale rozhodně není jediná, která není z našeho solárního systému, ne? V čem je ještě jiná? Ty věci kolem zásahu do našeho nitra/duchovna/spirituality jsem si sám na sobě ověřil, ale je tu ještě něco teda?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Kment
      Přesně a spiritualita taky, ale pssssst!

      Vymazat
    2. Hmmm,jako z duty Zeme,tedy od nas ............ ;-)

      Vymazat
    3. Za nejduležitější považuji,že se to týká všeho a všech, aniž by o tom mohl kdokoliv rozhodovat,jen Sílinka,tedy Síla,Universum,která Zemi,zvířátka a lidi miluje a nemíní je zahlušit.Kdo na to přišel a raduje se, má vyhráno a hlavně, že kluk letí a nedá se,hihi.

      Vymazat
    4. to ter fry
      Pro všechny, zabrouzdejme do duchovna, týká se to vlastně všech živlů, voda, vzduch, oheň, země. Nezdá se Vám, jak to nyní souvisí? Počasí, seismická činnost, povodně, sesuvy půdy......

      Vymazat
    5. Proud: no však jasně že od nás, proto jsem na to narážel :D
      Ter: taky ten názor sdílím :)
      Iv: no tak ještě že tu je i ten živel pátý, kvůli němuž se to vlastně děje ... :)

      Vymazat
  2. V kazdym pripade jsem napjatej a zvedavej co bude az budeme "v nem" a co bude az odleti :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Proud
      Ráno snídaně v "5D kině" a nebo v hostinciPeklo, platí se keš, haha.

      Vymazat
    2. A mozna ze ty vsechny D,prej jich je 72 v "kruhu"(had co pozira svuj ocas),jsou jen jakysi stupne vnitrni vyspelosti ke kterejm se jde vlastni pili dostat,a schovava se to za jakysi dimenze? To by byla Nostradamova strategie :-).Nejsme prece ve 3D proto,abysme se z ni snazili zmizet,ale proto,abysme ji zvladli a zaroven si to i uzili ? Je mi lito tech kdo si to uzivat neumej,ale naopak kazit sobe a casto i druhejm navzajem......

      Vymazat
    3. Ja chcu popkóóórn,hodně a moc.....

      Vymazat
    4. Proud: Čím víc Vidíš, tím vyšší Dé vnímáš ... :)

      Vymazat
  3. A přesně takový, nebo podobný článek jsem očekával. A přišel. Díky.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.