středa 11. prosince 2013

Americké 3D kino






 Zde máte ukázku americké aktivity ve světě:

2011 – Egypt.
2011 - Libye. Nálety NATO uvrhly tuto kdysi podle afrických standardů prosperující zemi zpět do středověku, a co hůř, ponořily ji do občanské války. Západ použil vojenské síly, aby tu instaloval poslušný, leč nepopulární režim neschopný si poradit se zakořeněnými náboženskými a kmenovými rozepřemi, které zemi trhají na kusy. Libyjská ropa a plyn byly hlavním cílem vojenské intervence NATO ve jménu ušlechtilého cíle osvobození obyčejných Libyjců od diktatury plukovníka Kaddáfího (více zde :http://www.vlastnihlavou.cz/libye/ )

2011 - Arabské jaro.

2011- Současnost. Sýrie (více zde: http://www.jinezpravy.blogspot.cz/search/label/Sýrie , www.vlastnihlavou.cz/syrie-pravda-o-syrii-syrska-opozice/ )


2011 – Tunis.

2004 - Proamerický převrat na Ukrajině (více v ruštině zde: http://www.usinfo.ru/2004ukraina.htm).

2004 - Haiti (Více v ruštině zde: http://www.usinfo.ru/2004gaiti.htm) Protivládní protesty pokračovaly na Haiti během několika týdnů. Povstalci obsadili hlavní město Haiti. Prezident Jean-Bertrand Aristide uprchl. Útok na hlavní město Port-au-Prince bylo odloženo na žádost Spojených států. Amerika zavádí armádu.

2003 - Převrat v Gruzii. (Více v ruštině zde: http://www.usinfo.ru/2003gruzija.htm) Přímou pomoc gruzínské opozici poskytoval americký velvyslanec v Tbilisi, Richard Miles.

2003 - Sýrie. Jak už to tak bývá v záchvatu vášně, USA začne ničit obětní zemi (v tomto případě, Irák), ale také okolní země. 24. června Pentagon oznámil, že možná zničili Saddáma Husajna.

2003 – „Protiteroristická operace“ na Filipínách.
2003 - Irák. (Více v ruštině zde: http://www.usinfo.ru/iraq.htm)

2003 - Libérie. (Více v ruštině zde: http://www.usinfo.ru/2003liberia.htm)

2002 - 2004 - Venezuela. (Více v ruštině zde: http://www.usinfo.ru/2003venesuela.htm) V roce 2002 se tam uskutečnil proamerický státní převrat, opozice nelegálně svrhla populárního prezidenta Huga Cháveze.

2001 - Američané se honí po celé Makedonii za albánskými teroristy z Kosovské osvobozenecké armády, kteří byli vyškoleni a vyzbrojeni samotnými Američany v boji proti Srbům.
2002 - Američane zavádí vojska na Filipíny, jelikož mají strach z občanských nepokojů.

2001 - Invaze do Afghánistánu. (V ruštině zde: http://www.usinfo.ru/afgan.htm) Typický program Američanů: mučení, zakázané zbraně, hromadné zabíjení civilistů, ujištění o blížící se rekonstrukci země, používání ochuzeného uranu, a nakonec vycucaný z prstu „důkaz“ o angažovanosti bin Ládina v teroristických útocích 11. září 2001.

2000 - Převrat v Bělehradě. Američané nakonec svrhli nenáviděného Miloševiče.

1999 - Jugoslávie. (Více zde: http://www.usinfo.ru/jugoslavijaindex.htm) Přes pohrdání pravidly mezinárodního práva, obcházení OSN a Rady bezpečnosti, USA silami NATO zahájily kampaň 78denního bombardování suverénního státu Jugoslávie. Agrese proti Jugoslávii.

1997 - Američané uspořádali sérii bombových útoků v kubánských hotelech.
1998 - Súdán. Američané zničili raketovým úderem farmaceutickou továrnu, když prohlásili, že ta vytváří nervový plyn. Protože tato továrna vyráběla 90 % léků v zemi, a import ze zahraničí Američané samozřejmě zakázali, výsledkem raketového útoku byla smrt desítek tisíc lidí. Prostě je nebylo čím léčit.

1998- 4 dny aktivního bombardování Iráku poté, co inspektoři hlásili, že Irák nebyl dostatečně kooperativní.

1998 - Afghánistán. Útok na bývalé výcvikové tábory CIA, které používaly islámské fundamentalistické skupiny.

1995 - Chorvatsko. Bombardování letišť Srbské Krajiny před postupem Chorvatů. 
1996 - 17. července 1996 Let 800 letecké společností TWA explodoval na noční obloze nedaleko Long Islandu a spadl do Atlantského oceánu - všech 230 lidí na palubě zahynulo. Existuje důkaz, že Boeing byl sestřelen raketou USA. Motivace tohoto útoku nebyla stanovena, jednou z hlavních verzí je chyba při tréninku a odstranění nežádoucích osob na palubě letadla.

1996 - Rwanda. (Více v ruštině zde: http://www.usinfo.ru/twa800.htm) 6 000 civilistů bylo zabito vládními jednotkami, které jsou vyškoleny a financovány Amerikou a Jižní Afrikou. V západních médiích byla tato událost ignorována.



Podrobný soupis pro fajnšmekry akčního filmu 3D za 200 let v koprodukci USA máte zde:




„Věřím, že všichni ti, kteří těží z války a přispívají k jejímu vzniku, by měli být zastřeleni hned první den občany své země.“  - Ernest Hemingway

26 komentářů:

  1. Predpokladam ze vsichni vime v tyhle souvislosti,ze Amerika nikdy neprestala bejt Anglickou kolonii i kdyz probehla valka o nezavislost,takze vime odkud pravej vitr fouka :-) ?! ;-).Ona valka byla valkou za to,aby Amerika mela zadluzenou menu a ne svobodnej,nezadluzenej dolar,tedy aby byla pod kontrolou bank a hlavniho bankere ;-),a tu valku prohrala!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle tvoje úvaha je pro mně moc zajímavá a podnětná, dík. Matěj

      Vymazat
    2. Zarnej priklad toho Mateji,jak clovek kdyz neco vi,se divi,ze to nevedi ostatni,protoze me zarazilo ze je to pro tebe novinka:-),porad se ucim:-),je dobre ze funguje vymena informaci.Tohle je pro me znameni ze jeste plno lidi nevi odkud pochazi ono skutecny zlo,nebo alespon kde je jeho centrala tady u nas.Svet krici Amerika a Izrael,a vida,ona to Anglie se svou kralovskou rodinou a Rothschildama,oni vybudovali to ostatni,vcetne Ameriky.......

      Vymazat

    3. Ale Proude,
      ono to není úplně přesně tak, jak říkáš. Je fakt, že Rotschildové z Frankfurtu vytvořili v Anglii svůj silnej odrazovej můstek a to nejenom do Ameriky, to je mimo diskusi. Ale pokud jde o anglický imperium, tak ho stvořila německá šlechta! Tedy dynastie sasko-kobursko-godhajská z okolí Hannoveru, jejíž příslušník, kterej toto koloniální impérium vlastně vytvořil byl Jiří 4., který se stal anglickým králem. A teprve jeho následník Jiří 5. přejmenoval dynastii na Windsory( s tímhle se angláni nikde moc nechluběj a v jejich oficiální historii o tom není skoro zmínka). Takže obrovskej mocenskej útvar koloniální Anglie byl vytvořen, stejně jako její slavná Bank of England německou a židovsko-německou šlechtou. Pak teprve všichni expandovali do Ameriky, kde je posílili rovněž němečtí-židé Rockefelerové a navíc různá, tajná bratrstva, viz zednář G. Washington a mnozí jiní. Takže Anglie s tím samozřejmě měla co do činění, ale dynastický gro tvořla německá šlechta a bankéři byli nesemitští židé, tedy Chazaři, kteří byly přijati pod křídla judaismu na přelomu 8. a 9. st., jako třináctej, nesemitskej kmen, dnes tvořící největší část světový, židovský populace. No, třeba nám tyhle naše informace ještě někdo z blogovejch účastníků posune zas o kousek dál? Předem děkuju. Matěj

      Vymazat
    4. Bravo Mateji,tak ty vis i o Chazarech,to znamena ze i sion ti bude jasnej,to rad ctu:-)Udava se ze Rothschil byl puvodne Maurer(nemecky jmeno jak ze zurnalu) a na dome meli cervenej stit,prejmenovali se po nem.

      Vymazat
    5. Pak taky vis i to jak Izrael opravdu vzniknul a jak tam Hitler zadarmo odsunoval zidy i s jejich majetkem,(to odporuje trosku tomu,ze je okradal,proto je pronasledoval),.az na ty,ktery nechteli.......nebudu sem tedy radeji psat kdo je vlastne pronasledoval,ktery,ktery,kdo koho a proc obetoval,abych neprivolal pozemskej patolizalskej hnev rovnou sem........

      Vymazat
    6. Jo,
      Rockefeller se rovněž jmenoval jinak, Peter Roggenfeler narozenej v Altwiedu a na počátku 18. st. vycestoval do USA a usadil se Germantownu v Pensylvánii. To jsou s Widsory tři nejmocnější rodinky světa a představitelé přeslavně-tajný Hórovi lóže. I když teď to je díky Asiatům s tou jejich mocí dost šejdrem. Dneska to jsou aškenázyové, protože Chazar, to zní od jakživa hodně blbě (i když to pravděpodobně byla jedna větev Slovanů, kteří odešli z přelidněnýho Bělovodí a pomísili se zřejmě se Semity). Pak se usadili v oblasti ústí Volhy, a už v ranným středověku byli garantem obchodu s otroky, který jim na svejch panstvích mimo jiný chytali třeba i naši slavní Přemyslovci. To byl jeden z hlavních důvodů, proč přišel Radomir z Rassénský My-te-u-ry do Konstantinopole, kde ho pak galaťané nechali ukřižovat. No, to byl náramnej čachr s Konstantinopolskými Židy! Kterej po r. 1086 n.l., či dokonce až po r.1186 n.l. podle novejch chronologií vyprodukoval kristovskou legendu. O týhle slavný historii mám dlouhou úvahu "Blázna" v blogu "Myšlenky o čemkoli". A to včetně historie židovský okupace Palestiny, která začala už ve dvacátejch letech. Jo, ale Hitler tam za těchhle podmínek - jak píšeš - odsunoval spíše etnický, semitský sefardy, protože s těma si to holt nechtěl rozházet. Ty Aškenázy tam začaly masivně dopravovat až struktury, který připravovaly dnešní OSN, aby vrazily klín mezi původní palestinský, tedy arabský obyvatelstvo. No, co naděláš? Tedy ... rozděl a panuj. Matěj

      Vymazat
    7. Tyhle veci zase nevim na oplatku ja:-)Alew co mi nesedi s Izraelem je jak pises,ze charsky tam sli az potom.Nesedi mi to,protoze pravy zidi Izrael neuznavaj,neni podle nabozenskyho vykladu.Ja jsem spis presvedcenej,ze Izrael je shvlane umelej za nejakym ucelem,je to basta Sionistu a mezi tema najdes jenom Chazarsky,a nezidy,tedy gojimy.Vzdyt Izrael je ve skutecnosti jedna velka vojenska pevnost,nic vic.

      Vymazat
    8. Krucipisek ja si musim uz konecne spravit klavesnici:-))))

      Vymazat
    9. Proude,
      ty sis někdy všimnul, že by se mocní starali o nějaký "tento" ... náboženský vejklady, zvláště když jde o moc, tedy o moc?
      Obyčejní, slušní Židé žijící z tradice Zoharu, a ústně předávaný Kabaly jsem naprosto neměl na mysli,y?

      Vymazat
    10. a to aŤ jde o Chazary, Aškenáze, nebo Sefardy. Ale nejbližší mýmu srdci jsou vyznavače Arajotu a paní v rudých šatech. Matěj

      Vymazat
    11. Souhlas Mateji,vsude jsou slusny lidi at uz vyznavaji skoro cokoliv,ale taky spousta previtu.

      Vymazat
  2. Apropo,onen vojak z fotografie kde objima svou zenu a dite..........Kolik zabil cizich zen a deti,nebo jich pomohl zabit? A to ne system,to on se dal do armady,za penize!

    OdpovědětVymazat
  3. To je ale seznam............. Kolik tragédií způsobili a kolik lidí muselo zemřít ve prospěch jejich vlastních zájmů...............A oni budou něco kázat o demokracii ? O terorismu ?..........
    Jsou netrestanými, vlastně beztrestnými zločinci.

    OdpovědětVymazat
  4. Este vyvstava otazka...pre koho to vsetko..pre vas,pre mna,pre obcanov USA?:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odpoved znas Mailo.Kdybych mel odpovedet za sebe,reknu,ze jsou tri moznosti: 1. pro zajmy elit, 2.pro zajmy onech entit o kterejch jsi psal, 3. pro zajmy tech na druhy strane plaste kterejm slouzej ony elity vymenou za skvostnej "zivot",za vsim hledej cloveka(k tomu se priklanim ja)

      Vymazat
    2. Ještě doplním. Celý ten výčet od samého počátku má jeden cíl : N W O.

      Vymazat
  5. Pro ty co rádi čtou doporučuji knihu "Psychická válka" od Davida Morehousea, je to o využití jasnovidectví v US Army a pohled Američana, který prozře, čemu slouží a následné reakci systému.

    OdpovědětVymazat
  6. Emerika for ever :) World Peace :)

    USA jsou jakýs zesilovač zla které k ním přišlo z Evropy z určitého místa před nedávnem.

    OdpovědětVymazat
  7. A překvapuje mě, že autor se stále obrací na ruské zdroje jako na zdroje pravdivé. Rusáci taky nejsou žádní svatí paušálně vzato a já osobně je jako zdroj pravdy nemám, stejně jako USA. Pravda je totiž někde mezi a tenhle věčný boj USA x Rusko / levá x pravá / dobro x zlo je v podstatě zbytečný.

    Jenže, víte jak vzniká energie/náboj? Rozdílem potenciálů. Takže, pokud tu bude levá vs. pravá a čím víc budou silnější, resp čím víc budou aktivnější, tím víc bude energie mezi nimi, tzn že lidi budou produkovat energii která bude každou ze stran živit. Snad jsem to napsal srozumitelně.

    Proto zastávám střední klid

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý má právo se svobodně vyjádřit, pokud autor uzná za vhodné uvádět ruské zdroje na svém blogu, je to jen jeho věc, čtenář už musí sám na základě dalších i protichůdných informací vyhodnotit zda jsou informace jemu prospěšné, nikdy jsem neměl pocit, že je tady předkládána 100% pravda. Čím více člověk "vyčuhuje" tím více je na něj tlak a nepochopení druhých, byť mají spoustu věci i společných, nelze takto jednoduše poukazovat, musíme sami pátrat. Vy jste dle mě mladý člověk, který se snaží žít jinak, v souladu s přírodou, s Vašimi některými komentáři souhlasím, dovedu je pochopit, právě i díky Vaší "drzosti". Tím jen chci říci, že se člověk neustále posouvá a za každého "jiného" jsem rád, realita není jen to co vidíte, diskuze v reálu je také úplně jiná, tam toho člověka vidíte, slyšíte a vnímáte, tak jako on Vás, zde se jen domníváme jací skutečně jsme nebo můžeme býti.
      Studená válka mezi USA a SSSR bylo taky jen divadlo na odvedení pozornosti, vesmírný program vznikl v nacistickém Německu, hned po válce exportovali do USA stovky německých vědců a někteří z nich byli jmenováni do vysokých funkcí NASA, existovali prý dva vesmírné programy, ten skutečný a divadelní představení mezi USA a SSSR. Lidé dostanou své hry a pár lidí dobývá skrytou technologií vesmír. To jen tak pro zajímavost k tomu rozdílu potenciálu, kde lidé vytvářejí energii na nesmyslném boji a třetí se směje. Tady doporučím film Kozoroh 1, krásná ukázka práce NASA.

      Vymazat
    2. Ještě jsem neviděl vraha, který by o sobě sepsal sám vraždy, které spáchal, on je vždycky nevinnej a bude to hlásat do světa až do své smrti.

      Vymazat
    3. No,teraz sa zas absolutne vyznamenali stym bezpilotnym lietadlom a konvojom 5tich aut alkaidy..akurad ze to bol svadobny sprievod.... sku..enci. :-( Omluvam sa ale niekedy sa neda drzat si veci od tela.

      Vymazat
  8. Soudruzi nasadili takový filmík MELWIN A HOWARD,dle zkutečné události.Prostáček Melwin se stal obětí exekutoru,nebot si naložil na hřbet velké sousto,žena od něj utekla,aby se uživila,tak se zmítala u tyče..A miliardář Howard Hudghes sice Melwinovi odkázal slušný balík za záchranu jeho života,když osaměle řádil v poušti na motorce,přizabil se a MELWIN ho objevil.Advokáti ovšem po jeho smrti nIkdy Melwinovi tu poslední vuli NESPLNILI....Takové soudružsky osvétové filmy byly v normalizaci BĚŽNÉ,ale s odstupem doby člověk konstatuje,že soudruzi NELHALI,filmy byly PRAVDIVÉ. Sem jsem hodil již jednou tento film,aby se Drábek a Julínek NAUČILI dle neochvějné americké metody škubat pacienty http://www.uloz.to/x2SQkRw/nemocnice-hospital-the-1971-cz-dub-avi

    OdpovědětVymazat
  9. Voskovec a Werich zanotovali STRÝČEK VUL A TETA KRÁVA,cosi o zlaté střední cestě...pak lze ovšem i hlady zcepenět http://www.youtube.com/watch?v=HnLQQ4MSuog

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.