neděle 15. prosince 2013

Report prosinec 2013





Více se nyní soustřeďuji v této rušné době na aktuální události ve světě s jistým záměrem pro vytvoření celkového obrazu, než vytvářet další články. Myslím, že je nyní doba fascinující, i když pro některé jak jsem pozoroval na jiných webech, je to většinou odbývané větou „Hovno se stane“. Vůbec těmto lidem  nevadí, že nyní mnoho lidí během chvilky v jiných částech země přišli o střechu nad hlavou, své milé, ztratili v těchto dnech mávnutím vše, ale protože tito dotyční zatím žijí v relativním klidném zakoutí si mohou dovolit tuto arogantní, bezcitnou větu. Děje se naopak velmi mnoho a kdybych tyto události začal popisovat a dávat do jistých souvislostí, mnozí by to neunesli.

Zde máte další zajímavé události, úsudek si udělejte sami.

 Zajímavé úkazy v prosinci na obloze.


Dnes v nedělní večer (15.12.13) začala Etna znovu svou činnost a láva se rozšířila již na jeden kilometr.




Zasněžilo nám v Egyptě, tak jak předvídala egyptská věštkyně v článku  http://energieupramene.blogspot.cz/2013/12/v-roce-2014-se-zmeni-mapa-sveta.html  poslední sníh byl před 160 lety, 




Nezvyklé povodně v Gaze, tisíce obyvatel bylo evakuováno.




Nyní velmi zajímavé optické „vady“ kolem Slunce. Každý si udělá svůj úsudek.





Další podrobnosti ke všem souvisejícím událostem jsme psali v minulých článcích.

Starší kruh v obilí s binárním kódem, sdělující nynější důležité informace.


35 komentářů:

  1. Ufoni si tady lítají jak utržení kde se jim zachce,střílejí po sobě u Sluníčka nebo co.Co se to tady děje?To je jak ve filmu ňákým,hvězdný války,boj dobra a zla a plechárna čeká na svoje pasažéry,nojo.

    OdpovědětVymazat
  2. Paklize tu mame planetu "x",tedy Nibiru,nejsou ty ukazy nic mimoradnyho,ani ono "boureni prirody",nahody neexistujou.Cetl jsem zajimavej clanek ve WM magazinu,posledni dvojcisli s jstou "teorii" se kterou se ztotoznuju jako zatim s nejlogictejsi.Hodne zkracene je o tom,ze nejaky milony let trvajici naplavy a usazeniny neexistujou,stejne jako tvorba uhelnych sloji, ledovcu,pohori,oceanu,udoli,ostrovu atd. mnohamilionovym vyvojem a seizmickou cinnosti,jednosuse proto,ze na to nema sama planeta dost energie.Ovsem v interakci s Nibiru ktera se maximalne priblizi se situace dramaticky zmeni a ony zmeny jsou dilem "okamziku",stejne jako vyhubeni cirka 70% veskeryho zivota Zeme.To uz dava smysl.Mame se na co tesit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravdepodobne se blizi konec jedny faze pokusu jmenem Zeme s navracenim se nasich tvurcu,udelaji si tady misto na pokracovani pokusu a odletej........

      Vymazat
    2. No to si tedy vyprošuji,nejsem žádný anunácký výplod ani pokus a jediný anunáky který snesu jsou kočky,to jsou ta "hodná" část,která nechce žít v plechárně a radši tady s lidma,ikdyž si od některých vytrpí,ale nasírat dokážou parádně,vždy přesně ví,kam nemají lézt a nebo kam ano,aby se člověk o ně přerazil,hihi.

      Vymazat
    3. :-))))))))))),no o tom pokusu si taky myslim svoje,i kdyz nepochybuju o tom,ze kdosi musel pri nasem tvoreni "zasahnout" s pouzitim tady uz dostupnyho materialu:-)

      Vymazat
    4. Vloni touhle dobou bylo v Mayský zemi narváno a lidi čekali na konec světa a byla to neskutečná komerce. Žádný radikální přechod na lepší/horší způsob života nebude. Prostě se to postupem času otočí a bude lépe. Všechno je o vývoji vpřed. Lepší elektronika, lepší efektivita, zájem o ekologii a udržitelnost, rozšíření přírodních produktů a staveb, lepší třídění a zpracování odpadů.

      To že Etna etní a lidem to "vadí" - nemají si stavět sídla blízko potencionálních zdrojů nebezpečí.

      Nevím jak v Gaze, ale v ČR i jinde jsou povodně spojený hlavně s degradací krajiny, snížení retence, zanesením koryt potoků a řek a není to žádný boží znamení, je to jen naše lenost starat se o Zemi.

      Vymazat
    5. Ja radeji nebudu prekvapenej :-)

      Vymazat
    6. to Péče o krajinu
      Vy jste mně rozesmál, vidím , že věříte na náhody, je mně Vás líto. Doufám, že používáte na své farmě GMO. Dobrou chuť a očekávám další nádherné komentáře.

      Vymazat
    7. Proude,ty do plechárny určitě neskočíš.Ale baví tě zachraňovat lidi?No,ale někdo to dělat musí.Jak chceš,hihi.

      Vymazat
    8. Pro IV: Každý ať si věří na to své, o tom je svoboda. Vy věříte na nějaký Systém a já věřím na to co vidím a cítím. A vaše lítost na mou osobu, no nevím nevím :) , já naštěstí nikoho nelituju, to už jsem dávno vzdal, litovat a říkat lidem co je lepší, mnoho lidí se mění velmi pomalu na můj vkus a každý si k té své pravdě musí dojít sám.

      Mohl bych se i zeptat, podle čeho soudíte že používám GMO, ale nezeptám, jen je vidět, že soudíte věci podle svého úhlu pohledu a nevíte nic o mém odporu ke GMO, protože jak je známo, GMO nepotřebujeme k životu a 80% potravin co jím je BIO /"BIO" a zbytek je z integrované produkce, takže tak.

      A kdyby vás náhodou napadlo ošívat nad slovem BIO, tak věřte, že BIO je jakás záruka nejen o kvalitě potravin a výrobků, ale taky o tom jakým způsobem produkt vznikl :)

      Vymazat
    9. Terko,rozumim ti,ale rikam si,ze kdybych ukazal cestu byt jen jednomu cloveku a on se probudil,moje snaha uz by mela smysl a nebyla zbytecna.Je hodne dobrejch lidi,jen to jeste jaksi nevedi :-)

      Vymazat
    10. Nad BIO se osiju planeto ja:-),NENI uz na tyhle Zemi zadny bio!Pri nejlepsi vuli a snaze nemuze bejt. Nejsou k tomu podminky,o to uz bylo postarano.Ale souhlasim s tebou v jednom,ano,snazis se zrejme jist to nejlepsi co je nejmin postizeny,tedy doma vypestovany,nebo aspon maximalne prirodne.To je samozrejme dobry a zodpovedny :-)

      Vymazat
    11. Kdo mysli jeste kousek dal a vi,ze nejdulezitejsi veci v jidle ktery potrebujeme ,uz nejsou,nebo jen stopove,a ze se zamazava jedem,ten na to jde jinak,cisti se a dodava co telo opravdu potrebuje sam,samozrejme ze ne ve farmaceutickejch tobolkach,ale zase podle prirody jak to jenom jde.Jidlo budiz vam lekem a lek vasi potravou......pres 80% nemoci zacina ve strevech.Kyselost organizmu,absence dulezitejch mineralu,pouzivani jedovatejch nahrazek napriklad misto soli........siroky tema.

      Vymazat
    12. To samo o sobe uz likviduje civilizacni choroby vcetne cukrovky a rakoviny,protoze to vraci telu imunitu,jen to vedet.

      Vymazat
    13. Někdo jde ke svému cíli přes zdravé jídlo, jiný zase přes víru v ufony, a někdo přes víru v "systém" a "univerzum" a někomu stačí ten obyčejný život s hypotékou, zaměstnáním, složenkami a TV programem. Podle mě je nejdůležitější neškodit si navzájem. Proto jsem od malička hodně tolerantní k názorům okolí a nehážu lidi do jednoho pytle, ani do dvou ani do více. Jsem zvědav za jak dlouho se heslo lidí z "užít si" změní na "přežít" :)

      Vymazat
    14. Nechci "strasit",ale uz vetsinou jenom prezivaj.......a brzy se to pravdepodobne jeste zmeni,prisel cas na uklid a pokracovani pokusu.......

      Vymazat
    15. Váš hlavní problém je,že sice říkáte,že lidi nedělíte "do Pytlů",ale vůbec nechápete,že vše je jeden celek,tedy Universum,tedy Síla,tedy energie.A právě lidé jako jste Vy.jsou pro systém ti nejlepší,mají jen svoje omezený vnímání a postoj,každý ať dělá co umí. Bohužel,právě proto to tady na Zemi vypadá jak vypadá.A najděte si co je to FRAKTÁL.

      Vymazat
    16. Ted jsi mi Terinko pripomnela Adofuv "Rad a poradek!" se kterym sel kdysi do voleb:-))))))))))))))).Cozpak o to,ono to heslo a myslenka spatny nejsou,ale chtelo by to malickost,aby lidi tohle dobrovolne uznali a chteli,podileli se na tom pri zachovani svobody a individuality atd. :-).Ne aby to bylo narizeny pod trestama a podobne,jako je to onim spatnym otrokarskym zvykem dneska.

      Vymazat
    17. A to víš,že jo Adolf věděl,že ve 3D to ani s lidma jinak nejde.Ale měl blbý pomocníky a rádce a hlavně ty spolky okultní,tudy cesta nevede,proto chcu domů do 5D,hihi.A "ŘÁD A POŘÁDEK!" udělá Síla,zničí ten blbej virus,co ohrožuje celý Universum.

      Vymazat
    18. to péče
      Vidíte, , vlastně jste si odpověděl sám…..Každý ať si věří na to své, o tom je svoboda…….a pak…..vaše lítost na mou osobu…… To první vždy respektuji a tak se taky nepletu tam, kam názorově nepatřím, to druhé jako lítost je projev emoce a není to urážlivé, naopak, sdílející souznění s osobou čím právě prochází, urážlivé je jen to, když někoho oslovuji a Vážím si ho, tak se píše velké V v oslovení „Vaše“. O těch dalších Vašich připomínkách by byla další nekonečná debata, protože bych Vám vyvrátil opravdu vše, ale Vy to stejně nepřijmete a tím Vás respektuji, tak zkuste respektovat i zdejší názorovou komunitu, jež je dost diametrálně vzdálena od Vašeho pohledu reality, ale to je ta svobodná vůle, ne souzení jak píšete, to je hodně velký rozdíl v pohledech na život

      Vymazat
    19. IV: "Vaše lítost na mou osobu" asi jste si to špatně vyložil, ale nikoho nelituju a natož vás :) , jak si kdo ustele tak si lehne. Můžu vědět kde berete elektřinu pro provoz vaší domácnosti, není-li to tajné?

      Vymazat
    20. Milá péče,snad se pan Iv nebude zlobit,když prozradím jedno naše malé společné tajemství.Víte,každý člen této "ezoušské party",šlape hodinu denně na kole,které se nepohybuje,u pana Iv ve sklepě a tak pan Iv získává el. energii a za odměnu nám pak předává své poznání a další zlepšováčky,kterých je zde na stránkách dosti,tak.No a kdyby Vás zajímalo,kde beru el. já,tak je mně na prd,vařím na kamnech a svítím loučema a koupu se v ledové vodě v bazénu na zahradě,nojo.

      Vymazat
    21. to Péče, hezký pokus.
      Ter fry za prozrazení dostane hodinu navíc šlapání na kole. Jste podle všeho progresivní hospodář, tak jistě máte solární panely všeho druhu, bioplyn s generátory i kotlem, větrníky a pokud jste u potoka i turbínu a trkač navrch,pro čerpání vody.

      Vymazat
    22. Jj Terezka..Pan Iv je naslapany(v dobrom:-)! Ale to ste i Vy Pece..len slapete niekam inam..ci skor sa veziete..otazne je kto soferuje!:-)Premyslal ste uz nad tym?

      Vymazat
    23. to Mailo
      Chytrej kluk a to nemyslím, že bych někomu lez do zad.... jen konstatuji skutečnost myšlení a to je u Vás moc dobře.

      Vymazat
  3. "Děje se naopak velmi mnoho a kdybych tyto události začal popisovat a dávat do jistých souvislostí, mnozí by to neunesli."

    Neunesli by to ... hm, a co je lepší?
    - dozvědět se souvislosti trochu v předstihu a odbýt si pár (tý)dnů relativního šílenství a být připraven
    - nebo se to všechno dozvědět až pozdě?

    Co můžeš, tak napiš ... pokud by to někdo neměl unést, tak většinou zafunguje pojistka "to je přece blbost", vypustí to a bude v pohodě. A těm ostatním, co si tuhle pojistku neaktivujou, a neumí umí si najít nebo vycítit všechny souvislosti, to hodně pomůže.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Kment
      Je zde vše popsáno v předchozích článcích. Jinak každý je v tom okamžiku tam, kde ho jeho Duše zavede, dle jeho poznání, nic není náhoda. Nerad vnucuji někomu názory, vždy respektuji, svobodnou vůli, to je vždy základní zákon Vesmíru.

      Vymazat
    2. presne tak, aj v knihe Háj nebotyčných borovíc je písané, že aj kniha príde k človeku vtedy keď na to príde čas, a že pravda je tak blízko a behá okolo vás stále, a aj tá potrebuje vhodnú chvíľu :)

      Vymazat
  4. Drahý Iv, souhlasím s Janem. Lepší drsná pravda, než v nejistotě čekat jak "prase na porážku".
    Můžeš napsat něco k Sýrii? Kolik tam bude ještě muset zařvat lidí? Když stojí bezbranní proti ozbrojeným. Kdy to skončí? A co všichni ti uprchlíci v zimě ve stanech? My si tady pečem cukroví a oni... Kamča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Kami Kamilová
      V Sýrii a Lybii se na naše stránky koukají naši vojáci, jen toto vím, co se tam děje, nechci kmentovat. Co se má stát v severní Africe jsme popisovali v článku http://energieupramene.blogspot.cz/2013/12/v-roce-2014-se-zmeni-mapa-sveta.html

      Vymazat
    2. Pan Iv nam dava vsetko myslim v pravy cas. Dozvedat sa postupne a tak ze mnohe veci si clovek musi doplnit sam,aspon mne osobne vyhovuje!Ucit sa prilis rychlo casto znamena ze skoncite v blazninci..ci vas budu mat za blazna lebo sa tak naozaj budete chovat.Ako pan Iv hovori mozek by to nepobral.Zivot je potom jak na ruskom kole,a v horsom pripade to moze skoncit i ohrozenim vlastneho zivota.Kto sleduje pribehy o ceste k osvieteniu vie ocom hovorim. Mne pomalsia a pokojna cesta vyhovuje. Za co Vam dakujem Iv lebo nas tym vlastne chranite-usetrite od tych problemov.:-)

      Vymazat
  5. od utorka by pomaly ale isto mohli začať padať isonky :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to tosi
      Jen ať padaj Isonky a ať se trefují do zabedněných kebulí. Ani neví co ty Isonky nesou, viz článek na související téma http://energieupramene.blogspot.cz/2011/11/slunecni-portal-aktivni-ii.html

      Vymazat
    2. Ja mám od minulej zimy taký silný pocit že portálom pre ľudí je Sírius, (taký zimný portál) a má celé spektrum farieb, a myslím že to môže fungovať na podobnom princípe ako opisoval Ralph Ring. Letný alebo celoročný by mohla byť Capella. Ale to sú len moje myšlienky...Inak dobrý článok

      Vymazat
    3. Myslím,že pro Terru je portálem Slunce,pro celou.Určitě si to máma zaslouží.Zkouší jako pes.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.