úterý 31. prosince 2013

Do 2014 nový Piktogram

 
Dne 30 prosince 2013 se objevil nový piktogram v Kalifornii, jehož rozměr je úctyhodný a to o rozměrech 63,5 ha, prostě velký, nebo ať je velký jak chce, na skutečnosti, že tam je to nic nemění.



Jestli jej vyrobili lidé pomocí špagátů, ufouni, přírodní síly je úplně jedno, ať si každý vybere, ale realita je ta, že dnešní věda je v koncích s rozluštěním a vymýšlí vše možné, aby tyto fenomény mohla zamést pod stůl. Ale realita je taková, že tyto obrazce jsou skutečností v našem světě.

Jen naznačím moje myšlenky co to připomíná. V první okamžik obrazec vypadá jako procesor na desce PC  s umístěním planet okolo – že by restart Matrixu?

Další asociace je obrazec mandaly, nastavení času a prostoru budoucnosti.



To jsou však jen lehké úvahy a je na Vás, jak s touto informací naložíte.

 
 Dnes se dokončilo i přepólování Slunce.  

Odkaz na stránky zabývající se možným překladem obrazce:
http://www.earthfiles.com/news.php?ID=2158&category=Environment 
Aktualizováno 7.1.14 - popření údajné reklamy http://www.earthfiles.com/news.php?ID=2159&category=Environment

Jedna úvaha, není náhodou uvnitř obrazce upozornění na číslo aktuální sluneční skvrny 1942, to č. 4 tam je také. Dávám aktuální obrázek slunečních skvrn, které jsou v současné době obráceny k Zemi, třeba jako upozornění na "pšouk" z této skvrny? Tím by došlo k napájení procesoru Sluncem, který vytváří zdejší Matrix a mohlo by docházet k jeho radikálním změnám.Ta skvrna má velikost cca jak Země, tedy i velikost dodané energie pro Earth, aby nedošlo k "přepětí" procesoru. Hm, jen otevřená úvaha.

Nakonec jen uvedu komentář od Jana Kmenta zde v komentářích, který vyjádřil zásadní pravdu:....Mám takovej dojem, že dohady o tom, kdo a jak to vytvořil, jsou naprosto zbytečný, protože jen odvádějí pozornost směrem od zprávy, kterou nám mají tyhle obrazce přinést. A to nesmíme dopustit.
Rovněž i komentář od Ter vystihuje přesně logiku: ... Mně je stále divný,proč to tedy tam není ještě teď,ta jako reklama.Kdopak to z nás dělá blbce,toť otázka.Posekali to moc rychle na můj vkus.
Měl  jsem to štěstí být v několika kruzích reálně http://energieupramene.blogspot.cz/2012/05/novy-piktogram.html    http://energieupramene.blogspot.cz/2011/06/kruhy-v-obili.html  a bláboly o nějakých špagátech a lidských výtvorech(mimo ty opravdu primitivní, falšované - poznáte ty rozdíly na první pohled) jsou opravdu záměrně zavádějící.
Novější článek: http://energieupramene.blogspot.cz/2014/01/otevreny-dopis-zemedelcum-vede-i.html

80 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. mně ti jenom napadá že všechno je ve všem

      Vymazat
    2. Rekl bych ze to tak taky skutecne je:-),ale piktogramy jsou myslim symbolicka rec,mozna by nam pomohlo dal vedet co to znamena:-)

      Vymazat
  2. Čtverec v
    přírodě neexistuje. Byl vytvořen v
    lidské mysli. Kruh je božského původu, neboť
    značí jednotu. Symbolický vztah mezi čtvercem a
    kruhem je vztahem mezi lidským a
    bož

    ským, mezi hmotným a
    duchovním světem, mezi nedokonalým a
    dokonalým. Propojení
    čtverce a
    kruhu je metafora vyjadřující rovnováhu mezi zemí a
    nebesy. Čtverec popisuje
    čtyři základní směry hmotného prostoru a
    čtverost hmotného světa (čtyři živly, čtyři svě

    tové strany, čtyři období v
    roce), zatímco kruh obklopuje střed nacházející se mimo čas
    a
    prostor. Geometrie lidského těla je propojením obou tvarů, a
    proto malým pozemským
    vesmírem i
    vzorem pro posvátnou architekturu...........zajimavy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kruh je duch a čtverec hmota.Totiž si myslím,že Země je velice důležitá,tedy její duchovní vývoj i pro další duchovní patra.Že to není jedno,že tady vládnou pořád smraďoši a zdržují záměrně vzestup Země.Jak se "pohne" Země,zákonitě se "pohnou" tedy posunou i další patra směrem do vyšších duchovních pater a na lidi se čekalo už dost dlouho,aby to pochopily.Jenže většina z nich nabyla dojmu,že času je furt a furtum dost,ale to si nemyslím.Nikdo přesně nevíme,kdy přijde "bod zvratu",ale moc dobře plno lidí cítí,že se "něco" děje.

      Vymazat
    2. Sice je to tu už pár let, ale nedá mi to. Symbolem kruhu a čtverce jsou pyramidy. Nadvláda hmoty nad duchem. Vnější je čtverec a uvnitř kruh - pí. Ale v dávné historii, zejména v hinduismu se setkáváme s opakem - čtverec uvnitř kruhu, tedy nadvláda ducha nad hmotou.

      Vymazat
  3. Abych se priznal,soustredim se na tvar obrazce a premejslim co mi chce rict,jestli je vetsi,nebo mensi mi je jedno potud,pokud je jeste dobre viditelnej :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Zkopírováno
    Tomáš přidal(a) nový komentář k vašemu příspěvku "Do 2014 nový Piktogram":

    Udávaný rozměr je zřejmě překlep či chyba v překladu, 63 ha je obrovská plocha (přes 600t metrů čtverečních) v poměru k okolí nemůže piktogram mít tento rozměr.
    Každopádně piktogramy jsou zajímavé úkazy, nelze na ně poukazovat jako na výtvory vtipálků, i když některé jsou, vždy je na místě otázka komu to prospěje?

    OdpovědětVymazat
  5. Nojo,tady jsme v zami rejpalů a vlastníků malých polí,kteří pečují o co nemají.Kdyby měl někdo u nás tak velký pole,třeba by měl na bioplantáži taky piktogram,hihi.Tomu se říká bledá závist a nebo že by strach, bubu.A ta plechárna u Sluníčka je taky veliká a kolikrát větší než Země,tak.

    OdpovědětVymazat
  6. Iv chtěl bych Vám poděkovat za Vaši práci zde na blogu a popřát do další etapy více uvědomělých čtenářů a ostatním čtenářům přeji otevřenou mysl, trpělivost a zdraví na jejich cestě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Tomáš
      Děkuji Vám za přání a podporu. Vám rovněž přeji hodně radosti v tomto světě, zdraví a vlastně co nejvíce pohody.

      Vymazat
  7. Piktogram zobrazuje mnohem rozsáhlejší informaci, nejen symboliku mezi kruhem a čtvercem. Uvnitř čtverce se nachází také obdélník ve kterém se pravděpodobně nalézá informace v binárním kódu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem žádný programátor,ale je jasný, že je tam vzkaz,ještě třeba Brailovo písmo,to je taky univerzál.No a pokud se Slunce přemístí k těm 3 čárám, co propojují kruh a čtverec,stane se z něj zdroj a Země s tou druhou planetou(Mars,Jupiter?) se dostanou přesně do rohů,kde se dotýká kruh a čtverec.A že by to v prostředku byl vzkaz,kdy to bude.To je zase konspiračka,co?Hihi.

      Vymazat
    2. Pro ter fry. Ano něco z toho je možné. Asi aby jsme správně pochopili proč jsou v prstenci tři kruhy, nebo na co poukazují, měla by se nejdříve přeložit informace z obdélníku. Menší čtverce, které jsou rozmístěny kolem většího čtverce ve kterém se část informace nachází možná slouží k upozornění jak zprávu správně postavit ke správnému přeložení. Zdá se, že tento obdélník by měl pro přeložení informace být jako náš běžný list papíru, např. velikosti A 4. To znamená nastojato.

      Vymazat
    3. Honzo,s tím postavením nastojato,to mně také bliko,jak to vlastně patří,ten "list".Protože na obou krajích je to samé(delší strana) a v prostředku je něco jiného.Takový děrný štítek,taky tak vypadá.

      Vymazat
    4. ter fry. Zpráva v obdélníku je jakoby dvojmo, možná aby interpretace měla svou váhu a nebyla chápána za náhodu. Teď to tady ilustruje Iv kde je to dobře patrné. Jak správně obdélník postavit je však už otázka pro odborníky. To o tom listu papíru mě napadlo proto, že zpráva mohla zřejmě být uvedena ve čtverci, ale pro lepší návod k přeložení byla umístěna do obdélníku, který nám ještě více napoví, protože jsme zvyklý na obdélníkový tvar většiny tiskovin. Papíru, knih, sešitů atd. Pro odborníky by to tudíž neměl být problém správně přeložit. Navíc to tuplování - zdvojení zprávy má svůj význam. Konkrétní postavení obdélníku ke správnému přeložení pravděpodobně určuje řada malých čtverců na jedné straně obdélníku. I tyto ale možná nemusí být jen návodem, ale mohou být součástí zprávy.

      Vymazat
  8. A co kdyz je to neco jako pruhledna pyramida?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pan Proud. V takovém případě by asi vnitřní obdélník byl menší čtverec, vzhledem ke čtvercové základně. Ovšem jak se tak dívám na počítačovou animaci, kterou zde následně Iv přiložil, tak to spíše vypadá, že zpráva je určená do počítače. Jinak řečeno výsledek zprávy by měl vyjít až z počítače. Něco ale z celé situace v piktogramu napovídá, že je možné zprávy takového typu dále ještě očekávat.

      Vymazat
    2. Nehadam se,jen me napadlo,ze to muze bejt pohled zhora do pruhledny pyramidy,mozna nejaky konkretni,jak ma usporadany prostory,nevim,ale nezda se mi,ze by musely bejt ctvercovy jen proto,ze je ctverec jeji zakladna.Pocitac mi nesedi,jestli to je prace mimozemstanu,sotva budou az tak zbehli v nasi vypocetni technice kdyz musej bejt mnohem dal a uplne jinym smerem.........spojim li si zpravu s duchovni rovinou,je mi prace tisice,nebo desetitisice let stara pro vzkaz prihodnejsi,tim spis,ze pyramidy maji nejakej ucel o kterej se zatim jen svet hada,ale dalo by se predpokladat,ze je ta civilizace zna a muze si myslet,ze je tedy zname dobre taky,kdyz jsou u nas tak dlouho.

      Vymazat
    3. Upozorneni na neco co je v nejaky konkretni pyramide a muze nam to pomoct,nebo bysme to meli najit aby nas to neznicilo?.........Uvidime s cim vyrujukou pani odbornici,i kdyz nam spis pravej smysl radi zatajej,jako smysl pyramid a sfingy o kterym se domnivam ze je jim davno uplne jasnej ale z nejakyho duvodu ho tajej.

      Vymazat
    4. Ten piktogram muze bejt plan pyramidy i s jejim hlubokym podzemim a jeho prostorama i vne ji samotny.....

      Vymazat
    5. Ten "dernej stitek" mi spis pripomina runy.......

      Vymazat
    6. A postaveni planet nad ni muze znazornovat cas,podle nich bysme mohli bejt schopny urcit kdy budou v ty namalovany konstelaci.....jen teorie,napad :-)

      Vymazat
    7. Kdybych vzal ctverec jako stavbu a onen kruh jako Zemi.........co je to za planety a kdy budou v tom znazornenym postaveni?......Ovsem v astronomii se nevyznam ani co by se za nehet veslo.

      Vymazat
    8. Proude,myslím,že oni mají naší "techniku" v malíku,ale my tu jejich ani náhodou.Takže se musí domlouvat s náma tak,aby jsme to vůbec pobrali.Nejsem přes počítače,ale fakt to vypadá jako procesor a kterej čeká na zdroj(to žlutý ) a pak se vytvoří jiná realita,doufám že lepší,když jsme se dobrali že kruh je duchovno a čtverec materie.A jak se to propojí bude jiná konfigurace Matrixu.

      Vymazat
  9. skušal som to preložiť do brailoveho písma, neviem to presne ale môže tam byť 1iB1iBB1iB11iB1iB neviem čo to znamená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. alebo sú to čísla 19219221921192192

      Vymazat
    2. to Peťko
      Ano, také jsme včera zjistili, vrchní a spodní řádek je stejný, asi upozorňuje na čísla v prostřed, ale co znamenají zatím nevíme, žeby to bylo číslování třeba angl abecedy, nebo ???

      Vymazat
    3. ak by sme brali postavenie tých planét podla hodiniek tak ukazuju na čísla 1 9 a 2 jednotka je najväčšia potom ide 9 a nakoniec 2,

      Vymazat
    4. Peťko. Pokud ale piktogram pootočíš tak planety budou podle hodinových ručiček na jiných číslech. Zatím není vůbec jasné v jaké poloze by se měl nacházet ke správné interpretaci. To, že je tady na stránkách v takové pozici neznamená, že je v ideální pozici pro správné pochopení i přeložení zprávy. p
      Naše logika sice říká, že by to tak asi mělo být, ale klidně to celé může být úplně obráceně - / vzhůru nohama /, a bude to mít logiku také.
      S těmi čísly to jinak není špatné, ale pravděpodobně i přes velmi zajímavé názory ostatních si budeme muset na interpretaci počkat od odborníků. A snad ta zpráva nezůstane utajená.....

      Vymazat
  10. Přidávám mé myšlenkové pochody.

    Přikláním se k procesoru jako symbolickému zobrazení matrixu a k jeho vztahu k jednotě Univerza vyjádřené pomocí kruhu (nebo taky Duše, no). Tři planety by mohly podle mě znamenat třetí dimenzi, jejich postavení, to bude asi oříšek,protože taky nevím, kde má ten obrazec spodek a kde vršek.

    Ale zrovna jako procesor mi to teda připomíná nějaké město z ptačího pohledu, ale pak zas netuším, co tam dělají ty kolečka okolo, nemusí to přece být nutně planety.

    I když ... ty čísla v Braillově písmu jsou opravdu 192, to je na 99% nápověda pro nás, JAK máme ten obrazec otočit - takže se musí určitě otočit tak, aby planety byly na hodinách 1,2 a 9. ... ale víc mě nenapadá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 6x jednička, 6x dvojka, 5x devítka, proč jenom 5x? To má asi taky význam.

      Tři velké čtverečky (v tom největším ta čísla) a pod nimi pět čtverečků - symbolika 3D vs 5D? Hm? No a z toho velkého čtverce z čísly jde výběžek do prostředního z těch pěti = symbolika propojení, vstupu do 5D?

      Nedává mi mysl ta spodní řada čtverečků/obdélníků ... nejdřív jsem myslel, že nějak odkazují na sluneční soustavu, ale jedenáct je moc, ne? Nebo že by devět planet +Slunce a Nibiru? Ale to asi ne, no.

      Vymazat
    2. Jan Kment 14:36. Úvaha je jistě dost zajímavá, ale stále si myslím, že základní informace pro správné pochopení celého obrazce je uvnitř obdélníku. A pravděpodobně je tato zpráva v binárním kódu. To by znamenalo, že Braillovo písmo nemusí být správným klíčem k přeložení.
      Nebyl by to první obrazec, který je nutné tímto způsobem přeložit. I piktogram, který byl tímto způsobem přeložen použil Iv jako ilustraci k článku : Aktualizace 2014 - viz výše.
      I mě později napadla myšlenka, že kruhy v prstenci nemusí nutně být planetami. Možná by se mohlo jednat o tři současné komety. Lovejoy, Ison, Encke. Nebo případně o jednu z nich kdy je zobrazena jako malá - to je situace kdy byla objevena, pak velká - situace kdy se nejvíce přiblížila zemi, a nakonec středně velká - situace kdy se od nás vzdaluje, tedy současná. Asi by se mohlo jednat o kometu Lovejoy. Je to však nástřel určité úvahy
      Tak uvidíme, snad se z toho něco vyklube......

      Vymazat
  11. to Proud, pyramídy slúžili na teleportáciu do iných galaxií.

    OdpovědětVymazat
  12. Zajímavostí také je, že v Kalifornii byl také o den později na Silvestra některými svědky po celé zemi pozorován neznámý vejčitý letící objekt.
    Video z vysílání v TV zde
    http://www.youtube.com/watch?v=BKfSAM6zliU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jedno video pozorování objektu z Kalifornie zde :
      http://www.youtube.com/watch?v=3E7dKU-qOAk#t=17
      Objekt podle informací následně odlétl vysokou rychlostí.

      Vymazat
  13. Ak su kruhy po obvode planety tak najvecsia je asi slnko.Vedla zltej je nieco co pripomina zasuvku pre napajanie procesora. Ak by boli dalsie dva kruhy po obvode planety tak asi niesu zakreslene v dobrom pomere k najvedsej.? Ak su to planety tak urcite treba brat v uvahu ich vzajomny pomer a tak zistit ktore to su-to znamena ze casovanie odkazu by mohlo suvisiet z rozmiestnenim tych planet v skutocnosti tak ako na obrazku! Kruh by mohol znazornovat tiez nasu slnecnu sustavu,a stvorec a vsetko vnom Zem. Vonkajsi stvorec ma hore 3 ciarky co mne pripomina kabel pre HDD po ktorom idu informacie v starsich PC.

    OdpovědětVymazat
  14. Piktogram byl údajně rozluštěn. Podle Braillova písma 192 192 192 B 1 192 192 což je údajně v překladu : JE TO FASCINUJÍCÍ. Níže přikládám video kde dva mladíci jedou nad ránem po blízké silnici sousedící s piktogramem se zapnutou kamerou když si všimnou dvou zelených záblesků v poli.
    Zastaví a zjistí, že se v poli nachází piktogram. Následně byl piktogram v dopoledních hodinách objeven z letadla - asi soukromého.
    Někteří lidé celou záležitost bagatelizují s různými teoriemi, že se v této oblasti pohyboval větší počet lidí s žebříky apod.. Pole bylo podle informací hlídáno. Pro velký počet zájemců vydat se do tohoto obrazce byl následně posekán.
    Zdroj informací : Cropcircleconnector.
    Zde video :
    http://www.youtube.com/watch?v=Eoz0QUYU45o

    OdpovědětVymazat
  15. súčet je 12...čo znamená aj ukončenie starého cyklu a začiatok nového...
    tiež aj poznanie akoby...ako to napísať...poznanie božskej múdrosti..určité osvietenie božskou energiou a pod.
    192 je aj atomové číslo iridia, ktorý sa často vyskytuje v meteoritoch

    OdpovědětVymazat
  16. Uz dlhsie nad tym premyslam,a stale viac sa mi zda ze piktogramy su vo vecsine pripadou len prejavom vedomia a podvedomia ludi samotnych ktore nam tymto sposobom sprostredkuju povedzme mimoši! Vysvetlim. Verim ze vecsina z nich je tu aspon pre zatial len preto aby nas pozorovali a snazia sa v nas vyznat.Hlavne v nasich emociach a mysleni. Kazdy mame svoje vedomie a podvedomie a vnom nieco ulozene, Tieto vedomia a podvedomia ale vytvaraju v spojeni akisy celkovy obraz vedomia a podvedomia caleho ludstva. A ako nas lepsie pochopit ako napojit sa na tento celkovy obraz nasich myslienok vedomych i podvedomych. Nuz a ten nam potom sprostredkuju piktogramami.Takze nam ukazuju nase podvedome ci vedome zdelenia ako ludstva-kam smerujeme kde sa nachadzame a co si privolavame v zmysle na co myslis to si pritahujes. I ked to niej pravidlo a obcas su to i ich odkazy a ich vlastne zdelenia nam. Samozrejme je to len moj pohlad a mozno sa mylim.

    OdpovědětVymazat
  17. Asi nejzásadnější sdělení v piktogramu je číslo 192. Poukazují na to i kruhy v prstenci, číst se mají od největšího po nejmenší. 1, 9, 2. Piktogram pro správné přeložení je ve správné poloze. Je to tak pro nás přirozené. Takže jsme o tomto čísle 192 informováni dvěma způsoby. Zprávou v obdélníku a kruhy v prstenci. Tvůrci piktogramu nás velmi dobře znají, když ví jak nás informovat o iridiu.
    .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Informovat o iridiu, nojo, jenže v jaké souvislosti? Meteority přece padají průběžně pořád ... jako že jich bude padat víc, nebo jeden nějaký větší, nebo že spadne na nějaké důležité místo ...? Všechno domněnky, chce to někoho, kdo o téhle problematice ví víc.

      Vymazat
    2. Piktogram bol vytvorený 30.12.2013 + 192 dní to je 10. jula 2014 , vtedy začína meteoritický roj

      Vymazat
  18. Slunce je klíč.A skvrna velká jako Země.Třeba se tudy tou "dírou" tedy portálem prosouká naše Země,tedy její "energetický" obraz.Se mně zdá,až tady začnou lítat protony,tak nás to pěkně rozvibruje,hihi.Ještě že sluneční aktivita se nedá zpochybňovat a svádět na umělé ovlivňování počasí.A k těm předpovědím do budoucna,řekla bych, komu zrovna co nesedí,tak to prostě není určeno pro něj.Každý z nás máme svůj osud a je to.

    OdpovědětVymazat
  19. Pro Jan Kment. Celou rozluštěnou zprávu je možné najít v odkaze který je v úplně spodní části článku o piktogramu.
    / Je však nutné zavřít komentáře a jít na článek znovu. / Překlad písmen poukazuje na kometu Ison.
    Nevím, ale trochu se mi zdá, že je tento překlad trochu zmatený, hlavně v druhé části kde je dost obtížné určit kde jsou symboly rozděleny, aby bylo možné správně identifikovat jednotlivé kódové značení.

    OdpovědětVymazat
  20. Pro Jan Kment. tak ten odkaz na stránky které se zabývají přeložením piktogramu už tady není. Asi to Iv už odstranil. Tak se omlouvám za předešlou zprávu. v 16:55.

    OdpovědětVymazat
  21. to Honza
    Ten odkaz tam stále je a je funkční.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano děkuji Iv, já jsem si pak také všiml, nějak jsem to hledal jinde, asi jsem se nepozorně díval. Díky za Vaše informace a Vaši práci kterou tomuto blogu věnujete.
      Poděkování patří také mnohým komentujícím, kteří dosvědčují, že ne všichni jsou na této planetě manipulovatelní, že si uvědomují že jejich vědomí je svobodné.
      Vše nejlepší VŠEM do Nového roku.....

      Vymazat
  22. no a pravdepodobne tie tri kruhy znacia planety, prve tri planety v slnecnej sustave, alebo tretiu planetu ktorou je nasa Zem, cize pravdepodobne sa to stane na Zemi na tretej planete slnecnej sustavy...

    OdpovědětVymazat
  23. alebo je to varovanie ze nieco narusi chod tychto troch planet v nasej sustave, tak isto ten velky kruh moze znacit slnko ako nasu hviezdu, ktora moze v buducnosti spalit tieto tri planety... no neviem vysvetleni je tam mnoho, ozaj by trebalo vylustit tieto symboly v strede

    OdpovědětVymazat
  24. a ked sa jedna o procesor, tak procesorom nasej slnecnej sustavy je prave Slnko, je srdcom nasej sustavy, takze ani to nemusi byt Fukusima ale nieco ineho

    OdpovědětVymazat
  25. pravdepodobne o tych 192 dni sa nieco udeje, musime zistit ze presne co

    OdpovědětVymazat
  26. presnejsi preklad cislicami

    ako keby nejaka IP adresa alebo co???

    #192#1922#192#1#192#192

    OdpovědětVymazat
  27. Zoran Elias. Zde je odkaz na překlad piktogramu. Tento odkaz najdeš také v článku výše - téměř na konci článku. Ano číslice z obdélníku máš správně. Mrkni se :
    http://www.earthfiles.com/news.php?ID=2158&category=Environment

    OdpovědětVymazat
  28. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  29. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  30. Pro jistotu nejde graf,hihi.Buď jim došly barvičky a nebo dostala kamerka šlehu,co?

    OdpovědětVymazat
  31. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, v Kalifornii je momentálně spousta pozorování UFO. Jedno z videí jsem zde vložil do komentáře 2. ledna ve 21:20.
      Nějak mi to pořád nedá.......Myslím, že piktogram stále není úplně přeložen. Také to číslo 1922 z prvního do druhého řádku. Není to 192 a pak 2. Je to jedno číslo. Pak také na konci druhého řádku číslo 1. Toto je samostatné číslo a předchází číslům 192. Původně jsem si říkal, že by to mohlo být upozornění třeba na datum. Možná 2:1. Jenže dvojka v tomto případě není samostatným číslem jako v případě jedničky na konci druhého řádku. Nejsou to žádné bezvýznamné číslice. které by tam byly jen tak. Obě čísla mají význam.I písmena přeložená z Morseových znaků jsou přeložena v chaotickém uspořádání. Nejprve vedou zleva doprava a pak zprava doleva. Vše by mělo být zleva doprava a řádek za řádkem, sdělení je takto předáno. Jediné co je jasné v oblasti překladu písmen je první řádek - horní ve čtverci.
      E-T, B-T. Asi E-T Brajlle Translating. Neměl by to být problém přeložit, ale není vůbec zřejmé kde je každý znak rozdělen, nebo kde končí. To je pouze v prvním řádku. Takže tyto znaky je možné rozdělit jakkoliv.

      Vymazat
  32. http://tech.ihned.cz/mobily/c1-61521370-ces-2014-nvidia-tegra-k1-automobil-tablet
    Tady čtu,že kruh v obilí,je reklama na čip.No a proč to tedy posekali už druhý den,když jim to dalo tolik práce,to vydupat s těma žebříkama a kolik důchodců si na tom máklo,hihi.To jsou věci,vážně mně jen napadá,že chtěji,aby jsme si mysleli,že ten kruh je nedůležitý,taková jen legrácka,nojo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezka je to popcorn v mikrovlnke!hi hi :-) Teraz vazne..je to akoze matrix...a v matrixe to co vidime na prvy pohlad ocami to nieje pravda-ved viete ako funguje.Mozo je piktogram koncipovany i v tomto duchu.. Okrem ineho je za brailovim pismom este obraz kde su zvisle ciary a palicky-ale tie ciary nemaju rovnaku sirku,a nahody neexistuju.(neviem ci tam boli skutocne takto alebo ich autor pridal?).

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Odkaz teda pre zatial znie.. Je to fantasticke co sa deje v matrixe vdaka slnku,dalsim dvom planetam a hlavne meteoritom.

      Vymazat
    4. Pro ter fry 10:09. A kde jsou teda tvůrci ? Ať takový piktogram vytvoří znovu, přesnou kopii.
      To by jsme se hodně zasmáli, hi,hi, že ? Navíc na hlídaném poli....Je ale v posledních letech zvláštní, že čím víc primitivní vysvětlení, tím větší váha se tomu přikládá.

      Vymazat
    5. Honzo, sežeň si někdy vybavení, žebříky, lana, kůly, dostatek lidí a jdi si zkusit někdy něco takového vytvořit za pár VTEŘIN. Myslím, že by se vám to nepovedlo ani za hodinu, nehledě na způsob, jakým jsou ty stébla ohnutá.

      Mám takovej dojem, že dohady o tom, kdo a jak to vytvořil, jsou naprosto zbytečný, protože jen odvádějí pozornost směrem od zprávy, kterou nám mají tyhle obrazce přinést. A to nesmíme dopustit.

      Vymazat
    6. Mailí,tys to hezky vyjádřil ten překlad.Jsem si zopákla film Matrix,hlavně ty odporný jako vaničky s těma hadicema,fůj a ty líhně.Hrůza.Takhle nějak si představuju obyvatele plechárny,jak tam vyrábí dojmy a emoce pro svoje páníčky repťácký.
      Ráno o 6h jsem viděla 5 Isonek a by to chtělo,aby konečně sem tam přistál pořádnej balvánek,možná i někomu na hlavu,aby se rozednilo,hihi.

      Vymazat
    7. Piktogram sice může na údajný nový procesor poukazovat, určitá možnost, nebo jedna z variant by to mohla být. Ovšem firma nVidia nemá s piktogramem nic společného, jen se teď s potěšením snaží tímto způsobem zviditelnit. Navíc když se podíváme do zprávy analýzy piktogramu od Earthfiles, tak zjistíme, že by jejich žebříky musely být schopné změnit hodnoty magnetického pole v piktogramu. Mimo obrazec se hodnota pohybuje v 43 gauss CGS jednotek, ale v piktogramu je tato hodnota naměřená 58 gauss CGS.
      Piktogram byl vytvořen jinou technologií než žebříky a lidskými nohami.
      Aby své tvrzení mohli obhájit museli by takovou technologii demonstrativně představit.
      proč to nedělali když se k obrazci hlásí ? Protože o piktogramu vůbec nic neví. Jinak by na základě takových faktů vůbec s takovou teorií nepřišli.
      Je vidět, že demagogové stejně asi zůstanou demagogy. Na furt. :-) :-) :-)

      Vymazat
    8. Pro Jan Kment 12:01. Honzo, já to přece vím - co píšeš. Vím, že takový obrazec v takové přesnosti a navíc obsahující i určité anomálie lidskou rukou nevytvoříš. Reagoval jsem na komentář ter fry, která v komentáři uvedla určitý odkaz do kterého jsem nahlédl a musel jsem se zasmát. Jsou to reakce na určité tvrzení firmy nVidia.
      Mrkni se do toho odkazu ať jsi v obraze.
      Samozřejmě nejdůležitější je obrazec správně interpretovat. Já s Tebou souhlasím.

      Vymazat
  33. :D :D :D Tak teda nevím, zda jsme se chytli my nebo jak to je.. doporučuji následující odkaz i s videem..

    http://www.mobilmania.cz/clanky/nvidia-tegra-k1-android-jako-herni-platforma-ces/sc-3-a-1325763/default.aspx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně je stále divný,proč to tedy tam není ještě teď,ta jako reklama.Kdopak to z nás dělá blbce,toť otázka.Posekali to moc rychle na můj vkus,hihi.

      Vymazat
  34. Pro Boris. Zde přikládám video / už podruhé / kdy došlo k objevení piktogramu dvěma mladíky jedoucími po cestě sousedící s piktogramem. Vzápětí do piktogramu vstoupili, nikde ani noha.
    http://www.youtube.com/watch?v=Eoz0QUYU45o

    OdpovědětVymazat
  35. Pro Boris, ale i ostatní. Společnost NVIDIA sídlí ve městě Santa Clara v Silicon Valley, stát Kalifornie.
    Je fakt, že jejich video odpovídá poli kde piktogram vznikl...

    OdpovědětVymazat
  36. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěkná politika, tomu musíme uvěřit, když to říká mainstrém. Co brání Invidiákům, aby to vytvořili znovu jako argument jejch snažení a to v noci, bez osvětlení a krátký čas, haha, pěkný pokus.

      Vymazat
  37. Ať je to jak je to,nemůžeme to říci,protože jsme to neměli možnost vidět na vlastní oči.A bysem tedy potřebovala vidět VÍCE,jak to dělají,moc toho tam vidět není,jakási emerická show,no.A ty machři umělci,nevím nevím....

    OdpovědětVymazat
  38. http://www.zive.cz/bleskovky/marketaci-nvidie-zmatli-ufology-obrazec-v-obili-byl-reklamou/sc-4-a-171928/default.aspx

    OdpovědětVymazat
  39. Myslím, že to zde v komentáři popsal Jan Kment nejlépe:..... Mám takovej dojem, že dohady o tom, kdo a jak to vytvořil, jsou naprosto zbytečný, protože jen odvádějí pozornost směrem od zprávy, kterou nám mají tyhle obrazce přinést. A to nesmíme dopustit. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  40. wonderful post, very informative. I wonder why the
    opposite experts of this sector don't realize this.
    You must continue your writing. I am sure,
    you have a huge readers' base already!

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.