čtvrtek 26. prosince 2013

Černooké děti




 Tento článek není o nějakém strašení, jen upozorňuje bez obalu na realitu a ta někdy budí i úzkost, kdo nechce strkat hlavu do písku, bere i tyto informace a snaží se s nimi pracovat a to ve svém výsledku bez strachu, klidně a racionálně a může mu i občas zachránit život. Tyto stránky vždy odhalovaly věci tak jak jsou a ne jak by si mnozí  přáli, proto lidé, kteří i nepříjemné informace berou do svých vědomostí - poznání, jsou o hodně dál a stojí pevněji ve svém životě a znají pak i mnohá tajemství o kterých se ostatním jen zdá. Namlouvat si vše v idealismu je začátek konce a s takovým postupem taky Temná strana počítá a proto stále vyhrává.


Tajomstvo čiernookých detí preniklo na svetlo sveta v roku 1998, keď novinár Brain Bethel napísal o incidente s dvoma čiernookými deťmi. Raz, keď oddychoval na parkovisku,  priblížili sa k jeho autu dvaja chlapci. Bethel uviedol, že boli otravní, opakovane žiadali, aby ich odviezol domov pre peniaze do kina. Bethel uviedol, že cítil akoby ním niečo preniklo a nútilo ho otvoriť dvere. Avšak, keď sa im pozrel do očí, ktoré boli čierne bez dúhovky a bielka, ostal ochromený strachom.



foto zdroj



Vymyslená legenda alebo mystické tajomstvo? Nie je to jediný príbeh o deťoch s čiernymi očami. Mnoho ľudí uviedlo, že sa pri ich dverách objavilo čiernooké dieťa a žiadalo, aby ho pustili dnu pod rôznou zámienkou. Spoločným zážitkom bolo to, že ľudia vždy cítili strach, keď s nimi tieto deti hovorili. Mali čierne oči bez dúhovky a bielka, ale boli oblečené v šatách zodpovedajúcich aktuálnej móde. Je to nevysvetliteľné tajomstvo alebo mestská legenda?
Deti s čiernymi kontaktnými šošovkami Aj keď sa ľudia snažili racionalizovať tieto prípady, že deti mohli mať čierne kontaktné šošovky alebo, že niektorí ľudia majú iba bohatú predstavivosť, prípady vyvolávajú otázky. Ľudia, ktorí rozprávali svoje príbehy, intenzívne opäť prežívali strach, a preto sa pýtame, či to môže byť pravda. Naozaj existujú čiernooké deti a ak áno, čo alebo kto sú? Najdesivejší aspekt všetkého je, že tí, ktorí tvrdia, že sa stretli s týmito zlovestnými deťmi prisahajú, že museli aktívne odolať pokušeniu poslúchnuť ich príkazy, akoby ich hlasy dostávali do nejakého hypnotického stavu.



Je to hoax? Hoci internet je neoceniteľný nástroj pre distribúciu informácií, tiež je to ľahko zneužiteľné médium na prenos klebiet, povestí a priamych klamstiev. Nech sú čiernooké deti duchovia, upíri, démoni, krížencami, internetovými hoaxmi, podvodmi alebo iba žartíkmi mládeže s čiernymi kontaktnými šošovkami, ostáva táto záhada fascinujúcou a zároveň desivou aj pre nasledujúce generácie.




7 komentářů:

  1. Tohle hoax není, ovšem bez sdělení podstaty věci a návodu, jak se proti tomu bránit, to je jen strašení ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Kment
      Nechci strašit, jen upozorňuji bez obalu na realitu a ta někdy budí i úzkost, kdo nechce strkat hlavu do písku, bere i tyto informace a snaží se s nimi pracovat a to pak bez strachu, klidně a racionálně.

      Vymazat
    2. Já vím, že nechcete strašit, ale spousta lidí si to tak může vyložit ... proto jsem poslal na mail info o tom, čím to může být způsobené, protože mám za to, že je to víc než jasné.

      Vymazat
  2. Děti Ojos Negros (anglický termín: Black-Eyed Black-Eyed děti nebo pro děti) jsou popsány jako mladých lidí, většinou dětí, s černýma očima barevnými všechny bez rozdílu mezi skléry, žáka nebo duhovky. Různé zprávy o setkání s těmito lidmi po celém světě se shodují na jedné věci: že děti jsou obklopeny téměř nadpřirozenou auru a vždy nebezpečné.


    Někdy zprávy mluví o setkání s jedním nebo dvěma, vždy popisována jako sebevědomý a výmluvný děti, kteří se snaží přesvědčit oběť, aby do vašeho domu používat telefon, radost, nebo nesčetné množství výmluv, i tam příběhy, ve kterých "požádat" doprovázet a být odvézt domů. Oběť pak začne souhlasit s jejich požadavky, i když se zdají být poněkud znepokojující, nebo alespoň dokud si všimnete, že dětské oči jsou úplně černé.
    A když dítě zjistí, že oběť si všiml, začít jednat vztek a neústupný, do té míry, že někteří svědci věří, že děti mohou používat nějaký druh kontroly mysli vynutit přístup nízké úrovně, nebo že nějak hypnotické schopnosti. zdroj : http://matrix-6go.blogspot.cz/2013/07/deti-cerne-oci.html#.UsOoXPuPRn8

    OdpovědětVymazat
  3. V minulosti jsem měla několik hrozně živých snů o trochu neobvyklém muži. Měl ohnivě zrzavé vlasy,žádné srdce v těle a ty nejčernější oči,jaké jsem kdy viděla.,ovšem s bělmem. No a v některých momentech mu ty oči
    zčernaly zcela. Milovala jsem ho a on mne. Takže tyhle děti jsou asi moji potomci z budoucnosti :D

    OdpovědětVymazat
  4. Démoni, je to dost destrukční energie a mohou škodit, někdo je může i vidět a mohou to být i tyto děti. Zajímal by mne spíše odborný názor na tyto děti ze zdravotnického pohledu, protože všechny články, které jsem k tomuto tématu přečetla je jen "jedna bába povídala".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to a-non
      "jedna bába povídala" ......Na to si musíte přijít sama, bylo by hloupé a energeticky náročné někoho přesvědčovat, když nedošel ještě tak daleko, aby pochopil i věci skryté.
      Příště aspoň "nick"

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.