úterý 17. prosince 2013

Příroda z jiného pohledu




Tento snímek nádherně ukazuje přírodu tak, jak skutečně je a ne jak nám říká maistrém a jiné instituce o divoké přírodě a vnucují svoje pohledy na přírodu a život v ní. Je to velmi pěkný snímek o pochopení v přírodě. Je to snímek o medvědech na Slovensku, velmi citlivý a plný emoční energie. V těchto časech velmi kvalitní snímek. Někdy se nám předkládá škodlivost šelem v přírodě a nutnosti řízení počtu, tento snímek to velmi razantně popírá. Začínáme si uvědomovat, že příroda není na prodej a důležitou součástí našeho života
Sedněte si v klidu a nechte na sebe působit nádhernou energii tohoto snímku v této realitě, prožijete v sobě něco nádherného.

3 komentáře:

  1. Ďakujem Vám Iv, veľmi pekný dokument. Z filmu srší blahodárna energia ktorú som vnímal voľakedy ako chlapec, keď som sa túlal po lesoch. Dnes už žiaľ nemôžem, zo zdravotných dôvodov. Ale aspoň takto som sa dostal do hôr a pokochal som sa pohľadom, na naše hory.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Vojtěch
      Děkuji za Vaše vyjádření a přeji Vám do příštích okamžiků Vašeho života co nejvíce pěkných chvil a hodně Síly posílám pro Vás, aby pomohla Vám i Vašim blízkým, stačí si jen na mně vzpomenout, to už budu vědět komu to poslat, určitě to pocítíte Vojtěchu. Mějte se mooooc fajn.

      Vymazat
    2. K tomu nemam co napsat,to ani nejak nejde,tohle se musi proste zit! Perfektni.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.