neděle 29. prosince 2013

Pozdrav od Slunce


 
Dnes 29.12.13 si Sluníčko pěkně „pšouklo“, pět záblesků  v síle M 1 a M 3,1, grafy opět nic, vlastně Sluneční aktivita opět v normálu. Vidíme , že vládne kolem jen lež, protože tou lze nejjednodušeji ovládat masy. Ano, na grafu byla zakreslena změna, ale mají asi jen zelenou pastelku.

 
 Opět těsně vedle, již podruhé v tomto měsíci.Vlna by měla dorazit 2 - 3.1.14

7 komentářů:

  1. To jsem teda zvědavý, jestli vlna dorazí x).

    Fáďos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jistě že dorazí, ale je to jen "otření", při plném by to bylo jistě "zajímavé". Lidi mají právo na informace co se dějě aktuálně, stále ve střehu.

      Vymazat
    2. Škoda. Třeba nás co nevidět něco trefí i přímo. Mám rád neobvyklé situace x).

      F.

      Vymazat
    3. Komentář mně přinutil k humorné reakci, ikdyž ..... Lidstvo už je trefené dost.

      Vymazat
  2. Sluníčkoví lidé by měli přehodnotit priority mastných ceníku na svých webech.Muže se stát,že nějakou takovou osubku při joggingu NEHRYZNE divočák do zadnice...ona matka Příroda UMÍ ROZLIŠOVAT..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Karel
      Sluníčkoví človíčkové - Moc a prachy vítězí nad láskou a pravdou, stačí jim ukázat kde by se daly sehnat, dát jim moc a hned padá propagované blabla. Například Sluníčkáři zcela bezohledně prosazují ochranu životního prostředí. Třeba alternativní, pěstované pohonné hmoty. Rozvoj pěstování plodin k energetickým účelům zvýšil ceny potravin v rozvojovém světě, takže černoši mají hlad.Pořád je to o Binárním myšlení 0 a 1 a to je naprd. Existuje i prostor mezi 0 a 1, třeba tady to "a".

      Vymazat
    2. No já třeba taky propaguju ochranu životního prostředí, a to celkem dost, ale jen tu udržitelnou, což je obrovský rozdíl. Pěstování plodin na pohonné hmoty (řepka třeba) je zhovadilost a akorát podporuje neudržitelnost. Bohatě by stačilo jíst méně a kvalitní věci, snížila by se spotřeba a my bychom netrpěli zbytečnými nemocemi. Kvalita > kvantita, systém je bohužel nastavený přesně opačně, a tak tahle změna musí jít od nás.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.