středa 18. prosince 2013

Merlinova zpověď


 
Nastávající změny probíhají postupně i u lidí, ale Slunce a ostatní planety, tam je změna velmi rychlá, sami vidíte změnu i na současném přepólování Slunce. Někteří lidé změny cítí a chápou, ale je to jen velmi malé procento. Základním aspektem změn na Zemi je Slunce jak vždy zdůrazňuji, tedy Sluneční portál a pro některé její vyzařování bude i škodlivé a přinutí i změnit systém, který nyní vládne. Zastánci dnešního systému budou vlastně překážet a rovněž nastávající změny nebudou chápat.


Všichni lidé, kteří ví, co se děje, budou a jsou zapojeni do stávajících změn, všichni tito lidé dostali impuls, ostatní nepochopí nic a budou jen překážkou, jako virus v těle. Prostor i čas na další lekce učení již bohužel vypršel, brána se zavírá a lidé, kteří se drží starého systému zeslábnou, hlavně při mohutné aktivaci Slunečního portálu. Jsou to většinou lidé, kterým chybí základní emoce v citech, hlavně pro druhé. Druhým pólem této skupiny jsou lidé, jak říkám se „světlem“ a s těmi je možno se vždy nějak domluvit, chápat je a navzájem si rozumějí a to i na dálku.

Co říci k těm, co nechápou nutné přicházející změny. Pokud člověk dostává něco na úkor druhých, porušuje Vesmírný zákon, protože si přivlastňuje to, co mu nenáleží a většinou bez jeho plného souhlasu. Okrádání je ještě větší přestupek a jeho Duše začne ztrácet Sílu a je vlastně pak mrtvým tvorem, jeho touhy se ztrácejí a nahrazuje je rád jen předměty pro své nekonečné povrchní hmotné uspokojení.

Kteří nepřijmou přicházející změny jako nutnost a svůj lidský vývoj dál, nebudou žít dlouho, ztratili vizi lepšího života a chtějí zůstat při starém Světu. Slunce nyní na Zemi posílá velmi silné „světlo“ (nemám na mysli jen viditelné záření) a lidé by si toto měli uvědomit, včetně průletu komet kolem Slunce a to nemluvě o jejich dopadu (ISON) na tuto hvězdu a zbytky, které ještě dopadnou a osvětlí Zemskou atmosféru, tuto Sílu od Slunce ještě znásobí. Starověké stavby jako pyramidy, které jsou rozesety po celé Zemi, jsou již dávno určeny svým propojením pro aktivaci nastávajících událostí svou funkcí i v nynější době, tak jak už nejednou v dávných dobách, dnes již ztracených civilizací. Lidé by si měli uvědomit, že tyto změny nejsou nic vyjímečného ve Vesmíru. 


Ti lidé, kteří přijmou - zkloubí duchovnost s materialismem půjdou a budou dále stoupat na vrchol poznání. Ti dnešní, kteří vládnou nyní světu se budou stále snažit, aby lidé svému životu nerozuměli, je to rovněž spojeno i s dnešním školstvím a jejím zamrzlém vědění. V tomto velmi hraje důležitou roli TV, rádio a i počítačové hry. Tito lidé jsou tímto vyškoleni a provádějí jen to, co se naučili a to přinese rovněž zkázu v porozumění a může přispět k velkým bolestem.

Čas již dozrál a člověk již nemá další prostor, lidé se přestali vyvíjet a začali svůj svět radikálně ničit, většinou jen ve prospěch pár jednotlivců. Člověk se stal ničitelem a to i svého světa, přestal plnit svůj úkol a hloupost Vesmír nepřijímá.


Člověk je „světelná“ bytost a každý svou „světelnost“ má jinou a záleží hlavně na jeho duchovnosti a každodenním chování. Každý člověk „svítí“ jiným světlem a díky tomu se mohou mezi sebou rychle najít a komunikovat spolu. Existují však lidé, kterým „světlo“ začíná slábnout a brzy zemřou.  Na tyto změny bude mít i velký vliv naše oběžnice Měsíc, kdy odražené světlo ze Slunce bude velmi výrazně působit na přílivy a odlivy, povodně a i zhoršení zdraví u těch, co jim „světlo“ slábne, hlavně vždy při úplňku, tedy působení na změny bude funkční i v noci a rovněž i pro energetické bytosti jako je egregor, budou zdejší podmínky nesnesitelné, odejdou a nebo budou spáleni „světlem“.


Rozhodně Země nezůstane stejná jako nyní v celém svém rozsahu a realitě. To co bude pak zde na Zemi po změně, bude odcházejícím úplně jedno, jejich znalosti, vědění, láska, budou už na jiném místě a ti co zůstanou připevněni ve „Starém světě“, těch zůstane velmi málo, onemocní a jejich nemoci i těžkosti je přinutí začít od začátku, od svých dětí.


33 komentářů:

  1. Víte pane Iv,jsem moc ráda a šťastná,že jste sem dal tuto zpověď,protože povětšinou se dá narazit na jakési výplody pobouchaných astrálních cestovatelů všeho druhu,kteří jsou omezeni pouze na Astrál a o vyšších duchovních světech se vyjadřují s despekten,něco ve stylu výkladu církevního.Tím zcela popírají fakt,že Duše prochází svojim vývojem a mohou postupovat do vyšších duchovních světů,kde se dá prožívat zcela reálně,avšak na jiných frekvencích.Víte řekla bych,že při přečtení Vaší zpovědi,jsem si vybavila některé odpovědi malého Saši.Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Ter
      Hm, pravda je jen jedna, ta bez manipulace, více nejde napsát, prostě se některé věci zhodují a to je pak divné.

      Vymazat
  2. U některých článků se mi stává, že si musím vybírat, co mi takzvaně "zapadne" a zahazovat to, co mi přijde jako manipulativní blbost. Tenhle článek mi tam tak nějak zapadl celý o.O

    Dneska na mě padl takový smutek, co se týče toho starého světa ... viděl jsem zase nějaké video o tom, jak zacházejí se zvířaty na jatkách a snažil jsem se začít nějakou konstruktivní diskusi na tohle téma, ale vyšel jsem z toho nakonec jako idiot co ničemu nerozumí ... Bylo mi líto těch lidí, co tak moc stáli za názorem, že se vlastně nic moc neděje a že to je v pohodě ... a bylo mi smutno z toho, že i když se jim člověk snaží s co nejčistšími úmysly říct pravdu, tak ji zahodí, jako by to už téměř nebyli ani lidé ... :( ale mají možnost volby, já vím ...

    Tak jsem si pak spočítal, kolik věcí na starém světě je špatně a bylo mi na blití, a taky na mě padla jakási nostalgie, když mi došlo, že to vlastně skoro končí ... protože jsem si taky uvědomil, kolik krásných věcí jsem tu zažil ... výlety do přírody, objímání stromů, koupání v potoce, běhání po lese, pokusy o povídání s vílami a skřítky, ty chvíle bezstarostného smíchu nebo když obejmete někoho, s kým se milujete ... pak jsem viděl to video o proměně toho pantera ... no a prostě jsem byl naplněn v jedné chvíli bezbřehým smutkem, vděčností i radostí najednou ... a ... víte, prostě jen doufám, že všechno dobře dopadne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím/cítím, že současnou situaci vystihuje asi nejlépe tahle skladba: http://youtu.be/NQXVzg2PiZw ... jen se zaposlouchejte, trochu do hloubky ... a i ten název je vypovídající ...

      Vymazat
    2. to Kment
      Proto jsem to tak vše postupně na těchto stránkách podal a moc Vám děkuji, že patříte k těm, který to pochopil a prozřel. Ještě jednou dík, nebylo to zbytečné.

      Vymazat
    3. Pro Jana: Došla jsem k poznání,že nikomu nic nevysvětlíte,každý si musí přijít na všechno sám.Zvracet se mi už nechce,dávám všemu volný průchod a už mně tak nehučí a nepíská v uších,ikdyž se to týká těch nejbližších.Myslím,že Síla nechce,aby se citlivé Duše pomalu,ale jistě zakopávaly v zákopech a schovávyly v tomto 3D astrálním lágru a proto se to hne.Posílám taky jednu písničku https://www.youtube.com/watch?v=lQSVVs4tYkI

      Vymazat
    4. to Kment
      Taky Vám posílám pro lepší náladu jak Terezka: https://www.youtube.com/watch?v=S95DzFvele8

      Vymazat
  3. škoda že teraz najbližšie dni aj cez Vianoce má byť zatiahnuté, zrovna keď majú padať isonky, a dúfam že sa aspoň jeden deň vyjasní...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to tosi
      Milý příteli, pokusím se jednoduše, snad to pochopíte. Světy jsou paralelní, rozděleny svými frekvencemi, které produkují realitu každého světa. Temné energie 3D jsou i ty temné - nízké, čím výše jdete jsou tyto energie vyšší a temné ztrácejí na síle, tedy neprojdou. Svět ve vyšších dimenzích je pro Vás stejný, stromy, příroda, vše je stejné, jen více lásky, emoce které jsou vyšší. Aspoň takhle zkráceně a to jen pro Vás příterli.

      Vymazat
    2. ďakujem, toto viem, veľa informácií mám aj zo stránky www.vedy.sk ... len som sa zľakla že som niečo nepochopila keď Jan Kment písal tak smutne :) tiež posielam pieseň , ktorá pre mňa úplne vyjadruje tú dynamiku toho čo sa práve deje http://www.youtube.com/watch?v=watQ28Fx2Mg Slnko, kométy, príroda, všetko v jednom, ako letná búrka...

      Vymazat
  4. Ano, viděla jsem video Garyho Yourofsky, jestli jsme opravdu všežravci , je to oči otevírající síla.
    Pro Iv : Děkuji za další krásný článek. Zeptám se: Ti kteří nepřijmou změny, nebudou žít dlouho... Co bude po změně, bude odcházejícím jedno, jejich znalosti a láska budou už na jiném místě...
    Takže z tohoto světa odejdou jak ti "špatní", tak ti "dobří"? A zůstanou tu "na převýchovu" ti kteří onemocní a začnou od začátku od "chudáků" svých dětí? Děkuji za trpělivost. Kamča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Kamiová
      Ale na to si musí každý přijít sám. Jinudy cesta nevede. jinak to nejde, argumenty jsou v tuto chvíli zbytečné.

      Vymazat
  5. Priznam se bez obalu,ze by se mi libila ona zmena v takovym formatu,kdyz vsechno zustane jak je,ale lidi se zmenej a tim system a zivot v nem,pomalu ponapravujeme zkazeny a zavedeme novy.Priznam se,ze se nejak extra do ony "svetelny" existence nehrnu,v tele se mi libi :-).Jen ten zivot v nem by mohl bejt opravdovym Zivotem pro Zivot!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iv19. prosince 2013 1:01 - To mi to trvalo Iv,ahaaaaaaa,a tooo joooo :-)),palec nahoru,nejsou tu smajlici.Ja to tusil ze to tak nejak bude :-)

      Vymazat
    2. No to jsem sama ráda,Proude.Ale nežere se tam maso,páč to není třeba.A myslím,že taková meruňka nebo meloun nebo víno,mňam mňam a hlavně teplíčko a krásná příroda a aj zvířátka a všichni hodný.Zní to jako pohádka,že.Ale není to pohádka,je to vyšší svět a i milování,takže jaký pak strachy.A kdo se neobejde bez vysávání energie druhých,tak prd.Hezky zůstane ve výcvikovým táboře a nebo v plechárně napojenej hadičkou a snít si svůj svět a hlavně vyrábět emoce pro ty černý potvory nenažraný.

      Vymazat
    3. Terezka,Iv,Proud..palec hore,klobuk dole:-)

      Vymazat
    4. Terezko,bejt po mym,neztracim vubec cas s jidlem a jeho obstaravanim:-),kaficka,cajicky,vodicka,to by mi uplne stacilo:-)

      Vymazat
  6. Iv,
    tohle přijmout je vlastně pěšinkou i realizací vystoupení z binárního systému. Ale umíme si vůbec představit, co to znamená? A jsme schopni to unést? Nadšení je pouze jednou nepodstatnou záležitostí. Realizace však vyžaduje od každýho obrovskou a vskutu nadlidskou dřinu. Víte dobře, že se furt snažím najít skulinu k rozstřelení duality. A taky cejtím, že je to na-spadnutí, ale zároveň ve mně sídlí skeptik. A jistá dávka skepticismu nás vlastně odjakživa drží při životě. Prošli jsme a prostudovali spoustu teorií a když budu mluvit za sebe, tak jsem žádnou z nich vlastně nepřijal.
    Jediný, co není teorie, je dar ž i v o t a ! A opravdový vcítění se do něj ukáže každýmu jeho cestu, není to snad takhle nějak? Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mateji,vis co ted tak nejak delam a co se snazim uchopit,pochopit a hlavne pouzivat?Onu jednu poucku,kterou jsem "nekde" pobral,uz ani nevim presne kde.Je to ta ktera rika,svymi slovy: Ze nase nevedomi(duse) vi,proto rika jedine pravdu.Nas rozum ale prisel az s nami a srovnava,prebira zkusenosti,vyhodnocuje a na zaklade onoho vyhodnocovani se rozhodujeme.Logicky mi ovsem vyplyva,ze je pro me a my okoli lepsi,ridit se tim,co mi napovida duse! Ono je to vlastne uplne jednoduchy,ty vsechny slozitosti co si vymejslime a balime do nich kdeco.V jadru staci jen naucit se ptat duse,naslouchat ji a ridit se ji.To znamena naucit se rozlisit kdy mluvi ona(vzdycky mluvi,a prvni) a kdy ji prekrikuje rozum.A vsechno bude jak ma bejt :-)

      Vymazat
    2. Rika se,ze reseni nejslozitejsich veci bejvaj uzasne jednoduchy,az tak jednoduchy,ze ani neverime ze bysme meli hledat takovy reseni,proto ho zpravidla nenachazime a veci jeste vic zamotavame.

      Vymazat
    3. Proude,Matej..rozum mame na to hlavne aby zhromazdoval ,vyhodnocoval a vytvaral podmienky. Ze hovori dusa spoznas hned podla toho ze ona nekalkukuje,nespekuluje nad moznostami...skratka povie co spravit a omackov sa nezaobera. Konecny vysledok je spolupraca duse a rozumu,vzajomny respekt a pochopenie...dohoda a vzajomna podpora. Tak to funguje i v zivote..sediet na plote medzi duchovnom a hmotov,a prhadzovat si tie energie z jednej strany na druhu a spet az ten plot zmyzne.:-)

      Vymazat
    4. Moc uceny na me,Mailo :-)),proc bych mel tahat rozum,kterej zije jen ze srovnavani zkusenosti k dusi,kdyz potrebuju jasnou a pravdivou odpoved na nejakou otazku? :-).Proc bych se mel rozhodovat rozumem kterej tape a gambluje tam,kde duse uz vi? ;-)

      Vymazat
    5. Uz som povedal Proud..rozum zhromazduje informacie,vyhodnocuje ich,a vytvara podmienky(este stale rozum nakoniec rozhoduje a riadi telo a vnitorne procesi v nom)...pre dusu,aby sa mohla v pokoji realizovat zo vsetkymy moznostami ktore je jej schopny mozog poskitnut...nepovedal som ze sa mas riadit rozumom. Rovnovaha znamena ze obe casti chapu k comu su urcene a vzajomne sa doplnaju,podporuju sa a pomahaju si.

      Vymazat
    6. Tak takhle uz se orientuju lip :-)

      Vymazat
  7. https://www.youtube.com/watch?v=2lnxs_DMUDk&list=PL78CE78E4F05046CD https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=-bDntRWfL70&NR=1http://www.youtube.com/watch?v=33rFp85Yd5s&list=PLB-KV-cSw4ZPlDpY14WZ3fRsxpItYSoNW

    OdpovědětVymazat
  8. "...A kolik nemocných je na Zemi, kteří tak trpí, zavření nebo nezavření a kolik je zdravých, kteří skrze tyto trpící musí trpět sami, postupně také onemocní a také zahynou. Kolik je nemocných, kteří proto, že se chovají normálně a nenosí na čele pečeť, že jsou duševně choří, klamou nevědomé lidi; někdy zaujímají vysoké postavení, ožení se s nic netušícími, věřícími lidmi a pak zničí svou rodinu, svá okolí, své příbuzné, často celé podniky, ba dokonce země.
    Peklo se mi otevřelo před očima a stála jsem zoufalá před bezmocností lidstva proti této strašné bídě......"......jeste jednou diky za tu knihu.....

    OdpovědětVymazat
  9. Ano IV :-),Bolek je v tom filmu proste skvelej a ten film je perfektni,myslim si ze ono "dedictvi" je hodne nedoceneny dilo :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Iv ! Neco pro Vas,Orgonetka dala novej clanek o morgellonech,je tam o "vrazedny" frekvenci,nepadlo me ze kdyz je vrazedna pro nas,musi existovat i jina,vrazedna pro ne,nechcete se na to "mrknout"? ;-). Mate zkusenosti se zlepsovackama:-).Pomohl byste urcite hodne lidem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozrejme budu patrat i sam,ale prece jenom se necejtim "elektronicky" prilis zdatnej......

      Vymazat
    2. to Proud
      Příteli, vše zde již bylo řečeno, zkuste nahlédnout zde:
      http://energieupramene.blogspot.cz/2012/11/chipy-na-kontrolu.html
      Morgellony půjdou z těla i pojídáním jisté stravy, "Červená polévka" jak psala Ter.

      Vymazat
    3. Diky Iv,na ten clanek si vzpominam,jen jsem si nebyl jistej,jestli se to tejka i morgelonu:-)

      Vymazat
  11. Tohle si prostuduju, http://www.morgellonscure.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Krasne sviatky prajem. http://www.youtube.com/watch?v=4Se1i6gx0ac

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.